- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Valaki nem tudja hogy lehet kikapcsolni azt az idegesítő funkciót hogy zene hallgatás közbe ne vegye le a hangerőt automatikusan a rendszer? Elég idegesítő
Értem halláskárosodás meg minden de bízza már rám a kedves apple milyen hangosan akarom hallgatni a zenét és szétcseszni a fülem.. -
Hardver Arc
senior tag
válasz
Totheground #188748 üzenetére
Érdekes mert be rakom a iphone 5s be a sim-met és egyből megvan minden szám....
Megprobálom ujra telepiteni a 6s hátha megjavul.. -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Beállitásokban az apple id-nél kijelenkeztem és eltűnt minden telefonszám a telefonkönyvből..
Vissza jelentkeztem és ugyanugy semmi nincs meg nem értem miért mikor a felhőben is mentve volt senki nem törölte onan valamint amugyis sim re volt minden direkt mentve hogy még véletlenül se tűnjenek el a számok..Kérdés: mi jogon törli az ifos ki a simről a számokat egy sima kijelenkezésel?
Valamint a felhőböl is hogyan tűnt el? -
Hardver Arc
senior tag
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
nord_ #187433 üzenetére
Live photo beállítás megőrzése a live photo automatikus bekapcsolásának alaphelyzetbe állítása helyett..
Pont ez az hogy ki akarom kapcsolni ezt a funciot ne legyen se alaphelyzetbe be kapcsolva se sehogy..Bekapcsoltam zöldre váltott de ha megnyitod a kamerát ugyanugy be van kapcsolva az a szar..
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Van egy iphone 6s készülékem és sajnos nem lehet véglegesen kikapcsolni a live fotót ezért néha elfelejtem hogy mielőtt fotózok manuálisan minden egyes megnyitáskor ki kell kapcsolni.. Apple újabb értelmetlen faszságaKérdésem hogyan lehet vagy milyen programmal átkonvertálni a mozgo live fotókból normális nem live képeket csinálni?
-
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Nem tudom hogy jó helyen kérdezek..Hogyan lehet törölni az apple musik ingyenes tagsàgomat?
Mert csak a dijcsomagokat írja ki az előfizetések opcioban de nem irja pirosan ahogy kellene hogy előfizetés törlése..Ios 11.3
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Iphone 5s készülöm leváltani 6s néztem ki..Kérdés hogy újonan veszem és most ha felfrissitem a legujabb iosra nekem is kell szaladnom aksi cserére?
Vagy hagyjam rajta a règi rendszert? -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Újabb javító csomag érkezett.. azt is javították már ami nem is létezik..
De az létezhet hogy valamikor az aksi időt vissza állítják a ios 10.3 szintre?! -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Kijött még egy javítás ami megint nem a telo merüléssel kapcsolatos..!Lesz valaha ebben a században olyan javítás ami végre az aksi időt állítja visssza legalább az utolsó 10.3.3 ios szintjére?
Kurvaanyukat az apple-nek.. milliárdokból az lenne a kurva nagy inovácio hogy egy 4,7inc-es teloba legalább a 2000mha elérjék igy 2017-ben ez szánalmas..🙈🙌.
Nem baj majd 2038-ban az lesz az új ifosok sikere! 💩👏
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
PsycHo88 #170369 üzenetére
Szia!
Ha ios 11 béta verzioid voltak előtte akkor egyesével kell vissza állítani.
Egészen 10.3.3 ig..
Én pl nem 11 béta verziokra frissitettem rá hanem 10.3.3 ra.. így csak a 10.3.3 firmwaret kellet letöltenem ami volt kb 2.4 giga és kb 2 óra alatt sikerült letölteni.le kell tölteni hozzá a frimwarekat de youtubon ha beirod tech2 ios visszaállítása 11-10re akkor részletesebben érthetőbben elmagyarázzák..
A video alatt megtalálod a linket honann mit kell letölteni.Tegnap este 10kor én is ezzel szarakodtam.. közbe kiadták a 11.0.1 verziot.. de mindegy amég nem lesz normális az akksi idő mint ios 10-en és kiforott a rendszer addig marad a 10.3.3
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Valaki a 161644 -re? 😁 -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Erről a tokról valakinek tapasztalat vélemény?Just Mobile iPhone
http://szifonstore.com/just-mobile-iphone-5-5s-se-tenc-ongyogyito-tok-matt-atlatszo.html TENCSpigen case ultra hibryd tokom cserélném le mert hátul már kicsit karcos és mindenképp olyanra akarom ami átlátszó. Meg ahogy elnézem a just tenc tok nem annyira vastagítja a telot oldalt mint a spigen ultra hibryd fekete gumija..
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Remélem jó helyen kérdezem..
Olyan kérdésem van hogy melyik vezetéknélküli fej vagy fülhallgató hozza kb az earpods vagy jobb minőséget hangzásban? Gondolok max 10-15k árban. És kompatibilis legyen az iPhone 5s-hez.. -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
IPhone 5s-em van májusban lesz egy éves.. kétszer volt olyan hogy a kijelző semmire nem reagált pár másodpercig aztán észhez tért. Nincs olyan program rajta ami befagyasztaná nem gyárilag csak a Messenger és a Photo editor van telepítve.
Arra gondoltam hogy lehet újra kellene raknom a telőt iTunessal mert tavaly május óta ki adott frissítéseket mindig wifin telon beállításokon keresztül töltöttem és telepítettem.Az a kérdésem hogy tudom fúl letörölni a telóról mindent? (Nem a beállításokon keresztüli iPhone törlésére gondolok vagy gyári beállítás vissza állítás menü pontra)..
Hanem valami reset factory home pluszz hangerő fel vagy le vagy nem tudom milyen gomb segítségével dologra ami fúl letakarít mindent és mintha most vettem volna a telót.. És iTunessal felrakni a legújabb rendszert.
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Valaki tudd olyan oldalt ahol iPhone kiegészítőket kiszállítanak pick pack pontra? -
Hardver Arc
senior tag
válasz
univerzita #145087 üzenetére
ugye nem az 5.0.9-re gondolsz?! mert az a fos
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
univerzita #145083 üzenetére
icloudal megtudtam oldani
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
univerzita #145065 üzenetére
montad majd azzal is megpróbálkozok thx
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
univerzita #145057 üzenetére
Syncios-sal probáltam volna de ki irja zölden hogy waiting syncronisation már vagy 69 perce... eddig működött a elöző rendszeren..
komolyan mondom tim cook-nak irok levelet hogy kurva nagy innovácio kell ahhoz hogy 2016 ban egy rohadt képet nem lehet kitörölni egy telefonról--
hát minden tiszteletem az iPhone meg a fos ios 10 elbaszott rendszerért
Komolyan egy 10.000 ft os telefonról lehet telefonon keresztül képet törölni de itt még gépről összekötve is lehetetlen.... majd az iPhone 15-be biztos bele rakják ezt a hasznos funkciót.. -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Létezik olyan program a syncios és itunes kivételével amivel egyszerűen normálisan lehet át rakni gépről telora zenéket fájlokat? ami esetleg még magyar nyelvű is.. -
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Másnak is előfordult frissítés után hogy nem ismeri fel a telot se a itunes se a syncios? A gép tölti a telot de a program nem látja a készüléket.. ilyenkor mit lehet csinálni?noti win10 és iPhone 5s ios10
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
just mobile átlátszó öngyógyító tokról tapasztalat vèlemény?! mennyire kamu? -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy olyan zene lejátszó appot ami hangosabb mint a gyári?! mármint amivel az alap hangerő felerősíthető ha halk egy zene... -
Hardver Arc
senior tag
Üdv! egy kérdés..
le akartam tölteni a modern combat 5 ingyenes app stroreból de kátya adatoknál kéri a biztonsági kódot..
de milyen biztonsági kódot? a kártyán nincsen ilyen csak dátum a bankártya szám meg a hátulján az utolsó 3 szám de azt is próbáltam és nem jó..Egyáltalán ingyenes app hoz minek irányít át a fiókbeállítások bankártya adataimhoz ha egyszer ingyenes az app?
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Nem tudja valaki iphone-hoz hol lehet venni hosszabb töltő zsinort?Megvagyok áldva ezzel a gyári gyök alatt 1,2cm-es kábelel...
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Ha szoftvert akarom újra rakni és azt irja az itunes hogy az itunes nem tudott csatlakozni mert az iphon-en jelkóddal zárolva. meg kell adnia a jelkódját mielőtt az itunes alkalmazást használná..akor nem tudom igy sehogy ujra rakni a telot marad a apple support?
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Hardver Arc #135264 üzenetére
Megoldodott
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
leakartam tölteni az új itunes szoftvert hogy tudjam újra húzni a telomat erre telepítés közben ez az ablak fogad:
There is a problem with this windows installer package.
A program requed for this install to complete could not be run.
contact your support personel or package vendor.Windows 7 van fent direkt letöröltem a régi verziót és újra indítottam a gépet.
Egyedül az apple sofware update nem lehetett a vezérlő pultból. -
Hardver Arc
senior tag
Rendben köszönöm a segitséget holnap ba...ok neki valamit..
-
Hardver Arc
senior tag
Teljesen letiltott.. Probàlkoztam még de az se jött be :/
Most ha megprobàlom az itunest laptopon hàtha az volt a baja hogy a régi itunes volt felrakva azért nem sikerült a restore akor még menthető?
Vagy inkàbb vigyem be a telekomhoz garanciàs 3 hetes telo és ott csesznek neki valamit.? :/
-
Hardver Arc
senior tag
135237 Erre valaki?
a home plussz bekapcsolo itunes nem segített.. se a visszaállítás se a frissités.. lehet azért mert le kellene szednem az ujabb itunest? -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy ritkán kapcsolom ki a telot és kérte a touch id jelkódot.. meg is lepődtem mert egyáltalán nem emlékszem már rá.. ilyenkor mit tudok tenni? -
Hardver Arc
senior tag
válasz
domerator #134178 üzenetére
Akor már ketten vagyunk
Azt sajnálom hogy direkt microfonosat néztem ki meg amin állítható a hangerő..
Erre fel nem kompatibilis az iphonal a xiaomi mert nem reagál a gombokra..
Csak ugye amikor még megvettem nem tudtam hogy rá egy honapra iphonom lesz. Az lg g2 minimhez vettem eredetileg amit 20dika fele eladok a philips fülessel.. -
Hardver Arc
senior tag
válasz
kiszi07 #134167 üzenetére
Nem lehet eltéveszteni mert ugy van kialakítva meg nagybetűkkel feltüntetve hogy L R..
Mikor megvettem előtte pedig sok ilyen kommentet olvastam hogy félév után annyi a piston 3nak.. Sokan erre panaszkodtak hogy egyik oldal elnémul..
Viszont sajnos rájöttem mikor nem volt meg az iphonom hogy semmi külömbség a jól bevált 3 éves philipsem és a piston3 között.. Vagy nagyon botfülem van és nem veszem észre.. Nemtudom..Egyébként aranykártyásként most kaptam csábító listát telekomtol miket vehetek olcson meg törlesztve.. A beats füllesek között sajnos csak a fejhallgatók voltak és nem a füllhalgatók pedig arra befizettem volna..
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
kiszi07 #134165 üzenetére
Az a fura hogy van egy 3 éves philips agybadugosom az a alap 3-4000ft os aminek nincs ez a szára és az rendesen becuppan a fülembe ahogy kell a piston 3 elvileg prémium meg kényelmesnek kellene lennie de valahogy hiába nyomom a fülembe nem cuppan úgy be.. Hiába probáltam mindenféle harang méretet..
Bocsi a cuppanásért de máshogy nem tudom leirni..
-
Hardver Arc
senior tag
Akor az earpods direkt az én fülemnek találták ki
nálam jo és a basszust is nagyon jól adja pedig semmi hangszint nem állitottam be.. Lehet eladom így a 1 hónapos piston 3mat..
-
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok véleményre tapasztalatra hátha valaki járt így..
A kérdésem hogy jól veszem észre hogy a gyári iphone earpods veri pl az ilyen 5-10.000ft os füllhalgatókat..?!Pl nekem van egy xiaomi piston 3 füllesem és van olyan jó az earpods azt vettem észre hogy feleslegesen megvettem a piston 3-mat.. :/ de fura hogy a earpods nem is agybadugós füles mégis elég jó basszust ad még lehet jobbat..
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Valaki nem tudja miért nem lehet ki törölni a képeket telon csak ami a filmtekercsben van?és az miért van hogy mikor felraktam a 9.3 iost akor csinált minden fénykép albumbol egy másolatott?
más is járt így?
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
univerzita #132861 üzenetére
hát sajna nállm nincs ilyen 😕
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
univerzita #132858 üzenetére
hol van pontosan?...
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
univerzita #132854 üzenetére
igen be
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Felraktam a legujabb ios-t wifin keresztül és most valahogy minden albumombol a képekben csinált egy másolatott most mindenből kettő van...
két kérdés.
miért?
és hogy lehet törölni a másolatokat? -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Lehetséges valahogy blootouthon küldeni iphonrol androidra fájlokat?! ha igen hogyan? -
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Vennék egy ihone 4s 16gb készüléket elvileg 1éves tmobilos.. Adtak imei számot is de hol tudom beírni és hogyha beírom milyen szöveget kell kiírnia ha minden oké vele..!?
Igaz papírokat is adja az illető. -
Hardver Arc
senior tag
Egyébként uag tokot használ valaki? Tapasztalat?
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
Ragnar95 #77156 üzenetére
Igen értem!
Közbe felhívtam a iphone 5 tulajt ő mindenképp hozz egy tanut meg szerződést is nyomtatt..Egyébként másfél éves i5 elöl hátul fóliázott meg tokban tartva miótta kihozta megér 100k?
Jólvan van egy kis hajszálkarc a kereten ugye i5 hiba de ha nem mondja elvileg észre se vehető..Közbe észre vettem marha jó a zajszűrő benne nagyon tiszta volt a vonal.. Ilyet egy telonál se halottam még
-
Hardver Arc
senior tag
Hali! Én is most vennék használtan másfél éves i5 app storeból vette az úr és független..
Nah mármost ha megveszem és kikapcsoljuk az iphone keresése funkciot és restore aztán bele az én simem megadok egy kódot így olyan már teljesen mintha enyém lenne az én kódommal és kibasszásból bemegy a rendőrségre bejelenti hogy ellopták és apple letiltja stb... akkor is ezt megteheti?
És akkor ugrott a 100k-nak amit kifizettem érte és a telefonját is visszakapja a rendőrségtől?
Mert nekem azt mondták ha használtan veszem akkor mindenképp kapcsoljuk ki a iphone keresés funkciot aztán restore hogy minden adat -
Hardver Arc
senior tag
válasz
bull84ghia #76955 üzenetére
Hol fényeztette le? És mennyibe fényezik?
Mikor lecsiszolta a ezüst keret nem karcolódott??
Mondjukna feketéhez is vennék uag tokot.. -
Hardver Arc
senior tag
válasz
ittakary #76926 üzenetére
Az akkor lehet jobb lesz..
de nem teljesen fehér amit néztem mert hátulja az szürke ilyen fém színű..
Nem akarok hülyeséget mondani space grey? Vagy silver vagy miLáccik droidos voltam galaxy mini 2év majd huawei y300 1év most meg sony sp 3hét xxd
Teljesen hülye vagyok az iphone-hoz :S -
Hardver Arc
senior tag
Ez a cikk mennyire hülyeség hogy csak a gyártástól számított 36hét utána i5-ök nem kopósak..?!
http://iphonehungary.hu/2012/10/01/iphone5festekkopas/
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest