- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
despitz #326542 üzenetére
Van USA accountom is, még a jailbreak-es időkben csináltam, mert 1-2 app nem volt elérhető itthon, viszont szerintem már megszűnt, annyira sok éve egyszer sem léptem be vele.
Bár, keresgélnem kellene, miért is lenne értelme ezzel játszani, számomra a hangfelvétel nem fontos, sosem kellett, AI meg 1-2 területen jó, de mire tényleg értelme lesz, az idő az Apple-nek, az meg nem vonz, hogy aranyosan tüsszentő kaki emoji-t generálgassak. Nyilván utóbbi mondattal csak arra utalok, hogy az ilyen jellegű feature-ök vannak többségben. Értem én, ki kell szolgálni az igényeket és az igény ez.
Nyilván lesz ez jobb és egyre hasznosabb. Csak idő kell neki. Nekünk, EU-ban élőknek meg mégtöbb. -
válasz
despitz #326533 üzenetére
Még jobb, akkor rosszul tudtam, bár sajnálom, hogy ez ennyire egyszerű. És itthon is bemondja a hívás megkezdésekor, hogy a beszélgetésről felvétel készül? Ha be is mondja, akkor angolul? Mármint úgy olvastam, hogy ahol ez engedélyezett, ott így működik, hisz mindkét félnek tudatában kell lennie, hogy felveszik a hívást, különben bűncselekménynek minősül.
-
Krethx
aktív tag
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
despitz #307479 üzenetére
Welcome to beta testing.
Sehol nem fogják neked azonnal cserélni, mindenhol bevizsgálás az első lépcsőfok, csere telefonról nem tudok.
Én a helyedben azt csinálnám, hogy belépnék DFU módba (ami nem egyenlő a recovery móddal!), újraraknám a stabil 17.2.1-et, majd utána visszaállnék mentésből (mivel bétázol biztos van mentésed egy 17.2.1 vagy attól régebbi verzióról).
Ha csak 17.3-as mentésed van, akkor is DFU-ban raknám újra 17.2.1-gyel és utána raknám fel a 17.3 beta 1-et, mert ugye menet közben az Apple visszavonta a beta 2-t.
-
Bondix
aktív tag
válasz
despitz #306444 üzenetére
Közbe csináltam is egy tesztet. Mind kettőn ugyan az a YouTube live csatorna mese egyszerre 100%-rol ugyan az full fényerő.
11:21h-tol 14:34h-ig
6s 29% 8 21% mind kettőbe új aksi került tavaly.
Igen kb ugyan az az aksi idő, tehát max annyit nyerek h tovább lesz támogatva a 8
Meg kicsit jobb képeket tud csinálni a lány de az 7évesen nem igen számít.Nekem volt mindegyik anno, de már nagyon elfelejtettem, hogy akkoriba kellett mindig külső aksi a zsebbe.
Meg persze nem mindegy ki mire használja. De akkoriba tényleg nem volt csak 4-5h kijelző idő nem mint most 8h de eltelt 7-8 év is 😂Hát gondolkozom a váltáson így. De ha a 6s elmegy 20ezerbe akkor mondjuk anyagilag vissza jött a különbség és van egy kicsit jobb kijelzo kamera és telefon plusz xy év támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest