- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
Iphone X tulajokat kérdeznék elsősorban! Aksi cserével van tapasztalatotok? Ha igen akkor milyen és mennyi idő után, illetve hol cseréltettétek? Van egy 3 éves X-em aminek semmi baja az akku időn kívűl. iSamurai-ban néztem hogy pár óra alatt megvan, Apple-nél 1 hónapot mondtak és addig ott kell hagyni, illetve árban is elég húzós. Anno egy 6S-ben cseréltettem aksit (istyleban) ami kb fél év után még rosszabb lett mint előtte ezért kicsit tartok tőle hogy itt sem lenne jobb a helyzet ezért is érdeklődöm.
-
leroyclub
senior tag
Valaki nézegette már a Safari beállításai között az Experimental oldalt? Mik az optimális beállítások?
-
leroyclub
senior tag
Üdv! Feltudnátok világosítani egy kicsit hogy jelenleg hogy működnek itthon a szolgáltató által forgalmazott iphoneok? Függőek vagy függetlenek? Letiltás még létezik? Illetve a garanciáztatás hogy megy? Szolgáltatóhoz kell bevinni vagy mehet Appleresellerhez közvetlenül mint az iStyle, Almárium? Régebben emlékszem, hogy olvastam valahol hogy már a szolgáltatók is függetlenül adják a készüléket, de ezt hogy lehet kiszűrni mondjuk ha egy magánszemélytől vásárolok és nem szeretném, hogy később véletlen le legyen tiltva..
-
leroyclub
senior tag
Van egy kb 2,5-3 éves iPhone 6S-em, ami nem egész 1 éve kapott egy az iStyle-ban a csereprogram keretében egy új aksit, ami most 93%-os. Viszont 1-2 hónapja nagyon merül a telefon 1 napot sem bír ki. Kikapcsolt GPS-el is reggel 8tól délután 6-7 ig lemerül teljesen.
Ez lehet szoftveres hiba? Azóta kb már 5 OTA frissítésen vagyok túl, most jelenleg az iOS13 public beta van rajta, de ezzel is ugyanez. Érdemes lenne teljesen legyalulni és újra tenni? Ha igen akkor mi lenne a módja annak, hogy minden megmaradjon? Biztonsági mentés-»gyalu 12.4-re-»update bublic bétára -»és biztonsági mentés visszatöltés? -
leroyclub
senior tag
Hali! Iphone 6s-re szeretnék kijelző védő fóliát, de sehol nem találok csak üveget. Én a régebbi sima fóliát szeretném. Van tippetek honnan rendelhetnék? AliExpresst néztem de nem találok.
-
leroyclub
senior tag
iOS 10 GM van most a telefonomon (6S). Ha erről csinálok egy backupot, azt simán feltudom majd tölteni a 7-esre? Mert ugyebár az nem GM de elvileg ugyanaz a SW szám?
-
leroyclub
senior tag
válasz
madgie #96576 üzenetére
Nincsen.. ezért nem is értem hogy igazábol mi foglal el 1gigát. Régebben már csináltam restoret, de mikor ujra felraktam a programokat akkor megint 7-800 mb volt az egyéb. A videoimnál van egy film amit régebben elkezdtem letölteni a storeból de megszakítottam viszont azóta is ott van és nem tudom kiszedni. Talán az foglalhat valamit? De azóta már többször volt restore és felhő ikon van mellette szóval elvileg nincs az sem a telefonon.
-
leroyclub
senior tag
Szeretném lepucolni a telefonom mert az "Others" eléggé meghízott és 8Gb-nál már kényelmetlen. Régebben volt egy program valami Phone Clean, de az már fizetős lett. Tudtok ajánlani valamit?
-
leroyclub
senior tag
Hello! Hogy tudom az iphoneról az "egyéb" dolgokat kiüriteni restore nélkül? 2Gb-ot foglal ami 8Gigás telefonnál elég számottevő!
-
leroyclub
senior tag
iPhone 4-et szeretnék downgradelni ha van rá lehetőség. Azt tudom hogy 6-osra nem lehet de 5.1.1-et tudok rá tenni?
-
leroyclub
senior tag
Ma váltottam i5-ről sima i4-re. Egy pár hónapig most ez is marad. Előtte is ilyenem volt de most sokkal jobban észre veszem hogy mennyivel lassabb az i4. Már már azt mondom hogy használhatatlan egy két alkalmazás. Arra gondoltam hogy JB-elem ha úgy van valami megoldás hogy gyorsítsam. Tudtok ajánlani valamit?
-
leroyclub
senior tag
Üdv!
iPhone 4S-nél wifi IC hibát milyen árban lehet javítani ha egyáltalán lehet?
-
leroyclub
senior tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Valamiért nem megy a fotó szinkronizálás az iPhonom és a gépem között. Már pár hónapja nem müködik de azt hittem a gépem a hibás, viszont most ujra lett telepítve (uj windows, uj itunes, uj icloud vezérlőközpont) Be val elvileg minden állítva. A telefonon is már ki-be kapcsoltam de mégsem megy át egy kép sem a gépemre. Mi lehet a hiba? Nem tudok rájönni. Restoreolni nem szeretnék :S -
leroyclub
senior tag
Most vettem észer hogy kb 2 hete nem töltött le a gépem egyetlen fotót sem iCloudon keresztül. Most ujra beállíottam hogy hova mentse, de még igysem. Gondoltam a telefonon is ki-be kapcsolom, de azzal fenyeget hogy akkor eltávolítja az összes fotómat a streamből. Mi lehet a megoldás?
-
leroyclub
senior tag
Lehet hogy hülyeség, de bennem van a para ezeknél a frissítéseknél hogy az apple lassítja a régebbi telefonokat. A régi sima 4-em is olyan pörgős volt mikor megvettem, a 7essel pedig már rémálom volt. Most egy 5öst vettem ami "régi" lesz kb már jövőre. Feltettem a 7.0.3-at az iMessage javítás miatt, de szerintem többet nem fogom frissíteni
Szerintetek van alapja vagy csak az én hülyeségem?
-
leroyclub
senior tag
Tegnap gondoltam visszaállítom a régi iphonom mielött eladom, de mikor beakartam aktiválni kiirta hogy hozzá van rendelve az icloud fiokomhoz és csak jelszoval engedett tovább. Ezt hogy tudom kikapcsolni, mert ha eladom akkor a vevö eléggé megszivni egy restorenál. Az icloudos felüleleten ha iphone keresésre megyek akkor már csak az ujat látom a régit nem, ezért nem értem...
-
leroyclub
senior tag
Egy másik kérdés: Ugyebár most nem megy elvileg a Google szinkronom. Mi a legjobb megoldás rá? telepítsem a gmail appot vagy a beépítettet használjam?
-
leroyclub
senior tag
Hali!
Vettem egy fekete ip5-öt a sima 4 helyett, mert már nagyon érett a csere. Elég lassucska volt már szegény. Ugy döntöttem tokot nem veszek rá, mert nagyon tetszik a külseje, csak egy matt foliát teszek rá. Mennyire rontja a kijelző minőségét ha egyáltalán rontja? -
leroyclub
senior tag
Arra tudtok valami megoldást hogy az icloud miért nem szinkronizálj a képeim? A telefonon és a gépen is be van állítva, de mégsem jelennek a meg a PC-n a képek
-
leroyclub
senior tag
6.1.es rendszerem van JB-el és sehogy sem tudom feltenni az iOS7-et. Mindig 3004-es hibakódot ír. Próbáltam már DFU-t, recoveryt, betalloztam neki de sehogy sem megy. Van esetleg valami ötletetek a megoldásra?
-
leroyclub
senior tag
[link]
Ez milyen kijelző lehet? Az eladó azt irja hogy gyári, de ha jol tudom gyári nincs. Vagy hol tudok venni? -
leroyclub
senior tag
Üdv!
Ma sikerült valahogy megkarcolnom a kijelzőmet. Elég szépen, szinte teljes hosszában. Van valami mód eltüntetni? Polírozás vagy bármi? Vagy csak kijelző csere? -
leroyclub
senior tag
Nekem exchangeként működik a push a Gmailnél. Eddig 2szer tettem ujra mióta nincs push elvileg, és mindig jó. Érdekes
-
leroyclub
senior tag
válasz
vadászcsiga #40595 üzenetére
Nem. Ujként állítottam be, és most rakok mindent ujra ami kell
-
leroyclub
senior tag
Na ugy néz ki hogy a Semi-Restore-al megoldódott a problémám. Azonban most kéne nekem egy működő forecast, mert a legújabb az nem jó a 6.1-hez. Tud valaki egy repot ahonnan letölthetek egy régebbit?
-
leroyclub
senior tag
válasz
leroyclub #40441 üzenetére
A redsnow látszólag elkezdi megcsinálni, de egyszer csak a vége felé bekapcsol a telefon, utána a redsnow még töltöget valamit, de akkor már nem hiszem hogy bármit is csinálna, utána pedig waiting devicenél megáll, a telefon pedig betölti az eddigi OS-t mintha csak ujraindítottam volna. Valakinek van ötlete?
-
leroyclub
senior tag
válasz
Ragnar95 #40349 üzenetére
Sajnos nem jó. Elkezdte, de amikor visszaellenörzi akkor kiirja hogy ismeretlen hiba lépett fel (11es kód) pedig a háttérben fut a Tinyumbrella és rá is nyomtam hogy start TSS serverre. Mi lehet a megoldás? Mert most a telefon is beragadt.
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-06/22/189208_yvejeejsgmqke5h9_tssserv.jpg
-
-
leroyclub
senior tag
JB-es iphone 4emet szeretném visszaállítani 6.1-re (jelenleg is ez van rajta és van SSH-m) Tudnátok linkelni egy leírást vagy valaki elmondaná hogy csináljam?
-
leroyclub
senior tag
Sima iphone 4-em van amin még Jailbreakes 6.1 fut.Eléggé be van már lassulva ezért szeretném ujra húzni viszont JB kéne továbbra is ezért 6.1et szeretnék rátenni ujra. Hogy tudom megoldani? Baseband nem érdekes ha frissül, mert nem függetlenítek. Az is jó ha linkeltek egy leírást. Előre is köszi!
-
leroyclub
senior tag
iPhone 5 re van jailbreak ha 6.1.4 van rajta? Ha jol olvasom akkor nincs?!
-
leroyclub
senior tag
Elkezdett recsegni az iphone4-em beszédhangszórója. Hol cserélik ki a legolcsóbban és kb milyen költséggel számoljak?
-
leroyclub
senior tag
Az időjárás appból a helyit nem lehet kivenni? Az előző iOS-ben nem volt benne ha kitöröltem, most meg úgy látom hogy alapból azt adja be... :S
-
leroyclub
senior tag
Na mint kiderült 3GS iphoneról van szó ami nem független, ezért szeretnék rá egy Custom Fw-t rakni hogy legalább ipodnak lehessen használni. Viszont nem nagyon akar menni. Elvileg létrehoztam egyet és Redsnowwal be rakom PWNDE DFU-ba de akkor is elszáll 1601-es hibakóddal. Mi lehet a gond?
-
leroyclub
senior tag
Hozzám került egy iphone 3G. Az a baj hogy JB volt rajta és rányomtak a beállítások törlése gombra. Ilyenkor pedig ugye meghal :S Hogy tudnám visszaállítani a legjobban? 3.1.2 volt rajta. Ha lehet akkor a 3.1.3 kéne rá mert ha jol emléxem azza volt a legjobb talán?!
-
leroyclub
senior tag
Tegnap óta eltüntek a billentyűparancsaim. Vagyis megvannak, csak nem adja elő a lehetőséget. Egyedül spotlight search mezőjében. Restart volt. Egyéb ötlet hogy mi lehet? Nem telepítettem semmi uj Cydia cuccot :S
-
leroyclub
senior tag
Forecast még mindig nem akar működni :S Van valami alternatíva? iPhone 4-re?
-
leroyclub
senior tag
Forecast nektek működik? Nekem nem csinál semmit. Az időjárás beálitásaiban ott van, de nem változtat
-
leroyclub
senior tag
Reggeli észrevétel: Az órám 1 órát késett, viszont ha belemente az óra alkalmazásba akkor ott a pontosat mutatta. Az időzónámat automatikusan nem találja, úgyhogy most kivettem hogy automatikusan állítsa az időt. Mitől lehet?
-
leroyclub
senior tag
Amiket én szeretek: Forecast(zárolt képernyőn ott az időjárás is, elég jol néz ki), NC settings (kapcsolók Notifiban), PasswordPilot (App storeban nem kell beirni a jelszot), Zeppelin (egyedi logo), Billentyüzet elrejtö, nem jut eszembe a neve
, YoutubetoMp3 (egyértelmű), Meg még van egy pár csak nem jut eszembe, csak majd ha használni akarom
Egyébként az oldal már 100%ot ír ki, csak még nincs megjelenés...
Szerk: Bocs csak 99-et de az előbb eskü hogy 100 volt... -
leroyclub
senior tag
Felraktam 2 napja a 6.1-et, gondolván hogy úgyis lesz hozzá JB, fejlődjünk már mi is a korral
Azt vettem azonban észre mintha a kamera szoftvere rosszabb lenne. Olyan pirosas a kép?! Más nem tapasztalta?
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok!
Valaki ebben tud segíteni? -
leroyclub
senior tag
Haliho! Hogy tudok egy olyan Backupot csinálni ami az appokat nem szinkronizálja vissza? Vagy az nincs is benne a backupban? Illetve még abban tudtok segíteni hogy most JB-van a szifonomon. Ilyenkor hogy is kell rátenni az uj FW-t? 6.1-et szeretnék.
-
leroyclub
senior tag
Azt vettem észre hogy ha wifin vagyok, és felébresztem a telefont (aktiválom a képernyőt), akkor pár másodpercig a 3G jel van ott és nem a wifi. Régen nem volt ilyen. Mindig wifi jelet láttam. Ez azt jelenti hogy alvás közben mobilnetet használ? Mert ha igen az elég rossz igy. Mit lehet vele kezdeni?
-
leroyclub
senior tag
Lehet hogy kicsit hülye kérdés, de inkább biztosra szeretnék menni. Az új iPhone 5 headset tökéletesen működik Sima 4es iPhonnal? Minden gomb teszi a dolgát?
-
leroyclub
senior tag
Hali!
Már multkor is kérdeztem hogy tudtok e ajánlani valami jó divx lejátszót ami kezeli a feliratokat is és max 1 dollár. Most letöltöttem a playerextreme-t de olyan furcsa a kép. Mintha 16bit lenne vagy nem tudom. Tudtok ajánlani valami jot? -
leroyclub
senior tag
Üdv! Hogy a legegyszerübb iphonnal DivX-et lejátszani? Ha lehet akkor valami ingyenes progi kéne vagy max 1$-os többet nem szánnék rá. Konvertálgatni nem szeretnék!
-
leroyclub
senior tag
Segitsetek légyszi! iphone4 5.1.1 JB
Gondoltam megcsinálom ezt a rerestoret az uj RedSnowwal, de kozben elszált valami unexpected error2601 hibával. Na most mindig kiir valami hülyeséget. és mindig recoverybe rakja be. 5.1.1 et szeretnék ujra rátenni. SSH-m van. Mit csináljak? -
leroyclub
senior tag
Erre valaki tud mondani okosat? Holnap nekiállok vagy ma este...
-
leroyclub
senior tag
IGen ezt én is megtaláltam. Erre gondolsz? :
restore-olhatunk bármely eszközön bármely 5.x-ről bármi másik 5.x verzióra (újabbra, régebbire, ugyanarra), ha megvan hozzá az SHSH (erről bővebben alább);
közvetlen restore funkció A5 előtti készülékekhez a korábbi firmware-verziókra — mostantól nincs semmiféle 15 lépéses dolog, ami SHSH stitch-elését vagy iTunes hibák megoldását, vagy hosts fájl birizgálást igényelné;Akkor ezek szerint csak rádugom és simán restoreolom nem kell betallozni iTunesba meg ilyenek? Vagy hogy működik pontosan?
-
leroyclub
senior tag
Még mindig ott tartok hogy ujra szeretném tenni a jailbreakelt iPhone 4-emet. Ugyanígy 5.1.1-et szeretnék és JBelni majd. Most kiadtak egy uj RedSnowt, ezzel könnyebben meg lehet oldani?
-
leroyclub
senior tag
Az i4-emen még 5.1.1 van és Jailbreakelt. Szeretnék majd restoreolni és ugyanezt visszatenni, mert semmi nem győzött meg hogy iOS6 legyen JB nélkül. Hogy tudom lementeni az SHSH-mat? És utána hogyan tovább?
-
leroyclub
senior tag
Hali! Haveromnak van egy sima 4-es 16Gb-os iphoneja. Kb 1 hete csinálta hogy nem lehet hallani őt. Szóval a mikrofon nem jó, viszont a diktafon működik, és ujrainditás után megint jo egy darabig. Most viszont teljesen meghalt. 2szer tette ujra és nem jó, csak a diktafon... Mi lehet a gond? Hogyan orvosolható?
-
leroyclub
senior tag
Valahogy meg lehet oldani hogy az iOS6 emojikat berakjam 5.1 alá? Cydiában találtam egy emoji2 nevű tweaket, de az elég fura megoldás. Jobb lenne ha berakná ugy a gyárik közé. Frissíteni még nem szeretnék ameddig nem jön a JB mert sok hasznos tweak van ami hiányozna.
-
leroyclub
senior tag
Ujratelepítettem a gépem, és most van egy teljesen szűz iTunesom. Hogy lehetne megoldani, hogy minden ugy legyen mint régen. A zenéim appjaim minden?! Szerencsére a csengőhangjaim megvannak...
-
leroyclub
senior tag
Tudtok valami olyan appot mondani ami kiir infokat a képeimről? Felbontás, idő és hasonló dolgok!?
-
leroyclub
senior tag
Tudtok mondani valami jó és érdekes appot? Max 2 dollárig. Kéne valami újdonság. Amiket már ismerek és szeretek: iStudiez Pro, Clear, Camera+
Az ingyeneseket mint instagram és hasonlók direkt nem soroltam fel mert a top listát mindig nézegetem. Játékok nem érdekelnek. -
leroyclub
senior tag
Az mitől van hogy letöltöttem egy mixet MP3 formátumban, de hiába húzom be az iTunesba nem rakja bele?
-
leroyclub
senior tag
Van néha egy pár email amit úgy kapok meg hogy tele van kérdőjelllel meg ismeretlen karakterekkel. Viszont ha gépen nézem meg akkor tökéletes. Gondolom a kódolással lehet valami. Hol tudom ezt állítani:?
-
leroyclub
senior tag
Na végre elhatároztam magam és megrendelem ezt. Arra milyen megoldást javasoltok hogy a filmeket lejátszam rajta? Mert ugye egy rendes HD film nem éppen kicsi :/ Vegyek egy pendrivot vagy mi a legjobb megoldás?
-
leroyclub
senior tag
válasz
vadászcsiga #5144 üzenetére
Hiába, ugyanúgy ott van :S
-
leroyclub
senior tag
Egy olyan gondom van, hogy a Gmail naptáramba kaptam egy másik megosztott naptárat ami tele volt olyan dolgokkal amik nekem nem kellenek. Ugy gondolom hogy ezt valahogy sikerült törölnom, mert a gépen ha nézem a naptára akkor nem látom az eseményket, viszont a telefonom még mindig mutatja, pedig már ki be kapcsoltam az exchange naptárat is. Valaki tud valami megoldást? Vagy valaki ért a Gmail naptárhoz?
-
leroyclub
senior tag
Szerintetek melyik a jobb és egyáltalán mi a különbség a Browser Chooser és Browser Changer között?!
-
leroyclub
senior tag
Kocsiban szeretném tölteni a szifonom. Mit ajánlotok legolcsóbb megoldásként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest