Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
Szerintem nem, csak a "sima" 4...
Van egy pár Iphone Budapesten, nem is gondoltam volna...
-
agabe
addikt
ha van szamla akkor tolto is eleg lehet (nem biztos, mert se kabellel se toltovel nem volt meg gondom), de amugy kell a telo szerintem, mert anlekul nem tudjak beazonositani mihez volt (hacsak a tolto gyari szamat nem nezik, de nem hiszem, hogy azt rogzitik milyen keszulekhez milyen sorszamu tolto csomagoltak)
-
szekfizsolt
senior tag
Itunes-ra teszed a készüléket és nyomsz egy visszaállítást (restore-t), akkor olyan lesz! Ha esetleg JB is van rajta, akkor DFU módba teszed: kikapcsolt állapotban nyomva tartod a home gombot és úgy dugod rá a gépre) és akkor un. helyreállítási módban nyomsz egy restore-t (vagy visszaállítást)! Remélem nagyjából érthető, amit leírtam...
vmiki4: Nálam sem volt laggolás, akárhány dolog futott a háttérben (mondjuk én odafigyelek erre), de mivel más írta, hogy volt, így nem mertem állítani az ellenkezőjét...
-
megema
őstag
Én nPlayer-t használtam/használok, mivel hálózati meghajtón tárolok mindent. A 4S vitte a full HD mkv-kat hardveres gyorsítással. AC3 támogatás, és Dolby Mobile is van benne. Nagyon jó app, mindent tud, ami kellhet, de nem olcsó. Ha nem kell hálózati meghajtó támogatás (elég az FTP), akkor AVPlayer. Hacsak nincs iPad-ed is, mert az AVPlayer nem univerzális, ellenben az nPlayer-rel.
-
-
próbálj egy restore-t a telefonon, próbáld meg frissíteni a router-t - ilyen alap dolgokat, hogy router ki/be nem írok, gondolom próbáltátok.
mi a router típusa? mi a net sebessége?
lehet, hogy az iCloud Sync miatt van, bár ezt kétlem, ha csak nem nagyon alap az előfizetés. talán ütközik valamivel a kiosztott csatorna a routernél.
ki kéne próbálni egy havernál is, és ha ott nem lassul a net, akkor tuti a routerrel kellene kezdeni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest