- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #303738 üzenetére
Anker Nano III (más néven Anker 511) itthon is van 8 ezer pénz körül, ezért felesleges Alizni.
Én két hete vettem az enyémet és bár a magyar adatlapok nem írják, de GaN töltő ez is. Iszonyú pici és pehelykönnyű. Nekem kellett egy nagyon pici töltő ami "fillérekért" van és akár kabátzsebben el tudom vinni magammal. Baseus lett volna olcsóbban, de nem aznapi átvétellel (éppen utaztam el).
De ha több eszközt is kéne egyszerre tölteni, rászánnám a pénzt egy több portos, akár 60W-os töltőre.
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #301995 üzenetére
Azt látom 4-5 napja… de legalább a márciusi készülék hírtelen 98%-ra esett úgy, hogy hét elején nézve gépről tervezési felett volt a kapacitás.
És merül mint a Titanic.De a legszebb a random felforrósodás a ~2,7 fokban reggel vagy a kamera folyamatos összeomlása és kilépése egész nap ma.
Ezért nem kell 350 ezret fizetni ezt egy 60 ezres MiNote is tudja.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
s.Oliv3r #301766 üzenetére
Ha nem akarsz netre felmenni az XP-vel és újabb szoftvereket se raksz fel rá, semmi baja sincs kérlek. Pont ugyanolyan gyors, mint régen. Tapasztalat.
Mellesleg vannak olyan szoftverek amik nem tudják elengedni a a win7-et és sok helyen fut még most is.
Érdekes hogy a Hezbollah tisztában van vele... pont ezért nem használnak semmilyen elektronikai eszközt az üzik küldésére. -
sgeza
veterán
válasz
s.Oliv3r #301435 üzenetére
Részemről az öröm!
Rosszul azért nem érint. Leszámítva az alapvető hiányosságait, azért használható, van, amiben előnye is van. A számomra egyik nagy hátrányára elhárult, ugyan egy fokkal körülményesebben, de fejlesztői lehetőséggel tudok rátenni külső alkalmazást is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest