Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
Sziasztok!
Régi-új 3GS tulaj vagyok, tegnap megvoltak a kötelező tiszteletkörök sn0wbreeze és társaival, utoljára 5.0.1-volt a régi szifonomon, de a mostani 6.1.2-es rendszerrel sehogy sem tudom rábírni, hogy azonnal szóljon, ha e-mailem jön, ami mondjuk nem vészes, mert max félóránként ellenőrzi, hogy jött-e levél, viszont a facebook semmilyen életjelet nem ad magáról, ha nincs megnyitva, se a levelekről, se a fb-n belüli értesítésekről nem jelez :/ Erre van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm a segítségeteket
-
szmayer1
senior tag
válasz
szentkuti11
üzenetére
Köszi
És az ipad vagy a telefon kijelző felbontása az a tv felbontásához igazodik, vagy marad a telefon felbontási méret a tv-n is??
-
BollaFeri
tag
Sziasztok! Lecseréltem a 3GS-em egy 4-esre, és valamiért nem tudom a Microsoft Exchange-n beállítani a gmail fiókom, pedig abban van minden telefonszámom. A 3GS-en sikerült elsőre. Mit ronthatok el?
Beírom először a mail címem @googlemail.com-al, aztán m.google.com, megint mail cím így, jelszavak jók. Amikor rámegyek a frissítésre a mail-oknál, kiírja, hogy a jelszó helytelen. És a telefonkönyv is üres..
-
irgum
addikt
Info arról, hogy ki nyírja e a 6.1.3 a JB-et???
-
maathe
senior tag
Tudnátok olyan appot ajánlani, amivel tudok műveleteket végezni kettes és tizenhatos számrendszerben, illetve ezeket szeretném a számrendszereket szeretném oda-vissza konvertálni.
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Ipad-al lenne még egy kérdésem, mégpedig az ha én veszek hozzá Apple 30 tűs – VGA átalakítót vagy egy Apple 30 tűs – digitális AV átalakítót akkor azt bármely vga-s vagy hdmi bemenettel rendelkező készülékhez tudom csatlakoztatni, vagy csak a apple által gyártott termékekhez? Pl apple tv.
Remélem érthető voltam.üdv
-
Kommy
veterán
-
zsoltix
tag
Sziasztok! csináltam egy backupot itunesal az iphoneomról, tudnátok segíteni, hogy hova menti az itunes szeretném kimenteni a gépről.
Köszi -
IM+ All-in-One Mobile Messengert próbálta már valaki ,érdemes 5 euróért megvenni ?
erről vélemény? Air Sharing
-
r3dsnake
nagyúr
iOS 6.1.3. Elméletileg kinyírja a jailbreaket.
-
SaSee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Olyan kérdés merült fel, hogy mi van ha a nálam lévő iPad 2 32 GB + 3G-t harmadszorra kell garanciaidőn belül cserélni kompletten? Visszakérhetem az árát, vagy levásárolhatom a vételárát? Mert akkor már inkább beruháznék egy dobozos legújabbra. Milyen garanciális, vagy fogyasztóvédelmi feltételek vannak szerintetek ilyenkor érvényben?
Köszönöm előre is.
S
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Store-ból kijelentkezés nem segít?
-
bandigno
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
hát, így a tegnapi tanácsodat meggondolva, még jobban távolodom a jb-től! gépről iTunes és app letöltése?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam ILYET csinált, de már megjavult.
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudok letölteni az AppStore-bol mar pár napja. Ranyomok a gombra, előjön az install gomb aztán semmi. Böködhetem százszor, akkor sincs eredmény. Megoldás?
Jb lehet a ludas? Appsync nincs fent.
Restore lesz ebből. -
-
atirag
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával,hogy felvett egy voice memo-t és mikor el akarta küldeni akkor az iphone felajánlotta,hogy megvágja mert túl hosszú. Miután meg lett vágva már csak a megvágott rész maradt meg. A teljes felvétel nem. Miért van ez vagy valahol megmarad eredetiben?
-
pockhome
senior tag
újabb kérdés:
a kontaktjaimat szeretném lementeni, lehetőleg a SIM kártyámra, iOS-en belül hol tudom ezt megtenni?
előre is köszi!
-
pockhome
senior tag
sziasztok!
keresnék egy olyan programot windowsra amivel minden zenémet le tudnám menteni a gépre az iPhoneomról..
előre is köszi!
találtam is
SharePod -
-
Nem tudom ki hianyolta a FBbol a cover photo cserejenek a hianyat, de a legujabb verzioban ez mar ujra lehetseges...
-
SaSee
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Olyan kérdés merült fel, hogy mi van ha a nálam lévő iPad 2 32 GB + 3G-t harmadszorra kell garanciaidőn belül cserélni kompletten? Visszakérhetem az árát, vagy levásárolhatom a vételárát? Mert akkor már inkább beruháznék egy dobozos legújabbra. Milyen garanciális, vagy fogyasztóvédelmi feltételek vannak szerintetek ilyenkor érvényben?
Köszönöm előre is.
S
-
bandigno
senior tag
-
Fr3eWar
őstag
Tudna valaki segíteni akinek van US accountja? Szükségem lenne egy VEVO HD appra, IPA formában, nem szeretnék csak ezért új ID-t regelni feleslegesen.
-
Hogyan lehet biztosra megállapítani, hogy iPhone 4 vagy 4S van a kezemben?
-
Hali. iOS 7 béta mikorra várható? Amikor bejelentik 5s-el együtt?
-
AndrewTdi
addikt
Ja. és a flotta más tagjainak működik ez a szolgáltatás.
Hálózati beállítások visszaállítása segíthet?
-
AndrewTdi
addikt
Lentebb a linkek javítva!
És az utolsó kép:
4 -
bandigno
senior tag
válasz
manchester85
üzenetére
nem véletlenül, hanem mert tegnap kicsit összezavarodott a rendszer és pont a számomra legfontosabb névjegyzéken élte ki magát! már majdnem nyomtam a restore-t és frissítés és backupból vissza a normális névjegyzéket, mikor rájöttem a megoldásra! én sem akarok frissíteni, de sokszor a kiváncsiság hajt meg hogy 1,7 GB-ot foglal a telón az OTA frissítés és amióta letöltötte, előfordul elég sűrűn a belassulás és furcsa viselkedés! Ez zavar a leginkább! Így heti 2-4 alkalommal is újra kell indítanom a telót, hogy megrázza magát! amúgy egy i4-ről van szó nálam is, 16 GB!
vadászcsiga: nincs JB-elve, nem is terveztem! lehet ha JB-elem és törlöm, akkor a JB okoz majd ugyanilyen ingatag viselkedést! nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb! :S
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Sosem használtam facetime-ot, 2 hete próbáltam ki először. A klubbot altalanossagban értettem.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
Először is próbálj lehiggadni!
Nem a világ dőlt össze! 
-
manchester85
veterán
válasz
bandigno
üzenetére
Úgy érted véletlenül, vagy hogy majdnem "megtörtél". Igazság szerint még csak nem is éreztem szükségét a frissítésnek, egyszerűen egy gyengébb pillanatomban győzött a kíváncsiság. Mit nem adnék, hogy visszafordíthassam az időt 1 nappal...
Hihetetlen ez az egész, komolyan mondom. Valami nem működik jól, és még csak lehetőség sincs arra, hogy az ember visszafordítsa. Helyette vegyek most 200 ezerért egy újabb iPhone-t, mi?Irgum!
Egy fontos, jól működő feature veszett oda. Ha a világ dől össze, azt nem az iPhone topikban írom le. Vagyis itteni viszonylatban, igenis, egy világ dőlt össze.
-
bandigno
senior tag
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Beállítások/Általános/Hálózat/Mobil adathálózat/3. az internet tethering (megosztás)! Na ott az APN-nél kell lenni vminek! én pannonos vagyok, t esetén nem tudom minek kell ott lennie!
manchester85: bakker én is mit le nem küzdök itt, hogy ne kelljen frissítenem 5.1.1-ről! pedig már ma is majdnem megtörtént!

-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De neked is iOS 6-tal kezdődött a probléma? Nekem anno még a 6.0 béta volt, de mivel szaggatott a FaceTime, még a végleges előtt visszatértem 5.1.1-re. Aztán sokáig tartottam magam, de gondoltam, a 6.1.2 már biztos jó lesz. Másodjára faragok rá erre a frissítgetésre (anno 3G-vel nagyon csúnyán megütöttem a bokám, de ott legalább volt visszaút.) Nagyon nem szeretem az ilyen meglepetéseket. És az egyik legfontosabb feature. Fogalmam sincs, mit csináljak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Üdv a klubban
-
AndrewTdi
addikt
-
manchester85
veterán
Na jó, restore után is szaggat, menjen az anyjába az Apple. Szívem szerint most azonnal adnám is el a telefont. Eddig tökéletes volt, és nagyon gyakran használt funkció ez nálam.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Egy barátom nevében kérdeznék.
Adott egy független, nem basztatott i4. Volt benne egy T-s kártya, most ki lett cserélve egy flottás T-s kártyára. Azóta eltűnt az a funkció, amivel meg tud osztani mobilinternetet wifin. A flottában nincs tiltva ez, mobilnet is jár hozzá. ma kicseréltette a simkártyát, de ugyanaz a helyzet.
ha visszarakja a régi kártyát, a menüpont visszajön, újra meg tudja osztani.
Valakinek ötlete erre?
-
manchester85
veterán
válasz
manchester85
üzenetére
Megoldva.
-
manchester85
veterán
Na, jött szépen az error 3194, a host fájt pedig nem engedi módosítani: "ellenőrizze az elérési út és a fájlnév helyességét.
-
Spam123
tag
Hogy lehet beállítani azt, hogy facebookon, gmailen, gtalkon úgy mutassa ha írok üzenetet, levelet, hogy iPhone-ról lett írva? Láttam, hogy pár embernek kijelzi, de nekem nem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Persze
-
manchester85
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Fogalmam sincs. Elég szar mondjuk a netem, de eddig se volt gyors 8mbit/512kbit. Anno ugyanezt tapasztaltam még iOS 6 bétánál, akkor még ment is vissza az 5.1.1. Erre amint upgrade-eltem, máris akadt. Anyámmal meg haverral próbáltam, mindkettő rossz volt.
Most nyomok egy restore-t, DFU-ból, épp töltöm az IPSW-t, utána kipróbálhatjuk, ha gondolod, köszi. De náluk biztos nincs gond, és 5.1.1 alatt semmi gond nem volt. Ha ez is elbaszódott, nagyon a szívemre fogom venni, mert a facetime fontos lett volna. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85
üzenetére
Igen. Biztos nincs sávszél gond, akár nálad, akár a másik félnél? (Esetleg túl nagy ping)
Ha gondolod, letesztelhetjük.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
manchester85
üzenetére
Nekem is akad, engem jól hallanak és látnak, én viszont akadozva hallom/látom a hívott felét. Ez mit jelent? Kinél van a hiba?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85
üzenetére
Nálam tökjó a facetime i4-en, csak csomószor disconnectel. Mondjuk nincs valami hűdejó netem (4/2Mbit) szóval lehet, hogy emiatt.
-
manchester85
veterán
Na, kezdem a restore-t, akad a Facetime. Ha nem oldódik meg, soha többet nem frissítek a következő telónál az alapértelmezett szoftvert követő 2. főverzióra. 3G-nél az iOS4 szívatott le, i4-én pedig az iOS 6, de most nem lesz visszaút.

-
kenny123
addikt
Na, most vagyok gépnél, beléptem itunes-ba, purchased fül. Itt van a program, de azt hol tudom megnézni, hogy pénzért vettem-e?
Meg amúgy is, vásárlásról nem kéne valami emailt kapni?
Zsír, megvettem.
2.69 pénz, lehet írok supportnak. Annak mi a menete? -
bandigno
senior tag
ha valakinek egyszer csak összekuszálódna a névjegyzéke, mint nekem is történt tegnap, akkor a megoldás az icloud névjegyzék szinkron kikapcsolása, az összes névjegy törlése a telóról, majd a szinkron visszakapcsolása! nagy levegő kellett hozzá, hogy ne törlődjön véletlen sem a felhőből (nem tudtam mi fog történni és senki sem írta le, gondolom tapasztalat hiányában), de aztán szépen visszaszinkronizált mindent rendben! egész napos vacilálás után végre rend van!

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elvileg ezekkel a kábelokkal az iphone 4s is kompatibilis, ahogy olvasom. Most akkor amit én a kijelzőn látok akkor ugyan azt fogom látni a monitoron vagy egy lcd tv-n?

Hihetetlen ez az egész, komolyan mondom. Valami nem működik jól, és még csak lehetőség sincs arra, hogy az ember visszafordítsa. Helyette vegyek most 200 ezerért egy újabb iPhone-t, mi?

lugosi
icecave
-secret-
Zsolt,72
burgatshow