- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz hackeeeee #318159 üzenetére
Jó döntés volt. 😉🤘🏻
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #317961 üzenetére
Megugrottam a váltást, sima 15-re. Azt kell mondanom, hogy ég és föld a különbség. Érzetre legalábbis biztosan. Sokkal fludiabb a 15 mint a 11pm volt már.. persze van közöttük cirka 5 év. Akkuról még nem tudok nyilatkozni.
kamera sztem gyorsabb. Minőséget még nem vetettem ossze.dual sim 5g-vel hasznalom, meglatjuk. A 11 pm dual 4g-vel volt hasznalva.
a dynamic island nekem nekem nagyon bejön bár eleg fura
ez a telefonok kozotti koltoztetes rohadt jo. Sosem csinaltam meg
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Shyciii
veterán
válasz hackeeeee #316734 üzenetére
nem tudom, mert 1-2 évre nem emlékszem vissza, de akkor felvetül bennem, hogy egy már törölt bankártya adatait miért is tartja meg, és engedi terhelni? Mert oké, hogy egy játékot vagy akármit vettem meg, de az Appstore-on keresztül megvett cuccot egy fejlesztő annélkül terhelhet újra, hogy az App Store bele sem szól? Tehát akkor az App Store a fejlesztőket faskos pénzel lehúzza, de amúgy meg szabadkezet ad nekik, mikor pénzt kell levonni a userektől?
-
félisten
-
-
aktív tag
-
aktív tag
-
blakey
titán
válasz hackeeeee #313327 üzenetére
14 Pro esetleg? Egyébként jó a sima 15-ös.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #297081 üzenetére
Nem fogja levonni. A családi megosztáshoz való csatlakozáskor két lehetősége van a csatlakozó családtagnak: vagy megtartja a saját tárhely-előfizetését, vagy csatlakozik családi tárhelyhez. Ha csatlakozik a családi tárhelyhez, akkor automatikusan lemondásra kerül a saját icloud+ tárhely-előfizetése, olyannyira, hogy ha törtidőszak van akkor refundolják is neki, amit már kifizetett. [link]
Switch from your personal iCloud+ plan to your family plan rész
"If a family member is already paying for their own iCloud+ plan, they can choose to switch to your plan or keep their own and still remain part of the family. When they switch to the shared family plan, they get a refund for the remainder of their personal plan. They can't keep their current plan and use the shared family plan at the same time."
Ezért nem látszik a feleséged telefonján a saját tárhely-előfizetése, mert az lemondásra került automatikusan a csatlakozással. És ezért nem is fog levonni semmit, és lemondanotok sem kell a régit, az automatikusan megszűnt.
-
Gubu0101
veterán
válasz hackeeeee #297053 üzenetére
Arra ertettem,ha teljesen megszuntetned vagy is lemondanad az icloud elofizut,akkor kapsz 30 napot,hogy onnan letoltsd az osszes feltoltott cuccod.
Amugy normal esetben igy kellene kinezni neked is a tarhely modositasnak.Lehet neked azert nem enged kisebb csomagra valtani mert vannak benne meghivottak.Nem tudom ha oket kiteszed,akkor tudsz e modositani.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #297062 üzenetére
nem feltétlen állította azt meg...mi úgy csináltuk, hogy bevettem páromat családba, majd utána az ő telefonján, ő accountján lemondtuk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #297059 üzenetére
úgy értem a korábbi előfizetése, mielőtt bevetted volna a családba. Az ha egyéni volt a fiókjánál kellene lennie...vagy korán van és az egészet félreértettem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz hackeeeee #297055 üzenetére
az ő telefonján a beállításokban az előfizetéseknél nem látszik valami? ha az ő accountjával lett előfizetve azt látni kéne és lemondani
-
dvdbackuper
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #297051 üzenetére
Most nézem, mindenhol azt írja, hogy 2TB-s csomag aktív a fiókon, és nem tudom módosítani kisebbre, max úgy, ha kilépek a share-ből.. De az nem opció, mert ha 200GB-ről letolom 50-re, akkor bukom az adatokat, ami nem annyira jó..
Beléptem app store-ba böngészőben, ott sem látom, icloud mindenhol 2TB-t ír...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nylontacsko
senior tag
válasz hackeeeee #297035 üzenetére
Elvileg (!!!)... az nem lesz gond, mivel csak az előfizetési csomag változik.
Használja a nagyobb tárhelyet a megosztással, így nem lehet gond a 80G-vel sem.
Tehát az ugyanúgy meg fog maradni, nem tűnik el.
Nálunk legalábbis így van.
A gyereknek az ingyenes 50ese van és a családi megosztott IC tárhelyet pakolássza tele a nyomi videóival"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
sgeza
veterán
válasz hackeeeee #295224 üzenetére
Erre írtam, hogy ilyet a Google Fotók is tud. Csak ott amellett, hogy az összesre rá tudod nyomni az optimalizálást (törlés a készülékről, és helyette indexkép), képenként is meg tudod tenni, természetesen úgy is, hogy kijelölsz egy nagyobb adagot. Utána ugyanúgy látod az alkalmazásban a csak a felhőben lévő képeket is.
Nem rábeszélni akarlak, csak ne azért vesd el, mert azt gondolod, hogy valamit nem tud, miközben tudja.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz hackeeeee #295195 üzenetére
A windowsos problémát a kolléga megválaszolta.
Google Fotók: Mit értesz optimalizálás alatt? Tudsz eredetiben feltölteni képeket, illetve "lebutítva". Utóbbinak szerintem semmi értelme, de aki felhő tárhelyet akar megtakarítani, annak hasznos lehet. Cserébe belenyúl a képekbe. Én az eredetit javaslom. Illetve ha azt érted optimalizálás alatt, hogy a telefonról távolítsa el, és csak a felhőben maradjon, akkor de, természetesen van benne ilyen. Ráadásul az Apple Fotókkal ellentétben itt, tudod az összeset egyszerre, vagy akár egyesével is.
"mentésből visszatette neki az icloud" - azt nem praktikus csinálni, hogy egyszerre két felhőbe mentesz, mert nem tudnak egymásról. Ha például mentesz a google fotókba és az icloudba is, akkor mondjuk az Apple Fotók alkalmazásban törölve a képet (teljesen, mert már nem kell), akkor a Google Fotók esetén ez csak a telefonról fog törlődni, a felhőből nem. Azzal azonos, mintha a Google Fotókban annyit csináltál volna, hogy távolítsa el az eszközről (de a felhőből ne - helymegtakarítás végett). Itt ugyanis van mindkettőre lehetőség: teljes törlés, vagy csak eltávolítás az eszközről.
Illetve biztos vagy benne, hogy fizikailag visszatette? Nem csak mutatja a fotótárban, mert a felhőben szinkronozva van? Végülis mindegy, a lényeg ugyanaz, a probléma abból eredhet, amit az imént írtam.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz hackeeeee #295195 üzenetére
Alap esetben azért nincs HEIC, mert windows alatt akkor nem az van h csak úgy megnézem a képeket.. Ezért maradt a jpeg.
Állítsd át heic-re, és tedd fel a megfelelő pluginokat windowshoz:
HEIF bővítmény
HEVC bővítményMegnézni pedig itt tudod a képeket: icloud.com/photos (Innen jpegben is le tudod tölteni a heic képeket ha kell.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz hackeeeee #295192 üzenetére
Az rossz hozzáállás ha a telefonon akarod tárolni a képet. Mindenképpen felhőben érdemes, akár többben is. A telefon elveszhet / ellophatják / elromolhat, és akkor volt kép nincs kép hiába csillió csigabájtos a telefon.
Az iCloud működik a rendszerrel legjobban együtt azért érdemes azt.
Switch Tax
-
sgeza
veterán
válasz hackeeeee #295188 üzenetére
Szoktatok effekteket használni a képeken, illetve live fotót készíteni? Mert, ha igen, akkor nagyjából dupla mennyiséget foglalnak. Effektezés esetén az eredeti kép és az effektezett is ott van a készüléken. Live fotónál a mozgó kép valójában egy sima fénykép és egy 2-3 mp-es videó. Tehát van egy képed és egy videód, amik kb. hasonló méretűek (dupla helyfoglalás).
Aztán érdemes heic-ben fényképezni (nagy hatékonyságú), az is kb. 50-60-70%-a szokott lenni a jpeg-hez képest tartalomtól függően.
Személyes véleményem, hogy a Google Fotók jobban használható, mint a gyári Fotók. Most nem megyek bele a részletekbe, mert hosszú lenne leírni, de például olcsóbb, mint az Apple szolgáltatása. Illetve ez mindig a végleges változatot menti (a fent említett effektezés végeredményét, az eredeti, módosítatlan képet nem).
Szóval kis odafigyeléssel bőven lehet tárhelyet megtakarítani.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz hackeeeee #291657 üzenetére
UC-nél az internet banking (PC) felh..név, psw azonosítóval lehet aktiválni. (Vagy telefonbank: azonosító + PIN) [kép]
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
burgatshow
veterán
válasz hackeeeee #266135 üzenetére
A weboldalon jobb felül nyomj rá az Áraink-ra és a felugró ablakon menj végig.
Mindkét modell: 25 900 Ft
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
válasz hackeeeee #251782 üzenetére
Igen AC WPA2, tehát az XR ami nem tud AX-t nem fog WPA3-ban sugározni.
De a link alapján meg Google is tele van ilyen problémával.
Amúgy az 5S is elsőre kiírja, hogy jelszó hibás, de miután töröltem az elmentett adatot majd újra kapcsolódtam ment gond nélkül a megosztás.
-
félisten
válasz hackeeeee #251777 üzenetére
Ebben az az érdekes, hogy ugye van akinek XR alatt nem megy a megosztás, amiben nem AX a WIFI, tehát ha AX vevő kell hozzá akkor AX sugárzó is, ami esetben a telefon.
Előbb osztottam meg netet XR-ről 5S-re gond nélkül.
Ez valami fura bug lehet inkább. Ahogy nézem már a 15 beta alatt is voltak ilyen riportok: [link]
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz hackeeeee #250448 üzenetére
ja hogy watchról van szó... Azt nem javítanak
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz hackeeeee #250519 üzenetére
természetesen. iStyle, iCentre, Almárium Pro
[link][ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz hackeeeee #250516 üzenetére
iSamurai drágábban dolgozik mint a HIVATALOS szerviz...
iCentrum sem hivatalos szerviziPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Krethx
aktív tag
válasz hackeeeee #248474 üzenetére
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
dud998
őstag
válasz hackeeeee #248450 üzenetére
Szerintem felesleges a váltás, akár még 13 is. A 11-es széria nagyon jól sikerült, főleg üzemidőben.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
-
tboldi
nagyúr
válasz hackeeeee #234745 üzenetére
Akkor iMazing HEIC Converter.
-
tboldi
nagyúr
válasz hackeeeee #234742 üzenetére
A Windows 10 képnézegetője is ismeri, csak a Microsoft Store-ból le kell tölteni hozzá egy bővítményt.
-
Noxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Tanks - MMO
- Router gondok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest