- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mave13 #278287 üzenetére
Mindig átnyálazom a droidos kínálatot,de semmi olyan nincs ami megindítaná azt a bizonyos vezérhangyát.
Sonyk sose érdekeltek,Huawei se mozgat,pedig 2 is volt.
Redmi volt pár,ahogy MI is,de semmi izgalmas (számomra) nem jelenik meg,plusz árban is szépen felmentek az “ex MI-k”.
Realme/Oppo/OP nem vonz.
Samsungból az egyetlen ami számomra érdekes lehetne a toll miatt az S22 Ultra,de csak emiatt nem cserélek.
Foldok teljesen hidegen hagynak.
Szóval lassan 2 éve szifonon ragadtam (ez nálam nagy szó!) és nem is szándékozok váltani,a 13 Pro szerintem nagyon jó kis telefon lesz még pár évig és szerintem utána is szifon lesz a következő.
Egyelőre nincs a piacon semmi ami miatt eladnám a 13 Pro-t. -
SharpSA
veterán
válasz
mave13 #256594 üzenetére
“de tömegközlekedésre alkalmatlan”
Ez baromság. Próbáltad már? Tapasztalatból beszélsz? Én az Aipods 2-t használtam fűnyírás közben és teljesen jó, a külső hangokat ugyan lehet hallani, de a zene bőven elnyomja annyira azokat, hogy alig hallatszik azokból valami. Abszolút élvezhető a zene minősége, pedig az elektromos fűnyíró nem egy halk készülék.
Ráadásul nem mindenki szereti azt a szilikon os tömítést, ami a pro-n van. Én sem szeretem, mintha be lennék zárva egy befőttesüvegbe. -
martin.fdr
csendes tag
válasz
mave13 #256490 üzenetére
"Nem emlékszem rá, hogy a banknál offline fizetési tranzakció szám limitet lehetne beállítani..."
Nem lehet, ezt a köztes szoftveres réteg határozza meg. Pl.: Apple Pay, Google Pay, Simple Pay, stb. természetesen, ez a bankok közreműködésével van, meghatározva. Mivel bármelyik szoftveres megoldás használata biztonságosabb, mint csak a kártyát odanyomogatni a terminálhoz, ezért véleményem szerint nincs értelme ezt korlátozni.
-
bnorci71
addikt
válasz
mave13 #256473 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mennyi az tranzakció szám, ameddig tudsz telefon nélkül is fizetni (mert, gondolom, előbb-utóbb azért kell jeleznie a telefon és a bank irányába a fizetés tényét)
Amit a banknál beállítottál napi limitet tranzakcióra, összesen meg miért lenne korlátozva a bankkártyád se hívja fel a bankot, hogy fizettél
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest