Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
runner 125 #103628 üzenetére
Nehezn hiszem el, hogy 3 évig nem értékesítenek egy autót.. raktáron állt? Az hogy? (akku, folyadékok, minden...)
Amugy csinos cucc -
válasz
runner 125 #103628 üzenetére
Ejha, ez igen fürge lehet. Az ára sem rossz, bár nem ismerem a típust.
-
Morris
veterán
válasz
runner 125 #103584 üzenetére
Ez azért már egy kicsit a ló túloldala, nem?!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
runner 125 #103514 üzenetére
Rossz felé tapogatóztam
Amúgy, a Fordnak rossz híre van, vagy mire utal/miből indul ki ez a jelző? -
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #103421 üzenetére
akkó az ötödik sztrájkoló lesz talán. köszmá.
-
Agostino
addikt
válasz
runner 125 #103295 üzenetére
: )
egyterű a lassan bővülő család számára, a várhatóan kicsi menetteljesítmény miatt benzin. cél a könnyen javíthatóság, racionális alkatrészekárak, a megbízhatóság és egyéb default opciók. ennek egyébként a fent tippként kapott cmax és altea is megfelel, utóbbi közül az altea jön be. szerepelt még a xsara picasso is de valami tartok tőle egy picit, pedig az is nagy szerelem.
-
Agostino
addikt
válasz
runner 125 #103259 üzenetére
mutasd, mid van : ))
[joamilestoné] ezzel tisztában vagyok, de márkánként, fajtánként az internet ezer zúgából jó ég tudja mikori infókat előtűrni esélytelen. minden ember másról számol be, nincsenek egységes adatok.
-
tresh
veterán
válasz
runner 125 #103259 üzenetére
Nincs is olyan komfortja a futóművének mint a torziós
(#103260) joamilestoné: +1
(#103258) Agostino : sajnos elég szűk a kör, és néha úgy érzem felesleges lenne beírnom is mert az emberek többsége amint 10-en beírják hogy ne hogy meg vedd én hiába írom mire figyelj a vásárlásnál. Vagy legalább is így érzem. Sok lúd disznót győz esete áll fent. No mindegy
-
Declare
őstag
válasz
runner 125 #103188 üzenetére
es ebben a kupac összeolvadt aluminiumban mi van 2 milla?
Hogy valaha nagyon menö auto volt? Max eszemi ertek a tulajnak....hogy tulelete
mod
(#103215) tresh: ahha ok...ha lenne egy 80 millios lambom, biztosan egy rommatörött es kiegett, baleset soran kiszakadt feket szeretnek alatenni
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #103188 üzenetére
Télen többet eszik a hideg miatt.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #103146 üzenetére
Ha sokkal nagyobb a tömege, mint a gyári, akkor fogja vissza.
A kis 1.2-es suzukit úgy visszafogta a széles és nehéz 15-ös felni, hogy pattintottam is el.
Se elindulni, se megállni nem akart vele. -
tresh
veterán
válasz
1.6 de az amugy se sietos ez mutogatos verda annak meg nagyon baba
-
válasz
kit erdekel ha visszafogja? ugyis lassan kell menni hogy mindenki megcsodalhassa a bbs-t
-
válasz
runner 125 #103134 üzenetére
mod: picsaba Taat beelozott
-
TaaT
nagyúr
válasz
? [link]
-
deicide
veterán
válasz
Ha egyre gondolunk, sok ilyen van, pl
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #103084 üzenetére
"Nem tesz neki jót a ritka használat"
Akkor ez lehet neked való cucc lenne
[link]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #103084 üzenetére
aha, ilyen méréssel sóztak rám egy szükségtelen generátor felújítást
csak 40k-ba fájt meg az ügyintézés meg egy kör gödre, hogy rakják össze a kocsit rendesen
ott hümmögött a sok szaki két helyen is, hogy hát ez skandallum, hogy kevesebbet tölt a generátor, mint az összes fogyasztó áramigénye (ami egyébként standard eljárás nem csak fordnál, más autó esetében is, lévén az összes fogyasztó nem megy egyszerre - értsd vészvillogó maxklíma hátsó ablakfűtés ködlámpa refi rádió és ablakmosás
)
@kornelka: alapjárati szelep - alapjárati motor egykutya de mondom, volt takarítva. olajcserénél majd azért takaríttatok rajta megint, ha ez rendszeres lesz, most ez még semmi ok a pánikra.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #103080 üzenetére
Egyébként hogy lehet az, hogy egy szívó japán autóban behal az akksi?
-
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #103052 üzenetére
Exide ne.
Banner (valamilyen) Bull. Vagy Jász Akku, úgyis kifingik mind 3-4 év után -
szőröscica
addikt
válasz
Nekem a Bären Polar Plus akku bevált (5 éve van a kocsimban), de itt a fórumon senkitől nem láttam még, hogy ajánlotta volna.
-
Kornel
veterán
válasz
Ha varta, akkor black, ha jól tudom.
Exide-bol is a premium, ha jól tudom.
Nemrég hallottam titkos tippként a Bären márkát, utánanéztem, én szerintem azt fogom megpróbálni, ha bekrepál az enyém, ami elég esélyes, mert egy 2008-as osztrák savas akksi van benne, mondjuk töltöttem rá desztvizet, így remélem még bírja egy darabigjoamilestoné: akkor én vagyok az első
-
Bdanyy
addikt
válasz
runner 125 #103034 üzenetére
Köszi a gyors választ, én néztem félre:
Tájékoztatjuk, hogy honlapunk "Személyes" menüpontjába belépve, OnlineFAX szolgáltatásunkkal, a beszkennelt dokumentumokat gyorsan, kényelmesen és díjmentesen tudja részünkre elküldeni. Kérjük, hogy a beküldött dokumentum minden oldalára írja rá ügyfélazonosító számát. -
Buster17
addikt
válasz
runner 125 #102880 üzenetére
Egy kevésbé neves márkára se szeretne költeni.
Város meg pálya
-
sasa134
addikt
válasz
runner 125 #102860 üzenetére
Igyekszem, sőt V70-be is bele akarok ülni, sosem volt hozzá szerencsém sajna.
-
teratti
senior tag
válasz
runner 125 #102860 üzenetére
A srác szerintem több mint 195, én 192 vagyok tehát nem lenne egyszerű. Nem ült be meg én sem próbáltam meg de ha ő lesz holnap szolgálatban megnézem...
-
parandroid
félisten
válasz
runner 125 #102717 üzenetére
Ez egy egészen szép Volvo beltér, ez még tetszik nekem is. Amiben én ültem, az ilyesmi, kétszínű volt, középen a 200 gombos tv-távirányítóval, csak nem automata, meg navi nélküli. Kimondottan zavarbaejtően használhatatlannak tűnt elsőre, azon kívül, hogy szépnek sem mondanám.
p
-
sasa134
addikt
válasz
runner 125 #102711 üzenetére
Neidegesíccsé', már megvolt a koncepció, most meg...
-
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #102706 üzenetére
Na látod, nekem meg pl. pont a beltér a legfontosabb. Ha nem otthonos, nem tetszik, akkor nem ülök bele. Sokkal fontosabb számomra, mint az, hogy kívülről hogy néz ki, vagy hogy mennyire megy.
-
sasa134
addikt
válasz
runner 125 #102706 üzenetére
Ilyen 2008-2009 körüli kocsikat nézek, arban max 12k júró. Néztem a 2.4 turbótlant de ilyen 10 lityi vegyes rémlik..
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #102701 üzenetére
Kormányról. Ez a nyújtott izé, bleeeee...
Ez meg szerintem túl kevés:
Na EZ kormány:
(mobilnetesektől sorry)
-
sasa134
addikt
válasz
runner 125 #102701 üzenetére
Tudom, imádom is a Volvokat, de évi 10-15k futásra hova vegyek D5öt? Ott is bejön idővel a DPF meg a kettőstömegű, ez uszkve 1500-2000euro. Volvo saját turbós benzines klassz, de leeszi a gatyàm. Nézegettem V60akat (nekem tetszik, de ott benzines meg leginkább T3 van, azt meg nem merném megvenni - sorry, Ford)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #102618 üzenetére
Hogy máshogy...
Ezért lesz gyári wrx kidörgőm, az nem hivalkodó/zavaróan hangos de azért nem is olyan visszafogott mint a jelenlegi. Erősebb nem lesz mert a leömlő marad csak a katalizátor után rész lesz cserélve nagyobb átmérősre. Már csak el kellene hoznom, aztán kövi olajcserekor felpattintják rá. Már csak az a kérdés, befér-e a hátsólökös alá vagy sem...
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #102609 üzenetére
Az a baj a 4 hengeres boxerből se az igazi ... lényegében minden ami 4 hengernél több, már szépen szól. 4 hengeres az sose fog úgy ...
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #102604 üzenetére
sor5 először másodszor harmadszor
Még dízel motor is jól szól 5hengerrel: először másodszor -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ennyi.
-
m3tr0
őstag
válasz
Persze,sógoromnak volt ilyen valami R-es kocka Volvója, mondta,hogy lámpánál lehetett vele meglepetéseket okozni, meg a kúton is amikor tankolnia kellett. Bár őt jobban zavarta a nagy fordulóköre.
Azóta BMW-t hajt.Nekem elég lenne egy jó vr6, de az messze van egyelőre.
-
m3tr0
őstag
válasz
Nekem a vr6 az etalon hang.
-
TayRol
nagyúr
válasz
A jelenlegi 6-osom után vagy egy újabb 6-os, vagy valami 5 hengeres volvo lesz a következő. Nagyon rendben vannak.
-
válasz
runner 125 #102458 üzenetére
csonty car a legjobb ÁR, mit arulna ilyen szlogennel ha nem az arsav aljat?
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #102363 üzenetére
Mondjuk ennek pont semmi köze, hogy mekkora kitermelő
Még mindig importál, miért tenne máshogy.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #102363 üzenetére
és szeritned Gönland meg Belgium az vmi tipikus benzintemető hely?
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #102352 üzenetére
Az nem kérdés hogy full szintetikus olajat fogok használni, hiszen eddig is az került bele amióta nálam van.
Amúgy a VW gyári ajánlást elnézve a mostani olajom (VW 504.00, 507.00) iszonyatosan univerzális.
[link]
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #102245 üzenetére
Ez az az ország, ahol nem éri meg az ilyennel kísérletezni szerintem, de lehet már csak én vagyok túl vén, elnézést.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #102245 üzenetére
Facét azt nem tudok nézni.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #102243 üzenetére
Semmit sem találtam róluk.
Az árgépen sem értékelték még őket.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #102238 üzenetére
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #102107 üzenetére
Még mindig nem szerelted be? szégyen
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #101939 üzenetére
1x mentem 180-assal, 125-össel többször is. Nem volt rossz
Ha jól tudom van 200-as is igaz? Az nem lehet szar...
Nekem egy 70 es robim volt csak, ileltve még mindig megvan, öcsém használja.
-
válasz
runner 125 #101929 üzenetére
+ Tboy, Tomcat, Overdose: THX!
B125-öt most biztosan nem csinálok, először kiváncsi lennék, hogy bejön-e a robogó. De értem a szándékot és köszi!
Esetleg valakinek konkrét típusra van ötlete? (Kymco mellett)
Ketten nem megyünk rajta. Célja kizárólag az autó kiemelése, ill. ha a belvárosban van dolgom, ne kelljen fizetni a parkolásért
meg előbb-utobb (2016.?) jön a dugódíj is. Fogyasztás nem fontos, havi max 100-150 km-ről beszélünk.
Esetleg követem hdman példáját.
@Ace: majd tomcsi is vesz egyet
-
Ace owner
addikt
válasz
Hallod focvis ezekben van erotartalek nem mint a gyenge 1.8t-kben
-
Kickass
őstag
válasz
Pedig s 75ösök nem rohadnak, ha nem volt törve.
-
hdman
őstag
válasz
Én is gondolkozom egy 180-as runneren
Mondjuk rendszám nélkül kellene.Bázeg most nézem, áprilisban műszakiztatnom kell a kocsimat
-
!Overdose!
őstag
válasz
+1 a 125-ösre. Illetve Bp-en kiskerekű robogót használni, több, mint bátor!
A rendszámosnak még az is az előnye, hogy talán kevésbe lopják.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
pár decivel?
(van egy fölös 2T-es 125 ös peugeot SV is itthon
tomcsi23: kitudja nem-e akarnak ladát
-
Rivaul
addikt
válasz
runner 125 #101919 üzenetére
45,25,75 nem rohad, a többi már régi.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #101808 üzenetére
Nemrémlik, persze lehet voltmár
-
tomiii.
aktív tag
válasz
runner 125 #101787 üzenetére
épp előbb szerveztük le, a hójárós, összetört, csapatós Sierrát bevisszük jövőhéten, ha lesz P-rendszám
Annyi papírjuk nincs is amire össze tudnák írni a cserélendő alkatrészeket
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #101216 üzenetére
Így van, én is ismerek orvoslátogatókat. A legjobb esetben van 2 vagy 3 féle autó, oszt abból lehet választani.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #101012 üzenetére
Hajaj, be bizony.
Hétvégére be is van célozva a Mátra, szerencsére van egy egész hosszú szakasz ahol nem sózhatnak (mert természet védelmi terület)...
HR-V, hogy vizsgázik a hóban?
-
nesa
veterán
válasz
runner 125 #101164 üzenetére
Ja ez gyarilag ilyen, ez a modell ami nekem van pont olyan magas mint a sedicivalvole mindenhova beakad annyira alacsony.
-
nesa
veterán
válasz
runner 125 #101162 üzenetére
Tetszik a rendszer citromra jo lenne, a tipomra eztis csak ugy tudnam felrakni hogy emelovel megemelem mert a sarvedo es a kerek koze talan csak a kisujam fer be.
-
deicide
veterán
válasz
runner 125 #101018 üzenetére
Igazad van, de koránt sem feszegettem a határokat, attól nagyon messze voltam (nyálkás szakaszon pl még 90-el sem mentem, mert még nem érzem, mit tud igazán a kocsi), az egy esetet kivéve. Ezen kívül szinte teljesen üres útszakaszokon eresztettem csak el, ha jöttek szembe, vagy a távolban megjelent valaki, visszalassultam, mert a nemrég történt szomorú esemény azért bennem is ott van.
joamilestoné: már csak azt jó volna tudni, melyik melyik, mert akkor persze az esztétikusabbat választanám.
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #101002 üzenetére
Mennyi egy epkezlab cr v?
Igazabol egy grand vitara jobban nez ki, de ez nekik mar mindegy szerintem. -
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #100950 üzenetére
Igen, meg is untam egy kicsit az egészet.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #100916 üzenetére
Ne legyél biztos, simán javítható.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Telefonról vagyok, és csak az első két képet néztem meg. A többi meg... Pff.
-
törölt tag
válasz
Nem tudom én sem, miért nem vettek egy másikat inkább ehelyett.
-
mycso
veterán
válasz
runner 125 #100889 üzenetére
Pedig jó kezdeményezés lenne, mert elvileg valós felhasználóktól lehetne valós képet kapni, de sajnos ott ez nem így van.
Egyébként érdemes az adott márka itthoni/külföldi klub oldalát/fórumát felkeresni minden esetben, ott tényleges képet kaphatunk. -
törölt tag
válasz
runner 125 #100845 üzenetére
Kb. 15 évig használtunk vagy 50 darabot, 90/110/130-asokat, mindenféle kivitelben, van bőven tapasztalatom. Rengeteg tervezési, és egyéb hibáktól szenvednek... Meséljek?
-
törölt tag
válasz
runner 125 #100801 üzenetére
Már megbocsáss, de nagyon el vagy tévedve! Évekig javítottam Defit, iszonyat!
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #100829 üzenetére
Szerinted ebben mennyire elírás a 75ekm? HR-V
Össz-vissz két db cvt-s HR-V van a hahu-n...
-
GabN73
addikt
válasz
runner 125 #100832 üzenetére
Így van, ennyiért 996-ost lehet venni.
1,5-2-2,5 évre lenne betervezve, utána ha minden jól megy valami nagyobb.
Sajna nem nekem lesz -
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #100829 üzenetére
Persze-persze, tisztában vagyok vele, hogy statisztikailag a brit, francia, olasz kevésbé megbízhatóbb, mint a japán gyártmány.
Nagyon szép a te HR-V-d!
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #100801 üzenetére
Olvasgatom a népítéleteket, van olyan, hogy "rémálom". Na most ott megvett az ürge egy óra szerint 160ekm-t futott kocsit és nem cserélt rajta vezérlést, turbó halál 2x és teljes motorgenerál lett a vége. Szidja, mint a bokrot, pedig ő volt dilettáns.
Mondjuk légrugóst jó lenne elkerülni, de sztem a 2gen már mind az.
Nézegettük ma egy parkolóban a HR-V-t is, annyira már nem is csúnya.
Az a legnagyobb bajom, hogy nem sürgős az autóvásárlás, így ráérek rajta gondolkodni.
-
deicide
veterán
válasz
runner 125 #100789 üzenetére
Nincs kizárva, komponensekkel foglalkozom.
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #100789 üzenetére
-
Kornel
veterán
válasz
runner 125 #100733 üzenetére
ezen gondolkoztam én is.
én becsuknám az embert is.(#100734) [rvilike]: akkor be kell szerezni mára egy bozótvágót végszükség esetére
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #100580 üzenetére
Köszi. Annyi csak a dilemmám, hogy egy próbakörön pl. nem derül ki, mennyire csipegeti az olajat. Ezt te hogy tudtad kiszűrni? Kockáztattál?
-
Dare2Live
félisten
válasz
runner 125 #100516 üzenetére
Ami durva az a kihagyás. 2hónapja kb ami megmaradt, most meg, hogy szeptemberben jön. ~10hónapig nem kapható a legnépszerübb tipusuk.
ránéztem, ausztria és németben még drágább is mint nálunk volt, németben már nyáron megjön az új.
-
akos727
senior tag
válasz
runner 125 #100426 üzenetére
És tényleg ennyi hiba volt eddig vele.
Talán minimálisan csipegeti az olajat, sok ezer km után rá kell tölteni fél decit sem.....
Nagyon megbízható, kényelmes, mini terepjáró... A japán "ezzel sok gondunk nem lesz" feelingre nem cáfol rá. Nem bántuk meg!
Egyetlen ami engem zavar, az a relative rövid áttétel, bár 95%-ban városban van haszálva. -
válasz
runner 125 #100426 üzenetére
Pont akartam írni, hogy öszedől a világ, itt a vég, kiégett egy fényszóró a szivikben
-
Dare2Live
félisten
válasz
runner 125 #100356 üzenetére
Bementünk Hondahoz 1.5hónapja, hogy Jazz, nem tudnak rendelni.
Bementem egy hete, 2hónapja nincs és szeptemberig!!! nem is lesz, akkor jön az új generáció.europában a legnépszerübb tipusuk a jazz és 10-11hónapig nem kapható... wtf normálisak ezek Hondanal?
-
válasz
runner 125 #100356 üzenetére
Nekem csak a fekvőrendőrök ellen kell a hasmagasság, én nem is akarok 4wd-t. Egyedüli ami aggaszt az 1,8-as benzines, mely az egyetlen honda motor amiről rosszakat is hallok (és az 1,5 ha lesz is szerintem már halovány ilyen méretben). Sőt feleségem uncsitesójának az volt az előző civicben és nem szerette. Semmi komoly, de zabálta az olajat.
-
válasz
runner 125 #100353 üzenetére
Ahogy nézegettem az új hrv nagyon ütős lesz. 500 liter körüli csomagtér és nem hosszabb mint az i30... 3 év múlva amikor lecserélem az i30-at pont kinövi a gyerekbetegségeit (mexikói gyárral zűrök vannak ahol gyártják, bár nem tudom hozzánk onnan jön e majd).
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #100350 üzenetére
HRV-t milyen gyakran veszed elő, és mire használod? Hétközben gondolom a Volvo fut
-
!Overdose!
őstag
válasz
runner 125 #100340 üzenetére
EPC-ben nézd ki a cikkszámát. Felnikupakot általában mindig lehet kapni külön is Hondához, igaz horror áron. Nekem 8k volt a 4db és még szerencsém volt.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
runner 125 #100340 üzenetére
Csak ilyet találtam, ami a képen van valami után gyártott lehet, szvsz nem eredeti honda.
Ez lehet csak civic-re jó.
-
deicide
veterán
válasz
runner 125 #100321 üzenetére
Hát igen, minden nem lehet. Hosszabb távon kiderül, mennyire tud élmény lenni a fronthajtás ha állatkodik kicsit az ember.
kalmanchris: holnap fényben megnézem, nem tűnt eddig fel, csak hogy mondtad, szerintem csak a fénykép szöge miatt van. Ha fehérvári vagy, akkor néha lehet, hogy feltűnök majd az utcákon valamerre, pl holnap is megyek be Fehérvárra.
-
Buster17
addikt
válasz
runner 125 #100284 üzenetére
Nem tudom nekünk mindig szerencsénk van a nem ajánlott kocsikkal és az ajánlott németelkel meg kebésbé. Érdekes, lehet mindig kifogtuk...
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #99928 üzenetére
-
Viszlát
addikt
válasz
runner 125 #99928 üzenetére
Kar beleirni Magyarorszagot, mer' aztan eljon az emberfia a gazdag Angliaba es nez nagyokat, amikor latja, hogy nincs ket egyforma gumi az auton, ahany kerek annyi fele. Teligumi minek, itt csak ritkan van ho meg minusz is csak 5-6 fok maximum, aztan amig el nem durran addig nem szamit ha kopott. Mindez megfigyelheto a Vauxhall Corsatol a Porscheig.
-
Declare
őstag
válasz
runner 125 #99577 üzenetére
Biztos hogy jo lesz!
Nem a hondat akarom en bantani, itt most egy konkret dologrol volt szo.
Ilyet amugy nem is tudtam, hogy utolag sperr difit elettartam garanciaval beepitenek
raadasul 130k ert?
Vagy az csak a legyartas, abban a beszereles nincs benne?
-
gaborbol
őstag
válasz
runner 125 #99393 üzenetére
Az outlander is max 2012-ig mehet el, mert onnan mar arban nagyot ugrik, nekem az az evjarat meg tetszik:
-
gaborbol
őstag
válasz
runner 125 #99384 üzenetére
Az equinox egy izig-verig itteni GM, szerintem egesz pofast kivul-bellul, nem bovli hatast kelt, a muszerfal kinezete "erdekes" egyedul, nekem nagyon rendben tunt, persze vezettem vagy 15 percet.
Pont ilyen szinu volt amit probaltam tegnap, nekem bejott. Rosszat nem nagyon irnak roluk, csak a motor miatt aggodom kicsit, igaz 5 ev /160K Km gart adnak a motorra meg a valtora gyarilag.
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz
runner 125 #99369 üzenetére
Oké!
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #99362 üzenetére
LOL, bár úgy lenne.
Akkor viszont nem egy MTZ-t vettem volna, hanem JD, vagy Fendt.
-
Viszlát
addikt
válasz
runner 125 #99285 üzenetére
Hosszu sztori, par eve kint elek Angliaban, tavaly kihoztam a Hondat munkabajarashoz, de legalisan 6 honapig hasznalhatod a kulfoldi autodat, igy muszaj volt vennem egy itteni verdat. Megvan amugy az Accord meg, sajnalom eladni, hiaba 11 eves mar, meg mindig patent allapotban van. 530D lett nagy fejtores utan, baromi nehez ugy autot venni, hogy nem akarsz, csak muszaj...
-
-v-
addikt
válasz
runner 125 #99231 üzenetére
Üdv: J.
-
zsoltee10
addikt
válasz
runner 125 #99139 üzenetére
A legfőbb gondom a HR-V-vel, hogy nagyon pici a csomagtartó és hát, hogyismondjam....nem tetszik se nekem, se a feleségemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest