- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Gardaai #310764 üzenetére
Talán itt van a megoldás:
https://support.apple.com/hu-hu/HT201304
Többek között azt is megakadályozhatja, hogy gyermeke alkalmazásokat telepítsen vagy töröljön, illetve hogy alkalmazásokon belül vásároljon. Az iTunes Store és az App Store segítségével történő vásárlások és letöltések megtiltása:
1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és koppintson a Képernyőidő menü pontra.
2. Koppintson a Tartalmi és adatvédelmi korlátozások elemre.
3. Írja be a jelkódot, ha felszólítást kapott erre.
4. Koppintson az iTunes- és App Store-vásárlások elemre.
5. Válassza a kívánt beállítást, majd a Tiltás lehetőséget. -
Gardaai
senior tag
válasz
Gardaai #305966 üzenetére
Illetve mégis van kérdés:
Hogyan lehet elérni azt, hogy az e-SIM az IMEI2-t használja?
Ismerős azt tanácsolta, mivel lefoglalni nem fogják a telefont, ezért a feljelentés időtartama alatt, legalább tudnánk használni tovább a készüléket.
Androidnál elég egyszerű, de az Apple megint jobban tudja mit akarok. -
Max_218
tag
-
esbii22
őstag
válasz
Gardaai #291886 üzenetére
És akkor mivan? Gondolom használni akarta még ezért cseréltetett akksit. 35 környékén megvan az akku csere carecenterben és nincs ilyen gondja. Helyette kifizetett mondjuk 20-25 ezret egy kitudja milyen utángyártott akksiért most meg szív vele. iPhone 7-8 esetében megérti az ember mert az már tényleg régi, de xs-t még bőven lehet használni.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Gardaai #291814 üzenetére
Ok, de tőlem azt kérdezte hogy én miért a 11 pro-t választanám....válaszoltam. A kamera az pedig vitán felüli, még ha te nem is így érzed. Meg kell nézni pár összehasonlító tesztképet. A 11 pro sokkal élethűbb / természetesebb képeket készít (élethűbbeket mint a mostani csúcsszéria. Az más kérdés hogy a legtöbb ember a túlszaturált képeket szereti (ezek szerint Te is), de ez nem azt jelenti hogy ott a kamera a jobb.) Határozottan most is azt mondom hogy a kettő közül kérdés nélkül a 11 pro-t választanám ha makulátlan! A 92%-os akksi ha vigyáztak rá még lehet eredeti is benne és akkor az még 2 évig kiszolgál. Utána meg ha kell cseréltetem, vagy addigra már lesz másik olyan készülék ami jobban megéri mint a sima 12....szóval számomra nem lenne kérdés a választás....
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Gardaai #291688 üzenetére
Igazából ezt magad is megválaszoltad, de megerősítésnek íme a válaszom:
Apple iPhone 12 Pro 128GB vs. Apple iPhone 13 128GBEnojy
-
Garada
őstag
válasz
Gardaai #291121 üzenetére
Volt már többször szó a topikban, hogyan működik a garancia pontosan.
Alapból megkapod az 1 év apple világgaranciát, a többi pedig sávos jótállás értelmében bolti garancia lesz, ami majd az istyle-hoz szól, tehát probléma esetén 1 év után kizárólag hozzájuk tudsz fordulni. Az első 1 évben bármelyik hivatalos apple szervizbe viheted a készüléket gariztatni. -
minek?:S
őstag
válasz
Gardaai #289936 üzenetére
Abszolút semmi, se hang, se rezgés, se villanás. Semmi. Sosem csinált még ilyet.
A kábelt azt mellé kaptam, itt vettem hardveraprón a készüléket. A toltőfejet meg szintén itt vettem, bontatlan gyárit.
Nem gondolnám, hogy tulmelegedett volna, legkondis helyen vagyok, meg a telefonom is hideg. Kb 40-50 perce vettem észre, hogy valami nem okés.
-
-
esbii22
őstag
-
mattheus
őstag
válasz
Gardaai #289612 üzenetére
notebook.hu oldalon láttam ezt az opciót hogy van pixel garancia.
Árban jelenleg az Alza sokkal jobb, de ott nem láttam és ez elgondolkodtatott és ezért kérdeztem rá, hogy mi az Apple álláspontja ennek kapcsán
Mivel többen is mondtátok, hogy Alza elvileg hivatalos viszonteladó idehaza is, plusz nincs különbség a többi jelenleg drágább viszonteladó között garanciális téren, így most az Alza felé hajlok, hogy onnan rendelném meg. -
válasz
Gardaai #289600 üzenetére
nem hibáztatunk, nem a te hibád, így nőttél fel, ebben az országban az emberek 90%-a teljesen elhiszi a "az utángyártott is teljesen jó lesz, a gyáriban csak a logóért kérnek pénzt, de ugyanott készül!" szöveget
ebből él az iSamurai meg a többi "eskü gyári hajjakmeg" GSM bolt
persze pont erre van pár kevés kivétel autóalkatrészeknél, amikor tényleg igaz ez, de a iPhone-oknál felejtsd el! iszonyatosan zárt az alkatrész gyártási láncuk, nincsenek piacon kapható gyári alkatrészek - illetve vannak: csak és kizárólag az Apple Authorized Service Provider Partnereknél
volt utángyártott akku és kijelző is a kezemben - SOHA egyik sem hozta a gyári minőséget és tudást - természetesen áltathatod magadat, és mivel szabad ország, abban hiszel, amiben csak szeretnél, csak ne próbálj hittéríteni a vélenyeddel, mert ebből lesz a feszkó
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Gardaai #289555 üzenetére
Tényleg, köszi! Nem komplikáció, hanem widget
. Nem jutott eszembe a megfelelő szó.
Csak az időjárás widget volt előtte problémás, de az a javítási kampány óta működik. Most a mozgás halt le. Valami mindig van.Az utóbbi években a Samsung-féle Droid olyan lett mint egy Schaffhausen. Ott tényleg csak annyi problémám volt, hogy a AA úgy lett módosítva, hogy ne lehessen külső appal megoldani a nyelvi kiterjesztést. Pedig az Android asszisztense minden további nélkül beszél és vezérelhető minden nyelven ami szerepel a listájában. Valamiért nem akarják, hogy a főbb nyelveken kívül ez használható legyen. A Siri meg... az meg szegényke állva maradt a versenyben.
Megesz a fene, hogy arra nem képes a CP, hogy legalább kiírja az üzenetek első sorát.
AA-nál úgy oldottam meg a dolgot, hogy a párom ír Viberen magyarul, az AA felolvassa (magyarul!) én meg válaszolok angolul. És megy a duma oda-vissza pötyögés nélkül. -
.Szaki.
addikt
válasz
Gardaai #286083 üzenetére
Szia,
köszönöm szépen a tanácsot!
10sec-re volt állítva, én ezt most kikapcsoltam. Kíváncsi leszek.
Update: Basszus lehet tényleg ez lesz a gond, hogy a 10mp késleltetés miatt ha azonnal kilépek, akkor egy bug miatt nem küldi el, mert most kipróbáltam azt, hogy privátról küldtem egy Teszt mailt a cégesre és rendben megérkezett!
xhege
Nem, tényleg nem típus függő. Ismerősöm egy XS-en tapasztalta ezt.
-
vargalex
félisten
válasz
Gardaai #286028 üzenetére
Ugye a linkelt oldalon a szöveg: "Next to Model Number, take note of the first two letters before the slash."
Informatikus fejjel gondolkodva az MHGU3TH/A esetén a slash előtti első két betű az az MH (hiszen a slash előtt a MHGU3TH string van, ennek az első két betűje az MH). A TH az a slash előtti utolsó 2 betű (vagy a slash-t közvetlen megelőző 2 betű, ahogy itt is írva van).Szerk.: De ezen nem veszünk össze...
-
Gubu0101
veterán
válasz
Gardaai #285847 üzenetére
A multisimet azt az eredeti sim-rol klonozzak.Ugyan az mintha az eredeti simet hasznalnad,hivasok,sms mind ugyan ugy megkapod ra.Hivast azt valoszinu tudod tiltani de az smst nem.
Nekem hetfon erkezik meg a tabletba a multisim,este mar meg tudom mondani,hogy mikent is mukodik,mit lehet esetleg tiltani.Iphoneom van nekem is igy biztos egyforma beallitasok lesznek nalad is meg nalam. -
cech19960320
tag
válasz
Gardaai #283952 üzenetére
Nem nagyon volt csutkára merítve. Ez a céges telóm volt korábban, akkor kvázi a standard töltője nem volt haználatban, mivel a kocsiban fel volt dugva a carplay miatt vezetékre, az meg oda/visszaúton fel is töltötte.
Egyelőre random jön elő, nem kell hozzá terhelés. 2x kezdte mikor szabadtéren zsebből vettem ki és feloldottam, egyszer reggel mikor felkelés után feloldottam. Vegyesen 30-50-80%os töltöttségeknél.
Töltőre dugva pedig minden alkalommal egyből abbahagyta az újraindulgatást és betöltött.
Akkucsere nem vészes, csak nem akarok akkut cseréltetni, ha esetleg pl az alaplap a szar, mert 40-60k-t tuti nem költök rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest