Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
-
-
-
-
-
válasz
Kornel #119742 üzenetére
Lehet nem voltam mindig elég ... önkifejező, de mindig azt mondtam amit nem is olyan régen kifiguráztatok: ha az ember a lehetőségeihez mérten megad mindent az autójának, akkor lehet nagyot álmodni. Ezzel nem azt mondtam, hogy mindenki fék nélkül az utakra, slick gumikkal! Ha nem tudja biztonságosan üzemeltetni, akkor a többség nem fogja megtartani, mert nem lesz tankolni sem. Tudod, a szakadék szélén tántorgón két módon lehet segíteni
-
demars
addikt
válasz
Kornel #119739 üzenetére
Ez így van!!! Mi hetekig keresgéltünk, végül tettünk hozzá egy picit és lett egy kis clio, ( most vágjatok jól tarkón) 1.5 dci , minden benne van, ami kell. Apróbb parkolási sérülés egy van rajta, plusz a géptetőn egy pici kavicsfelverődés. Belseje használt, kissé poros, de nem leélt. Motor pöpec, hibakód nincs, füstmentes, szépen húz! Futómű, kormány, gumik jók!
Alkudtunk belőle ( klímát tölteni kell, jobb első ablakot nem lehet működtetni / valószínű kapcsolo/, hátsó lámpa zárlatos /gyakori, 2 perces meló/), így engedett 50 ezret... Alvázszám alapján lekértük az infókat, sokat nem tudtunk meg, nem volt vele semmi gond, míg szervizbe hordták!
Jó kis csajos kocsi lesz ez...
Sokan ajánlottak más típust is, de árban ezek a megfizethetők amiben a felszereltség kielégítő!
Kipróbáltuk, tetszett, elhoztuk... Szerencsére van márka szervizes a családban, olcsóért elvégzik a javításokat.
Ha minden igaz, hajtokarcsapágyakat is cseréljük. Utána sztem normál használat mellett, rendszeres karbantartással elketyereg még jó néhány km-t! -
-
kolosanyi
veterán
válasz
Kornel #119673 üzenetére
Erről van szó. Ezt a szerviz is megerősítette telefonon keresztül. Nem tudom mit csinálnak ennyiért, de az elmondásuk szerint másfél-két órás művelet.
-
-
válasz
Kornel #119583 üzenetére
A benzines is ugyanannyira környezetszennyező. Ott is van olyan tuning csoport ami legalább olyan aljas mint a s&c.
(#119585) bajnokpityu : itt mindenki a vw-ben látja most az ördögöt, de fogadjunk a numlock mindnél be van kapcsolva, pedig nem is használják. Bezzeg az a vw, az mindent kiírt maga körül.
-
parandroid
félisten
válasz
Kornel #119556 üzenetére
Pontosan ez az én kínom is az egész dízel-mizériával. De amíg a vásárlók nagy részét csak az érdekli, hogy nyomaték legyen, meg keveset egyen, addig ezt adják. Az eu-s szabályozók meg jobb, ha sinyítanak, mert a végén még kiderül, hogy könyékig be vannak szorulva a dízel-lobbi zsebébe.
p
-
!Overdose!
őstag
válasz
Kornel #119421 üzenetére
Nagyon sokat jártam így a legkülönbözőbb autókkal. Valahogy ez a probléma mindig megtalál engem is.
tboy93: Ki lehet cserélni a tőcsavart kerékcsapágy csere nélkül is. Nem szokás, de ki lehet.
kovacsroli: Ezt így távolról nem lehet megmondani, de első körben a belső féltengelycsuklót nézném meg, ha tuti rendben van a felni és a gumi.
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz
Kornel #119055 üzenetére
"Hogy miért kerül egy ilyen 400k-val többe, ergo majdnem duplájába, mint egy hasonló évjáratú megane1, azt a mai napig nem értem"
Mert van aki kifizeti ezt a felárat.
Amúgy facés csoportban láttam már 200e-ért is 1.9TDI négyeset külföldi papírral.
"Toronymagasan a Golf 4 a legocsmányabb golf mind közül"
Hát én a hármas és négyes között vacilláltam anno, de inkább a négyest választottam
-
8th
addikt
válasz
Kornel #119061 üzenetére
Mit vársz abban az országban ahol úgy veszik az emberek a széttaposott import E36 BMW-ket mint a cukrot. Zabálják a parasztok mert csak addig látnak el, hogy jujj béjjemvé és milyen jól mutat a negyed évszázados hitelre vett lakótelepi panel parkolójában a lúzer szomszéd 15éves suzukija mellett. Paródia ez az ország nagyon sok szempontból.
-
8th
addikt
válasz
Kornel #119055 üzenetére
"Hogy miért kerül egy ilyen 400k-val többe, ergo majdnem duplájába, mint egy hasonló évjáratú megane1, azt a mai napig nem értem." A piac mindent mérnöki pontossággal és kíméletlenül beáraz. Nem véletlenül ér a Renault csak annyit. Ez olyan mint ha egy hét éves Dacia Sandero-t hasonlítanál egy azonos évjáratú Honda Jazz-hez. Pont ugyanúgy ég és föld a kettő mint a Megane meg a Golf.
(#119058) kornelka: nem vagy ízlésficamos. Toronymagasan a Golf 4 a legocsmányabb golf mind közül (sorry TaaT)
. Tök mindegy honnan nézi az ember, elölről hátulról mindenhonnan atom bénán néz ki.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #118858 üzenetére
12év rozsdagari volt enyémre, és ezalatt nem is volt vele gond. 15évesen,mikor eladtuk se volt horror. szerelő vette meg. emiatt én nem állnék el tőle, nekem sokkal fájdalmasabb lenne, hogy passzentos.
mk1 még messze nem múltidő. vannak belőle szarabb állapotúak, de ugyanilyen korú rozsdamentest is láttam, nem egyet. a 15éves buzukim is rohadt előtte, és nem csak kerékiven, hanem úgy kompletten mindenütt. -
-
válasz
Kornel #118722 üzenetére
hát lehet pletykák alapján szelektálni persze
de lásd a posta biztosítós tapasztalatomat, semmi sem garantálja hogy több pénzért nyugalmat kapsz
de ha leírnád, hogy szerinted melyik biztosítót érdmes elkerülni és miért (lehetőleg tényekkel alátámasztva), azzal segítenéd a topikot és én is kiváncsi lennék rá -
-
-
-
-
Integrale
veterán
válasz
Kornel #118407 üzenetére
Az alap változatok 1.4 T (170 ló) 1.8 TBi 240-300 le 2.2 JTD stb ezek 29.000 eurótól indulnak, állítólag.
A csúcs, ami a képen is van 72e eurotól felfelé, függően attól, hogy milyen felszereltség, szénszál kerámia fék, szénszál ülés stb. Németországban már rendelhető a mai naptól, egy angol lapnak nyilatkozott Marchione, amiben arról számolt be, hogy már 5000 előrendelés érkezett be az autóra.
A civilebb változatok csak később mutatkoznak be, nem tudom miért húzzák ennyire. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #118338 üzenetére
az, h mennyiért kinálják, nem jelent sokat, h mennyit ér.
dusterek is fé éve, amikor néztem szinte új áron mentek. de kizártnak tartom, h 3Mért bárki venne használt dustert.joamilestoné: focust én 1.6 szinvóval vennék. előzőt 215nél cseréltük, alapvetően nagyon szerettem azt az autót. nagyon jó a motor karaktere, jó váltó,kormány. nem kéne 1.0 turboval
roberto211: lancer új kora óta kb ennyibe került.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #118325 üzenetére
ugyanúgy gombóc alakú. a rossz arányokon nem fog segíteni új lámpa.
ronda az oldalról, hátulról, közelről, messziről.scross nem érződik nagyobbnak, és semmivel se jobb autó. sőt... gl+ felszereltségben jobban felszerelt a vitara. csomitartó 30litere észre se vehető, belül detto. valami 3cm-t mértek a pedál-tól a hátsó fejtámláig különbségnek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #118319 üzenetére
vitara nem is kicsi, nem is csúf. van nekem ennél komolyabb autóm, van mihez viszonyítanom. nagyobb belül, mint mostani astra, mostani focus, utóbbinál még talán pofásabb is. konkrétan a mostani focus minőségérzetre, helykinálatra nincs olyan, mint az 1es fóka. erről cseréltünk vitarára.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #117960 üzenetére
konkrétan sorban állnak a vitarások a téli szettért. hogy milyen jó az ára 230ért. acélfelni, yoko télivel, szenzorral. mivel új a tipus, ezért még nincs kinai szenzor ócsóé. azért vicces a 230, más autót vesz ennyiért.
nekem az a gondom, hogy az acélfelni rozsdál pár évesen, és engedi a levegőt. újrafesteni meg tökömnek van ideje. ezért inkább alut vennék, de a szenzort meg kihagynám, úri huncutságnak gondolom.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #117909 üzenetére
az a baj,h olyan ronda az a jármű kivülről, hogy nem tudtunk azon túllépni. mert scross mégiscsak nagyobb. de párom hajthatatlan volt. igazából sztem eléggé meg fog csappanni a vásárlók száma, ha egymás mellé állítják szalonban a vitarával. 100eFt az árdifi köztük, nem feledteti a designt. meg kicsit felszereltebb is, meg 17es a felni,stb.
egyébként furi nekem egy spúr modellre hogyhogy normális gumikat raknak?
-
Remekelek28
őstag
válasz
Kornel #117870 üzenetére
Természetesen nem feltétlen csak egy csörgő lánc lehet,mi arra gyanakszunk. viszont a motortérből jön,a motor járásával megeggyezően. Ha csak lánc,akkor azt cserélem én saját költségemre,mert kopóalkatrész..
De ha más dolog,ami többszázezres tétel,azt nem szivesen nyelem be.
Vállalkozás egyébként,pecsétjük mindenük van,bár nem konkrét kereskedés,de vállalkozásszerűen foglalkoznak ezzel.Ha valaki szóvá teszi,hogy mért pont külföldről hozott kocsit kell vennem,az kérdezze meg azt is,hogy vettem e már magyar autót ,magyar kereskedőtől? a válaszom igen és azzal is megjártam. A motor melegedése után sipol,hogy gond van az olajnyomással. kiderült már féig halott volt a motor...
De semmi hangot nem hallottunk a kipróbáláskor. Pedig hárman voltunk ott
Mindennel be lehet fürödni.
Holnap dobok fel videot a mostani motor hangról. -
válasz
Kornel #117870 üzenetére
Nu igen a dolgok itt válnak nem egyértelművé. Végső soron a maximum amit elérhetsz hogy majd a bíró eldönti (jó magyar szokás szerint jó sokára, mert a kereskedő elérhetetlené/elutasítóvá válik, utána felszólítás, utána fizetési meghagyás pl. árleszállításra stb. stb.). És ha nyersz ott sincs vége (végrehajtás, ha ügyes és így is bírja fizetés nélkül akkor felszámoltatod a céget de még így sem biztos hogy pénzedhez jutsz).
-
rbalint88
addikt
válasz
Kornel #117824 üzenetére
Ja, hát ez a sóherkedés előfordul, de nem csak náluk, BMW is simán belefutott ilyenbe a 3.0sd vezérműlánccal.
Ugye nem NDN770 a rendszámod? Van itt nálunk egy spoertstift, olyan agybaszó stroboszkópos riasztó leddel, hogy majdnem körberagasztottam kukászsákokkal az autót
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #117824 üzenetére
eladott új scross volt. szvsz pont fordítva van a minőségérzet. anyagminőség sztem ugyanaz, csak az scross sorjás volt, meg pontatlan. valami nagykijelzős cucc volt benne. lehet persze a szalonban gányolta bele valaki. de nem nullszéria volt.
giccset se gondolom. no mindegy, mindenki megtalálta a sajátját.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #117820 üzenetére
pont a szerintem rettentően kivitelezett belső miatt nem lett scross. nomeg kivülről is randa. azért a belsőért sztem 3M is sok
az, h a rádió kerete körben mindenütt más illesztési hézaggal készült, az kiverte a biztit. nomeg, h félig rátakar az előlap a rádió tekerőjére a másik. sztem sokkal igénytelenebb az scross, mint a vitara.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Kornel #117813 üzenetére
ma egy elefántcsont-feketét hajtottam. ebből viszik a legtöbbet. nekem kicsit olyan érzést kelt, hogy többet akar mutatni, mint ami. azért ez akkoris csak egy szuzi, még ha 17es felniken gurul és magasépítésű.
amúgy igen, alapvetően mindegyik szin jó. ma, hogy ott álltam vagy 20 között, bevallom mindegy melyiket adnák, akármelyikkel ellennék.
-
vendingo
veterán
válasz
Kornel #117735 üzenetére
Az a vicc, hogy a megane RS olcsóbb és majdnem hogy dunát lehet velük rekeszteni. A gond az, hogy városba bekéri a 12-14 litert is, és akkor még oda se léptél neki. Mindenki szabadulna tőle. A másik gond, hogy turbós nem kell.
Clio V6 a vágyam, de nagyon ritka, és az első példányok is 3 milla fölött szoktak nagyon hamar elkelni.
-
vendingo
veterán
válasz
Kornel #117730 üzenetére
Kis autót nem szeretnék, a clio is kisebb a kelleténél, illetve túl sokat twingoztam. A mostani G4 elött évekig twingot hajtottam.
peterkeT: Drága a fenntartása, illetve nagyon mini belül.
A clio már régi vágy, a golf előtt is képbe került a régebbi RS, na meg nagyon régen a tech run-ra izgultam, csak akkor még drága volt nekem.
-
vendingo
veterán
válasz
Kornel #117721 üzenetére
Már megnéztem, de végül lemondok róla. Rejtély, hogy mi van a jobb hátuljával, engem meg frusztrálna, hogy javított. A másik ok, hogy megtudnám venni, de nagyon nyögvenyelősen jönnék ki a dologból, ki lennék centizve anyagilag és száraz kenyér és víz lenne hónapokig, téli gummára se lenne lóvé, pedig aktuális lesz lassan. Télen jön egy kisebb pénzmag hozzám, azt hozzátéve a mostani kocsim árához inkább keresek valami fiatalabb patika gépet, nem sürgős a csere. Nézegettem fiesta ST-t is, de abból is szegényes a választék
Kivárok télig aztán lecsapok az első patent Cliora, lehetőleg CUP futóművesre.
-
vendingo
veterán
válasz
Kornel #117664 üzenetére
Lesz, csak nem ez
Úgy döntöttem, hogy inkább keresek egy fiatalabbat (2009+), ami nem volt sérülve.
A mostani kocsimnak semmi baja, kap egy új kuplungot és még sokáig hű társ lesz. A következő jobb vételre várok, illetve az se lenne baj, ha CUP futóművest, esetleg sportülést találnék. Inkább fizetek többet, de legyenek meg az áhított paraméterek. -
!Overdose!
őstag
válasz
Kornel #117672 üzenetére
Amikor vettem az autót, akkor még talán nem is volt Sustina. Később már nem akartam váltani a beválltról. Most pedig már végképp nem, mert így 2x4 literrel megoldom a Civic és a Polo olajcseréjét is. A Sustina nem teljesíti a VW 505.01-et. Úgy néz ki, hogy a Polo-ból sem fogy az olaj turbo-s létére, de abba még csak 6k km ment bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest