Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajby
senior tag
válasz
bjergerking #129030 üzenetére
Jópárszor találkoztam már vele a 9-es rendszer alatt.Jelenleg 9.2.1-nél még nem.(ami persze nem jelenti azt,hogy megszűnt)
-
sajby
senior tag
válasz
ny.erno #126454 üzenetére
80% alatt kukás az akkumulátor.Nálam már 84 körül játszotta a hülyeséget.(4s)
És találkoztam ilyen jelenséggel utángyártott aksi esetében.(alma logo--majd kikapcs és ez folyamatosan)
Aztán az aksi kábelt igazgattam,megjavult.De persze ment vissza az üzletbe az a telep,igy nem tartottam rá igényt -
sajby
senior tag
válasz
szekfizsolt #122763 üzenetére
Lassabb lesz,de nem annyiva,hogy földhöz vágd
-
sajby
senior tag
válasz
Megane2000 #109195 üzenetére
A kijelző idő lényegesebb lenne.Mert ha 4 órát volt bekapcsolva és még mindig maradt benne 35%,az nagyon jó
Szóval inkább azt nézd. -
sajby
senior tag
válasz
Mohhoj1986 #108180 üzenetére
Természetesen.Bármely hivatalos Apple szervizben gariztathatod.
-
sajby
senior tag
válasz
vadászcsiga #105411 üzenetére
8.3ashoz viszonyitva láttam.Árnyalatnyival lassabb,de az már nem olyan számottevő.
-
sajby
senior tag
válasz
nederlanden #104958 üzenetére
Pont januárban voltam én is tárgyaláson egy pár prohardveres arccal együtt, egy csaló gyerek miatt.
Olyan srác volt,hogy én elsőre nem is gondoltam volna,hogy ő a gyanusitott... -
sajby
senior tag
válasz
Totheground #104909 üzenetére
“Nem feltétlen jelenik meg az iOS opció a regisztráció és belépés után azonnal”
Majd hátha megfog egyszer
-
sajby
senior tag
válasz
szekfizsolt #100866 üzenetére
Nálam is volt ilyen 7es rendszeren a 4s-en.
-
sajby
senior tag
válasz
viperabácsi #98378 üzenetére
Én is hétvégén nézegettem a saját 4s (8.1.2) és a családban lévő másik 4s(7.1.2talán) közötti különbséget.
NEm vágott földhözteljesen kiegyensúlyozott a 8.1.2.Még ha picit lassabb is.Különösebben engem nem hat meg.
-
-
sajby
senior tag
válasz
laszlolczka #97385 üzenetére
5s nél szerintem simán megéri frissiteni.
JB van. -
sajby
senior tag
válasz
szlovibuki #82385 üzenetére
Ha új készülékben gondolkozol és kiszolgálja a saját igényeid,akkor igen!
(mondom ezt elégedett 4s felhasználóként) -
sajby
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #80769 üzenetére
Angelday szerint első bekapcsolás után 4.8Gb szabad hely maradt.
-
sajby
senior tag
válasz
buvartacsko #80197 üzenetére
+1
Miután én a fóliás dobozból hibás 4s-t vettem ki,maximálisan elégedett lettem volna abban a pilanatban egy refurb készülékkel is -
sajby
senior tag
válasz
realmadrid #79940 üzenetére
Ameddig bekapcsol,nem valószinű,hogy gond lesz a garival.Ha nem,na az már más téma lehet.
-
sajby
senior tag
válasz
missmonroe #79158 üzenetére
8GB ból marad:5,4GB i os 7.1 nél.
Nálam:10-15 app és 3,9GB szabad.(20perc videó plussz sok kép még elfér) -
sajby
senior tag
Arra leszek kivánics,hogy a 4s-is fogja tudni működtetni ezt a "macről inditott hivás" dolgot vajon?
HA már az air drop kimaradt belőle,elképzelhető,hogy ezt sem kapja meg?(hangosan gondolkoztam)
-
sajby
senior tag
válasz
missmonroe #78204 üzenetére
Telefonálni,internetezni,emailt olvasni tökéletes.PLussz azért jónéhány program elfut rajta
(:
És még szép is! -
sajby
senior tag
válasz
trisztan94 #77954 üzenetére
Kicsit több mint 2 csavar,ki kell mindent szedni a hátlapból.
-
sajby
senior tag
válasz
pinnacle #77598 üzenetére
"Other – Hát itt meg mi van?
Az Other alá a készüléken tárolt összes személyes adatunk tartozik, így itt foglalnak helyet például a névjegyeink, az üzeneteink, a jegyzeteink, a hangjegyzetek, az emlékeztetők, a naptárunk adatai, a böngésző adatai, és az emailjeink a letöltött csatolt fájlokkal.Ide kerülnek beszámításra az OTA update során letöltött frissítés fájljai is. Az 5.1-es OTA frissítés fájljai csak olyan 200MB helyet foglalnak, de ez utóbbiakat a sikeres folyamat után automatikusan le kell törölje a rendszer, így helyet csak akkor foglalnak, ha letöltődtek, de nem frissítettünk.
Az Other alatt tehát a legtöbb helyet az iMessage-ben vagy MMS-ben, illetve emailben érkezett csatolmányok foglalják el. Tehát hiába törlünk bármit a telepített alkalmazások közül, az Other csík mérete attól nem fog csökkenni.
Hogy tudjuk az itt található helyet visszanyerni? A következő lehetőségeink vannak:
Restore, és a végén ne állítsuk vissza backupból, vagy használjunk speciálisan szerkesztett backup-ot, amivel csak a szükséges információkat állítjuk vissza.
Töröljük a felesleges csatolmányokat az iMessage-einkből, a hangjegyzeteinket, a böngésző cache-t.
Töröljük a beállított email-fiókokat, majd állítsuk be őket újból.
Az Other mérete általában 500MB-2GB közötti lehet, és leginkább csak akkor érdemes nekiállni a törölgetésnek, ha 2GB feletti helyet foglalna."Szifon.com-ról
-
sajby
senior tag
válasz
Lazika #76809 üzenetére
Akkor az istyle sem tud róla még?
"Bármilyen iPhone-t javítunk garanciálisan?Sajnos nem.
Az alábbi forrásból származó készülékek garanciális ügyintézését vállaljuk:
- EU-n belül értékesített készülékek (az országok listája: http://hu.wikipedia.org/wiki/Európai_Unió)
- Schengen-i övezet államaiban értékesített készülékek (az országok listája: http://hu.wikipedia.org/wiki/Schengeni_egyezmény)" -
sajby
senior tag
-
sajby
senior tag
-
sajby
senior tag
válasz
torreador22 #74531 üzenetére
1év..még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest