- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
INGJOKE #276899 üzenetére
Szerintem nem lesz ez olcsóbb jövőre sem.
Úgy vagyok vele, hogy egy év alatt elbukok a telón kb 120-140 ezret. Ez igaz az első és a második évre is. Mivel a második éven is anynit veszít az értékéből mint az első éven, nem mondjuk fele annyit, így igazából nem éri meg megtartani, mert ugyanannyit bukok átlagosan egy évben ha 1, vagy ha 2 évig megtartom. Így viszont minden évben az új modell van, új akksival, új garival stb stb.
-
MasterMark
titán
válasz
INGJOKE #276359 üzenetére
Tudsz QR kódot generálni a wifihez, az tartalmazza az ssid-t meg a jelszót. Ugyanúgy mint androidon, androidossal is megy.
Parancsok appban a galériában a kezdő parancsok között ott van a QR kód létrehozása, és ott a vezeték nélküli hálózat beállítást kell választani, akkor tudsz csinálni QR kódot amit csak beszkennelnek és tudnak csatlakozni.
-
joey04
titán
válasz
INGJOKE #276290 üzenetére
Itt inkább az a baj, amikor nem értik meg, hogy ami nekik hatalmas probléma, az a vásárlóközönség döntő többségének kb fel sem tűnik. Ettől még nekik nem kell, hogy megváltozzon a véleményük, de tudomásul kell venni, hogy ami 15 év alatt nem változott, az azért nem változott, mert nem deal breaker az emberek többségének. El tudom fogadni, hogy nekik az, ebben az esetben más készülék lesz a megfelelő. Itt nem arról van szó, hogy az iOS jobb vagy nem, hanem hogy más. Ha androidos logikával szeretnének készüléket használni, akkor használjanak androidos készüléket. Egyébként olyan szempontból kimondottan nem örülök, hogy Cook óta jobban hallgatnak az ilyen hangokra és nyitják meg a rendszert, ami hozza magával sokszor a hibák lehetőségét. Erre tesz rá az EU az idióta szabályozásaival, lásd mobilfizetés, amit ha átvernek a rendszeren, akkor az konkrétan visszalépés lesz felhasználói élmény szempontjából.
-
esbii22
őstag
válasz
INGJOKE #275562 üzenetére
Ez nem így van, ha kifizeti a kötbért akkor függetlenítheti egyből. Csak ott van a kutya elásva, hogy a kötbér az annyi, amennyi kedvezményt kapott a telefonra ( én is yetteles vagyok, ez nálam 65000 Ft lett volna ). Na de ez nem időarányos, tehát a hűség lejárta előtti napon is ugyanennyi kötbért kellene fizetni.
szerk: látom kiderült hogy független alapból.
-
válasz
INGJOKE #275552 üzenetére
Az a Rejoy,ez másik cég.
Felröhögtem az i11 64GB árán.Eredeti ár (szerintük) 261,5k,ők 214-ért adják.
Alatta: “Mellékelt akkumulátor legalább 80%-os kapacitással”
Opció: “Szeretnék cserét teljesen új akkumulátorra (+21000 Ft)”
További opció: “Garancia meghosszabbítása 2 évre (+21300 Ft)”
Szóval ha akarsz egy 100%-os akkus (gondolom véletlen sem gyári akku), 2év bolti garis fene tudja hogyan felújított i11-et,akkor csengess ki 256,5k-t nekik.
Mediamarkt ár: 223k
A hülyének is megérné a Reborn-nál vásárolni. -
vargalex
félisten
-
-
Face8814
őstag
válasz
INGJOKE #275115 üzenetére
Én is elolvasok jó pár tesztet vásárlás előtt de pl egyikben sem olvastam, hogy nem lehet állítani a billentyűzet nagyságát, a gyári bill esetén nem lehet kitenni a számsort a betűk fölé (SwiftKeyre váltottam de jóval szűkösebb itt a beállítások opciója mint droidon), nem lehet a hangerőt külön állítani az értesítésekhez, csak megvágott és átkonvertált zene állítható be csengőhangnak az AOD testreszabása egy vicc,.... stb stb stb.
Amit olvastam, hogy jó az üzemidő mert takarékos az soc, akadásmentes a rendszer, minőségi az összerakás és az anyaghasználat, kiváló a teljesítmény.
Vannak olyan dolgok amikkel csak akkor szembesülsz mikor használod az adott cuccot. Szóval a tesztek jó hogy vannak de azokból közel sem lehet messzemenő következtetéseket levonni.... -
Noxy
veterán
-
válasz
INGJOKE #274325 üzenetére
Tudja a spatial autido-t, az adaptív transparency-t, meg minden feature-t?
Ja nem
Hangzásban a pro2 baromi nagyot lépett előre, szóval erős kijelentések ezek, hogy "megeszi", de ha így is van, az előbb említett dolgok miatt amúgy sem vennék mást. Persze, akinek ezekre nincs szüksége, máris más a gyerek fekvése.
Egy dologban tényleg megeszi, majdnem kettőt lehet venni az airpods pro 2nd. árán
-
markknight
veterán
-
válasz
INGJOKE #273727 üzenetére
Azért ez egy kicsit valahol vicces.
Ha 20W-os töltővel tölt valaki minden nap 4 telefont,mindet 1-1 órát (feltételezve hogy nem merült le koppra),az 2,4kW 30 nap alatt.
Ez még a drága árammal is (70ft) 168ft.
Ha 2x ennyit tölt egy család,akkor is ~340ft,de ha hülyére használják és töltik az összes telefont akkor legyen 500ft.Egy hónapban!
Tudom sok kicsi sokra megy,de ezért a 200-300-400ft-ért bohóckodni…
Egy elfogadható minőségű 20000mAh-ás akku árából (~11-12k) minimum 30-35hónapig lehet tölteni 4telefont erős felhasználás mellett is.Mire visszahozná az árát lehet el is pusztul.Az év biznisze aki direkt ilyen céllal fektet be egy powerbankba. -
Clemi
veterán
válasz
INGJOKE #273325 üzenetére
Egy kis adaléknak... ma reggel mikor beültem az autóba és elindultam, nem jelzett semmit (szombat miatt gondolom) ellenben mikor délután vidéken ültem be megint, amint csatlakozott a telefon, jelzett hogy most pedig haza navigálna és merre induljak, mennyi lesz az út.
-
válasz
INGJOKE #272062 üzenetére
Nekem ezekkel a tokokkal az a bajom,hogy általában csúszósak, semmi "grip" nincs az oldalán. Ezért keresek mindig olyat, amin oldalt van valami csíkozás/recézés, akármi, amiben megkapaszkocik az ujjam.
Amit vettem, az is jó anyag, de alapbó csúszós, viszont van az oldalán kialkított érdes rész, ami miatt azért stabilan lehet fogni: [link]Amit néztem még, az a Cyrill széria, ott is legalább az oldalán van fényes-szilikonso csík, hogy az adjon némi tapadósságot (már ha létezik ilyen szó egyáltalán)
-
válasz
INGJOKE #272022 üzenetére
Hát, spigen-ből és a sima átlátszó, magsafe-seket próbáltam végig. A baj azokkal is az, mint a legtöbb ilyennel, sárgulnak, elég hamar. Talán azok bírják jobban egy fokkal, aminek csak az oldala szilikonos, a hátlapja plexi. ESR-ból is van olyan, az egész jól bírta. Viszont silveren nagyon hamar látszik bármekkora mértékű sárgulás sajnos.
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
INGJOKE #270938 üzenetére
Ha viszont véletlenül mégiscsak függő lesz, akkor segítesz neki a függetlenítésben?
Tudom, hogy az ügyfelesek össze-vissza beszélnek, meg eltérő a szolgáltatók hozzáállása a témához (szándékosan mondják, hogy függő a készülék, de az ügyintézők nem tudják, hogy nem az) - de ne vegyük 100%-nak. Kivétel Telekom, mert ők tényleg vállaltan független készülékeket árulnak. -
Krethx
aktív tag
válasz
INGJOKE #267725 üzenetére
lugosi leírta a lényeget. Viszont ezek az App-ok maguktól nem települnek. Itt a felhasználón múlik az egész.Vannak akik mindent sz**t feltesznek. Van még egy másik út ahonnan feltud menne az App. Ott egy Profile-t töltenek le Hitelességét nem elellenőrzik. Ami felteszi az AppStore-on kívüli cuccokat. Ezeket a Profile-okat álcázzák. Pl. Letölthető a 16.x Beta stb. De aztán nem azt kapják.
Már a legelsző OP. rendszeres (Pl. Symbian) telefonok óta használok okos telefonokat.Eddig még úgy nem jártam hogy csak úgy magától feltelepüljön valami. Az én hibámat leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest