- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
DieHard #59373 üzenetére
Én is őt ajánlom, viszont nem tudom azok a lyukak milyen mélyek (nekem is i5-van de így nem tudom megmondani), ezzel arra akarok célozni hogyha nem tud a szösz/kosz tovább hatolni belül, vagyis ha csak pár mm-en megtapad a hangszórókon akkor egy egyszerű sűrített levegővel is kijön.
-
Gorbesz
tag
válasz
DieHard #51215 üzenetére
igy mar ertem mire gondolsz
es ezzel egyet is ertek. marmint a feher dologgal. anno irtam is hogy tok jo lenne valaszthato theme. nekem is szurja a szemem.
mas: batteryt illetoen. este repulore tettem a telot, es reggelre 1%-ot ment csak le
ez nagyon jo, 5.1 alatt is igy volt. en azt hiszem egyaltalan nem lett rosszabb az elem kihasznalasa (i4).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest