- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #288740 üzenetére
Az igen
-
Scholes9
nagyúr
Köszi mindenkinek
-
Scholes9
nagyúr
Üdv Ez szerintetek mennyire lehet eredeti? Illetve honnan tudom, hogy egyáltalán az és nem hamisítvány?
[link]
-
Scholes9
nagyúr
Az, hogy lehet, hogy ahol az iPad-del igaz gyenge, de 4G netem van, ott az iPhone 14 Pro-val csak Edge hálózat? Valamit állítanom kellene
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Telekomnál épp most csökkentették a 14/14 Pro árát, gyors le is csaptam utóbbira
Ha valaki várt esetleg, akkor most érdemes lehet ránézni szerintem. Kb. 75 ezer Ft-tal lett így kevesebb a végösszeg a kiválasztott előfizetéssel, mint amikor pár órával korábban néztem.
A 12 Minivel nem használtam ki a Magsafe töltést, de most már elgondolkodtam rajta, ahogy nézegettem a 14 Pro-t. Érdemes ezt a fajta töltési módot választani?
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
És ez ennyiért? [link]
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bodorjanos #286161 üzenetére
Igen, a zsebben nagyon jól elfér ez tényleg előny, amit szeretek is
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bodorjanos #286157 üzenetére
Igazából a méret miatt. Ha nincs nálam a tablet, ami azért sűrűn előfordul, akkor jól jönne a nagyobb kijelzős telefon
Bár lehet a “sima” 14 is elég lenne
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Gondolkodom, hogy cserélem a 12 Minit egy 14 Pro-ra. Érdemes ilyet venni hozzá? [link]
-
Scholes9
nagyúr
Face id-vel nem lehet megoldani, hogy egyből oldja fel a telefont? Mint a Touch id-vel?
icecave:
-
Scholes9
nagyúr
[link] ez már jó lehet nem?
Rendeltem az Appletől 20 wattos gyári USB c töltőt, ma érkezik és, ha itthon vagyok azzal is töltöm majd, de a power bank, akkor, kell, ha éppen nem vagyok otthon és nincs fali csatlakozás lehetőség
Magsafe töltőt nem tervezek venni
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Ezzel [link] ki tudom használni az iPhone 12 mini gyorstöltését?
Esetleg jobb alternatíva?
-
Scholes9
nagyúr
Köszönöm mindenkinek
Inkább a mini felé hajlok leginkább a mérete miatt
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Nagyon sok tesztet, videót néztem, de még mindig nem tudok dönteni, hogy 12 mini vagy 12 legyen
Egyedül a kicsit nagyobb akku miatt venném a 12-t, a méret miatt inkább a minit. Semennyit sem játszom telefonon. Minden este tölteném a telefont egyébként
iPhone 7-ről váltok, amit nagyon szerettem.
-
Scholes9
nagyúr
Köszi, annyit még, hogy eredeti gyári akkut raknak bele? Vagy hogy van ez?
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Gondolkodom a 3 éves hetesem akku cseréjén, szegénykének már csak 74%-os, de magával a telefonnal meg vagyok elégedve. Hogy megy ez az egész procedúra? Öcsém Pesten lakik és épp itthon van, megkérném, hogy vigye el valamelyik szervizbe.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. [link] ezzel a töltővel lehet majd gyorstölteni az iPhone 12 minit?
Villa7: köszönöm a gyors választ -
Scholes9
nagyúr
válasz
Hegyirabló #189140 üzenetére
Most újraindítás óta jól működik, érdekes. Na majd látom, ha más nem akkor majd marad az amit írtál. Köszi mindenkinek
-
Scholes9
nagyúr
válasz
thomson7575 #189138 üzenetére
Max izzadt, de sokszor nem is igazából izzadt, másik, hogy az iPadén akkor is tökéletesen megy ilyen ujjakkal. Újraindítás után most jónak tűnik.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Hegyirabló #189136 üzenetére
Most újraindítottam és jónak tűnik. Én azt vettem észre, ha nem full száraz az ujjam, ami ilyen időben elég sűrűn van, akkor nem enged be. Pedig az iPaden még ilyenkor is tökéletes.
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Van egy olyan gondom, hogy a lassan 1 éves iPhone 7 készülékemen elég furcsán viselkedik az ujjlenyomat olvasó. Van, hogy csak kóddal tudok bejutni a telefonba
De pl az éjjel meg tökéletesen működött...Az iPad Mini 4-em bármilyen körülmény között mindig felold...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Yiggdrasil #171681 üzenetére
Sztem most a “sima” i7 sok szempontból jó vétel lehet
De, ha kell a nagyobb méret a Plus sem lehet rossz választás.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
ádika86 #171187 üzenetére
Én eBay-ről szoktam rendelni pár száz forintért. Ha nem akarsz sokat költeni rá és meg tudod várni amíg megjön, akkor ott érdemes megnézni. Nem veszek x ezer forintért fóliát, amikor a pár száz forintos és tökéletes. Az iPademen is egy kb 500 Ft-os van én raktam rá és tökéletes. Az i7-re meg rendeltem 10 fóliát kb 2000 Ft-ért, majd megjön. Egy részét eladom és még jól is járok
-
Scholes9
nagyúr
App store is úgy fos, ahogy van. Kiírja, h elérhető frissítés, de sehol semmi...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jeromosi #169768 üzenetére
Arany színű van még, nekem bent is van egy a kosárban, csak nem nyomtam rá még a vásárlásra
Én is asztrot akartam, de ez az arany színű most nagyon bejön és legalább nem átlagos kinézetű
Persze aztán lehet megvárom mégis az asztrot, októberben biztos lehet már kapni.
-
Scholes9
nagyúr
Szerintetek az i8 az üveg hátlappal sérülékenyebb lehet még egy ütésálló Spigen tokban is, mint mondjuk egy i7? Vagy ilyen szempontból egyforma a két telefon, mivel tokban van? Ez nálam döntő lehet. Anno írtam, h 2X ejtettem már le az 5S-t, de mivel egy Spigen Ultra Hybrid tokban van semmi baja nem lett. Az szinte biztos, h ezt venném a következő készülékemre is ezek után. De, ha az i8 sérülékenyebb lehet egy esést követően még egy ilyen tokban is, akkor inkább i7
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
kovbandi82 #169529 üzenetére
Ezt szivargyújtó helyére lehet bedugni?
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz
jozsi252 #169468 üzenetére
Volt már, h éjféltől lehetett? Mi volt a menete?
Én is ott veszek készüléket.
Hegyirabló: nincs mit. Érdekes módon pár óra múlva megjelent az App Storeban, h mit is kell frissíteni
Eddig ilyen nem volt, amint jelezte, h elérhető egy appra egyből sikerült is a frissítés. Most volt pár óra csúszás, na mindegy, betudjuk az iOS 11 kezdeti betegségének...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
b.kov #169458 üzenetére
Én is pont ebben a cipőben járok. 5S van most és nézegetem a sima meg a plust is. iPhone 7. Nem nagyon merem bevalllani a plust sztem kényelmetlen lenne már hordani. Ezért holnap sztem beadom a derekam egy sima iPhone 8-ra
Tudom üveg a hátlap, de úgy is egy Spigen tokban lesz, szal ez nem gond
Sima i7-től meg nem lesz annyival drágább szerintem, így hosszabb távra i8
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #169433 üzenetére
Valahogy így igen
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Hegyirabló #169405 üzenetére
Sztem várj. Nekem azt írja, h van 1 frissítés, belemegyek az App Storeba és sehol semmi...
Vannak bugok rendesen ez nem kétség, de majd érkezik biztos a frissítés...
-
-
Scholes9
nagyúr
Lesz itt, aki jövö héten I8-at vesz?
Csak bújkál bennem a "kisördög"
-
Scholes9
nagyúr
válasz
djstavross #169164 üzenetére
iPaden jó, iPhoneon nem, még
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Szerintetek lesz most az iPhone 8 megjelenésével a régebbi típusokra árcsökkenés vagy már megtörtént? Láttam valami linket azt hiszem itt, de az már a végleges lehet?
-
Scholes9
nagyúr
Na kiváncsi leszek az 5S, hogy fog muzsikálni a 11-gyel, holnap este kiderül
Este 7 után lehet frissíteni?
Ha volt már bocs, nem olvastam vissza
-
Scholes9
nagyúr
válasz
#86564352 #167548 üzenetére
Nekem 5S van és elég nehezen válok meg tőle, ha egyáltalán meg fogok. A 7 még pár évig biztos rendben lesz. Amúgy én is vagy 6S vagy 7-re fogok váltani, amint lejjebb megy az áruk, nem sürgős, mivel a 4 éves! modell 5S számomra még mindig tökéletesen használható telefon
Csabee.: azt nem tudom hogy csináltad
Nálam semmi, se iPadre se iPhonera
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Totheground #161624 üzenetére
-
Scholes9
nagyúr
Tudom valakinek lehet, hogy a könyökén jön már ki a fólia téma, de segítő szándékkal jöttem
Nemrég raktam fel ezt az üveg fóliát és igen jónak tűnik, remélhetőleg hosszabb távon sem lesz vele gond. Az ára meg nevetségesen alacsony, igaz majd 1,5 hónap volt mire megjött, de ez legyen a legnagyobb gond
kutga: December 22-én rendeltem és most jött meg szerdán. De hát a 2 db fólia ingyenes szállítással kb 720 forint volt, ennyiért röhögve megérte várni
-
Scholes9
nagyúr
válasz
szekra #156597 üzenetére
A gyári tok árának kevesebb, mint a feléért kapok egy jobb, biztonságosabb és szerintem szebb tokot, akkor miért venném a gyárit nem?
Nálam egyértelmű a választás
Persze nem vagyunk egyformák
Jah és az előző hsz-ben kimaradt, h egy sima, nem üvegfólia volt a telefonon, úgy esett le a betonra szemben a képernyővel és úgy nem lett semmi baja
buvartacsko: jogos jogos
Az biztos, h aki nem akar sokat költeni, mégis egy szép, biztonságos tokot szeretne, annak a Spigent (is) jó szívvel lehet ajánlani. Persze egy üvegfólia sosem árt előre
-
Scholes9
nagyúr
válasz
szupermacs #156578 üzenetére
5 ezer forintért a gyáritól sokkal biztonságosabb és esztétikusabb tokot is lehet már venni, teljesen felesleges annyit kiadni érte, lásd pl Spigen tokok
Százszor inkább rakom Spigen tokba a telefont, megnézném a gyarival, ha leesne a betonra mennyi darabra törne szét a készülék
Nekem esett már le az 5S-em képernyővel szemben a betonra Spigen Crystal Clear tokban és semmilyen karcolás az ég világon semmi nyoma nem maradt, nem kicsit lepődtem meg és nem kicsit voltam megelégedve, h anno ezt vettem hozzá. Már a másodikat vettem hozzá, mert azért 1 év alatt kicsit besárgult, de évente ennyit kibírok
Ja és a telefon patika állapotú, pedig nemsokára 1'5 éves lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest