- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz Slyer #291710 üzenetére
Én az "aluljárós " szervizes gyerekektől félnék inkább.
Sajnos jelen esetben nincs alternatíva. Hazánkban nem elérhető - asszem - az Apple féle "szereld magad" megoldás (az se olcsóbb, csak macerásabb), így marad egy hivatalos márkaszervíz.
Bevizsgálási díj szerintem lesz, meg egy előlapi kamera csere alsóhangon, ami játszhat, félóra szervízdíj (vagy egy, ha minden óra játszik) is előfordulhat. Előtte kérj ajánlatot, vagy mégjobb, hogyha előtte kötsz Apple Care-t, azt utána 2-3 héttel jelzed, hogy ilyened van/volt. Ez se lesz olcsó, de egy esetleges kijelzőtörés is bele fog férni egy esetleges későbbi javításba.Szervíz előtt egy alapos mentés erősen javallott!
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
félisten
-
zetor2000
őstag
válasz Slyer #291693 üzenetére
Az előlapi kamera egy külön komponens a készülékben, egy soklábú csatlakozóval csatlakozik az alaplaphoz. Előfordulhat kontakthiba, de én ennek kis esélyét látom, mert amennyire láttam YTn szétszedős videókat, ott mindegyiknél fémlemez+csavar tartotta a helyén.Aztán az is igaz, hogyha nem kontakthiba lenne, akkor meg vagy megy, vagy nem.
Egy "megropogtatást" megérne, hogy minden csatit megnyomkodva összepasszoljanak megint.
Sajnos a cseréje elég macerás, mert nincs alkatrész, ha meg van, akkor a szoftver-hardver összerendelést nem lehet "csak úgy" odahaza megoldani.
A készülék szétszedéséhez bármelyik kínai árul pentalobe csavarhúzót (ez a kis ötágú csillag alakú heggyel rendelkező), azzal jön szét. Kell mellé még egy forrólevegős izé (hőlégfúvó, lcd szeparátor, hajszárító...), ami a kijelző alatt lévő ragasztót megoldja, egy tapadókorongos izé, amivel fel tudod húzni a kijelzőt, meg valami műanyag lapocska, amivel körben el tutod vágni a ragasztó szalagot.
Innen beljebb már sima philips csavarhúzó kell, vagy 00ás, vagy 000ás (elég vékonyka). Meg egy vékony csipesz. Aztán hajrá.
Ha nincs elektronikai b@szokkal való rendes kapcsolatod - nem vagy nagyon műszaki bubus - akkor ne ess neki, vidd szervízbe, hogy szedjék szét, rakják össze, és hátha. Ezért biztos elkérnek pár forintot, de lehet, hogy megjavul.
[link]Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
legenda
válasz Slyer #122001 üzenetére
nem szabályos, más kérdés, hogy kiderülne - mert belenéznek a töltőfejbe és ellenőrzik az azonosítóját, illetve párosítják a készülékhez -, vagy sem - mert nem foglalkoznak vele -, azzal viszont számolni kell, hogy nem feltétlenül azonnalos a csere, ráadásul előfordul, hogy a telefont is szeretnék mellékelni a garis ügyintézéshez, ezzel számolni kell.
mióta megszűnt a direkt szervizes szekció a telekomnál, én azt szoktam javasolni, hogy ne azon keresztül történjenek a garis ügyintézések, hanem közvetlenül a megfelelő apr-eknél, már ha erre van lehetősége az illetőnek.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
agabe
addikt
válasz Slyer #121509 üzenetére
Akkor is ujraindul a gari, ha ha eredetileg Istyle, vagy Icentre, vagy MM...talan Extremedigital volt az elado, mert akkor hazai hivatlos forrasbol szarmazo amire ugyanugy indul ujra mint a szolgaltatosoknal.
Ha mashonnan volt, akkor max 3 honap, vagy annyi amennyi az eredeti volt...amelyik a tobb. -
Ragnar95
félisten
-
veterán
-
Ferko75HUN
senior tag
Az itthoni garanciáztatás sem olyan jó már mint régen, pont az ügyeskedések miatt, gondolom nem férne bele venni egy új kábelt...
Nem vagyok szent, félreértés ne essék, de egy több éves kábelt gariba kicseréltetni..[ Szerkesztve ]
C3-Ironsight: HNT Ferko75HUN hnt.enjin.com
-
legenda
szia,
sokszor megosztom a mobilinternetet notira az 5s-ről, és egyik ios verzió alatt sem találkoztam problémával usb kábel és wifi útján sem.
az általad írt jelenség nem feltétlenül a telefon hibájára utal, hanem a munkaállomáséra, hálózati beállítás, de akár tűzfalas probléma is okozhatja.
a telefonon annyit tudsz csak hibázni, hogy módosítod a jelszót, de nem megfelelőre, nincs meg a kívánt számú karakter, vagy tartalmaz ékezetes betűt, esetleg nagyon speciális karaktert.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
@matthew@
őstag
Ismerősömnek is volt ilyen gondja i5-el, neki a srác iStyle-ban vmi hosszú cuccal belenyúlt és egy kiló zsebszöszt szedett ki, pl porszívóval ha megpucolgatod első körben lehet minden megoldódik, bár ha épp cserélik mert nem "szemfüles" az ottani alkalmazott, akkor kapsz újabb egy év garit
Matthew 24:42
-
-
Onderon
senior tag
Olcsóbban megúszni? Dehogynem! Rendelsz neten valami olcsó gombot 20ft-ért kínából és ez alapján kicseréled magadnak. Nem bonyolult! Csak darabjaira kell szedni majdnem az egész telefont!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- ASUS ROG Ally
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Teclast Tablet Topic
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest