- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
-
xhege
veterán
válasz
h1mpi #324825 üzenetére
Semmit nem kell vinni, költöztetni sehova. Automatikusan hozzáfér mindenki a tárhelyhez, viszont a jelenlegi 50GB is megmarad, ha nem mondod le. Ha lemondod, akkor az ott tárolt adatok automatikusan a 200GB tárhelyen foglalják majd a helyet. Mindenki csak a saját cuccát fogja látni. Aki létrehozza a megosztást, az látja, hogy az egyes tagok mennyi tárhelyet foglalnak, de ennyi.
-
Rhino82
aktív tag
válasz
h1mpi #324759 üzenetére
Kolegámnak kellene, mert lassan leváltaná az i11-et.
Még nem biztos, hogy marad iphonen. De számításba vette az s24 plus és honor 200 pro mellett az i15-öt is. Mivel boltjuk van ezért sokat utalgat mobilbankon keresztül. Tudom ez egy iphone topik, de jobb választás erre az iphone? Vagy válassza azt amelyik jobban tetszik neki? -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
h1mpi #324525 üzenetére
Nálam pont ezért volt átlátszó tokban a kék 12 mini és most szintén átlátszót kapott a zöld 15.
Itthon szoktam tok nélkül használni, mert jobb úgy ránézni és megérinteni is. Jó, hogy a 15-ös hátlapja nem csúszós fajta sima üveg, ezért picit biztosabb a csupasz iPhone fogása.
-
xhege
veterán
válasz
h1mpi #324518 üzenetére
Nálam is az asszony és anyós kapott ilyet, de
mindenki vegyen olyat, ami neki tetszik. Nekem ezek a színes telefonok sem jönnek be. Nekem eddig fekete, kék, vagy sötét zöld volt mindig (90% fekete) . Számomra a többi csajos,, de én ilyen konzervatív, begyöpösödött vagyok ebből a szempontból.
-
rellif
senior tag
-
dnelb
veterán
válasz
h1mpi #324173 üzenetére
hát ez igazából a rendszer a hibája. Az s24u nagyobb volt mint a 16pm, mégis milliószor könnyebb volt használom 1 kézzel, itt viszont gyakran kell nyújtózni vagy fogást váltani. 2 dolog ami nagyon rossz, értesítés központ nem jön le egy szimpla lehúzással, hanem fel kell nyúlni, meg a vissza a gesture csak bal oldalról megy, így nem tudom annyira betámasztani a telót mint a 24et. Ha menne jobbról sokkal kényelmesebb lenne, dehát ez van. Kicsit azt érzem ios-on nincs optimalizálva még ezekre a nagy méretekre.
Így már kezdem érteni miért láttam korábban annyi törött pmet a metrónSzokni kell, stabilan fogni..
-
aero.
veterán
válasz
h1mpi #323917 üzenetére
Az autó töltőkkel az a baj, hogy nagyon tud melegedni, pláne, ha nyári időszakban akarod tölteni. Némelyik gyártó már kezd beépíteni hűtést a padba, a hűtés nélkülieknél fél óra múlva annyira fel is tud forrósodni, hogy leáll a töltés. A pad maga ugyanaz, mint egy töltő, az nem okoz kárt, maga a körülmény viszont nem teljesen ideális az akksinak.
-
válasz
h1mpi #323621 üzenetére
Aposom alap 13-rol valtott alap 15-re. Múltkor kérdeztem hogy vett e mar eszre barmi különbséget. Azt mondta nem
Nem egy hardcore felhasználó, de azért az sokat elmond, hogy egy laikus számára kb tok ugyanaz a ket készülék. Szerintem az i13 még ma is teljesen megállja a helyét. Jobb a 15 kameraban, de ilyen social media teruletre a 13 is tökéletes. A dynamic island is jobb mint a notch, de ez sem olyan ami miatt feltétlenül rohanni kell a 15-os szeriaert.
Szóval szerintem tökéletes lesz a lanyodnak a 13-as.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
h1mpi #323623 üzenetére
15 a RAM miatt szerintem már magában megéri, akkuban meg durván jól bírja és frissebb is mint a 13 azért.
A 4 és a 6GB közt nagyon nagy a szakadék újratöltögetéseket tekintve és ez csak rosszabb lesz szerintem 1-2 éven belül most, hogy az alap modellek is 8-ra váltottak.
Élhető a 13 nem azt mondom, de a 4GB-ra nem tenném le a voksom a mostani base modellek 8GB RAM-ja mellett. -
vadkörte
addikt
válasz
h1mpi #323609 üzenetére
Én másik oldalról közelítem meg a kérdést. Veszek egy átlag alsó/felső középkategóriás nevesebb (=nem dzsunka) android-os készüléket. Árban legyen ~150-170E között. Ha nincs szerencsém egy főverzió frissítést megkapok, ha van, talán kettőt. Utána még 1/2-1 évig (talán) kapom a biztonsági frissítéseket. Ha up-to-date akarok lenni, 2-3 évente cserélnem KELL(ene).
Az iPhone XR/XS még megkapta a 18-at. Ha EOL lesz főverziót már nem, de még pár évig foltokat még kap. Egy 2018-as típusról beszélek, ami A12 Bionic SoC-val és iOS12-vel jött ki de átlag felhasználást nézve a mai napig megfelelő. Pár kollégának - nem Z-gen majomparádék, 40-50-es nők - van X és XR. 85%-os akkuval simán elvannak 1,5-2 napokat és örülnek mint majom a farkának, mert van egy stabil megbízható telefonjuk.
Akkor mi a drága? -
-
-
válasz
h1mpi #250725 üzenetére
Szerintem érdemes.
A marketing dumát a ceramic shield dologgal kapcsolatban nem érdemes teljesen elhinni.
Ha raksz rá üveget,vagy fóliát,biztos nem lesz karcos.Ha csupasz marad,akkor várhatóan elég hamar megjelennek rajta mikro és hajszálkarcok.Persze van aki azt mondja,hogy az 1éves 12-je is karcmentes,de sokaknak meg lett rajta akármennyire is vigyáztak rá.
A leejtést lehet jobban bírja mint a korábbi modellek üvegje (ugye a 12-es széria is C.S. már),nehezebben törik,de a karcok ugyanúgy megjelenhetnek rajta.
Szóval szerintem jobb ha van rajta.De ez az én véleményem. -
-
Frozzy
őstag
válasz
h1mpi #125676 üzenetére
az odáig oké... csak az enyém karctalan kifogástalan állapotban volt. akksi nem volt szét használva kijelző automatán volt mindig.. csatlakozó rész nem porosodott.. meg ilyen apróságok.
Most meg elküldenek nekem egy olyan "használt" telefont amit kitudja ki és hogyan használt
vettem egy új bontatlan telefont ami hibás és kicserélik egy használtra
-
Tin
veterán
-
-
-
ronson88
aktív tag
A nejem i5 telefonján (ami 1,5 éves) nem zörög egyáltalán egyik gomb sem, viszont az én i6-os telómon pedig azt hiszem a kamera zörög, ha mellette kocogtatom a telefont. Mondjuk használat közben ez nem jelentkezik.
Nem tudom számít-e bármit is, de a nejem készüléke angol "származású", az enyém német.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Úgy, de nem elállni akarok, hanem egy másikat.
Ami kicsit bonyolítja a dolgot, hogy hitelre vettem."A rendelet 7. paragrafusa értelmében, ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat többletkötségre, hanem köteles a fogyasztási terméket kicserélni, feltéve hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza."
Apple boltban azt mondták kérdezzem meg hétfőn a szervizben a dolgot.
Amit én észre vettem: power gomb sokkal kisebb, mint a fészek, amiben benne van.
Hangerő + - is mozog, de sokkal sokkal kevesebbet.
Nem értem miért csinálták kisebbre a gombot (vagy nagyobbra a kivágást).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest