- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
- Három új Moto G mutatkozott be
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz tboy93 #318496 üzenetére
Í, így már értem.. az szép kör. a lényeg h sikerült megoldani.. akkor ezek szerint telefonszám nem volt a fiókhoz megadva, mert ott még esetleg a telefonos hitelesítés segíthet..
Hát.. ha nem lesz más, van egy S9 plus-om, amit másra használunk, de ideiglenesen akkor max az lesz..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akku csere, ha a valamelyik apple szervizbe megy a teló, kb. mennyi időt vesz igénybe?
Feleségem 12 mini-jében 77%-os az akku, ha keveset használja kihúz egy napot, de amikor sok navi, ilyesmi van, akkor már megemlíti, hogy "gyorsan merül" így érik egy akkucsere most már.. Viszont, nélkülözni nem nagyon tudja ő sem, mert azért sok hívása van naponta.
Köszi
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #318312 üzenetére
En csak azert tartottam meg a jpeget eddig mert tobb helyre is kuldtem kepeket es ne legyen kellemetlenseg, ill a onedrive miatt, mert regen az sem tudott vele mit kezdeni.
Valszeg jo helyre kerul a 11 pro max, sogoromnak van 1 kicsot viseletes xs max-a, nala jo helyen lesz
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #317961 üzenetére
Megugrottam a váltást, sima 15-re. Azt kell mondanom, hogy ég és föld a különbség. Érzetre legalábbis biztosan. Sokkal fludiabb a 15 mint a 11pm volt már.. persze van közöttük cirka 5 év. Akkuról még nem tudok nyilatkozni.
kamera sztem gyorsabb. Minőséget még nem vetettem ossze.dual sim 5g-vel hasznalom, meglatjuk. A 11 pm dual 4g-vel volt hasznalva.
a dynamic island nekem nekem nagyon bejön bár eleg fura
ez a telefonok kozotti koltoztetes rohadt jo. Sosem csinaltam meg
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Aktualizáltódik a váltásom 11 Pro Max-ról, mert sajnos a Sim kezeléssel vannak problémái, így sajnos muszáj lesz a csere hamarosan. Eléggé random a hiba, de idegesítő, és egyre sűrűbben jön elő.
Szóval, jelenleg úgy áll a dolog, hogy 15-re mennék, de még nem sikerült elengednem a 15 pro-t. A legnagyobb érv mellette számomra az anyaghasználat a 11 pro max után.. A 120hz őszintén szólva hidegen hagy, ill ahogy elnéztem a kamerákat, a 11 pro max után a 15 kamerái is bőven hozzák azt amit az tudott. Fontos a képminőség, de pl. a videózás plusz tudásásra nincs szükségem.
Segítsetek a döntésben. Szerintetek is elegendő lehet ennek tudatában a 15 a 11PM után?
A 11 PM-et majd szerintem elviszem szervizbe is, de mivel fontos a teló, nem tudom nélkülözni.
Előre is köszi a segítséget.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FіkuszKukіsz #316754 üzenetére
Elvileg teljesen törölt fotók visszaállítása után bármi megtörténhet.. Szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Shyciii #316748 üzenetére
Főként úgy, hogy több mint egy éves összegeket terheltek..
Ezért is említettem a fényképes dolgot, az is hasonló volt.
Illetve ezt úgy gondolom, hogy ez nem telefon oldaláról van így, hanem globálisan.. Ergo itt a mac-ektől kezdve mindent érint. Illetve az lesz érdekes, h valóban csak itt volt ez, vagy esetleg volt máshol is, csak még nem tudunk róla?
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Shyciii #316723 üzenetére
Nem, félreérted. Apple ID alá betett kártya != azzal ami apple pay alatt van, a kettő két különálló dolog.
Nekem olyan kártyám terhelte 900 Ft-tal, ami nincs apple pay-ben regisztrálva.
Csak mivel apple logo látszott a tranzakcióknál, azonnal mindenki az apple pay-t kezdte kommunikálni, közben nem azzal volt gond.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz BigBlackDog #316716 üzenetére
Az előfizetéseket sztem az Apple kezeli, és nem partnercég. Szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz xhege #316691 üzenetére
Igen, előfizetés költségek, de régebbiek.. pl icloud elég régen volt 899, ismerősnél is látszik h régebbi adobe előfizetés költsége.
Nekem sztem azért nem is terhelt többet mert nem tudott.
Ill az apple pay dolgot én azért zárom ki, mert az a kártyám amit terhelt, nincs apple pay tárcában.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Darkness #316639 üzenetére
Nekem is történt ilyen terhelés, szintén 899 Ft, de úgy, hogy amúgy most (közel 1 éve) 2TB-s csomagot fizetünk, családi megosztással.
2 fiók van, korábban mindkettőnél a legkisebb csomag volt fizetve, majd az egyiknél váltottunk 2TB-re, másikkal pedig meg lett osztva.
Nem is értettem.. Kerestem, de sehol sem találtam, hogy mire vonatkozólag vonta volna le, illetve számla sem érkezett egyik fiókra sem.
Ezek szerint nem egyedi eset.. csak a miértet nem értem..
Elvileg ha nem igényli a szolgáltató akkor visszatérítésre kerül.. kíváncsi leszek..
Nem kártyás vásárlás volt, mert az előfizetések közé sorolja, mintha azzal terheltek volna újra..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Janika--1982 #313341 üzenetére
Tényleg nincs vele semmi gondom, első Apple telefonom. Máig nem bántam meg.
Ez lett a legtöbb ideje használt telóm, pedig volt felső kategóriás Samu-tól kezdve minden. Bár, oké, az S9+ megvan még, végülis használjuk..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsolt,72 #313335 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Őszintén szólva azon is gondolkoztam, hogy még akkucserét is kapna. Sebességgel nincs gondom, kamera is jó. Csak arra gondoltam, hogy talán lassan majd lépni kellene majd. De akkor valszeg maradok még, nyüstölöm amíg csak tudom. A tárhely szűkös, de ezért inkább előfizettem nagyobb icloud-ra, és így megvagyok.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Aki cserélt, váltott, hasonló "korszakból". Ha hajlandó vagyok elengedni a tepsit, akkor 11 pro max-ot érdemes lehet 15-re cserélni? A 11 PM 64GB-s, optimalizálva elférek rajta, csak a kor miatt gondolkozom.. De amúgy nincs vele bajon.. 80% körül van az akku, így az üzemidő is rendben van még.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gubu0101 #297079 üzenetére
Én is így gondolom, csak ebből adódóan jött a kérdés, hogy vajon levonja-e a korábbi meglévő előfizetés árát, vagy sem.. És van aki szerint igen, van aki szerint nem..
Fórumtárs idézett, hogy elvileg megállítja a meglévő előfizetést addig amíg él a megosztás, én is így gondolom eredetileg, vagyis ez lenne logikus.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz pzstm #297061 üzenetére
200-200 volt. Neki nem mondtam le, az én csomagomat módosítottam 2TB-re, létrehoztam a családot, és meghívtam, és megosztottam vele a tárhelyet. Ennyi történt.
Csak, mivel nem mondtam le nála, nem tudtam, hogy most azt megállította-e, vagy sem.. a logika azt diktálná, hogy igen, de ki tudja.. És nem is jött semmi mail erről, h megosztás sikeres, lemondta, bármi.. így nem tudtam.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz dvdbackuper #297056 üzenetére
Ó, köszi! Ez így akkor tiszta, így sejtettem, h így kellene működnie.
Kerestem ilyet, de nem találtam.. Viszont, ami miatt aggódtam ez miatt az az, h nem jött semmi mail mikor megcsináltam a megosztást.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #297051 üzenetére
Most nézem, mindenhol azt írja, hogy 2TB-s csomag aktív a fiókon, és nem tudom módosítani kisebbre, max úgy, ha kilépek a share-ből.. De az nem opció, mert ha 200GB-ről letolom 50-re, akkor bukom az adatokat, ami nem annyira jó..
Beléptem app store-ba böngészőben, ott sem látom, icloud mindenhol 2TB-t ír...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nylontacsko #297049 üzenetére
De nem tudom lemondani..Így, hogy aktív a megosztás. Mindenhol azt írja, hogy 2TB-t használ.
Vagy, csak úgy, hogy kilépek azzal a fiókkal a családiból, lemondom, majd vissza..?
De, ha lemondom, akkor kevesebb lesz a tárhely, mivel 80 van használatban.. Mi lesz az ott lévő képekkel?
Vagy, fogom, és nem hagyom, hogy levonja, akkor mi lesz?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #297045 üzenetére
En is igy gondolom, meglatjuk.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #297039 üzenetére
Ez megvolt, 2TB-ről lehet valtani..(ez az a teló akivel megvan osztva).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #297036 üzenetére
Mindenhol azt irja h aktiv elofizetes 2TB (amire megosztottam, termeszetesen). Sehol sem talalom, hogy tudnam valtoztatni az aktiv csomagot.
Megnezem gepen is hamarosan de bongeszoben icloudba belepve is azt irja h 2TB.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nylontacsko #297027 üzenetére
De van rajta 80gb adat, így hogy tudom? Sajnos sehol sem latom..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Feleségemnek és Nekem is volt 200-200GB icloud előfizetésünk. Én előfizettem 2TB-re, létrehoztam a családot, és megosztottam Vele. Látja is. Annyi kérdésem lenne, hogy tőle akkor így már nem fogja vonna a 200GB havidíjat? Nem kapott mailt h megosztott tárhelyet használ a 200GB helyett, viszont a telefonban ennel nyomát sem látom már, és kicsit elbizonytalanodtam.
koszi!
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sgeza #295205 üzenetére
Alapból nem annyira fontos, de így, hogy 64GB-s a teló, hasznos, hogy kevesebbet foglal.
Az eredeti méret ott van icloud-ban, csak a telón van ergo index, amikor megnyitásra kerül akkor teljes méretű. Ez így nekem, nekünk praktikus megoldás. Kezdésnek, aztán meglátjuk.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #295196 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor nekifutunk ennek, szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sgeza #295193 üzenetére
Nem, max a live funkció van a feleségemnél, nálam az sincs.
Alap esetben azért nincs HEIC, mert windows alatt akkor nem az van h csak úgy megnézem a képeket.. Ezért maradt a jpeg.
Agyaltam a Google-n is, régen használtam, de ott sincs optimalizálás, emlékeim szerint, csak a válogatás marad, mint a OneDrive esetén.. Vagy nem?
MasterMark: Igen ez természetes, hogy több hely, nekem ez nem akkora gond, de a feleségemnek nem praktikus. Most pl. valamennyit törölt, mert onedrive-ban megvan, de mentésből visszatette neki az icloud, nekem ilyet nem szokott csinálni..
Ill mindig mentettem, android esetén photos, utána onedrive, ezért maradt meg apple oldalán is a Onedrive, csak nem tetszik annyira.. Illetve, nem tudom, hogyha optimalizálok, akkor oda is vajon a teljes méretű kép megy-e a fel, vagy nem (ha később szinkronizál, nem azonnal..)
Ezért kell valami praktikus megoldás, amivel helyet is lehet megtakarítani, egyszerűen.. így sztem marad az icloud.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz markknight #295191 üzenetére
Feleségemnél jelenleg 80GB foglalt a 200-ból.. Nálam 6, mert én onedrive-ban toltam mindent, csak akkor elengedném ezt a vonalat. Nyilván vissza nem fogom már tenni, elfor Onedrive-ban, mert az office miatt úgyis megmarad. Viszont akkor 1 helyre szinkronizálnék...
A kérdés lényege az volt, hogy érdemes lenne inkább váltani, mert amúgy sem mai telók, vagy maradjon minden, és elég a szinkron.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #295189 üzenetére
Erre gondoltam, csak kicsit bonyolultan fogalmaztam, köszönöm! Alapból semmi problémánk nincs a készülékekkel, mindkettő teljesen jól működik. Akku elhasználódás van, de még 80% felett jár mindkettő.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Halp..
Kezdünk a feleségemmel együtt helyhiányba ütközni. Gyerkőcöknek hála, szeret fotózni. Én is, én még tudok válogatni, de, na.
Szóval, a probléma.. Nekem egy 11 pro Max-om van, neki egy 12 Mini, mindkettő 64GB.
Van 1TB onedrive tárhelyünk, de őszintén szólva nem annyira szimpi a megoldás.. jó-jó, de nem annyira rugalmas a dolog mint Android-on volt annó.. Illetve, van mindkettőnknek 200GB Icloud, de azért az nem sokra elég..
A kérdés.. Amin agyalok.. Szépen lassan készülék csere? Neki bejön a mini, szal max 13 mini jöhetne szóba, nekem 14 Pro, vagy 14 Pro max.. érdemes lenne cserélni? Mindig olvasom, hogy a 11 Pro max-ot nem szabad cserélni, csak ha nagyon nagyon muszáj..
Vagy, 2 TB icloud? Ami árban meg is érné, (2* akkora összegért /fók lenne 5* akkora /teló - megosztanám családival) és akkor marad a fotó optimalizálás, és még elvagyunk egy darabig, max egy akkucserével?
Maradnánk Apple mellett, mert megszoktuk a funkciókat.. Apple Pay, Airplay, Carplay, stb.
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Iphone-ról Iphone-ra lehet úgy költözni, hogy minden app beállítás, minden megmaradjon? Pl. banki appok, ilyesmi miatt kérdezem.
Köszi
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Halp me. Agyalok rajta, hogy hamarosan váltanék 11 Pro Max-ról. Mire van értelme váltani? Tudom, a fejlődés adja magát.. de úgymond "hasonlóként" mire van értelme váltani?
Ha jól értelmeztem, akkor 14 pro, vagy talán Pro max? Vagy esetleg a Plus is egy előrelépés lenne? Persze tudom, újabb.. Főként azoktól kérdezném, akik hasonlót "ugrottak". Egyáltalán van-e értelme, hoz-e akkora előrelpést, vagy csak az "újdonság" győz?
Őszintén szólva nincs gond a 11-el sem, csak már a 13 óta gondolkozom, hogy lépnék. Persze lehet, hogy ebből sem lesz semmi.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz burgatshow #266136 üzenetére
Ezt nem vettem észre, bahh.. Köszönöm a segítséget!
@TheMarci: Neked is, így már oké.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Kerestem az istyle oldalán de valszeg csak én vagyok vak.. de akku csere árakat kerestem, de nem találtam. Valszeg hamarosan aktuális lesz nekem is, és a feleségemnek is, nekem 11 pro max van, feleségemnek 12 mini..
Eddig lassan, de most már egyre gyorsabban degradálódik az akku, bár mindkettőnké 80% felett van még, csak szeretnék felkészülni mindenre is.
Tudnátok segíteni plz?
Köszi,
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
11 pro max, 15.0.2 rendszer, sim+esim, és egyre többször van olyan, hogy felveszem a hívást, és áll a számláló, nem történik semmi. Másnál is van ilyen?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szabonagyur #251781 üzenetére
Jogos az észrevétel, de én úgy tudom, hogy az AC szabvány még csak WPA2 kompatibilis, WPA3-at nem tud... De, lehet, hogy tévedek.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Feleségemnek van egy 12 Minije. Érdekesség, hogy a kezdetek óta FB Messenger-ben ugrálnak a videók. Találkozott valaki hasonlóval?
Mindegy, h ogy az ő által rögzített, vagy ha pl. én küldök neki, mindkettő esetben.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #86564352 #251701 üzenetére
Viszont ha rábökök a szerkesztésre, akkor visszakapcsolja az ütemezést. Legalábbis nálam. Vagyis, szól, hogy engedélyezni kell az alvást.
És, szól is amikor menteni akarom, hogy az ütemezést is módosítani szeretné.
Plusz az ütemezés kikapcsolásakor írja is, hogy:
Nem fog ébresztés megszólalni, és az egyéb alvási funkciók nem fognak bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CharlieDrop #251603 üzenetére
Tök random. Pl. facebook app-ban megnyitok valamit, akkor általában mindig ez van, ha nyomok egy frissítést, utána már jó. Töröltem FB-n belül sütiket, az nem oldotta meg.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
iOS 15 óta találkozok olyan hibával, hogy random szinten nem tudok görgetni. Pl. safarin belül sem, de van olyan alkalmazás is, amin belül egyszerűen nem megy, ami érdekes, h ha pl. oldalról van menü, akkor azt "be tudom húzni oldalról", de a fel-le görgetés nem megy. Ha kilövöm az alkalmazást, akkor már működik.
Pl. facebook-on vagy gmail-ben megnyitott böngészőben is találkoztam ilyennel.
Más is tapasztalt hasonlót?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz anderledani #250525 üzenetére
Igen, watch. Akkor marad az alternatív megoldás.
Köszi.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz anderledani #250517 üzenetére
Szóval akkor a hivatalos szerviz is vállal garancian kívüli javítást? Akkor pl hová vihetem ami hivatalos szerviz?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok.
Tudnátok segíteni, apple watch s4-en megéri üveget cseréltetni? Ha igen akkor tudnatok ajanlani esetleg bp iv vahy xiii kerületben olyan szervizt aki vallal ilyet? Ha nem itt akkor lehet mashol is.
Köszi
Véleményem szubjektív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest