Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
csongi
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Jah! Mindig mindent megkapott a motor amit csak kell
Vízforralás kuplung égetés, szabályzási fordulaton a maximális üzemidő! Szóval ezek 20ezer km-es hú de karban tartott motorok, és a motorosok is a tudás legjavát mutatják. 
Amúgy a kipufogót meg lehet javítani a képek alapján. De szerintem egy igazi kipufogós szaki aki jobban látja ezt. Én pl a Burgonya kipufogóját szét akartam vágatni, mert zörgött a belsejében valami. Elvittem a kipufogóshoz. Azt mondta tegyem le majd ő átnézni. Hát persze hogy nem kellett. A kipufogó cső hegesztés engedte el, amit én nem vettem észre, de ő a rutinos szemével kiszúrta. Mentem érte, hogy mi történt a "szétvágott" dobommal, és mutatja, hogy itt hegesztet. Tegyem fel ha tovább zörög, akkor mennyek vissza és akkor szétvágja. De azt is hozzá tette, ezzel neki már nem lesz dolga. Nem is lett

Vagy, a Suzuki Wagon R-re feltette a Swift katalizátort úgy, hogy a wagoné a toroknál van a swift meg alól a kipufogóba. Szabta varrta, és a közép katalizátort feltette a torokra. Annyit mondott, hogy egy év garancia, de emiatt már nem megyünk hozzá, ha csak össze nem törik a katalizátor.
Ez volt a második alkalom , mikor próbáltam okos lenni. Többet nem
Oda viszem, elmondom mi a baja, és mikor kész szól hogy kész, úgy hogy előre megmondja mennyi az ára. Nem a legolcsóbb a pasi, de amit megcsinál az garantáltan jó. Ha elbassza nem kérdez, hanem kijavítja szó nélkül.
Szegedi a pasi, lehet megérné elküldeni neki a képeket, és telefonon megbeszélni vele mit szeretnél.
Kicsit szűkszavú
-
polimorf
tag
Ezek motorgyilkosok[link]
Ezektől se vennék motort! (Nem is az én stílusom egyik se) -
Daywalker
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Jaja, pontosan rá való (évjárat stb)...csak eljátszadoztam a gondolattal...valszeg marad ami van.
Ez így 10 lenne. Újonnan 70 (és az sem itthon), megnéztem.
mod: na igen, ki tudja belül mi a helyzet...de 20-ból lenne egy normális Termignoni, az annyira nem szar
Mondjuk lehet hazakúrná a nyomatékot alul...
Ezért is kerülném a sportkipufogókat. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
Lefurkálod a szegecseket, és a darabjait egy ügyes karosszérialakatos ki tudja egyengetni, meg tudja hegeszteni. Egyáltalán a Te motorodhoz való, ahhoz tervezték / hangolták?
(#31094) Daywalker : akkor alkudd le a sz*ré'-h*gyé' kategóriába, és hajrá!
szerk2: Szerintem 5-10k-ból megjavítják, annyit meg megérhet! (Persze ha csak annyi baja van, mint amit a képeken láttam).
-
BoB
veterán
Ha még nem láttatok olyat hogy az utast begyűrte a hátsó kerék: [link]
-
Type-R
őstag
Köszönöm a válaszokat.

-
canniball
nagyúr
válasz
Type-R
üzenetére
Ugyan én Caberget vettem náluk nem Arait, de ha segít a tapasztalatom: több helyen is vehettem volna a kinézett sisakot de sehol sem volt olcsóbb. Ehhez hozzájött hogy legjobb tudomásom szerint ők a hivatalos importőr és az akció (ami tényleg az (volt), nem csak porhintés), így mindjárt nem volt kérdés hol vegyem.
-
Integra
titán
és olyan, hogy motorbázisoázis?

-
canniball
nagyúr
-
Type-R
őstag
Magyarországon csak a Motorbázis árul Arai sisakot?
-
Type-R
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Haverom kb 5 éve használ egy Desmot, és meg van vele elégedve, kb 40000km-t motorozott vele, ami nem sok ennyi idő alatt, de a csizma még teljesen jó állapotban van.
A V3-as áráért már kapsz szerintem komolyabb SIDI-t, TCX-et vagy Alpinestarst is.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Hátha megtetszik valakinek: hirdetés
-
törölt tag
válasz
Archer
üzenetére
nem szivesen vedem Integrat, mert nem erdemli meg

de nem ezt irta szerintem
a fontossagi sorrenddel van baja. lehet szeretni azt h szep a motor, de akkor mar legyen muszakilag popec. ha pedig valasztani kell h uj idomszett legyen rajta vagy uj gumi, akkor a gumi legyen az elso. -
Archer
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Miért hülye attól valaki, hogy szereti tisztán látni a motorját, autóját vagy bármijét? Én például nagyon utálom ha koszos a cipőm, ruhám, bármim. Ettől függetlenül használom ugyanúgy mint bárki de veszem a fáradtságot, hogy pl. letakarítsam a cipőmet ha sáros lett. Persze lehet sáros cipőben is mászkálni de szerintem ez szimplán igénytelenség. Motornál ugyanez, ha már ki sem látszik a bogárból, levakarom róla mert zavar. Ettől még motorozás közben nem kímélem különösebben, inkább magamat féltem mint a motort ezért nem megyek 300-zal ahol nem érdemes. Nem vagyunk egyformák.
Ott vannak pl. a chopperek (nekem tuti nem kéne) tele mindenhol króm bizbasszal, azzal egy esés felér egy anyagi csőddel, mégis, az is a motorozás egy fajtája, pedig nem lapon fordulnak vele a kanyarban.
Kolléga meg nakedben gondolkodik, ahogy kivettem az írásaiból, nem hiszem, hogy a pálya lenne az elsődleges, miért ne vehetne egy a szemének kellemes kinézetű motort. -
BoB
veterán
A korábban itt már említett why we ride című film már megvásárolható DVD-n. Értitek

-
dellfanboy
őstag
desmo vagy v3
-
Type-R
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Melyik Puma csizma érdekel?
-
dellfanboy
őstag
puma motoros csizmája van vkinek? mik a tapasztalatok? ill xlite x901 bukóval?
(sportmotor boncterem topicban nincs is xlite...) -
Djuree
félisten
Schláth Péternek nem tud vki elérhetőséget? elvileg ő csinál doboztartó konzolokat.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Integra
üzenetére
én sem várok csodát, csak őszinteséget.... sajnos minden egyes kinézett motorhoz nem tudok elmenni, mivel számomra is fontos az, hogy a gazdája milyen.... ha egy öt méter magas lóról ugat le nekem -aki ugye a pelyvát vinné neki- hogy márpedigazénmotormalegfaszább mi az, hogy hibát találsz rajta.... na az ilyen eladónak cső van részemről
ezer+1 szerencsém, hogy segítőkészek vagytok, köszönöm szépen előre is, akiktől esetleg leszek még "pofátlan" megkérni, hogy ha a környékükről kinézek egy gépet azt legalább első körre meózzák le helyettem, és mint kiderült már 1-2 esetben ezzel sok-sok felesleges körtől kíméljenek meg, tényleg nagyon köszönöm
rendesek vagytok szerk.: természetesen mondtam, hogy ha itt a környékemen tettszik meg egy gép, én is nagyon szívesen megteszem bárki helyett ezt az első kört, hogy legalább az derüljön ki, hogy milyen benyomásokat tesz az eladó a vevő felé, és hogy mennyire is tükrözi a hirdetés a motort magáttovábbá felfogom én a tanácsokat, azért is linkelem a gépeket, hogy esetleg ismeritek, kiszúrjátok rajta az olyan dolgokat amiket én nem látok meg stb.
én nem kergetek álmot belőttem egy nagyonmax 700e keretet egy sonrégy 600ra ami karbis -nem feltétel az injektor- és nem kergetem azt, hogy 22.0000km legyen 10 évesen, mert az átbaszás részéről is és részéről is
főleg ha még azzal is rátesz egy lapáttal, hogy elkezdi magyarázni, hogy márpedig ez ennyi.... hagyjuk egymást 
egy-egy idom lefestésétől vagy egy-egy elem megvételétől kicserélésétől nem fogom azt mondani, hogy na az a motor nem kell nekem, de ez derüljön már ki a hirdetésből, mivel nem vakok mennek megnézni -ugye ismerős vagy én- és az eléggé rosszul érintene, ha sokszáz km megtétele után hallanám azt, hogy: jaj hát igen ezt elfelejtettem mondani, számomra nem nagy gond, hogy az az elem hegesztve van stb. dolgok.... nos az ilyen a hirdetésbe beleírva elmegy, de azonkívül hagyjuk is egymást
ha meg nem teljesül, nem sikerül pont kifognom egy ilyen számomra megfelelő motort ilyen áron, akkor a jövő év egész egyszerűen kimarad számomra
abba sem fogok belehalni -
Integra
titán
válasz
Daywalker
üzenetére
olyan ez mint az autóvásárlás. 80e km alatt, első tulaj, szalon állapot, 4. autóként használva és 4 éves max...
ha a balázs tucatszor elesett a motorral, tört a váza, hegesztették és tovább nyomták a szemét versenyen és a motor működött, és 200-zal biztonságosan fordultak lapon vele újra és újra, akkor érthetetlen hogy a tök amatőr, motorozásról gőze nincsen bájkernek egy oldalán csúszott motor miért dilemma, amivel még 50%-ban sem közelíti meg azt, amit a motor amúgy tud. érthetetlen. 
saját tapasztalatból tudom, hogy nem lehet patyolat motorral rendesen motorozni. oda kell baszni, oda fogod baszni, kész. onnantól fogva megérted a lényegét. amíg csak minden héten suvickolod, waxolod meg megy a fapfap rá, az kávézómotorozásra jó max.. eldobtad, összetört, karcos lett, azonnal leszarod az allűröket, mert megérted a pszichológiáját az egésznek. leszereled a gyári idomokat, gyorszáras üvegszálas idom rá, gombák, jó gumik, fékek oszt mehet.. amióta a motorom úgy néz ki, mint egy szakadt csóró roncsdarab, azóta teljesen felszabadultan és örömmel motorozok, legyintek a sok fasz allűrködésre és a legkevésbé sem érdekel, ha elesek vele. ettől függetlenül motor műszaki állapota, fékek, gumik a legjobbak, nem kötök kompromisszumot. csak az értelmetlen hülyeségekről szoktam le. és aki ezt megérti, az fog motorozni és annak van esélye megtanulni is motorozni. ez egy használati tárgy, piszkolódni és törni fog. a többieknek meg marad a görcsös kanyarodás meg kormányrángatás. ez a dolgok rendje.
-
zsolt19900
őstag
amúgy igen, van persze, de sem a kategória sem pedig a kora nem az amit én keresek

nem kapok kiütést azért mert elcsúsztak és vagy eldőltek vele, de ez ne legyen elhallgatva és ne legyen úgy eltussolva, hogy azt az esetleges vevő ne tudja meg
-
Daywalker
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Jah nyilván "túlmotorizált" túra vasaknál más a helyzet, amik elpöfögnek x fordulaton 6-osban sok száz km-t közepes fordulaton, az más dimenzió, bár azért ott is biztos vannak gondok. De ezekkel (sincs) tapasztalatom, csak a tapasztaltabbak véleményét továbbítottam

Mindenesetre új motornál felesleges spórolni az élettartammal, hogy az új tulajnak majd jobb legyen
-
csongi
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Ez teljesen így van.
Bár szerintem nem a 10-20-30-50 ezerrel van gond, hanem a használat mikéntje ami többet nyom a latba. Pl legutóbbi motoros felvonuláson az üveghangig forgatott gépekkel felforralt vízzel álltak is ki szépen a sorból. . Ezt el játsza párszor, és a vevő sosem jön rá. Csak jönnek a hibák, szelep leszakad, fos hengerfej stb. pedig meg volt minden szerviz..... stb.
Szóval a rendszeres szerviz sem minden. Örök igazság, nézd meg a tulajt, megtudod milyen a motor
Az meg tényleg egy Magyar f@.ság, hogy tekerjük az órát mint barom. Saját magunkat verjük át nem kicsit
Minden spot- sport túra "hamar" hamarabb szét forog mint a kis fordulatú motorok. De ezek is csak akkor ha normális bánásmódban volt részük.
Nekem a robesz 4-4500 között forog 100-110-es tempónál, próbálom így növelni az élet tartamot. Közben meg félig fekvő hengeres, és ezzel sem lehet mit kezdeni.
A szét használat meg a használat között van némi eltérés.
És tényleg nem kell álmokat kergetni, felesleges!
Most mentem át egy kazal hirdetésen, mindegyik szervizelt tip-top. elsőre induló eldölve sem volt soha, sőt garantált 20ezer kilométer....stb.
Igaz a fele lebukik a leírásban, mert fogalma sincs az adott típusnak a szerviz intervallumáról
.
Talán a túra motorok mennek legtöbbet el km-be. De ki a tököm hiszi el, egy K-LT-RT 15 éves vasba 45 ezer van és most hozták be külföldiából
. Holott a Németeknél ezek a motorok, Pan- Gold..stb 100ezer felett mennek. Találtunk jó párat ami 200-at elment. De biztos vagyok benne, hogy megfelelően használva.
Szóval itthon felesleges is az Km számláló. nekünk bőven elég lenne egy szerviz számláló, amit nullázni lehet azt csókolom. -
hcstuning
tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Koszi szepen az into szavakat. ez igy van, ennyi penzert, ilyen idos motoroknal ne varjunk semmi csodat. meg a km ora allasoktol sem, mert az tenyleg csak mutato jelleggel van ott, hogy mukodik es szamol. a legutobbi visszatekeres ota.
mivel nekem elso nagyvasam lesz, ezert nem szeretnek uj motort. egeszen pontosan szeretnek uj motort, csak nem jarok ott, hogy be lehessen vallalni. par ev mulva, amikor meglesz a kello tapasztalat, akkor lehet gondolkodni, hogy mit es mennyiert vallal be az ember (onero+hitel).
es igen, ki lehet fogni jo vetelt, meg olyat, amit sehova senkinek nem kivan az ember. szetszedni vasarlas elott erdekes lenne
igy marad a kulso, meg szemmel lathato allapot, es az elado hozzaallasa a dologhoz. -
Daywalker
addikt
válasz
üzenetére
Igazad van. Szétesni nem fog. De a "szétesni nem fog bár húzza a belét" az nem jelenti, hogy jó a motor, nem kellene foglalkozni vele. De szerintem elég felmenni a hahura, mert kb. mindenki makulátlan motort árul 30-40-50e+ futással, még az is, akinek olyan lefingott, hogy kép alapján sem vennéd meg. És elég sokan el is hiszik, hogy tényleg olyan, mint az új. De a lényeg: a fenti sorokat lényegében inkább azoknak szántam, akik most készülnek motort venni, hogy ne legyenek illúzióik.
-
törölt tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Szerinted valaki is azt gondolja hogy 10+ ezer kilométerek után új a motorja? Ez triviális hogy lesz benne kopás, ezzel szerintem nem mondtál újat. A lényeg ott kezdődik hogy ennyi kopás után derül ki melyik esik szét és melyik nem. Fentebbi KTM-nek az lett a végzete amit írtál hogy kapcsolóköröm STB elkopott, szétesett. de én tapasztalatból mondom hogy egy ilyen régebbi CBR nem fog szétesni 30-40ezer kmtől ha normálisan meg vannak adva neki az alap dolgok. Ezt kell leszűrni. Ezt meg általában a külsőről nagyjából le lehet.
Egy motort leszakadó szelepig hajtani nem egyszerű. ennyi km alatt más dolgokon is olyan kopás jelentkezik amiből egyértelművé válik hogy azt nem szabad megvenni. ha pedig versenymotorról beszélünk, akkor számoljunk üzemórában aztán dobáljuk ki a belét ha lejárt az ideje

-ez is csak egy vélemény nem okoskodás
-
Daywalker
addikt
válasz
üzenetére
Erről beszélek: nem volt szétszedve, nem tudod mi van belül
Néhány bar kompressziócsökkenést nem fogsz észrevenni a teljesítményen sem.
Persze, nem arról van szó, hogy nem megy el (bár évet jósolni nem éppen pontos, mert ha évente ezret megy vki, akkor még 100 évet is elmehet
), illetve aki ilyen korú vasat vesz, az már nem hajtja ki belőle a sz@rt. Csupán arról beszélek, hogy ne ringassa magát senki sem illúziókban, hogy neki sok futással tökéletes motorja van, vagy tökéletest vesz. Bármikor beüthet a sz@r..egy kapcsolóköröm, egy léptetővilla, egy fogaskerék, netán egy leszakadó szelep
Nem lehet megjósolni -
törölt tag
-
Daywalker
addikt
No, csak hogy tisztázzuk, minden okoskodás nélkül, a használt motor témát. Sokan a gép állapotát nézik kívülről, esett-e, csúszott-e, ilyen meg olyan gumi, féktárcsa stb. Na de hogy mi van belül? Nos, azt sosem fogjuk megtudni szétszedés nélkül. Hiába bizonygatja az eladó, hogy jó a motor, főleg ha nem első tulajdonos, ő sem lát bele. Nagyjábóli állapotot lehet belőni, mert még egy kompresszió- vagy veszteségmérés sem garancia arra, hogy nem kezdődtek el a bajok a blokkban vagy éppen a hengerfejben. Persu nemrég átküldött olyan eredményeket, amelyek olyan motorokról készültek, melyek 50 000 km-t futottak. Szétszedett motorokról van szó, de mindezt úgy, hogy új korukban meg szétszedés előtt is lemérték a teljesítményüket stb. Olyan dolgok voltak benne, hogy a hajam égnek állt: szívószelepek szarok, szeleprugók mérethatáron, dugattyúk mérethatáron vagy kuka, kopások itt-ott (vezérműtengely, csapágyak stb). Jobbára hengerfej problémák mindenhol voltak, kivéve a Dukit (Desmo ugyebár...a sokat utált "szar olasz" technika lenne mégis a legtartósabb?). Mindez úgy, hogy a teljesítmény nem csökkent drasztikusan (5% max) új korához képest. Ok, a többsége sportmotor volt, de minden nagy fordulatszámú motornál előjönnek ezek előbb vagy utóbb.
Szóval, amit mondani akarok és amit én leszűrtem az egészből, mint laikus, hogy minden használt motor elindult az enyészet felé és előbb vagy utóbb ki kell nyitni a pénztárcát. Fattyu által is sokat emlegetett szerelő (Szati) is elmondta, hogy már 30e felett hengerfej problémák jönnek elő a "normálisan" használt gépeknél, amelyek persze bajt nem okoznak, de vannak, kimutathatóak és nem lesznek jobbak az idővel. Jó...elmehet 100-150 000 km-t is nagypapásan hiba nélkül, de ha használja az ember, akkor bizony kopik minden, nincsenek csodák és csodaolajok, amik megvédik a motort alkatrészeit az elhasználódástól. Én is nagy futásteljesítményű, erős motort vettem, és tisztában vagyok a hibáival, amik a korral járnak. Szóval ezért ne keressen senki tökéletes 10 éves motort több 10e km feletti futással, mert később könnyen csalódás érheti...hiába mondja a tulaj, hogy ehhez bizony hozzá sem kellett nyúlni és semmi baja. Persze, mert nem nyúltak hozzá, nem is mérték meg alaposan. De ha szétszedsz akár egy féket normálisan, sírva fakadsz, olyanokat találsz benne, hiába volt rendesen fékolaj cserélve.
Ahogy Persu fogalmazott nagyon találóan (és remélem nem bántódik meg, hogy szó szerint idézem, de nekem nagyon tetszik): "Szoval nem a te motorod szar 75e km el, hanem a tobbi gyoker nem tudja, h az ove is szar."
Ennyit a használt, 10 éves patika motorokról és az illúziók kergetéséről. És most lehet ekézni
-
PoLizei
aktív tag
válasz
hcstuning
üzenetére
A feszszabályzót szokták említeni típushibaként, mint több más japónál is. Mikor megvettem májusban az enyémet, 200 km után az sem indult többet
, szerencsére pont hazaértem, és a kapu kinyitásáig állítottam le 
15k egy utángyártott magyar cucc bele, ami állítólag jobb mint a gyári. -
hcstuning
tag
válasz
canniball
üzenetére
Igen, gondolkodtam Vendingo gepen is (marha elado epp
, de a fejidom nalam sajna elviszi az egeszet. Baromira bejon a klasszikus kereklampa, elrabolta a szivemet az a formavilag. a honlapot meg regebben nezegettem (mar vagy 2 eve nezegetem a mocikat) , most lehet megint feleleveniteni a dolgot.
igazabol ami szoba jott meg az a hornet, am hasonlo kategoria, de a v2 inkabb vonz
-
canniball
nagyúr
válasz
hcstuning
üzenetére
Pont ezeket nézegettem a nyáron, bő 500k-ért már volt pár ígéretesnek tűnő darab.
Nem tudom ismered-e, van ez az oldal.
És nem tudom mennyire vagy hajlékony, ha igen akkor ismerünk egy eladó SVS-t.
-
hcstuning
tag
En most pont 500ert nezek mocikat, es az evjarat alapjan 10+ evesek a gepek. En ezzel olyan nagy problemat nem latok, szvsz sokkal tobbet szamit a motor aktualis allapota. A szerkezeti elemek, tank birjak a strapat ennyi ev utan is? rozsdasodas gyakori ennel a kornal?
sv650n-t nezek egyebkent, meg a telen szeretnek egy jo vetelt elcsipni.
tipishibakrol tudtok esetleg ennel a tipusnal? (2003 elotti, karbis verziok ezek). -
fattyu
veterán
válasz
canniball
üzenetére
ugyanmá.
ez ma már túra nem sport.10 éven belül a 700 is necc. 2004től felfelé motor ugyebár. azok fiatalok a magyar mezőnyben...
szerintem. de sok sikert hozzá

Csongi: szemezni én is de annyira bátor hogy akár csak meg is nézzek egyet nem voltam
amugy öreg leszek r75öm lesz. A régi igazi -
canniball
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
"10 év vagy belül környéke fél misiért..."
Nemnem, Zsolti pont azt írta hogy tudja nem öccá alatt kell keresni, korábban pedig említette 700k-ig el tud menni. Annyiért azért már lehet "10 év vagy belül környéke" gépet találni.
"amugy kövezzetek meg de ezt ennyiért..."
Én nem kövezlek, annak ellenére hogy én nem vagyok sportlovas ezt még én is megnézném ha értenék hozzá...pláne hogy itt van a szomszédban. -
törölt tag
háj!megy a téli felkészítés?

-
törölt tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
paromnak a zxr400-at 420-ert vettuk. utana kapott vadiuj gumakat (conti sport), uj akksit (yuasa) es egy karbiszinkront. valszeg csak mazlink volt, az igaz. messzire is mentunk erte es sokat is neztunk meg elotte. raadasul nalad nem opcio egy 400-as. elotte volt cb400-am is. ha barmelyikkel felmerul komoly problema, az igaz h szoporoller.
-
fattyu
veterán
válasz
canniball
üzenetére
ez is jogos nyilván ezt nem vettem bele.
10 év vagy belül környéke fél misiért, nem lelakva karcmentesnemdohányzó időhiányos transzitól szerintem scifi.
amugy kövezzetek meg de ezt ennyiért ha lenne épp fölös pénzem tuti elmennék megnézni. erre még ha kell is költeni... absz nem néz ki rosszul
-
fattyu
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
azér így ez sem igaz. de kell hozzá mák is.
500 alatt volt névre írással együtt
gumi kell még rá ( februári fizuból megy rá bt s20 ) és amugy tipitopi.és ha elestek vele? tipik 30-50 elcsúszások? Semmi baja a motornak tőle. Esztétika és ámen. Főleg ha megcsinálták annyi se.
Max eldől a feljárón mi, meg csak a nagymama vezette a gyógyszertárig meg vissza de hálistennek messze volt a gyógyszertár annyira hogy nem hidegen kínozta mert bemelegedett addig?
Attól hogy egy motorral estek még nem kell hogy kiütést kapjál tőle.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
neem, nem kezdődik itt semmi
én tisztában vagyok vele, hogy 500e alatt vagy a túlárazott, vagy a sornégy legalja van, aztán ebben a köztes sávban vagy-vagy az esély és kb millió vagy felette van az, hogy mondhatja "biztosra" vagy hiheti
az ember fia, hogy na az a motor tip-topmost, hogy 10 év alatt eldőlt egy motor egy garázsban pl, vagy egy kocsifeljárón ámen, dőljön csak legyen bevallva elmondva stb. stb.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Szerintem a robogós változat sem piskóta!

-
ALI_G
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Moto marketet messzirol keruld el. Kulfoldrol behozott olcso motorokat pimpelnek fel.
-
Daywalker
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Na kezdődik...
Ebben az árkategóriában (a gépek korából és futásából kifolyólag is) nehéz lesz olyat találni, amire még egy porszem sem esett rá. -
KoVee84
senior tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
eddig ez tűnik a legnormálisabbnak!
A liláról meg nekem azonnal a milka csoki jutott eszembe
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
zsolt19900
üzenetére
Azt hogy a cbf 600 egy ipari jó motor, én imádtam.

Város/rövidebb túrákra kiváló.
Szerintem az ABS-ért megéri plusz lét adni, sokmindentől megmenthet.
Azért csak sikerült egy hondáig eljutni.
-
-
Type-R
őstag
-
zsolt19900
őstag
honda cbf600 erről mi lenne a véleményetek?
-
zsolt19900
őstag
hát igen akkor ott bénáztak a csajszik

jajj szerintem cse-cse ez a honda
de ha ennyire nem jön be nektek, és csajos akkor ejtem
pedig elgondolkoztam rajta
de akkor marad a többi alternatíva -
canniball
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
Jájjj, de rándá! Hogy valaki ennyire elborult újpest drukker legyen...

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vízforralás kuplung égetés, szabályzási fordulaton a maximális üzemidő! Szóval ezek 20ezer km-es hú de karban tartott motorok, és a motorosok is a tudás legjavát mutatják. 

Ezért is kerülném a sportkipufogókat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Annyira tudtam, hogy be fog valaki próbálkozni
)

, szerencsére pont hazaértem, és a kapu kinyitásáig állítottam le

...gyanitom sehogy...