- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
-
-
Tikakukac
titán
Igen, ezt olvastam én is, mint jeleztem, nekem nem power nyomkodás kell, telefont lefogni meg kattogni meg kézbe venni. Naponta 120-szor, thx kihagynám. 1 kis egyszerű huss és ennyi, még a kicsike 5230-am is tudta. Olyan bonyolult megoldás, mint a locked kijelzőn elutasítása a hívásnak az úgy már komplikált volt szoftveresen vagy ez így direktbe?
czgh: Igen, tudom, de mint írtam is, ez a logika arconvágása egy tölgyfarönkkel. A Nokia meg szép, csak azon pofával egy egyszerű gombot lenyomtál. Nem a tetején amit félkézzel nem tudsz csak ha felkapod, vagy másik kézből elpakolsz.
Ülök a gép előtt és pislogok. Hát ez hatalmas fail
Totheground: Nincs kedvem megszokni más hülyeségét, és mivel marha sokat asztalon van a teló, így ha megszokom sem lesz sem kényelmesebb sem értelmesebb. Megnézném ez kinek jutott az eszébe és mi volt az indok
-
matyi19
őstag
Igen tudom, hogy az a kep nem sokat arul el...
Sajnos ez az uzemido inkabb pocsek mint tokeletes, legalabbis ahoz viszonyitva ami eddig volt.
A fenyero automatan volt, neteztem/facebook-tam korulbelul fele-fele aranyban 3g illetve wifi-n, sms, par hivas stb, szoval nem volt semmi extra, olyan 2-3 percet ha jarszottam.
A lenyeg az, hogy ki kellene csereljem az akkut, de sajnos nem tudom honnan vegyek...
eBay on neztem van sok akar 2-3 eFt ert, ezek tuti nem eredetiek.
Igazabol ez nem is zavarna, ha megbizhato es tart annyit mint a gyari. -
Geengster
csendes tag
-
tomcsi23
veterán
Úgy-úgy. A "kedvencek" hadd hívjanak, nem gond, viszont fű-fa inkább ne. Gondoltam, jó ötlet az ismétlés bekapcsolása, azaz 3 percen belül ismételt "fontos" hívást már jelez. Igen ám, de itt olyan júzerek vannak, ha meglátják, hogy foglalt: 1., még aktívan fent vagyok, hiszen, "beszélek", 2., kb percenként fog próbálkozni.
Azért köszi srácok! -
galaxys80
veterán
1. De az app már a telefonomon van és működik is. Gondoltam rá,amit írtál, de már 3 napja volt a vásárlás.
2. Tényleg egy újraindítás kellett csak.A többi világos.
Még egy dologra nem bírok rájönni, hogy a FB, miért nem értesít hanggal, ha valami esemény van.
Az értesítő sávban megjelenik, de semmi hang.
Pedig be a hangoknál ki is választottam, hogy hogyan szóljon. -
hanolfe
tag
Szia!
Köszi a gyors választ! Próbáltam ezt is, de nem sikerült. Már nem emlékszem pontosan mit írt ki az Itunes, valami olyasmit, hogy naprakész. Azonban minden maradt a régiben.
De! Kipróbáltam a hozzászólásod elolvasása után megint, és láss csodát sikerült! A fene sem érti. Itt görcsöltem egész délután, közben meg majd ki szúrta a szemem a megoldás.Hálás köszönet!
Üdv.: hanolfe -
Tibee86
nagyúr
Kikapcsoltam a vírusirtót, a tűzfalat is, de semmi változás, megjelenik az alma logó, eltelleik 5-10 perc, és jön a hibaüzenet. Felül ugye meg végig azt írja az iTunes, hogy "várakozás az iPhone-ra". Nem lehet hogy recovery-be ragadt, bár azt nem tudom, hogy került oda, meg hogyan jön ki belőle.
manchester85: Egyre komolyabb sajnos... Nem kicsit okozott ezzel csalódást az Apple most. Amit ma beleírtam, mind ment a levesbe, ezer meg egy dolgom lenne, ahelyett itt ülök már több, mint egy órája, és semmire nem jutok vele, holnap igencsak szükségem lett volna rá.
Beviszem holnap valamelyik APR-be, csinálják meg, szakembereknek vagy miknek titulálják magukat, és többet az életben nem frissítek.... -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest