Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Integra
üzenetére
A fizikum irreleváns, egyszerűen csak zavaró az, hogy a légellenállás és turbulencia miatt rángatja a táska a vállat / felsőtestet. Elvesz az útra figyelésből, fáraszt, veszélyhelyzetet is okozhat (ha pl. szűk előzés közben a turbulencia rossz irányba ránt). Hátizsákot csak akkor szoktam felvenni, ha laptopot is viszek, vagy ha csak rövid, kisebb-tempós útra megyek, ahol a tanktáska már épp kevés, és lusta vagyok nyeregtáskát pókozni-hevederezni.
-
Type-R
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Az R25-ben nincs laptop rekesz. Van egy kis rekesz, de oda a Forcefield protektorokat lehet betenni.
Az R25-tel elutazni 2 napra is necces. Én eddig úgy csináltam, hogy cipő, póló, pulcsi, tisztálkodási szerek, és így tele volt a hátizsák, igaz én csak egy éjszakára ugrattam el.Talán ilyen célra az R30-as vagy R35-ös jobb.
Ha ki akarod próbálni, hétköznap kölcsön tudom adni, ha kell. -
stifi
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
hehe, elmaradt mert nagy volt a víz a pályán

de kimotoroztam meg vissza, odafelé esett, most már száraz minden...amúgy körözgetés lett volna a program, semmi extra csak nem nyílt nap, hanem felvezetéssel körözgetés, mutatják hogy kell menni, tempó, ívek, helyezkedés, testtartás..
-
Type-R
őstag
válasz
Integra
üzenetére
ezeket a gyakorlásokat én is szoktam csinálni, és ahogy mondod, arra tolom előre a kormányt, amerre ki akarom kerülni az akadályt
tisztában vagyok, hogy idő kell, a tudásom még a béka segge alatt van, csak a szituáció miatt, hogy lehetett volna belőle baj is, és én meg leblokkoltam, na mind egy, remélem nem lesz legközelebb, de ha lesz, akkor már benne van ez a tapasztalat, és remélem másképp reagálok
-
Type-R
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Két hete elém is kiugrott egy bambi Dunaújvárosnál az erdős egyenes szakaszon a 6-os úton, balról jobbra, így még volt időm fékezni. A szívem majd kiugrott a helyéről, pedig időben észleltem.
Ami viszont nagyon zavart, az az, hogy a Safety-s tréningek után, ahol megtanuljuk a hirtelen kikerüléses technikát, nekem ez valahogy nem jött, csak a fék. Nem is jutott eszembe, hogy kikerüljem, pedig tudom, hogy hogy kell, de nem jött a reflex.

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Az nem kalocsa hanem kocsola.

Mi siófokról így jöttünk haza szombaton, azt a szakaszt pont elkerültük, mert kicsit sok az egyenes, de ez így egy embertelen jó 150km, szinte végíg átlagos vagy annál jobb útminőséggel, viszonylag kevés faluval, és olyan kanyarokkal, tempósabb részekkel hogy csak na. Dombóvártól pécsig pedig kanyar kanyar hátán.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha valaki egyszer erre jár próbálja ki.szerk.: Type-R: az a szakály és Tamási közötti egyenes: mi voltunk hátul, néha belekarcolt a VFR a 2-essel kezdődő 3 jegyű számrendszerbe, és még úgyis alig értük utol ezeket, mert megfogott minket egy autó a falu után...
Csávó jön ott szembe, valami endúrósabb gép, ű nem integetve köszönt hanem kirakta 1 kerékre a gépet és úgy jött velünk szembe, de vagy 300m-en keresztül, csak néztünk!
-
DigitXT
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Dettó. Pánikhelyzetben baromi jól jöhet, hogy tudsz max. fékerőt kifejteni.
Pályán meg nem pánikhelyzet van, hanem mész a legjobb köridőért.
Na meg aztán a közúton a tapadás is nagyon "esetleges" tud lenni. Akár
egy tök ártatlan helyzetből is lehet perec, ha épp sok a fékerő... Az azért
ritkább, hogy már megindul az első kerék, és a veztő ezt időben észlelve
elveszi a féket, s nem fikáz egy hatalmasat. Előfordul, de necc. Ráadásul
ha teljesen elengeded a féket ijedtedben, ugyan nem esel el, csak nem is
lassulsz tovább, márpedig oka volt annak a "nagy féknek"... Egy benézett
szituban határon fékezni közúton: nem egyszerű na. Az ilyenekből jönnek
az olyan sztorik, hogy elnyalt. De amúgy az akadály előtt még az idomon
csúszó (kevés lassulással bíró) motor is simán megállt. Kellemetlen, na...(Persze, mindennek az alapja a figyelem. Általában a figyelemvesztés az,
ami megelőzi a pánikhelyzetet. Esetleg egyéb hiba, pl. követési távolság.) -
stifi
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
nekem f4i van és ültem már RR-en is, teljesen más pozíció, sokkal sportosabb az RR. nem is tetszik nekem hogy látom az orrát, meg magasabban van a lábam, de pályázni bevállalnám azért, ha ilyen árak vannak és később megtehetem hogy csináljak 1 pályamotort, akkor az valószínű RR lesz

utcára viszont nekem jobban fekszik az F4i, de nem sírnék ha csak RR állna a garázsban, megszoknám

-
Something_
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Gyáá :-) akkor az RR nem az én motorom :-)
Passz, mutatott pár képet a telefonján. Fekete/ezüst, kb ennyit láttam meg, hogy RR az eleje
Amúgy ez a motorráülés, hogy történik? Kinézek kamuból egy közeli kereskedést és eljátszom, mintha meg akarnám venni és ráülök?
Vagy fizetek Stifi-nek, hogy egyszer kanyarodjon felém?
-
-
stifi
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
szerintem ez egyáltalán nem drága, ha figyelembe vesszük hogy egy új gyári elem 150-250k..
ha nem akarom javítani, fényezni akkor ennél olcsóbb megoldás nincs, még a kínai is 600 USD mire ideér és azzal elég egyszer esni, kuka..a pályaidommal csak az a baj hogy bele kell applikálni a fényszórót, erre most nincsen időm...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Igen, igen ez így tök logikus is, de pont ez hogy műszaki sem volt rajta meg halott volt az akku de az olajat azért lecserélem. Szóval ha akart volna se tudott volna menni vele. Nekem csak ez az ellentmondás.
Amúgy amit írsz hogy karbantartják a dolgokat meg az öreg autókat az teljesen rendben van. Mégha nem is megy vele, de bármikor megteheti, de egy olyan motorban évente lecserélni a 0-ás olajat, amin műszaki sincs, számomra abszurdum...
Mindenesetre túllépek ezen, csak nehezen.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Vényóc az bakfitty! 48 henger az már valami!

-
citkar
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Igen, korábban olvastam az amerikaiak sok Nine T-t vettek és talán ennek volt "kirakós" a hátulja, hogy személyt vinnél utazni vagy más célt szolgálhat a hátsó ülés...ha fennhagytad egyáltalán.
Rendkívül jól néz ki, ha kicsit átalakítható lenne, hogy több cuccot cipelhessek, egy tank és egy hátsó táskán túl, akkor még jobban tetszene.
De hát ezt nem arra találták ki
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Lassan már csak ilyen felszereltséggel lehet egy jóízűt motorozni!

-
-
kcsa
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Akkor bemásolom az egészet:
"Mit der 3 Zonen-Spannungstechnologie Interact™Technology erreicht der "Z 8" eine herausragende Laufleistung und perfekten Kurvengrip. Die Spezifikationen (M) und (O) verfügen über eine 5 Zonen-Spannungstechnologie. "
A "sima" az háromzónás, az M O az ötzónás. Forrás.
-
Something_
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Már mindegy

A full fekete plexik nappali használathoz milyenek? Nagyon levesz a fényből? Jól mutatnak, csak hát 30k horror érte szerintem.
Erről jut eszembe. Többször olvastam a fórumban visszakeresések alkalmával, hogy sokat estél már. Ilyenkor mi van? Mármint ok, védőfelszereléstől nem lesz sok bajod remélhetőleg, de mi van a motorral? Az hogy reagál az ilyen esésekre, dőlésekre, stb?
-
Something_
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Köszi, szép darab. El tudtam volna képzelni a száránál is protektorokat, de gondolom ott van a bőrruhákban. 43-ról volt leértékelve 26ra. 2 év garival. Szerintem best buy volt. Remélem jó szolgálatot fog tenni.
Feree13: Elég sok lóvé elment már most, de még sok mindent kell vennem, habár erre a szezonra már csak egy jó cordura kabátot szeretnék, protektorokkal (alkar-könyök, váll). Jól szellőzőt, nyárit. Télen meg majd valami akciós Dainese bőrruhát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TayRol: Ezen nem fúj át a szél és teljesen vízálló? Vagy mi a nagy különbség a téli illetve nyári kesztyűk között? 5 fok körül nem hiszem, hogy fázni fog a kezem akár ebben a kesztyűben.
vlevi: 15e-es Racer-ből múltkor már csak M-es volt. Érdemes benézni a darázsgarázsba. Van sok dolog, amiből csak pár darab van és nem kerül fel a weblapra és jól áron van szinte minden.
-
canniball
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Egy darabig azt hiszem nem is megyek Pestre kétkeréken. Legalábbis hétköznap nem. Hétvégén is voltam, az nem fájt.

fattyu!
Van benne ráció...de mikor fél méterre mennek egymástól oda nem nagyon lehet betolni a motort.
stifi!
És az ilyenekből lesz a baleset, mert majd jön Rezesova és sza@rik rá, ő akkor is menni akar. Ha ez sem győzi meg az ismerőseidet...Teasüti!
"Másrészt viszont elvileg nem is tartja fel a forgalmat, mivel elvileg senki nem lehet gyorsabb."
Dehogynem, a villogós autó simán lehet gyorsabb. Te meg ha belemerülsz a Disco Discoba lehet észre sem veszed mögötted.
-
canniball
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Múlt héten akadt dolgom Pesten, mivel csúcsban mentem nem akartam autózni így - gondolván hogy a környékbeli városokban már egész jól ellavírozok - első alkalommal bemerészkedtem a Viharral, gondoltam azzal majd könnyedén lehet haladni. Nem mondom, négy keréken sokkal lassabb lett volna, de motorral is káosz ami ott közlekedés címszó alatt fut. Aki ott szocializálódott és/vagy bátor az biztos máshogy gondolja, volt aki robesszal leelőzött és úgy lavírozott az autók között ahogy nekem eszembe nem jutna, de én utoljára a vizsgadrukkban izzadtam így le, felért egy kínzással ami ott megy.

-
Something_
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Erről a téli eladásról/vásárlásról lenne egy kérdésem, mert ti gondolom tapasztaltak vagytok e témában.
Télen olcsóbbak szoktak lenni a motorok ? Vagy erre sincs törvény, mindig a legjobb vételt kell keresni, nincs hónaphoz kötve? CBR600F F4i-t szeretnék vásárolni 700-800e környékén, ebből lehet értelmes példányt kapni? -
upsyka
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Köszönöm neked is

Nkh-nál tervezem Pesten, csak az nekem a város másik fele mindkét hely, maszeknál meg gyanítom biztos plussz pénzt kérnek ezekért -az eleve magasabb vizsgadíjon felül- , ha úgy megyek,hogy nem vagyok képbe, ezért próbálok infózni,hátha valaki tud biztosat...az nkh vizsgaterembe meg nem lehet csak úgy bemenni vassal, hogy nézzék már meg átmegy-e.
Mindenesetre megfogadom a tanácsot és 1-2 helyre bemegyek a környéken rákérdezek -
válasz
Integra
üzenetére
+1 a héten koszos marad.
Más: 60km-t még beletettem, de nem tudom mi lett velem. Azt tudom, hogy 8500-at forog 160-nál.
Totál kisimultak a vonalaim. Biztos 5 fölött evett. Aztán leültem egy padhoz, a nap épp lement és rásütött a Dunára. END!
Jardok egy településen vadásztak rám, mérget veszek rá. Kijöttem az S kanyarból és meghúzattam 3.-ig és beálltam vele 50-re és ugye üvöltött a kipuf. Utolértem egy autót és előtte ment a rendőr. Látom fékez, index jobbra és megállt az út szélén, index úgy marad, kezek kint az ajtón és én diszkréten benézem ők meg rám és követtek a szemükkel. Aztán elhaladtam és láttam, hogy mentek tovább.
Azért gondolom, ezt mert a rendőrörs előtt is elhaladtam. Az egy nagyon szűk utca és visszahangzik. Ugye nem mondhatom h a 40-es táblánál 120-al mentem, az durva lenne, nem is mentem, de valamiért csak félreálltak. Most szívem szerint rendszám nélkül mentem volta le ezt a 60km-t. Vigyorogva fogok aludni az fix!
Holnaptól újra, csak nyugodtan.Esőhöz: Néztem, hogy miként viselkedik a hátsó, mert rengeteg fajta aszfalt volt az útvonal alatt és van pár együtt meglévő dolog aminél ha csúszik azonnal vége. 60-nál lesatuztam. Ha pl átfolyáson tettem és egy X fajta aszfalton akkor azonnal elindul a segge, de volt ahol szépen mögöttem maradt. Volt ahol nem is nagyon tudtam megcsúsztatni, igaz az érdes volt, mint a smirgli. Volt hogy a vizes útra kijött a traktor a földútról. Hát mondom megnézzük. Szépen 60-al átmentem (nem is tudtam mást) a sáron és kapott egy nyelet ott ahol a GS húz (6-7k körül) azt a táncot amit ott levágott. Életveszély.
Szoktam játszani amikor a körülmények olyanok, szeretném tudni miként viselkedik a motor. A vészfékez kikerült is gyakoroltam csatornafedelekkel. Hát maradjunk annyiban, hogy soha egyiket sem akarom élesben kipróbálni. Menet közben az én esetemben kb 200kg + én úgy viselkedik mintha nem is lenne ott tömeg, szinte repül. A legkisebb kormánymozgásra is nagyokat lehet korrigálni, de amikor áll vagy lassan megy és dől.... A rohadék macska miatt is eldobtam 1x h ne üssem el, pontosabban majd sérvet kaptam, de nem ért földet semmi, na akkor éreztem a súlyát. Jó játék, de mégsem játék.
Sikerült ma büdösre melegíteni a hátsó fékemet, szinte mintha nem is lett volna egy idő után. Tapostam és kb semmi csak lassulgatott. Ilyet sem éltem még át. Jó ez GS tanulgatni. -
boogie84
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Brutális lehet. A formája kinek tetszik kinek nem, nekem tetszik. Ahogy írtad, régi forma csúcs csúcstechnika. Viszont a jövőben akkor sem fogjuk elfelejteni a hangokat ha már csak elektromos motorok lesznek. Az valahogy hiányozni fog nekem 90 évesen az ágyamba hugyozva, motogp-t nézve.
Bár remélem akkor még nem lesz elektrogp.
-
vendingo
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Meguntam, nem köt le, felesleges pénzkidobásnak tekintem.
Össze vissza cikázni, meg motorozgatni nincs kedvem, sajnálom rá a pénzt, meg untat is, de ha van hosszabb cél (400+ km) arra bármikor kapható vagyok.
Idén 1x-r vettem elő a mocit, mentem 20 km-t aztán haza mentem, mert szó szerint untatott, ásítoztam.Az albán túrát viszont nagyon várom, illetve a horvátországi kiruccanásokat, mert azt nagyon szeretem, szeretek új vidékeket felfedezni, kötelékben menni, tenger mellett motorozni, szerpentinezni a jó utakon, lazítani, pihenni.
Ha lenne pénzem úgy, ahogy a korábban tárgyalt videókban lévő embereknek, akkor le se szállnék a motorról, már bejártam volna a fél világot

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Kösz a reklámfilmet! Mi forgalmazunk ilyen felhajtórámpákat is, ha valaki esetleg kedvet kapott hozzá!

-
vendingo
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Engem nem is érdekel a sportmotorozás.
Alapból is sportos túrázásra alkalmas motort kerestem, de aztán rájöttem, hogy nekem nem valók.
Nem is érdekel már a motorozás, nem is járok sehova, egyedül a túrázás jön be, de sajna az negyedévente 1-2x-r van. Ezért is szeretnék egy olcsó kompromisszummentes túramotort, de csak jövőre, vagy pár év múlva. -
vendingo
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Nem mekkora, hanem milyen.
A túraendúrók többségén kényelmesen elférek. GS-ek, Tenerek, afrika twin, dl, versys, transalp, vara....
Sportosabb motorok közül még a z1000SX volt jó kis kompromisszumokkal.
Nem is a mérettel van a baj, mert ráhajtogatom magam, de 500+km után fáj a derekam/csuklóm.
Ha nem túráznék, nem is lenne akkora baj az SV. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
válasz
Integra
üzenetére
Még kigyorsítani sem lehetett rendesen. Meg a GS ezzel a 40-60-as tempóval egy halál, vagy nagyon forog vagy ha felváltok alig forog, elég egy halvány fék és leváltasz. Kell egy masszív 70-es tempó 5.-ben és szépen haladok, nem erőlködik nem rezonál. Kuplunggyilkos nap volt. Olyan de olyan meleg lett a blokk is.
Kifelé békáson kocsisor állt olyan 1kmen át, közöttük lavíroztam el. Sokan féltek vagy nem tudom, elfértem volna lazán, de járdaszegélyig húzódtak. Senki nem bunkóskodott.Direkt néztem és 20-al haladtam és hát igen igen úgy éreztem megállj kell a csuklómnak. Ment volna sokkal gyorsabban is, de ha bárki odahúzza vagy ajtót nyit ott vége a történetnek. Így meg meg lehetett állni. Ez egy elég kaki nap volt motor szempontjából. Holnap áttérek a busz vasút kombóra, esőt mond és le lett mosva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán