- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
válasz
janeszgol #333565 üzenetére
Én is támogatnám, hogy ide írja csak ki (mert ez eléggé közérdek), de azért ha ez kiderül, hogy egy nyilvános fórumra kiírja és ez a csapat tudomást szerez róla még be is perelheti hitelrontásért. Én csak a kérdezőt kímélném meg ettől a felesleges kellemetlenségtől
De ez nem azt jelenti, hogy sunnyogni kell persze, azért egy szép Google értékelés képekkel alátámasztva be tud tenni egy vállalkozásnak. Részletesen leírva A-Z-ig az eset persze szépen, tagoltan.
-
vargalex
félisten
válasz
janeszgol #331428 üzenetére
Valóban nem újonc, de 4 éves telefonnál fura a 92% (bár 95 körülit írtál, az meg egyenesen lehetetlen kategória). Persze biztos elképzelhető. De akkor csak másodlagos telefon (vagy még az sem) lehetett. Fiam iPhone11-e 8 hónapos (újként vettük) és 92% az akku... Mondjuk ő használja is rendesen.
-
Alusky
senior tag
válasz
janeszgol #331400 üzenetére
A 8 Plus még simán használható ma is, akkor a fejlettebb SE 2 bőven. Csak furcsálltam, hogy olcsó. Kamera, akku ugyanaz, remélem a SoC kevesebbet fogyaszt ami talán ellensúlyozza is, van még támogatás rá tehát megkapja a változtatható záróképernyőt meg az eltologatható ikonokat amit a 8 Plus már nem.
Ezek után nem értem, hogy miért nem drágább vagy a 8 Plus miért nem olcsóbb. Akkor lehet rárohanok egyre és a 8 Plust meg elrakom. -
norbertoth
senior tag
válasz
janeszgol #330638 üzenetére
Ezt nem értem én sem, de azóta mint kiderült hogy a 16 pro max az 53sec-nyi felvételt 120fps-ben rögzítette és 700MB a felvétel, míg az enyém 30fps és 118MB. Akkor mégis csak van kül a 15 pro max és 16 pro max között és nem is kicsi, mert mindkét felvétel esetében ugyanazok a fényviszonyok.
-
válasz
janeszgol #330363 üzenetére
Szerintem annyi értelme lehet a "navalygásnak", hogy felnyitja több ember szemét, akik később elmennek az Apple Feedback oldalára és jelzik ugyanazt a hibát. Én nem szeretem a "jóvanazúgy" hozáállást, ha valami sz.r, akkor lehet jelezni, hangot adni neki normális keretek között.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
janeszgol #330355 üzenetére
Nem nyavalyog (najóde, viszont hiába, tetszik vagy nem, ez van), csak mióta kint a 18 és valaki panaszkodik egyből repül rá, hogy 48-adjára is leírja ugyanazt. Majd jön a másik kolléga, aki mindig tapsikol rá és igazolják egymást. Mondjuk most hiányolom a "gyengébbek kedvéért" érveket.
Jövő szeptember és vége. -
Schafranek
tag
válasz
janeszgol #330355 üzenetére
Azt mondom, hogy vannak olyan gondok, melyeket meg lehet oldani a közösség segítségével és vannak olyanok (mint ezek), melyeket nem, hiába panaszkodnak, nyavajognak, köpködnek, (nevezzük bárhogy is) egyesek időről időre.
Ezért javasoltam a gyártót. Ha az almát sem érdekli, akkor vége a történetnek.
Vagy megbarátkoznak vele a kedves panaszosok, vagy operációs rendszert váltanak. Utóbbi esetben nem kell nekik szívni az ios-el és ha olcsó eszközt vesznek, akkor több százezer ft marad a zsebükben. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
janeszgol #320763 üzenetére
Én szoktam kritizálni az iOS kezelését, mert bőven elférne rá némi kreatív ráncfelvarrás, de:
"A képernyő feloldását még mindig totál lentről fogadja csak el."
Ez miért is baj? A bárhol máshol felfelé csúsztatás az értesítéseket hozza elő, ahogy másik is írták már.
"a vissza csak a jobbfelsőből megy"
Meg a kijelző bal széléről befelé suhintva, ezt szoktam kritizálni, hogy egy nagyobb kijelzős modellen egy rendes ujjtorna tud lenni. Hogy ne legyen kompletten Android utánzat én beljebb hoznám a sávot, amiben még beveszi ezt a gesztust (mondjuk a kijelző bal negyede) és mindenki boldog lehetne. Számtalan app van, ami a kijelző teljes terjedelmében elfogadja a balról-jobbra suhintást és nagyon jól működik.
"a hívás felvételéhez végig kell csúsztatni azt a k*rva csúszkát."
Hála a jó égnek!
Androidon néha felvettem véletlenül, mert ott csak egy gombnyomás kell hozzá.
"a redőnyt csak felülről lehet lehúzni"
Dupla és tripla (hátlap) koppintásra rá lehet programozni egyedi funkciót. Én duplára tettem az értesítéseket, triplára a vezérlőközpontot. Néha csak második nekifutásra veszi be a kopogtatást, meg néha hosszasan gondolkozik rajta mit kéne csinálnia (főleg nyáron amikor eleve kicsit túl van melegedve szegény), de ez van.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
- A képernyő feloldását még mindig totál lentről fogadja csak el.
Ez azért van így, mert a magasabbról induló felfelé suhintás a korábbi értesítéseket jeleníti meg. Nem olvastam olyan tervről, ami ezt meg kívánja változtatni.
- a vissza csak a jobbfelsőből megy.A „vissza” gesztus a kijelző bal széléről, vagy a menüben látható, a bal felső sarokban található nyilacskával érhető el.
A nem kívánt hívásfogadást hivatott megelőzni a csúszka teljes hosszon történő végighúzása, szerintem ez így logikus és helyes a zárolt megjelenítő esetén. -
tuzpenge
őstag
válasz
Kinek volt ez kezelési probléma (kezdetektől ilyen, nem egyszer csak ilyenre változtatták és probléma lett..), illetve hol olvastad azt, hogy ezek meg fognak változni az ios 18-al?
Amúgy az összes tök logikus...képzeld el hogy azért reklamálsz egy zár gyártójánál hogy miért kell azt a k@rva kulcsot teljesen elfordítani hogy kinyíljon, miért nem elég csak félig???
A redőny alatt gondolom a CC-t érted..azért kell felülről mert kell a gesztus a spotlight-nak.
A vissza nem csak a jobb felsőből megy ahogy már évek óta sem (sima balról jobbra húzás a vissza). -
bostone
addikt
válasz
janeszgol #311057 üzenetére
A téma inkább az online FPS-nél érdekes.
A válaszidő csak bizonyos szint felett vagy játékoknál mérvadó.
Több összetevőből adódik össze, hogy kinek melyik a megfelelő eszköz.
A legtöbb kínai modellben, elég hatékonyan be lehet állítani a paramétereket, a mobil automatikusan felkínálja a funkciókat, amint a játékba lépsz.
Ezzel szemben a Samsung alapból korlátoz, védi az eszközt az első pillanattól.
Elég kellemetlen tud lenni.
A gamer mobiloknál megjelent trigger gombok előnyt jelenthetnek egy hétköznapi játékosnak, de versenyeken tiltott a használatuk, CoD esetén besorol a kontrolleresek közé. Tehát van előnyük és hátrányuk.Hogy a kérdésre válaszoljak:
Érezhető a különbség. Picit később reagál a játék a kiadott parancsra, tehát a megadott mozdulat sorokat "lassabban" dolgozza fel. -
válasz
janeszgol #311049 üzenetére
Nekem például elég csak az az általános tény, hogy gamerek esetében nincs kimondott előnyük a direkt gamereknek szánt telefonoknak az iPhone-okkal (plusz iPad-ek) szemben.
Ilyen téren feleslegesnek is tartom a technikai részbe való mélyebbre ásást, ha lelőnek pl CoD:M-ban, akkor tuti nem az lesz az első gondolatod, hogy “na bezzeg ha jobb TSR Hz-es kijelzőm lenne…”. 😃
-
válasz
janeszgol #311049 üzenetére
Hát pl engem nem érdekel a dolog.
Szerintem általános felhasználásnál teljesen mindegy hogy 240 vagy 960.
Hibátlan az érintésérzékelés.
Lehet hardcore gamerek észreveszik, de nekem a telefon nem játékeszköz.Rühellek érintőkijelzőn játszani, na meg kicsi kijelzőn.
Arra ott a 27”+PC, vagy 60”+Xbox. -
tothjozsi96
addikt
válasz
janeszgol #311006 üzenetére
Én kicsit úgy vagyok ezzel hogy ha ki is adják rá, szerintem már elavult telefon. Lehet egyedül maradok a véleményemmel, de én a 11 Pro-n is az utóbbi időben azt érzem hogy ja, jó meg minden de kicsit már eljárt felette az idő. Jól működik igazából a telefon, de érzékelem az idő múlását, illetve a 1,5 éve cserélt akku is már igen gyengusz nálam.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
janeszgol #276208 üzenetére
Volt értelme akkor a 12 minibe beleugranom mondván lesz 3-4 évre kompakt telefonom
Ennyi erővel az S10 helyére egy 20FE is jöhetett volna töredék áron a méreti vágyat elengedveFőleg azt nézve, hogy a 8 hónapos telefon akkuja 98%-ról 94-re ugrott nálam napi 1x töltés mellett 3 hét alatt vagy 4…
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest