- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
kalanchoe #268452 üzenetére
Én minden eszközömön kilőttem ezt a funkciót. Sokkal jobb a lelkemnek ha nem látom ahogy 100-ról 99-re esik a töltöttség. Nyilván csak azért változtatnak rajta, mert már nem tudnak mit kitalálni, ám a célért nyílvánvalóan bármit megtesznek, ha kell meghazudtolják saját magukat is (bár erre egyre több példa is akad)
Jó lenne ha a notchot 100%-ban megszüntetnék, se lyuk, se semmi ne legyen a kijelzőn, illetve a kerekített dizájnt is vissza kéne hozni, mert ez a szögletes nagyon kényelmetlen. Családban is többen állítják, hogy a kerekített forma jobb volt, nem csak én háborgok miatta
-
válasz
kalanchoe #256842 üzenetére
Xs Max még mindig bőven jó. Szerintem vedd nyugodtan. Ki lehet fogni olyat, ami még nem volt szétbarmolva.
Kijelzőre is figyelj, hogy legyen true tone benne(eredeti legyen). Veheted használt akkuval is. 95%-os eredeti akkuval adtam el az enyém nem rég. 80% (85-86)felett még simán jók. Idővel meg Te kicserélteted az akkut egy normális helyen.
-
tboldi
nagyúr
-
Pietro 22
aktív tag
válasz
kalanchoe #231796 üzenetére
Így már értem, köszi! Én az első 14 bétával kezdtem, azóta mindig megy fel az új béta, összesen kb 1-2 béta volt ami nekem is feltűnt, hogy gyenge üzemidőt hoz, de akkor oda figyelek erre is, most egyelőre a legújabb bétával hibamentes vagyok, lehet marad is, és akkor nem frissitgetem!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
kalanchoe #231085 üzenetére
Nekem 1,5 évig volt oledes P20 Pro-m, sosem égett be.
Beégés ellen pár tipp:
-kerülni kell a hosszantartó magas(70% feletti) fényerőt!
-nem szabad kitenni a kijelzőt közvetlen napsütésnek, mert az UV roncsolja a ledek burkolatát!
-kerülni kell a hosszú időn át megjelenő statikus tartalmakat! -
tboldi
nagyúr
válasz
kalanchoe #230108 üzenetére
Én elsősorban arra gondoltam, hogy mindenkinek más a hallása és az egyéni preferenciái, emiatt nem feltétlenül érdemes számokban, grafikonokban kifejezni a hangját, ahogy a tesztekben szokták. Nekem elegendő a különbség ahhoz, hogy azt mondjam, megérte.
A Pro meg még jobb lenne valószínűleg, de az már tényleg nem olcsó, és egy korábbi kellemetlen fülgyulladás óta nem is szívesen használok agybadugós fülest.
-
törölt tag
válasz
kalanchoe #227909 üzenetére
Inkább 300K szerintem 700 euró forint árfolyam, magyar áfa, artisjus. Számomra csak később lesz elérhető áron, direkt nem vártam tavasszal 165-ért SE 2 mert kellett valami és tudtam majdnem duplája lesz majd a mini, pedig ez az iPhone 12 mini az igazi SE 1 utód méretet és formát tekintve. Nagyon csorog rá a nyálam, majd csak 2022 amire lemegy még az ára.
-
col
addikt
válasz
kalanchoe #225813 üzenetére
Ott valami nagyobb gond van akkor, én reggel 6-kor vettem le a töltőről (SE 2020), programokat frissítettem és használtam is napközben, most 83%-on van a töltöttsége.
Amúgy frissítés után, nem csoda, hiszen az új program elég sok mindent tesz még egy ideig a háttérben is, szerintem 2-3 nap kell, hogy valós értékekkel lehessen számolni. -
-
Ringman
félisten
válasz
kalanchoe #225047 üzenetére
nálam a háttérben a macrumors frissül, ott ez van: [link]
10:23 am Uses largest 44mm Watch display. S5 chip (from last year). Cellular and non-cellular models available. Family Setup with Cellular model. SE has same accelerometer, gyroscope, altimeter as Series 6. Supports fall detection.
10:22 am New Apple Watch model that combines Series 6 design with more affordable price. Apple Watch SE. -
-
-
-
evo87
őstag
válasz
kalanchoe #219633 üzenetére
Nem tudom, más tapasztalta-e, de az utóbbi napokban brutál merülést tapasztaltam (XS). Az oka egyszerű, és egyértelmű az akku menüpontban megjelenő adatok szerint: folyamatosan a háttérben intézkedik a WAZE. Sajna újraindítás és az app frissíése sem segített. Amikor elindítom, kiírja felül, hogy navigációs hang betöltése.... és 92%-nál mindig megakad.
Amennyie szerethető a Waze...és vannak nagyon jó, hiánypótló funkciói (trafi, forgalom...stb)... legalább annyiszor fordult meg a fejemben hogy törlöm és jó lesz a sima Gmaps is...
-
Ngtx
aktív tag
válasz
kalanchoe #219484 üzenetére
Én csak az előző telefonomból tudok kiindulni ami 7 Plus volt.
Nem tudom mi volt abban a kamerában, de a mai napig ha vissza nézem az azzal készült képeket esküszöm sokkal jobb, mint amit a jelenlegi X készít.
85% volt az akku kapacitás mikor eladtam, és bőven jó volt az üzem idő.És a 8 Plus annál csak jobb dolgokra képes.
Biztos az SE is megfelelő lesz. -
kalanchoe
senior tag
válasz
kalanchoe #219471 üzenetére
kicsit elkapkodtam a kommentem, most részletezem: szeretném hosszú távon használni, kb. 3 évig. amire használnám: telefonálás, böngészés, social media, levelezés, zenehallgatás, sorozatnézés, néhány kisebb játék.
azért dilemmázom, mert az SE kompaktabb, viszont a plus jobb akkuval rendelkezik, és két kamerája van, ami néha zoomolásnál jól jönne, azonban a hardvere valamivel gyengébb. valamelyiket "fel kell áldoznom", azonban hosszabb távra nem tudom, melyik lenne fontosabb opció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest