Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
PoLizei
aktív tag
Azért a párolgó benzintócsa fölött óvatosan piszkáljuk az akkusarukat!

-
TommyGun
őstag
válasz
Daywalker
üzenetére
Akkor reménykedjünk benne hogy péppé törik a motorod és hozzáférek az akksidhoz mert 10-es kulcsot nem hordok magamnál

De amúgy én autóra értettem, hogy ott azért jellemzően a motortérben van és ha egyszer úgy alakulna énse tökölnék vele de inkább leráncigálom a kábelt mint hogy nekiálljak csavarozgatni.
-
csongi
veterán
válasz
TommyGun
üzenetére
Ez az akku kábel dolog... hát, Ha valaki egy össze tört autónál azzal kezd el matyakolni, hogy leszedni....
Nagyon jó körülményeknek kell lenni ahhoz, hogy hozzá is férj, maradjunk ennyibe
Nem beszélve arról, hogy honnan tudod hol is van benne? Hátsó ülés alatt? Motorház tető alatt, vagy a csomagtartóba? Szerintem felejtős! Élet mentése a fontosabb, mire megtalálod az akksit és kikötöd a körből esélyesebb hogy kigyullad az autó, vagy kiér a mentő
-
TommyGun
őstag
válasz
zsolt19900
üzenetére
Azért az akksikábelt ha máshogy nem leráncigálom a 'csába ha nagyon muszáj
-
Xaels
félisten
Kis érdekesség az elsősegély csomaggal kapcsolatban: egészen tavalyig a bpi villamosokon nem volt kötelező. Sőt amikor én vizsgáztam 7éve akkor még csak vizsgát sem kellett tenni elsősegély nyújtásból pedig akkor az volt az első "kategóriám", az A-t csak azután 2évvel csináltam meg.
Kresz: szerintem is alapvetően legalább általános iskolában tanítani kéne a helyes közlekedést. Legalább egy minimális alap lenne, az emberi hülyeséget amúgy sem lehet kiiktatni oktatással vagy pénzbüntivel. A szabàlyokat meg hiába dolgoznák gyökeresen át, az emberek természetéből fakadóan mindig lenne 1-2 aki miatt gond lenne.
-
válasz
Grillo
üzenetére
Tudod az a baj, hogy mindennek két oldala van.
Mikor én csináltam az egészségügyi képzést akkor inkább a ne nyúljunk senkihez csak a közvetlen életveszélyt hárítsuk el.Tanmese volt:
Megállsz és látod, hogy valaki ül a kocsiban és folyik valami / benzines alkoholos szag / a kocsiból. Eszméletlen, nincs magánál. Odarohansz és akkor elgondolkodsz ha csorog valami a kocsiból vajon életveszélyben van-e az illető. Ha igen akkor tökmindegy hány helyen tört el a gerince kiszeded, hogy ugyan nyomorékká teszed de élni fog. Csak aztán megjön a mentő elviszi a gyereket és nem robbant fel a kocsi. A gyerek bennhagyta a téli ablaklemosót az törött el. Szegény deréktól lefelé lebénul és jön a per, hogy te tetted tönkre az életét. Ki fogják rúgni a munkahelyéről, mindenki sajnálni fogja, össze fog törni. Ez mondjuk talán pont a legrosszabb eset amibe beleszaladhatsz...Persze ott is előjött, hogy hívom a mentőt azt semmihez ne nyúlj ha közben meghal majd azt mondod úgy találtad....
DE akkor fordítsuk meg a kérdést. Egy jó-barátoddal vagy hozzátartozóval, pároddal történik valami. Ott fogsz állni és nyugtatod magad, hogy nem tanultál róla ? nem leszel felelős érte... hát....
-
Grillo
őstag
Anno elsősegély vizsgára készülve havernál tanultunk, az anyja mentőorvos volt. Azt mondta, ha az alap kis fejbevágásnál bonyolultabb a helyzet, tehát beszorult, eszméletlen, törés, stb, inkább ne nyúljunk semmihez. Persze vannak esetek, mikor még mindig jobb eséllyel mented meg, mint ha hagynád, de többnyire igen sokat árthat a szakszerűtlen beavatkozás.
-
csongi
veterán
válasz
polimorf
üzenetére
Igazad van részben.

Nem bánnám ha fülükbe jutna, de csak akkor ha valóban nem pénzszerzésről szólna.
De lehet is törölni a hsz.t nehogy elolvassa valamelyik okos
engem meg jól kihagynának belőle....nah nen már 
Amúgy pont ezért kellene jobban tudni az elsősegélyt, hogy merjen döntést hozni a segítséget nyújtó.
Merjünk felébreszteni valakit, akár egy sallert lekeverni, és ilyenek. Informálódni, kontaktust létesíteni.Egy megtörtént eset.
Sajnos édesanyám agyvérzést kapott két évvel ezelőtt. ( most jól van él és virul szerencsére
)
Apám engem hívott elsőnek, és nem a mentőket. Mikor megláttam a folyosón.. nah nem kívánom senkinek.
Apám kétségbe esve próbálta behúzni a szobába, hogy felfektesse az ágyra, miközben epilepsziás kisebb rohamai voltak Anyámnak, eszméletlen és tudatlan állapotában.
Mit tehettem? Stabil oldalfekvés, amennyire tudtam, és komolyan nehéz dolog egy ernyedt testtel megcsinálni.
Fej hátra légutakat szabaddá tenni. És folyamatosan szólítani, hátha reagál. Meg kellett tartani, hogy ne verje magát még jobban össze. Közben a mentőket hívni. ez kb 3-5 perc alatt játszódott le.
Ezt nem azért írtam le mert hős vagyok!!!!! De az biztos, hogy ha nem lett volna elsősegély oktatásom, fogalmam sem lett volna arról, mit is csináljak.
Tudom, felmerülhet a kérdés, és ha gerince sérült, vagy nyak csigolya eséskor...stb. Ezek csak kifogások, és felesleges kérdések. Döntse el mindenki magának. Vagy a vélhető problémák miatt aggódik, vagy hagyja megfulladni? Mert hát lehet hogy .....
Miért is írom ezt le? Mert ez bárkivel bármikor előfordulhat. Nem csak útszélén kell alkalmazni a tanultakat!!!
Szóval, nagyon nem szabad félvárról kezelni!!!
Másik eset!
Salakmotor edzés!
Amatőr motoros, nem hivatásos versenyző.
Elesett, és első ránézésre kiugrott a válla.Lefejtettük a ruhát. Hát vazze nem csak kiugrott, hanem elszakadtak a szalagok, meg ami csak tudott, a lapockája felcsúszott a válla helyére. Amint bevitték, aznap este meg is műtötték.
Ott állt mindenki, és nézte szegényt. Alig bírta tartani a karját. Eszükbe nem jutott volna hogy a pulóvertből csináljon egy tartó kötést a nyakba. Én kötöttem fel a karját szegénynek. Tudom ezzel nem gyúgyult meg, de az adott szituba a lehetőséghez mérten segítettem. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zsolt19900
üzenetére
A mentőt azt hívni kell mindenképpen, de ha amíg kiér, addig elvérzik a szerencsétlen, mert nincs aki ellássa / vagy nincs mivel elsősegélyt nyújtani, nem tudom hogyan fogod feldolgozni a lelkiismereteddel...
-
polimorf
tag
Az elsősegély ellátásról csak annyit, hogy mikor autóval karamboloztam akkor az ellenfélnek a feje vérzett (117 fej öltés), az autójába beszorult, és mindenáron azt akarta, hogy szedjük ki. Voltunk ott páran de senkinek eszébe sem jutott elővenni a ládikát, nem is tudtunk volna mit csinálni vele attól féltünk, hogy nehogy a gerincével történjen valami és miattunk örökre lebénuljon, így maradt a mentő megvárása.
Minden eset más de egy komolyabb szituációban tök mindegy mit tanul az ember az oktatáson úgysem mer a sérülthöz nyúlni mondván nehogy nagyobb bajt okozzon.
Ez persze csak az én véleményem. -
huszi.gyb
senior tag
válasz
csongi
üzenetére
Apám most a svájc- osztrák-német o. határnál dolgozik (Ausztriában), és szokott mesélni... Hát.. Lenne hova fejlődni, pl most vett kocsit. Az ügyintézés fél nap volt. A kifizetéssel, biztosításkötéssel, rendszámozással, mindennel. Van hova fejlődni, csak akarni kéne...
De alapvetően igazad van. A napokban egy gyalogost majdnem felkentem a szélvédőre. Este, fekete ruhában az üllői úton keresztbe... Persze nem a zebrán, és nem akkor, amikor nem jött kocsi...
De hogy ne csak offoljak nekem újra kell majd kreszt csinálnom, mert én viszont elfelejtem, dacára annak, hogy napi szinten járok 2 ill 4 keréken... (És ne a lehúzást lássam meg benne
)Biztos értem van, hogy jobban megtanuljam hogyan nincs elsőbbsége a gyalogosnak az Üllőin. -
csongi
veterán
válasz
huszi.gyb
üzenetére
Osztrák testvérek okosan intézik

Iskolában kötelező tananyag, és nem az a fontosabb, hogy 15 évesen mérnöki szinten számoljon statikát!
ezer meg ezer jó és használható példa van előttünk, itt mégis a szart utánozzák. de hát véletlenek nincsenek .
Magyarország, én így utállak

-
huszi.gyb
senior tag
válasz
csongi
üzenetére
Először olyan kresz szabályok kellenének, ami alapján tudsz közlekedni is... Utána mehetne az, hogy tanítsuk meg az embereknek, és azt kérdezzék, amit tényleg használsz, ne azt ami tök fölösleges.
A1-en volt nekem kérdés: Az alábbi táblánál behajthat-e oldalkocsis kerékpárjával. (Tábla: minden irányból behajtani tilos, kivéve: motor(kép) ). Valószínűleg sűrűn használom. Először rendet kéne rakni, utána követelni. De akkor ne csak az autósokat/motorosokat sz.passuk, mindenkinek kortól-nemtől függetlenül kötelező legyen. Gyalogosnak is! -
csongi
veterán
Az én véleményem szerint, 5 évente ebből is kellene újra "vizsgázni" vagy legalábbis fel eleveníteni a tanultakat, pont úgy mint a kreszböl!
Tudom sokan egyből hőzöngenek emiatt. Csak mikor ott fekszik a kedves illető a kocsiba, és fogalma sincs róla a "segítőnek", hogy egy ütőeres vérzést hogy szorítson el, vagy egyáltalán meggyőződjön róla, vannak e életjelek, akkor is hőzöngene?
Ugyan ez a helyzet a kreszel is!
Napi szinten közlekedünk, akár gyalog akár, járművel, járművön! iszonyat probléma, a szocializáció, legfőképpen a tömeg közlekedési eszközökön.
És ha 5 évente kellene egy 45 perces kresz lap kitöltésével, újra számot adni a tudásunkról, akkor kb 15-20 év alatt normalizálódna helyzet. Persze alapértelmezett, hogy nem bőrlehúzás lenne a cél. Pár ezer forint még viselhető lenne, és lassan eljutnánk oda, hogy közel egyformán tudnánk a szabályokat, és nem generációs szinten menne a tudatlanság
10 éve vizsgáztam, b ből, 2 éve A bol. de szerintem nekem is rezegne a léc a kresz lapnál.
5 évente pedig, újra volna egy kis kényszer, hogy átnézze vagy újra tanulja az aktuális szabályokat. -
Ribi
nagyúr
Valószínű mással is megoldható. Amúgy nem sok 5lete lenne az emberek 95%nak, hogy mit is kell csinálni, mire is kell szorító. Előfordulhat, hogy közember egyáltalán hozzá mer nyúlni valakihez, de hogy pont a csomag megléte hiánya okozzon bármi változást arra nem sok esélyt látok. De ez csak az én véleményem. Ha pont emiatt menekül meg valaki, annak biztos más a véleménye.

-
hcstuning
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ezzel nem is akarok vitatkozni, de tudjuk, hogy sokszor a szabályok és az ésszerűség eltérnek egymástól. Most előbbire voltam kíváncsi.
Más:
Ezt hogyan kell elképzelni, min keresztül vezetem át a menetes szárat?
Eddig olyasmiket láttam, amik oldalanként külön csavarral fogatta fel az elemet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
hcstuning
üzenetére
Mivel filléres holmi, és alkalomadtán valakinek az élete múlhat rajta, így emberi kötelességünk, hogy legyen nálunk. Szerintem...
(#31567) Daywalker: nekem egy éve a Yaris műszakiján megnézték hogy van-e, de a dátumot nem. Egyébként vadi frissen vettem... Megmutattam neki az ülés alatti rekeszben, csak egy pillantást vetett rá. Természetesen a motoron is hordok, az is friss. Volt vagy 1600 ft, és lehet, hogy engem fog valaki bekötözni vele...
-
hcstuning
tag
Eü-s csomaggal most mi a helyzet? Kell motorba, vagy sem? Szavatossági időt nézik még?
-
canniball
nagyúr
válasz
HUfantom
üzenetére
Még nem vett (a kérdés feltételekor) semmilyent.
A gép pedig K4. -
válasz
Daywalker
üzenetére
Esetleg próbálja meg kitalálni milyent vett...
Az említett cég gyárt mindenfélét...Talán annyi kiegészítést a cikkhez, ha pont olyan modellje van lehet, hogy valamelyik másik modell megfelelő alkatrésze csereszavatos és akkor át lehet rakni.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Daywalker
üzenetére
"Mivel az SV szerintem nem ad fokozatjelet semminek"
2004- utáni SV már ad. Pontosabban fogalmazok, nekem K4-es DL650-em van, azon már van ilyen jel, váltófokozatonként eltérő feszültségeket ad ki ezen a csatlakozón. Hogy hol van, és hogyan működik, ne kérdezd, anyit tudok róla, hogy egyszer valaki csinált rá egy "házi" fokozat kijelzőt, ami ezt a jelet használja. -
ALI_G
veterán
Biztositas, muszaki pont annyi mint barmelyik masik 600asnak. Bizti amugy bonusztol es lakhelytol fugg. Nekem iden 8000 a biztositas egy erosebb motorra, de hogy kb tudjad:
2006os hornet, 96le, videk, b5: 12000 a bizti, 2x000 sulyado, muszakihoz google.
6000km-enkent olaj+olajszuro csere munkadijjal 10000. Tobbit karbantartasi tablazat alapjan. -
Daywalker
addikt
válasz
basel00
üzenetére
Kérdezd meg tőlük. Mivel az SV szerintem nem ad fokozatjelet semminek, ezért valószínűleg a fordulat- és sebességjelből számolja ki a fokozatot. Általában erre van egy csatlakozó valahol a tank környékén, ülés alatt vagy lehet hogy a műszerfal környékén. Nekem a tank alatt van (nem sv).
-
basel00
tag
Srácok ha veszek egy Pro tech-s fokozatkijelzőt az Sv 650-re a csatlakozót hova kell ddugni?
-
törölt tag
válasz
fattyu
üzenetére
koszi mindenkinek.
igen, ez a golden gate es igen, tudom h az idoeltolodas miatt nem jottek a valaszok
es igen, ma motorozni megyek 
nagyonoff:
es igen, nagyon szep az ido iden telen. ami baj, mert nem ilyennek kene lennie. lesz itt meg siras-rivas, fogak csikorgatasa nyaron. bazinagy szarazsag meg tuzek mindenhol. meg locsolasi tilalom, stb. asszem mar irtam, de itt a tel ugy szokott kinezni kis tulzassal h novemberben elkezd esni az eso es februarban abbahagyja. itt tel vege fele es tavasszal zold minden. annyira nem stimmel valami h most viragoznak a fak. -
-
dokee78
félisten
válasz
Archer
üzenetére
Azért az Audi R8-at lenyomja 0-150 mph-n.
-
dokee78
félisten
Köszi.

-
TayRol
nagyúr
-
Zin
őstag
Egy 600ccm-es hornet éves költségei kb mennyibe kerülnek? biztositás stb-re gondolok,meg műszaki ilyen dolgok?
-
polimorf
tag
válasz
üzenetére
Örülök, hogy lehetőséged van ilyen szép képek készítésére, és köszönöm, hogy ezeket meg is osztod velünk.
Jobb ilyen fotókat nézni mint azt látni, hogy emberek pitiáner dolgokon vitatkoznak.
Személy szerint én örülök a fotóidnak mert ezekre a helyekre nem valószínű, hogy valaha is eljutok.
Azt írd meg légyszi, hogy pontosan hol vagy, hol készülnek a fotók. -
törölt tag
-
ALI_G
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Hat a kuplung reflex. Oktatason tanitjak, bar veszfekezesnel mindegy. Sok ideje nem volt. Talan 2 masodperc. A lehetosegekhez merten jol megoldotta, sot. Elete makja. Lenyeg hogy keves hianyzik a hullazsakhoz es hiaba gondolkodsz elore, a baj pillanat alatt meg van. Az auto soforje nem hibazott.
-
törölt tag
-
zsolt19900
őstag
és akkor még ugye arról nem is beszéltünk, hogy valaki ül annak az autónak az anyóóóós vagy a hátsó ülésében, és oda csapódik bele a motoros.... igaz ilyenkor azért az autóvezető orrára is koppintanék, mivel ilyenkor bőven-bőven jobban oda kellene figyelnie, ha már nem csak a saját életét viszi a veszélyes üzembe, hanem az utasaiét is
-
stifi
senior tag
válasz
fattyu
üzenetére
egyszerűen nincs sem erkölcsi, sem jogi magyarázat arra, ha valaki a megengedett sebesség duplájával, triplájával kenődik fel a másik közlekedőre. ugyanolyan szabálytalanság mint az elsőbbségadás elmulasztása.
ha meg neked akkor is igazad van ha mások szerint nem, vagy a bíróság szerint sem, akkor meg minek beszélgetünk róla?

-
fattyu
veterán
igen. azt hiszem hogy megkapom az elsőbbségem?
rew: Ez sehol se mondja ki.
igen ésszerűen gondolkodva tudom hogy nem fog számíani rám.
a bírói gyakorlat is egy dolog hogy lesz belőle megosztott felelősség. Az megvan hogy legális önvédekezőket is rendre elmeszelik? szóval az hogy a bíróság csinál két megoldott elítéltet az egyből az nem jelenti azt nekem hogy az attó még úgy is van.
félkegyelműzés meg nem hiszemek helyett kérek kresz idézetet ahol le van írva hogy csak akkor jál az elsőbbségem ha annyival megyek amennyivel kell.
Mert ha szeretnétek én beidézem hogy meg kell győződnie arról hogy megadja és nem kényszerít hirtelen irányváltásra vagy fékezésre.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez a kemény, nem a kád széle!
[link] -
stifi
senior tag
válasz
üzenetére
ha a motoros túléli, és bírósági tárgyalás/per lesz a balesetből, a gyorshajtás miatt simán megfordulhat a felelősség és a főúton haladó motoros lesz a hibás ha a megengedettnél bizonyíthatóan gyorsabban haladt.
volt ilyen perem, rám akarták tolni a felelősséget gyorshajtás miatt, csak hát bebizonyosodott hogy szabályosan közlekedtem és a kikanyarodó autós volt figyelmetlen.
-
vlevi
nagyúr
Motornal raadasul annak az eselye is sokkal nagyobb, hogy a kocsi A oszlopanak holttereben vagy. Azthiszem ez nem ujdonsag, mindannyian tudjuk, hogy a nehany meterre levo motort egy ujjal ki tudjuk takarni a kepbol. Persze ezt meg az autosnak kellene tudnia, hogy egy harminccal kozeledo robesz is lehet a holtterben :-(
-
Archer
őstag
válasz
üzenetére
Plussz erre mondják, hogy a sokak által kedvelt éjjel-nappal refi sem javít a helyzeten, mivel az agy a szembe jövő fényforrásnak a növekedéséből tudja felmérni úgy-ahogy a közeledő jármű sebességét, a refinek viszont olyan erős a fénye, hogy ezt még jobban megnehezíti/ellehetetleníti. Az erősebb fényből hamarabb észre fogja venni, hogy ott jön valami, viszont hogy mennyivel, arról lövése sem lesz.
-
törölt tag
válasz
Yoshida
üzenetére
az egesz ugy kezdodott h tavaly januarban meg akartak szuntetni, ezert sokan haborogtak. az utobbi par evben egyre tobb a halalos kimenetelu motorbaleset errefele es ezzel (is) probaljak meg csokkenteni.
a hatalyos 'KRESZ' szerint szabalyos, de elsosorban az allo kocsisorra ajanljak, masodsorban a lassan halado kocsisorra (max ~30 mph asszem) es csak 10mph-s sebessegkulonbseggel. es vegul egy eldugott mondatbol kiderul h igazibol szabalyos barmikor, de csak tapasztalt motorosoknak ajanlott.
nekem szimpatikus, en soxor elek vele
fattyu:
de, asszem az elsobbseg fugg a sebessegtol. valami olyasmi volt a definicioja (bocs h nem nezem most meg, lusta dog vagyok), h a masikat nem kenyszeritheted lassitasra vagy iranyvaltoztatasra. tehat ha befersz ele gond nelkul, akkor jo vagy. na ennek a felmereset teszi nagyon nehezze vagy epp lehetetlenne egy 200-zal csapato motoros, hiszen
1.) nem feltetlenul latszik ekkora tavolsagbol
2.) nem mindenki latott mar valaha is motort 200-zal jonni
3.) ha latott is, nem feltetlenul ismeri fel h ez is az, illetve h mennyi ido is kell neki mig ideer. -
Yoshida
aktív tag
Ha már safety:
How and Why Motorcycle Lane Splitting is Safe and Good
Igaz, hogy főleg California vs. USA többi államairól van szó benne, de sok okosat mondanak szvsz.
(pl. hogy ha már vásárra viszed a bőröd a forgalomban, akkor természetes, hogy te akarod irányítani a motorod és autósok közötti mozgást, így a biztonságosabb)
-
csongi
veterán
válasz
huszi.gyb
üzenetére
Kocsinál nem igaz!

Főleg egy első kerék meghajtásnál. A kuplung a végén kell. Egy kinyomott kuplung öngyilkosság, így egy hirtelen irányváltás egyenlő egy autó eldobásával. De kanyarban is elszállsz mint győzelmi zászló, csak nyomd be a kuplungot. Ne próbáld ki nagy sebességnél!! -
csongi
veterán
válasz
hcstuning
üzenetére
380V AC.

Vagy jó rálátással egy sniper.
Ha meg le lakatolod valahova, akkor lehető legerősebb lánc-lakat kombó.
A többi nem sokat ér, ha valaki el akarja vinni elviszi.Köszönöm a kuplungos tanítást
, más mint autóban.
, nah de ha lesz váltós motorom akkor, ezeket újra tanulom.Fattyú: Erről már cserélünk eszmét.
A lényeg,. ne várd el másoktól a kresz szabályainak a betartását, ha te sem tartod be a rád vonatkozóakat, és ebben benne van a sebesség betartása. Tudjuk, van az előírt, és van a relatív gyorshajtás. De csak a leírt fog érvényesülni, az betartható, és számon kérhető, a másik ellenben nem.
Motorral te vagy a gyengébb, és ez ellen nem lehet tenni semmit. Annyiszor kellett lemondanom az elsőbbségemről motorral, és más kresz szerint is megillető jogokról, hogy azt felsorolni nem tudom. De nem teszek mást, mert én húzom a rövidebbet, hiába van igazam. Az más kérdés, hogyan lehetne ezeket a faszokat, megtanítani. Egy biztos, anélkül nem megy, ha mi sem tartjuk be a szabályokat.
Emlékszem mondtad, hogy megfelelő körültekintés mellett, húzod neki. A videó alapján itt te is meghúztad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Azért mondtam, hogy kérdezze meg őket, az a biztos, nem a fórumon való találgatás.