Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz szőröscica #102709 üzenetére

    A HR-V beltere véleményem szerint is randa. Kőkeményen 80-as évek.
    Viszont a praktikuma, a kapcsolók precízitása, az üléssíntől elkezdve a kilincsekig, folyamatosan érezteti még 10 évesen is a japán autó fogalmát. Nincs zörej, nincs behatárolhatatlan hang, nincs trendi karcosodó, könnyen kopó felület, vagy éppen nem működő extra... Számomra ezen érvek sokkal többet jelentenek, mint h mennyire trendi, design-olt, már ettől jól érzem magam benne.
    Nem utolsó sorban, egy kulcsfogalom. Kompromisszum. Mivel vannak bizonyos műszaki elvárásaim, amelyek anyagi okokból csak használtautóban teljesülhetnek, muszáj valamiből engedni.
    Inkább lemondok a megrajzolt beltérről, mint h két havonta tréleren, szerelőnél végezzem.

    Szóba hozhatom a Volvo-t is. Peptia, ez sem egy díjnyertes belső, de itt jön képbe amiről írtam eggyel fentebb. Ebben a(z ár)kategóriában nyújta számomra azt a minimális elvárást, amit egy belsővel szemben felállítok.
    Van pár hibája, a félbőr óriási átbszás. A bőrt csigáról nyúzhatták, mert iszonyú gyenge minőség. Ha, nem kezelném már rég kirepedt volna. A kardánboxon lévő könyöklő minden kanyarban mocorog és a műszerfalkárpit nagyon könnyen karcosodik.
    Ellenben nem ültem még kényelmesebb autóban, de erre sem beltere miatt esett a választás.

    Teljesítményben egyetértünk, szintúgy sokadlagos.

    mod.

    Nem áll szándékomban senkit meggyőzni, csak furcsa volt számomra, h Peterket ennyire a beltérből indult el.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák