- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
bundli #76651 üzenetére
Már mint a fekete kopik. Az enyém fehér és egy deka kopás nincsen rajta. Tokot sem tennék rá semmi pénzért. Hihetetlen jó érzés, hogy fém a teló. Én 5c-t nem vennék. Persze ez csak az én véleményem.
Más:
Most vettem észre, hogy olyan mintha ferde lenne a home gombbom.
Tehát a rajta lévő kocka minta mintha nem egyenesen állna. -
válasz
bundli #74498 üzenetére
nem tudni, hogy mióta van rajta a tok, nem kizárt, hogy előtte hónapokig csupaszon dobálta a kulcsok...stb mellé a táskájába, szóval nem igazán vehető viszonyítási alapnak, amit láttál, de legalábbis én nem veszem annak.
fehérben az i5 sem volt annyira problémás, de a betont azzal sem érdemes kapirgálni... -
válasz
bundli #74494 üzenetére
biztos van olyan ember, aki bármilyen telefont képes leharcolni...
nekem még fiatal az i5s - meg amúgy is mindig kifogástalan állapotban őrzöm meg akár egy év használat mellett is -, így az nem mérvadó, de ahány ismerősöm korábban problémázott az i5 telefonnal, hogy bármennyire is vigyáztak rá, akár már 3 - 4 hónap után ocsmányul nézett ki, azok most elégedett i5s használók, pedig sokan azonnal megvették a megjelenéskor, és azóta is kifogástalan állapotú a telefonjuk.
részint ezért is vártam ki az i5s megvételével, de a fentiek tekintetében bártam megvettem, illetve ez is közrejátszott abban, hogy az i4s után az i5 kimaradt anno. -
-
FrankMonzano
őstag
válasz
bundli #71974 üzenetére
Nem sokkal van lemaradva stabitasban a droid,ellenben sokkal tobb minden rejlik abban a rendszerben,mint az iOS-ben,mondom ezt ugy,hogy nekem is iPhone-om van.
Sok droiddal volt dolgom,mar-mar hajszal valasztja el a 2 rendszert,viszont a testreszabhatosag merfoldekkel elony a droid reszere. -
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bundli #70892 üzenetére
Érdekes, hogy vannak ilyen és olyan vélemények.
Tiszta sor, hogy ízlés kérdése, de én spec. jobban fogdosom a fémet...
5C-t még nem is fogtam a kezembe, lehet azzal kellene kezdenem(#70897) sdforlife!
5 már volt, azt tudom milyen.
A c-t pedig csak képen láttam, mondjuk úgy sem az igazi. -
szekfizsolt
senior tag
-
megema
őstag
válasz
bundli #69653 üzenetére
A Facebook mindig is a legrosszabbul megírt appok egyike volt. 4S-en rendesen akadt a görgetés, de 5S-en is akad minimálisan. Az viszont már nem izgat.
Amúgy az 5S-em ment vissza gariban a karcos kameravédő és a túlzottan lötyögő bekapcsológomb miatt. Nagyon kivagyok, hogy egy Nokia 6030-at kell nyomkodnom. Szerencsére az iPad valamennyire kitölti az űrt... A vicc az, hogy az iCentre-ben a mintadarabnak ugyanúgy lötyögött a gombja. Mondjuk az annyira nem zavart volna, ha a felvett videókon nem lehetett volna hallani. Inkább a kameravédő miatt vittem vissza.
-
vadászcsiga
félisten
-
nord_
veterán
válasz
bundli #67012 üzenetére
Kezdjem magam szarul érezni, mert egyrészt nem babusgatom a telefonom és nem voltam hajlandó '97 óta egyik telefonom se lezúzni?
Jah, essünk át a ló túlsó felire és aki tud vigyázni a cuccaira, azt gunyorosan tökéletesezzük le.B-L-A-C-K,
hagyjuk, nem vagy képes túllátni a saját kis világod határain túl. Leírtam világosan, hogy akinek kell, az vegyen, de baromi unalmas ezredszerre is azt olvasni tőled, hogy márpedig mindenképp kell... -
-
HellGreg
őstag
válasz
bundli #66839 üzenetére
De szabad...
letettem a konyhapultra tölteni, mosogatás után pedig azt vettem észre, hogy úszik a vízben a telefon
másnap töltőre tettem, de már nem töltődött többé.Apropó, ha egy szervizben akksit tudnak cserélni benne adatmentés céljából, akkor azzal elvesztem a biztosításos csere jogát? Az meglátszik a telefonon, ha szakszerűen szétszedik és összerakják? Vagy kérdezzem meg a biztosítót? Hiszen a kár már azonosítva van, az új készülék le van rendelve a központból, elvileg a réginek meg már mindegy, nem?
-
TheMarci
addikt
válasz
bundli #66780 üzenetére
Angolul kicsit nehézkes, de magyarul jól lehetne pl vezetés közben mindenfélére használni, amikor kevésbé tudsz nyomkodni.
@klambi: BB-ről tudsz gmail-re szinkronizálni? Ha igen, akkor úgy a legegyszerűbb, hogy naptárt, meg ezeket gmailra felsynceled, majd iPhonera vissza.
Képek csak kézzel fognak menni, itunessal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest