Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ő a legkisebbik lányom. Több kép készült róla de nem akartam közzé tenni, ez véletlenül került ide. Bocsi érte.

-
polimorf
tag
Nemrég jöttünk meg a motorkiállításról Pozsonyból.
Pár gépet lefotóztam ha esetleg valakit érdekel.
[link]
Nagyon jó volt.
Vettünk a nejemnek csizmát kabátot, én meg megleptem magam 2 pár kesztyűvel. A csizmán kívül mindent akciós olcsó áron sikerült megvenni.
A Harlyn a lányom ül (véletlen került a többi közé)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Első motor, első szerelem... ...ugyan kicsit későn jött, de későn érő típus vagyok!

szerk: illetve nejem szerint a második gyerekkoromat élem...
Amúgy közel sem olyan szép, karcmentes mint itt sokaké, bizony helyenként rozsdapöttyök tarkítják, viszont a műszaki állapotát igyekszem rendben tartani, és hát nagyon élvezem a rajta töltött perceket, órákat. Egy húsz éves, 220 ezer forintért vett öreg motor mégsem nézhet ki úgy, mint egy sok százezres, vagy többmilliós...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Szösszenet ON.
Hihetetlen hogy 20 éves ez a motor, nagyon szép állapotban van, igazán büszke lehetsz rá hogy a gazdája vagy.
Szeretem olvasni hogy milyen élvezettel, szeretettel írsz róla, itt az élő példája annak hogy mennyire nem a pénz ami számít, nem attól fog valaki szeretni vagy nemszeretni, becsülni, vagy nembecsülni egy motort hogy mennyibe került. Sokan a milliós gépekről nem nyilatkoznak ilyen szeretettel, odaadással mint te a sajátodról.
Igazán példát vehetne rólad sok ember.
(Nem a topiklakókra asszociálok, a nagyvilágról beszélek
)
Szösszenet OFF. -
Páran megint otthagyták a fogukat...

ááá -
andree04
aktív tag
Gilera
Sziasztok.Általában a Gilera motor elég jó értékeléseket szokott kapni,szerintetek ez milyen állapotban van,megéri a pénzét?
A gumik még elég jó állapotban vannak külső hibáit nem igazán látni.
Mire kell figyelni az ilyen motoroknál,beinditás,probakör közben mire kell figyelni? -
Dexar007
veterán
válasz
longwild
üzenetére
Ezzel viszont az a gond,hogy 10/20/30-al lehet le tudod donteni ennyire,de mar 90-nel fele ennyire sem lenne szabad,mert ha eppen olyan gumi van rajta,akkor nem tudja kiszoritani a vizet,es tanyalas lesz belole.
Mondjuk nekem 10-zel hideg gumikon fele ennyire sem sikerult,mert csusszantam egyet a seggemen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csongi
veterán
-
ALI_G
veterán
válasz
ujskodas
üzenetére
Szervízkönyv pontosan írja hogy mikor kell olajat és szimeringet cserélni, de a magyar csak akkor szokta ha már folyik a telóból az olaj. Közúton ez kb. rendben is van, de azért illik 2 évente megcsináltatni. Nem nagy összeg és a csillapításon jelentkezik ha már elfáradt az olaj. Egyébként többnyire vizesedni szokott közúton használók körében ami nagyban rontja az olaj teljesítményét, amit persze nem érezni mert közúton nem használjuk ki a futómú adottságait. Pályán már hamar érezhető, én évente cserélem.
-
Dexar007
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Persze,en is probalom kikerulni,de azert ez igy eleg durva szamok alapjan.
Meg egy erdekes tablazat.: sebesseg es dolesszog En azt hittem,hogy itt a supermotok fognak nyerni,ekozben az lc4-es csak kozepmezonyben van. -
Dexar007
veterán
Erdekes cikket talaltam.:
,,A kevesebb mint 0,2-es együtthatójú, rendkívül sima burkolatok az útépítésben csak a lakkozott vagy a műanyaggal bevont aszfalton (útburkolati jelek, a versenypályák szegélye) fordulhatnak elő. Nedvesen ezek majdnem olyan csúszósak, mint a jég."

Azt tudtam,hogy csusznak,sot mar tapasztaltam is,de hogy csak 7 fok koruli bedontest engedelyeznek?
Vagyis nedves uton ha jossz ki a korforgalombol,es ramesz a zebrara,akkor csak a szerencse menthet meg? -
DigitXT
félisten
válasz
andree04
üzenetére
Robogós/segédmotorkerékpáros kérdésben esetleg itt is tudnak segíteni.

-
andree04
aktív tag
válasz
ujskodas
üzenetére
Lehet hogy amit linkeltem nem a legjobb állapotban van de biztos hogy gyári cucc,mivel idös ember a tulaj és ők azért nem kokányolják össze.egy kis ráforditás és pöpec gép lehet belőle.
Igazából én ugy vagyok minden motorral hogyha a motor jó akkor mindegy hogy hogy néz ki hisz az csak esztétika
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Érdekes ez a sebesség dolog. Anno hozzászoktam a GPS szerinti 70-hez a roxnál, ez volt a csúcs kb. Most meg ha 90-100-al megyek meg sem érzem.
Akkor neked ABS-es a motorod? Majd add be vizsgán.
Élvezted volna a tegnapot, felültem egy honda chopperre. 300 kilós dög. Króm az egész. Az a hang...Volt benne tempomat és felső lábtartó is, ha feküdni akarsz menet közben.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Én is kanyarodtam egy bő 100km-eset, felénk még nem akkor a a szél, de azért - 125-össel - "jól észrevehető" ha szemből fúj.

Leginkább az új fékbetéteket akartam bejáratni egy kicsit, meg a kisebb első lánckerekemet tesztelgettem. A fékem továbbra is sz*r (fog rendesen, de pl. a tanulómotorhoz képest brutális erőt kell kifejteni a fékkaron egy satuzáshoz, ugyanez igaz a hátsóra is (mindig ilyen volt, mióta nálam van, teljesen tiszták és jók a fékek amúgy). A kisebb első lánckerék bevált, a múltkor hasonló erejű szembe szélben 5.-ben 70 km/h volt a vége, negyedikbe visszakapcsolva tudtam a 85-90-et elérni. Most 5.-ben 85-öt stabilan bírtam tartani. Városban is sokkal jobb, kevesebbet kell váltani, ritkábban kell 3-ba vissza pakolgatni mint eddig. A fogyasztáson nőtt 2-3 decivel, most pont 3 lityire jött ki százon, eddig azért ez valamivel kevesebb volt. -
Rám jár a rúd.., de csak mentem egy karikát. Jókorákat lök a szél. Épp hazaértem jön a zuhé egom felől.
-
andree04
aktív tag
Akkor maradok a tisztességes úton,igy a robogómat egy simson-ért fogom elcserélni.Köszönök mindent,teljesen igazatok van
-
andree04
aktív tag
válasz
vendingo
üzenetére
Igazad van most néztem a gumikat hát az tényleg rossz.Ezért kérem a segitségeteket több szem többet lát

Honda NS50S
Még ez is egy aktuális járgány,ráfizetéssel és a robogómért cserébe meg tudnám szerezni,nekem ez jobban tetszik,csak egyedül ez az átformálás nem tetszik,szó szerint idézve:Blokkba bele lett ütve a 49ccm. Csináltattunk hozzá egy 50-es Honda adattáblát. Km órát átalakítottuk. Meg ugye lett rá csináltatva matricaszett. Rendszámtáblatartó helye levágva -
vendingo
veterán
válasz
andree04
üzenetére
Nem éri meg...
Ez egy ROM!
Ha szeretnél nyűgöt a nyakadba, akkor hajrá...Nézd már meg az első gumiját.. 1 métert nem mennék vele, az a kipufogó meg első lámpa meg egyenesen okádék, elöl hiányoznak az indexek, láthatóan estek keltek vele..
Ha elbizniszeled, akkor alsó hangon 20-40 ezer ráköltéssel indítasz... Aztán ki tudja mi jön még elő rajta... -
vendingo
veterán
válasz
balazs1011
üzenetére
Majd bepuhul

7.5-10 között minimális a különbség. -
balazs1011
aktív tag
HELP....
Piaggio Beverly 500-on mennyinek kell lennie a légrésnek , és az olajmennyiségnek az első teleszkópban?
Valamelyik fórumban olvastam róla csak már nem tudom melyikben.
Most 10W-s olaj van benne,és talán egy kicsit kemény.
Gyárilag 7.5W-s való bele
Esetleg megpróbálnám az 5W-st.Szerintetek???
Előre is köszönöm. -
csongi
veterán
válasz
ujskodas
üzenetére
Ez jo kerdes

De maga az olaj meghatarozza ezt a dolgot. Csereld le es kesz. Simeringet akor cserelj ha rossz. Ha telpba az olaj suru, vagy trutymo, akkor is cserelj simeringet, mert a friss olajat mar nem biztos hogy megtartja. Egy kis kutatassal par ezer forintbol meg van az alaktresz. :
andree004: ez egy rom ranezesre is. -
ALI_G
veterán
Jól tudom hogy itt valaki klímákkal foglalkozik? Légyszi írj privit. Köszi!
-
andree04
aktív tag
Suzuki RG 125/50 Sziasztok véleményt szeretnék kapni erre a motorra.Köszönöm
suzuki rg 125/50 -
ujskodas
tag
válasz
csongi
üzenetére
A kezelési, ill. szervizkönyvben miért nincs rá utalás? Egyedül annyi, hogy a lengéscsillapítót 12 ezrenként, v. évente ellenőrizni kell.
Olajcserekor cserélik a szimmeringeket is?
Egyébként OK. , elhiszem, belátom, de miért nem írja a szervizutasítás? Mást minden apróságot leír, ezt pont miért nem? -
polimorf
tag
Lassan elindulunk a motorkiállításra Pozsonyba, remélem sikerül venni valamit

Feleségemnek kell még nadrágot és csizmát venni, aztán meg lesz minden felszerelésünk ami szükséges.
-
Hát ma sem lesz gurulás. 17 fok van, de olyan széllökések, hogy beborít az árokba.
-
polimorf
tag
válasz
csongi
üzenetére
Abban igazad van, hogy sok olyan technikai dologgal fel van szerelve amivel az enyém nem rendelkezik pl. üzemanyagszint jelző, töltésjelző, vízhőfokjelző stb. Viszont sem lóerőben sem másban nem tud többet az enyémnél, attól függetlenül, hogy 800-as.
Nem tehetek róla de számomra akkor is egy nagyrobogóra hajaz és nem egy kimondott túramotorra.
Nem mintha a robogókkal bajom lenne
, de valami legyen vagy túra motor, vagy robogó. Az ilyen felemás öszvér megoldások nekem valahogy nem jönnek be. -
ujskodas
tag
Hülye kérdés:
Mikor, és miért kell első teleszkópban olajat cserélni? Szerintem teljesen jó. CBR600F 2006-os
Szervizkönyvben nem láttam rá semmiféle utalást. -
csongi
veterán
válasz
polimorf
üzenetére
Igen!
Az NT gyartasa valahol akkor kezdott mikor a pc befejezedott. Tulajdonkepen az europai folytatasa. A format nem vedd alapul, es csak a muszaki reszt nezd meg. Na most vagy a pc volt elorebb, vagy az nt-t fogtak vissza? Nagyom bejon a tied is
. De miota ezt "kis csufsagot" meglattam, es egyre tobbet nezegetem, egyre jobban tetszik. Persze lehet csak addig tart mig nem megyek vele egy kort.
Az a hatso felfele nyilo doboz nagyon bejon
Nekem sokkal szimpatikusabb mint a ket oldalrol pakolas.
Nah meg ez is egy honda ami , mint tudjuk....

-
polimorf
tag
válasz
csongi
üzenetére
"Szel-eso vedelem. Kardan. Pakolhahtosagi kenyelem. V blokk, alacsony fordulat. Egyenes ulespozicio.utas kenyelem, 245 Kg, nem pedig 300. meg ilyenek"
Szerencsére azok amiket soroltál mind meg vannak az enyémben is.
Tudom az enyém sem éppen a mai izlésvilágnak megfelelő, de akkor már inkább a Deauville-m. -
csongi
veterán
Nem veletlen az Usa piacra gyartottak. Ide Europaba a Paneuropa jott.
Lehet a szerelem vak
de ez nem a szemnek szerelem, hanem az agynak.
Szel-eso vedelem. Kardan. Pakolhahtosagi kenyelem. V blokk, alacsony fordulat. Egyenes ulespozicio.utas kenyelem, 245 Kg, nem pedig 300. meg ilyenek. A kulso meg nem mai gyerek az biztos.
.
Szerencsere ahanyan vagyunk annyi felkepen latjuk
-
stifi
senior tag
volt aki megcsinálta olcsóbban, asszem 20-ért végül Karasnába vittem. ott is reggel leadtam, délután mehettem érte, onnan is elvitték vizsgázni valahová.
ennyit megért az hogy ne nekem menjen rá az egész napom, meg szívózzanak apróságokon, a 20-ban is benne volt hogy például a duda nem működött (azóta megcsináltam már). a hatósági díj is majdnem ennyi, párezer felára volt csak... -
csongi
veterán
válasz
longwild
üzenetére
"Ez nem motor, ez vmi futurisztikus, robogokormanyos vmi."
Ez a motor jelentősen meghaladta korát. Ezt a motort majd 40éves kor felett érti meg az ember. Sajnos, maga a koncepció nem fut tovább.
Ha az Robogó kormány, akkor ez micsoda?
Vagy ez?
Vagy ez?Polimorf: Nem mai gyermek ez tény. De mint tudjuk állapot a lényeg nem az évjárat

-
Ferdzsoo
addikt
Müncheni Dainese store ban vettem a cuccot.
L2 chest
Wave 12 air gerincproti
Air breath aláöltöző
Végösszeg: Csilió márka
-
csongi
veterán
-
polimorf
tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Csakhogy én ezeket nemigen szoktam nézegetni ezért volt nekem váratlan. Ha lejár a műszakim arra is a rendőr szokta felhívni a figyelmemet

Sajnos ezek a dolgok nálam nem élveznek prioritást. Viszont az életemben vannak ezeknél sokkal fontosabb dolgok is. Aztán jön a meglepi, tudom az én hibám
-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ma elvittem szerelőhöz az autómat, hogy a téli gumijaimat vegye le és tegye fel a nyáriaimat. Persze kiderült, hogy a nyári gumijaim olyan lefutottak, hogy már nem érdemes feltenni. Így vehettem 4 új gumit. Ez még nem elég kiderült, hogy olajcsere érett a gép, akkor már azt is lecserélték az összes szűrővel együtt, + geometria átvizsgálás.
Mindezért kifizettem átszámolva 100,000 ft-ot. Ebbe munkadíj nem volt benne mivel sógorom az autószerelő és munkadíjat illetve az anyagon lévő hasznát nem számolta.
Erre nem készültem, ez egy váratlan kiadás volt.
Ráadásul holnap motorkiállításra megyünk Pozsonyba, ott is biztos veszünk valamit.
Ez a rohadt pénz ne lenne a világon. -
ALI_G
veterán
Lol, szep. 25ert igazi szolgaltatast kapsz. Ott tudjak hogy a kuncsaftbol elnek. Kaveval nem kinaltak?

Feree: jol nez ki. Aztan ne koptasd sokat aszfalton

Miket vettel es mennyiert?
illetve hol?
Ha kell szeretned hogy meno koptatott terdkoptatod legyen, akkor ingyert cserelek
-
Dexar007
veterán
Engem ma lealazott egy lc4-es a Bükkben. Mentsegemre legyen szolva,ismeretlen terepen mentem,o pedig fel ala korozgetett.

-
válasz
huszi.gyb
üzenetére
Pestre nem szeretek bejárni. A 11-esen is az a baleset azért volt, mert egy kocsi beért egy másikat a zebrán.
Én tegnap is meg ma is átengedtem egyszer egy kislányt meg egy anyát a babakocsival. És meg kell mondjam a tükröt néztem mert, nem voltam benne biztos, hogy megáll a mögöttem lévő. A kislány volt ha 8-9 éves nem indult el, mondom neki menj nyugodtan, elment a járdaszigetig és ott még várt, hogy a másik sáv is átengedje. ááááá ez. Nagyon gyakran megszólalok, hogy nyugodtan át lehet menni. Nem mernek az emberek. Akad pár rossz zebra felénk. Van egy új, ott várjuk mikor lesz ismét baleset. Már volt 2! -
huszi.gyb
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Igen, próbálj még nagyobbat tartani, bár Budapesten sajnos senki nem tart... Múltkor engem is kielőztek, majd fékezett a sor, alig fért be elém, majdnem összecsúsztunk... Mert ugye ő satuzott, de nem volt elég követési táv. Ezekre egy megoldás van: te vagy a gyengébb, neked kell jobban ott lenned fejben.

-
válasz
huszi.gyb
üzenetére
Akkor én kapcsoltam későn. Előre néztem és tisztán emlékszem, hogy index fék egyszerre villant fel, én azonnal fékeztem, a kocsi azonnal kanyarodott és mögötte nem fértem volna el. Tudok olyan gyorsan fékezni egyenesen, hogy a km óra nem is követi le. Nem szeretek, mert az első teló koppra bemegy és ott is marad megállásig.
Nem baj tanultam valami újat. még nagyobb távot tartok. Csak már megesik, hogy valaki kielőz, mert nagynak találja a helyet.
Ez az egész nem történik meg, ha a csajt nem fűzöm egész nap a motorral, hogy gyere jó lesz nem harap nagyon az pici stb. Épp letettem és indultam haza.
-
huszi.gyb
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár a szívem csücske cb1.3 még mindig az első helyen van.
Pont ilyen színű Rt-n üldögéltem ma,hm frankó gép. KTM is jöhetne.
Szép motor nagyon.

(Nem a topiklakókra asszociálok, a nagyvilágról beszélek

Vagyis nedves uton ha jossz ki a korforgalombol,es ramesz a zebrara,akkor csak a szerencse menthet meg?