- Yettel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Indiában kezd a Poco M7 Pro 5G
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fikifiki16
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék. Csináltam egy biztonsági mentést ma az i5ről utána viszont felraktam egy 0perces 5s-re sikerült minden csak az alkalmazásokat nem rakta fel. Van rá valamilyen mód, hogy azokat is feltudjam rakni??
-
fikifiki16
csendes tag
pedig nem lett volna rossz
-
fikifiki16
csendes tag
Miből gondoljátok, hogy lesz?? Nem lenne ellenemre rápótolni egy 5s-re
[ Szerkesztve ]
-
fikifiki16
csendes tag
Tegyük fel, hogyha cserélik az i5-et a gomb hiba miatt és már nincs raktáron i5 mivel kifutó termék és már nem is lesz, ilyenkor mi történik?? Adnak egy 5C készüléket mivel egy árban vannak??
-
fikifiki16
csendes tag
Na beszéltem az ügyfélszolgálattal.
-Mondja a srác, hogy vigyem be a márkaképviseletbe ahol vettem és akkor megjavítják.
Kérdezem tőle, hogy az apple nem javít hanem cserél nem??
-Erre ő, hogy kisebb dolgokat javítanak.ezen kicsit meglepődtem mert én nem így tudom
-
fikifiki16
csendes tag
Lenne egy olyan problémám az i5-el, hogyha megrázom a készüléket akkor a bekapcsoló gomb rendesen lötyög. Most vettem észre a dolgot így nem tudom, hogy már alapból ilyen volt a készülék.
Valaki tapasztalat??
-
fikifiki16
csendes tag
Ha egy konkrét számról jövő hívást szeretnék letiltani az lehetséges?? Vagy van olyan app ami lehetővé tenné??
-
fikifiki16
csendes tag
Gépről, hogyan tudom szinkronizálni a zenéimet és a képeimet a telóra?? ITunes-t már letöltöttem és be is jelentkeztem de csak nem akar összejönni.
-
fikifiki16
csendes tag
sdforlife és Tim82 Köszönöm!!
-
fikifiki16
csendes tag
Valaki, hogy tudok letörölni egy appot?? nem találom sehol sem.
-
fikifiki16
csendes tag
5S rendelés a vodafone shopban.
-
fikifiki16
csendes tag
Miért nem engedi bekapcsolni a hívásvárakoztatást IOS6?? Valaki??
-
fikifiki16
csendes tag
Az aksi idő nektek, hogy változott IOS6 és IOS7 között?? Valaki valami tapasztalat.
Ez a fő szempont, hogy frissítek e 7re vagy sem.
-
fikifiki16
csendes tag
A mai nap végre kézbe vehettem az első iphonemat. Egy 0 perces fehér 16Gb-os i5.
Még most ismerkedek a rendszerrel úgyhogy ha egy kicsit hülye/bugyuta kérdést teszek fel nézzétek el.A telón még a régi IOS6 van és azt szeretném kérdezni, hogy megéri letölteni a legújabb frissítést??
[ Szerkesztve ]
-
fikifiki16
csendes tag
A holnapi nap beújítok egy i5-t. Még nem tudtam eldönteni, hogy milyen színben legyen.
Tudnátok segíteni, hogy milyen színben lenne érdemes megvenni Pro/Kontra érvekkel???
-
fikifiki16
csendes tag
-
fikifiki16
csendes tag
válasz dzsonesz #56219 üzenetére
Egy próbát mindenféleképpen megér.
Akkor már csak a 25.-ét kell megvárnom, hogy hátha olcsóbb lesz és akkor a vodánál megveszem.
Még a színt kellene eldönteni, hogy milyen legyen. A feketéről olvastam, hogy a fém keret könnyen lepattogzik.
Illetve nézegettem a tokokat és a bumpereket de nem tudok dönteni, hogy melyik lenne jobb. Szerinted?? -
fikifiki16
csendes tag
-
fikifiki16
csendes tag
válasz dzsonesz #56214 üzenetére
Romszakács azért nem voltam de tudtam, hogy hogyan kell romot cserélni. A zárt rendszer miatt tartok egy kicsit az IOS-től illetve, hogy nem fogok tudni annyi mindent beállítani rajta.(értsd az Droidhoz képest)
Illetve, hogy nem lehet a widgeteket kipakolni mint az Droidon. -
fikifiki16
csendes tag
Sziasztok.
Gondolkodom, hogy 25.-e után beszerzek egy i5-t. Őszintén szólva egy kicsit tartok az Iphonetól mert félek, hogy nem fog tetszeni. Mivel még sose használtam az IOS-t csak Androidot(GS2, GS3) így a véleményetekre lennék kíváncsi a rendszerről illetve maga a telórol is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest