- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
lugosi #309255 üzenetére
"szerintem tök hasznos, néha kiderül, hogy "bezzeg andriodon" és utána valaki beírja, hogy ioson is megoldható, vagy jön ide is ilyen funkció"
Én például kifejezetten örülök, hogy még ha lassan is, de átvette az iOS az AOD-t, igaz ehhez Pro készüléket kell venni, amiről sarkos véleményem van, de azután, hogy későbbi frissítésben megoldották, hogy ne az egész kijelző világítson 0-24 órában, hanem csak a kiírt információk, szerintem sokat nőtt a használati értéke (nem csak az AOD-nak, hanem az iPhone-nak is) az én szememben. Az pedig pompás, hogy alvásidőhöz közeledve az AOD kikapcsol és csak basztatásra jön vissza. Apró figyelmesség, de nagyon király.
AOD mellett viszont teljesen értelmetlen az egész képernyő felvillantása értesítésre, de a topikból tudtam meg, hogy be lehet úgy állítani, hogy bizonyos appok értesítései egyből a Notification Center-be menjenek és akkor nem villan fel a képernyő. Ezt megtoltam egy Focus móddal, amikor dolgozom/este pihenek és akkor minden egyből megy oda, nem villogtat.
Nem tökéletes, továbbra is az Android megoldása a jobb (csak az AOD kijelzőn jelenik meg egy kis jelzés, hogy éppen üzenet jött, nem világítja be a fél szobát ha nem akarod), de mára be tudtam úgy állítani ami már oké. A problémámat viszont nem tudtam úgy megfogalmazni, hogy nem azt írtam körbe, hogy eddig mihez voltam szokva, adjatok tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest