Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
Eddig a 12PM-en amikor felraktam a Magsafe tokot, az animáció jelezte a kijelzőn.
Rendeltem egy átlátszó Magsafe tokot 14PM-re az Apple-től, most meg sem mukkan a telefon. Kiszedték ezt a "fícsört", vagy gond lehet vele? -
nylontacsko
senior tag
válasz
hackeeeee #297035 üzenetére
Elvileg (!!!)... az nem lesz gond, mivel csak az előfizetési csomag változik.
Használja a nagyobb tárhelyet a megosztással, így nem lehet gond a 80G-vel sem.
Tehát az ugyanúgy meg fog maradni, nem tűnik el.
Nálunk legalábbis így van.
A gyereknek az ingyenes 50ese van és a családi megosztott IC tárhelyet pakolássza tele a nyomi videóival -
nylontacsko
senior tag
Tud valaki normálisan működő Bluetooth transmitter-t ajánlani, amit természetesen egy iPhone-al (6+) tudnék használni?
Lehetőleg itthon kapható verze érdekelne.
Köszönöm előre is! -
nylontacsko
senior tag
Az vajon minek az előjele, ha nagyon melegszik a készülék és borzasztó hamar le is merül. Gyakorlatilag 5 perces használat (böngészés, játék, bármi), minimum 10%-ot levesz az akksiból?
iPhone 4S-ről van szó. -
nylontacsko
senior tag
Bocsi, csak már nem tudom szerkeszteni:
természetesen külön-külön -
nylontacsko
senior tag
Tud valaki ajánlani olyan töltő-dokkolót, amibe belefér egy iPhone 6 plus és esetleg egy iPad mini is?
Az iPhone-on van egy slim tok, tehát 1mm + hely kellene.
Egyszerűen nem találok ilyesmit. A Belkin-ből talán lenne, de azt mondják, hogy abba a slim tokkal sem férne bele.Köszönöm előre is.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
TheMarci #99987 üzenetére
Nem. Mégsem stimmel, csak a kezdőbetű, meg a gmail.
Ugye azt meg semmi nem zárja ki, hogy a korábbi tulajnak is l-el kezdődő gmailes email címe van (volt).
Na most ilyenkor lehet valamit tenni?
És egyáltalán ez hogyan működik?
Ha én eladok egy iphone-t, akkor az új tulajnak csak úgy tudom eladni, ha belépek én az ID-mal és új felhasználót adunk meg?
Vagy hogyan van ez? -
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Adott egy iphone 4. Használtan (kéz alól vettem), természetesen az eladó elérhetőségei nincsenek meg.
Nem feltételezem, hogy humbug lenne mögötte.Történt, hogy ezt a készüléket most eladtam. A teljes törlés megtörtént.
Új tulajdonos hív, hogy az első indításkor, kéri az apple ID-t és a jelszót.
Mondom nincs gond, hiszen tudjuk az ID-t és a jelszót is.
Na most amikor ezt az ID-t jelszót beírom, akkor azt írja ki, hogy nincs ez a felhasználó hozzárendelve a telefonhoz
Ilyenkor mit lehet tenni. Annak tudatában, hogy a korábbi tulajt nem tudom utólérni.
Lehet ennek köze az iOS 7 -ről 8-ra áttérésnek? Hiszen amikor megvettem a készüléket, csináltam egy ID-t és azzal akkor simán be is lépett, minden letöltést, frissítést ezzel az ID+jelszó kombóval tettem meg.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
nylontacsko
senior tag
Pardon..nem ide
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Az létezik, hogy ha nem teszek SIM kártyát (6 Plus) a készülékbe, akkor a wi-fi kiválasztás után nincs tovább? Mert SIM kártyát kér.
A nano SIM kártyára várok 3 napja (mer'karácsonymiattelfogyott). -
nylontacsko
senior tag
Miből derül ki, hogy egy Earpods eredeti vagy "replika"?
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Olyan szakit keresnék aki használja az iTools-t.
Eddig minden simán ment, felmásolások, stb.
Aztán valamit sikeresen elállítottam (vagy a készüléken, vagy a programban).
Valószínűleg kikapcsoltam a szinkronizálást, de hogy hol....?
Jelenleg ez a hibaüzenet jön egy sima törlésnél:
Na most mi legyen?
Köszi előre is. -
nylontacsko
senior tag
Köszönöm a válaszokat Urak!
Megoldódott.
Bénaságnak, bénaság a történet a részemről.
Sim kártya csere... Mivel az asszonyé a készülék is meg a sim is, így én nyilván nem foglalkoztam a pin cserével... az meg külön tupírozza a dolgot, hogy nála közel 1,5hónapja nem volt kikapcsolva készülék
Amikor megvettem, wifivel frissítettem a 7.1-et...
Úgyhogy egy gyors keresgélés után sim foglalat megvan és a hátulján, tátátátááááám az új pin.
Mindazok mellett nekem is furcsa volt, hogy mi köze lenne a sim szolgáltatásnak a telefon készülékhez.
De paranoiás is vagyok
...ma is tanultam valamit! -> nem kapkodni! gondolkodni! -
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
iPhone 4 -en megtörtént a frissítés 7.1.1-re (7.1-ről).
Újraindításkor beütöm a pin-kódot és azt írja ki, hogy helytelen pin.
Gondoltam elütöttem véletlenül, ismételtem és újra helytelen pin.
Most csak egy próbálkozásom maradt.
Gondoljak a legrosszabbra? Nemrég vettem kéz alól a készüléket. Letiltás lehet? -
nylontacsko
senior tag
FaceTime esetén igaz az, hogy míg a 4s-el akár mobilneten is működik, de a sima 4-en csak wifivel?
Igazából az asszonynak szeretnék venni egy iPhone 4-et és nem tudom eldönteni, hogy kell-e neki a 4s.
Email-re, FaceTime-ra, viber-re, 1-2 fotózásra, meg egy kevés facebookra kellene a készülék. Na meg nem utolsó sorban telefonálni
Keresgettem valami "használható" összehasonlító táblázatot, de igazán átfogó, jó anyagot nem leltem.
-
nylontacsko
senior tag
Létezne, hogy i4S-nél ha valakit hívok és várakoztatott a hívásom, azt semmi nem jelzi nekem
-
nylontacsko
senior tag
Az normális jelenség, hogy iTools-al készítek csengőhangot, az iPhonera, lehúzom telefont semmi gond... az újra csatlakoztatásig. Amikor újra feldugom a telefont a pc-re (ugye rögtön csatlakozik az iTune-shoz) és az összes általam készített csengőhang elvész.
Zavarhatja egymást össze az iTools és az iTunes?
Köszi előre is. -
nylontacsko
senior tag
Nagyon hálás lennék egy kis segítségért.
Valaki nem tud egy "szájbarágós" lehetőleg magyar leírást, videót, vagy bármit, amitől végre megérteném az iTunes működését? -
nylontacsko
senior tag
A 3gs-en ugye nincs előlapi kamera?
-
nylontacsko
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget
-
nylontacsko
senior tag
A név és a jelszó is ugyanaz.
Erre gondoltam én is.
De közben ahogy agyalok az lesz a gond, hogy a jelet teljesen nem veszíti el. -
nylontacsko
senior tag
Remélem jó helyen kérdezem:
A mai napon a lakásban telepítettek egy új wifi routert. Az oka egyszerű: a "fő" routert a ház távolabbi pontján már nem látta semmilyen eszköz.
Na most hibátlan a lefedettség a lakásban, de az lenne a kérdésem, hogy egy iPhone 4S esetében beállítható-e az, hogy ha az egyik router jelét elveszíti az eszköz, akkor automatikusan csatlakozzon a másik routerhez. Most manuálisan váltogatom át.
Ugyan ez a helyzet az iPad mini esetén is, de az eljárás (ha lehetséges) ugyan az lesz mindkét eszköznél.Köszi előre is a segítséget.
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Valaki magyarázza el nekem (úgy, hogy én is megértsem), ez a hibajelenség mitől van és mivel küszöbölhetem ki?
Minden egyes alkalommal, amikor csatlakoztatom a PC-hez a telefont, ezt az üzenetet kapom:Köszönöm előre is.
-
nylontacsko
senior tag
Gyakorlatilag min múlik, hogy elérhető-e a frissítés vagy sem?
-
nylontacsko
senior tag
Az mi az ördögtől lehet, hogy egy kb. hete nem tölti fel automatikusan az új fotókat az iCloud-fotók mappába a PC-re?
Semmit nem állítottam el a korábbi beállításokhoz képest.
Ha új mappát készítek, akár a telefonon, akár a PC-n azt rögtön szinkronizálja, befrissíti.
Restartoltam is már a telefont.
Van valakinek ötlete?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest