- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian14
tag
válasz
Anaren91 #272660 üzenetére
Most vettem 11-est pár hete és meg vagyok vele elégedve. Nekem, mint átlagusernek az volt a cél, hogy ne reccsenjen meg, ha böngészek a neten, vagy megnyitom a youtubot. Fényképezni nem szoktam vele. 1,5 napot simán bír a telefon nálam. Safari, Youtube meg néha Diablo megy rajta.
Én melegedést nem tapasztaltam (csak akkor, ha maxon ment a játék. Amúgy levettem a grafikát minimumra és egyáltalán nem melegszik.) -
gery2123
őstag
válasz
Anaren91 #272672 üzenetére
Ha nagyobb méretet szeretnél akkor a 11 szerintem még jó választás lehet, mondjuk én biztos megnézném a használt piacot, mert ott nagyon jó áron tudnál venni újszerű készüléket is. Vagy ugye 12-es is van 200 k körül hibamentes állapotban.
Csak új esetén a méret dönt!
Én idén vettem egy 11pro hibátlan állapotban és ugrottam bele az ios világába. Szerintem 2 évig nem lesz vele gondom vagy tovább. -
insight
aktív tag
válasz
Anaren91 #232615 üzenetére
Sirit kikapcsoltam én is, ez már azt tükrözi. Gyakorlatilag MINDENT kikapcsoltam, épp csak repülőmódba nem tettem, mert pont a problémát tesztelem. Repülőmódban csökken a fogyasztás, tehát egyértelműen hálózati tevékenységgel függ össze. A Sirire amúgy szükségem van Carplay miatt, így az sem elfogadható, hogy azt ne tartsam bekapcsolva.
-
válasz
Anaren91 #87596 üzenetére
szia,
a gyengébb hardvernek nincs jelentősége, nem összehasonlítási alap, hiszen két eltérő rendszerről van szó, ami miatt az 5s adott specifikációval is sokkal gyorsabb és gördülékenyebb a g2-nél.
valamiben az android jobb, másban meg az ios, de az ios esetén vedd fontolóra, hogy az androidhoz képest adott korlátok okoznak neked problémát, vagy sem, mert eléggé eltér sok szempontból a két rendszer.
amennyiben az ios is megfelel neked, úgy boldog használója leszel az 5s-nek bármilyen androidos telefon után.
én felváltva használok android és ios rendszerű telefonokat, most épp 5s van, előtte galaxy s4 és xperia z volt, előttük iphone 4s, korábban szintén android oprendszeresek, és nem okoz problémát az ugrálás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest