- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbence
senior tag
Köszi a válaszokat,csak azt nem értem,hogy miért csak most szabadított meg a játék árától,meg a vásárlási előzményeknél is csak ez az egy tétel szerepel,de akkor nincs baj,az a lényeg
-
rbence
senior tag
Ma szörnyű dologgal kellett szembesülnöm az iTunes használata közben,nemrég úgy döntöttem,hogy legalizálom az alkalmazásaimat,persze csak szépen sorjában,ahogy lesz rá keret,kezdtem a true skate-tel,ami 1,79€ volt,amikor beállítottam a kártyát,akkor utána vettem is egyből a játékot,levont kemény 582 forintot,gondoltam oké,érdekesen váltják a forintot biztos
Ma viszont békésen youtube-ozgattam,egyszer csak jön egy sms,hogy levontak 1,79 €-t a kártyámról,pislogtam,mint hal a szatyorban,hogy akkor most mi van. Úgy rémlik,hogy amikor megadom a kártya adatait,akkor az iTunes levesz egy bizonyos összeget,hogy ellenőrizze a kártya valódiságát,amit majd talán egyszer visszakapok,akkor az lenne az 582 HUF (~2.01€)?
Kicsit nyakatekert módon írtam le,de remélem valaki fel tud világosítani,előre is köszi -
rbence
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #36976 üzenetére
a második
Mondjuk én spec megbízok a logitech cuccokban,általában minőségi darabok,van itthon egy pár dolog tőlük és eddig azok közül egy öreg gamer egér egyik görgetőgombja adta be csak a kulcsot,aminek a második gazdája vagyokEgyébként bogarat ültettél a fülembe,elkezdtem nézelődni én is dokkolók terén,de szerintem télig már várok,mert ha megveszem az i5/i5S-t akkor azért ne csípőfogóval kelljen átszabni a 30 tűs dock connectort lightning-ra
-
rbence
senior tag
válasz
DM-Fan #36962 üzenetére
Itt van előttem imádott 3GS-em doboza,ezen látszik a sorozatszám kívülről is,szerintem az i5-ön is ott lesz,de majd a többiek megmondják, hogy így van-e
Más: felraktam a fentebb említett telefonra én is az új vibert,telefonon frissítettem,elindítottam,kiírta,hogy frissítés,aztán fél perc múlva mutatta az üzeneteimet,gépen mutatta,hogy frissítsem a programot,mivel megvolt,rányomtam a next-re,elküldte az aktiváló kódot telefonra,beírtam gépen,leokéztam és már itt virítanak a kontaktok is,ha írok valakinek,azonnal látszik telefonon is,szóval működik töléletesen iOS 5.1.1-es telefonnal
szerk.: valami nem okés,küldeni tudok,de amikor nekem írnak,nem a kontakthoz rakja a bejövőt,hanem csak a számát írja ki és nem tudok neki válaszolni,csak ha az ő ablakára váltok,hogy is van ez? -
rbence
senior tag
válasz
Barett 50cal #36889 üzenetére
mobilnethez összvissz az apn-hez kell írni azt,hogy online,illetve tetheringhez is,minden más maradhat üresen (max az mms-sel lehet szórakozni,ha nagyon kell),legalábbis 3GS-en összesen ennyi kell telenoros kártyához,ha ez megvan akkor a telenor oldalán nézd meg,hogy nincs-e felfüggesztve a mobilnet valamiért,jobb ötletem nincs
-
rbence
senior tag
válasz
delofeu #36797 üzenetére
Én most egy 3GS-t nyúzok,viszonylag használható,de már közel sem olyan smooth,mint fénykorában
Játékok jól mennek rajta,de pl az infinity blade 2 van,hogy fogja magát és kilép,meg a facebook app szokta még ezt csinálni,a többi alkalmazás jól fut,böngésző is,optimus 2X-ről váltottam vissza és ahhoz képest nagyon csúnya volt a kijelzője,mondjuk már megszoktam,de karácsony környékén lecserélem én is 5-re vagy 5S-re (vagy hogy fogják hívni). Azt hozzáteszem,hogy szanaszét van tweakelve a telefon,winterboard,activator meg csomó folyamatosan futó dolog megy rajta és így is szerethető még mindig -
rbence
senior tag
válasz
peugeotmate #36636 üzenetére
-
rbence
senior tag
-
rbence
senior tag
válasz
Ragnar95 #36543 üzenetére
Szerintem is DFU-t kéne nyomni neki,ha ott se látja,akkor ciki,de gondolom úgy fel kell ismernie azért,ha nem barmolták szét a dock csatit
Nekem a régi 3GS-emnél kijelzőcsere után nem ment a wifi,másnap visszamentem és azt mondták,hogy alsó hangon 15 ezer az alaplapcsere és nem ők cseszték el...Ráadásul úgy,hogy előtte volt 2 vagy 3 szervizben és mindegyik cifrább dolgokat mondott a telefonra,volt ahol állítólag mutatták faternak,hogy meg van csavarodva az alaplap
Nagy szerencse kell hozzá, hogy jó helyet fogjon ki az ember
-
rbence
senior tag
válasz
skidrowkill #36486 üzenetére
hidd el,hogy nem fogok tudni
:/
szoftveresen független a csoda,az előző szifonom at&t függő volt,a mostani legalább már magyar vodás,de ilyen kártyát is csak az aktiváláshoz használok -
rbence
senior tag
válasz
skidrowkill #36438 üzenetére
Az a baj,hogy függetlenítve van a telefonom,úgyhogy ha újraindulna valamiért a telefon,akkor amíg nem kerülök gépközelbe,elérhetetlen lennék,a laptop meg nem lehet mindig nálam:/ majd lehet megpróbálkozok még a 6.1.2-vel,mert van shsh mentésem hozzá,csak az aktiválás miatt kérdéses a dolog:/ letiltott/inaktív sim kártyával lehet aktiválni a telefont?
-
rbence
senior tag
válasz
skidrowkill #36410 üzenetére
Ha semi-tethered jailbreakelt telefont újraindítok,akkor hogy kell érteni, hogy jailbreak nélkül indul újra? Mint mondjuk ha hangerő fel mellett kapcsolom be vagy csak a rendszer azon részei nem érhetőek el átmenetileg,ahol a cydia tweakek működnek,tehát mondjuk a feltelepített dolgok mennek,csak újakat nem tehetek fel?
-
rbence
senior tag
válasz
bull84ghia #36341 üzenetére
Miért respringelted?
Ha cydiaból telepítettél valamit,akkor home+power gomb,amíg elsötétül a telefon,aztán hangerő fel gomb nyomvatartása mellett kapcsold be és töröld a tweaket amit utoljára raktál fel,ha az akksi a ludas,akkor hagyd töltőn egy darabig,előbb-utóbb magához tér -
rbence
senior tag
válasz
ZozzHUN #36182 üzenetére
Azért az az 1350 már eleve gyanús,hogy tényleg gyári-e.
Speedshopban van 3590-ért,modellszámmal,mindennel,az már picit hihetőbb
-
rbence
senior tag
válasz
TommyNagz #36147 üzenetére
én régebben apróságokat cseréltem le,pl az oldalakat jelző pontok helyett régi színes alma logó volt,letöltésnél a spinner helyett radar,most annyit változtattam,hogy szolgáltatónevet és a feloldás szövegét lecseréltem,de hátterekkel is nagyon fel lehet dobni szerintem,nekem ezek a háttereim-> link
@Varlaisaran: az apple fórum szerint akksi hiba,javítottam már néhány 3G-t és GS-t, de ilyen hibával nem találkoztam
-
rbence
senior tag
válasz
kenny123 #36137 üzenetére
Szerintem bűn a gyári lockscreent komolyabban megbolygatni, főleg azzal, hogy összevissza húzgálni egy szoftveres gombot a gyári balról jobbra helyett, de lehet, hogy ez csak az én szívemhez nőtt hozzá,mondjuk a slider hátterének eltűntetése egész jópofa
Amíg androidos telefonom volt, azt is próbáltam iPhone-osítani,- hogy kevésbé hiányozzon a cucc- fémszínű értesítési ablakkal,a menü hátterét szürkére cseréltem, stb, de hogy az iPhone-t androidosítani...
Az iOS így szép, ahogy van, a hetedik meg talán még szebb lesz
-
rbence
senior tag
-
rbence
senior tag
válasz
TommyNagz #36123 üzenetére
Az imsi szám,de szerintem azt hálózatra csatlakozáskor kapja a telefon,nem? Mondjuk szerintem a legegyszerűbb,hogy kipróbálni 2 sim kártyával,ha megy mindkettővel,akkor független,ha nem,akkor nyilván olyan függő,amelyik kártyát elfogadja, persze ha aktiválás előtt van az ember,akkor ott már bonyolultabb a dolog
@Palika71:milyen iPhone-od van? Gyári maps talál jelet? -
rbence
senior tag
válasz
RigoJancsi #36107 üzenetére
Biztos lesz,akinek megéri váltani,de leginkább az apple-nek éri meg, ha váltasz
Komolyra fordítva a szót,a nexus 4 egy full sallangmentes androidos telefon,ún. referenciamodell,nyitható bootloaderrel,szanaszét lehet haxolni,pár év múlva viszont kell is,ha friss rendszert akarsz rá, aztán majd lehet toldozni-foldozni,hogy minden működjön rajta,én ezért váltottam vissza optimus 2X-ről 3GS-re,mert a szifon öregebb 2 (!) évvel és mégis még mindig kapja a frissítést,szóval ha a szoftveres támogatottság a fontos,akkor a hetedik generációs iphone-ra megéri majd beruházni vagy épp az iPhone 5-re,mert annak meg lejjebb megy az ára -
rbence
senior tag
akkor gondolom hasonló modellszámod van,mint nekem,ez csak annyit jelent, hogy magyar piacra szánt és vagy t-mobilos vagy vodás,legalábbis az én MC637CM modellszámú 3GS-emre,de egyébként közvetlen a check alatt írja, hogy your device is sim-locked, már ha szolgáltatófüggő persze
-
rbence
senior tag
válasz
RigoJancsi #36087 üzenetére
Legkorábban nyáron mutatják be a pár hsz-szel fentebb linkelt wwdcn az új iOS-t,iphone csak ősszel lesz, ahogy szokott.... Nem hiszem,hogy nagyobb lesz
"tényleg lesz benne fejlesztés is" - szerintem eddig se lett butább a frissebb generáció -
rbence
senior tag
redsn0w-val, itt a leírás hozzá ,nem nagy ördöngősség, csak le kell tölteni hozzá a 6.0-ás ios-t ami 700 mega,de ha gyors neted van, akkor az se tart sokáig
-
rbence
senior tag
hát,akkor ez nem lesz egyszerű
pedig a dobozon is rajta van,serial alapján nem hiszem, hogy megy a dolog,néhány oldal reklámozza,hogy le tudja csekkolni,de az fizetős ugye...a másik lehetőség,hogy csinálsz redsn0w-val csinálsz egy tethered jailbreaket,az lehet,hogy átlöki a telefont az aktiváláson,igaz,pl a push nem fog menni de legalább a modellszámot meg tudod nézni -
rbence
senior tag
válasz
Mela Kehes #36026 üzenetére
Otthon
Ha szoftveresen független,akkor a cydia appban ott figyel az ultrasn0w,a modem szoftver 6.15.00 (nincs gps) vagy 5.13.04,legalábbis 3GS-en így van,újabb típusokon passz -
rbence
senior tag
-
rbence
senior tag
olyan nincs, hogy nem megy fel
ha nem akarod jailbreakelni,akkor simán fel kell, hogy menjen a 6.1.3 rá
3194-es iTunes error lehet tűzfaltól, vírusírtótól, rossz host fájl- tól vagy tinyumbrella-tól.
Ha windows-os géped van, akkor a C:\Windows\System32\drivers\etc mappában van a hosts fájl, abból kellene minden olyan sort törölni, ahol gs.apple.com-ot találsz -
rbence
senior tag
válasz
csusza` #35585 üzenetére
Jó,csak fentebb azt írtad,hogy t függő és nem olyannal akarod használni,ebből gondoltam,hogy az unlock a lényeg
Egyébként redsn0w-val tudsz rá rakni másik szoftvert,nekem is azzal ment fel az 5.1.1
Ha jól tudom a cydia menti automatikusan az shsh-t,azért lehet ott neked -
rbence
senior tag
-
rbence
senior tag
Hagyd rá,ugyanaz megy itt is,mint Handrásnál a real racing bejegyzés alatt,azok szapulják a jailbreaket,akik a büdös életbe nem használták, csak írogatják ész nélkül, hogy lassul,melegszik,újraindul tőle a telefon, mert fogalmuk sincs az egészről.Oda is belinkeltem,ide is belinkelem,aki egy kalap alá veszi a warezzal,illetve mindenféle valótlant állít,olvassa el EZT
-
rbence
senior tag
válasz
Ragnar95 #35228 üzenetére
Nálam ez a 2 pont ment 3GS-en
igaz,az infinity blade 2 indítása előtt a winterboardot le kellett tiltani,mert elfogyott a ramde a gta 3 egész szépen futott
@Danny750:ha nem tudod aktiválni t-s kártyával,akkor nagy valószínűséggel nem t függő vagy nem magyarországi t-mobilos -
rbence
senior tag
válasz
bull84ghia #35191 üzenetére
Nem csak türelmetlen vagy a 4S-hez képest?
Ha 5-10 percnél tovább kell rá várni,akkor mehet a jailbreak újra -
rbence
senior tag
válasz
Tibee86 #35173 üzenetére
2-3% alá nem is nagyon tudod meríteni,mert akkor már kikapcsolja magát a telefon
Egyébként teljesen egyetértek Veled, a JB az iOS-nél az, ami androidnál a root,a cfw, csak ez sokkal biztonságosabb, nem lesz tőle instabil a rendszer,ha esetleg olyat rak fel az ember, amitől mégis kikészül a telefon,akkor bekapcs. közben hangerő gomb fel és minden cydia app letiltásra kerül, én mindkét iPhone-omat jailbreakelve használtam és valószínű a következőnél is így teszek majd,nélküle félkarú óriás a szifon -
rbence
senior tag
válasz
amulet #35151 üzenetére
Volt már jailbreakelt telefonod?
3GS-en szerintem meg lehetne érezni, ha lassul néhány tweaktől a telefon,de a többség nincs hatással a telefon teljesítményére,viszont a felhasználói élményt javíthatják(pl szövegbevitelnél scrollozás,lapozással alkalmazásváltás és még sorolhatnám),arról nem is beszélve,hogy az apple,de még az android devek is előszeretettel kölcsönöznek a jailbreak appokból ötleteket... -
rbence
senior tag
Csak nekem újdonság,hogy ingyenes az infinity blade?
-
rbence
senior tag
Gépen olvastam a szifon.com-on, hogy az iOS 7-ben alapból benne lesz a root jogosultság, akartalak már kérdezni titeket, hogy ki mit tud erről, most néztem a mobilos oldalukat, ott virít mellette, hogy ápr. 1 a cikk dátuma...
Pedig annyira szépen, hihetően írták meg, ráadásul ha azt nézzük, hogy mennyi mindent nyúlt az apple a cydia store-ból,a jailbreakkel is megtehetnék... -
rbence
senior tag
válasz
bendeguz76 #34286 üzenetére
a függetlenítős dologról nem szeretnék itt írni,én redsn0w-val raktam fel iOs 5.1.1-et, mert az iTunes az istennek se akart mentett shsh mellett se feltenni 6.1.2-es rendszert,ráadásul ha iTunes nélkül frissítesz (redsn0w-ban van egy olyan,hogy extras - even more - restore), akkor a baseband szoftver nem frissül, viszont előtte tinyumbrella-val csinálj shsh mentést mert az kelleni fog a restore-nál.
-
rbence
senior tag
Közben megoldódott a facebook mizériám, az a lényeg, hogy szépen, az apple által elfogadott módszerrel kell aktiválni a telefont, mert én balga update után egyből rátoltam a redsn0w-t,ami hacktivál, amiért jutalmul nincs push, find my iphone és társai...
-
rbence
senior tag
válasz
Totheground #33930 üzenetére
wifi sync-et próbáltad?
-
rbence
senior tag
iPhone 3GS hangszórója mitől lehet halk és recsegős? Most cseréltem benne hangszórót és a hiba továbbra is fennáll
Itt van mellette egy másik 3GS az enyémből kivett hangszóróval és hangosabb sokkal. Valakinek erre tippje?
-
rbence
senior tag
válasz
Vasinger! #33321 üzenetére
nálam az e-mailnél (gmail fiókkal) nincs is push
ugye van a globál beállításoknál egy olyan,hogy új adatok begyűjtése,az push-ra van állítva,de ha ott rámegyek legalul a haladó menüpontra,ott már csak az iCloud-ot lehet push-ra állítani,ez másnál is így van? A gmail csak fetch vagy kézi lehet.
(#33324) snooze És itt a válasz a kérdésemre -
rbence
senior tag
válasz
snooze #33303 üzenetére
Megoldottam!
Cydiában a nyitóoldal közepén van egy olyan,hogy more package sources sources és ott ottvan
Igazából más miatt is kellett volna, csak azt nem értem,hogy manuálisan miért nem lehet hozzáadni
szerk.:és ráadásul a törölt repo-ból felrakott tweakek is megmaradtak,nagyszerű -
-
rbence
senior tag
A Modmyi repo működik valakinek? Nekem alapból nem volt fent jailbreak után és nem is tudom hozzáadni az apt.modmyi.com címmel,a neten keresgélve olyat találtam,hogy modmyrepo.com kell helyette,látszólag le is szedi az alkalmazások listáját,de a repo üres
-
rbence
senior tag
Nektek csinált már olyat cydia tweak,hogy totál kinyírta a telefont?
Felraktam a zeppelin-t 6.1.2-es 3GS-emre,a telepítés szépen végigment,majd respring,semmi töltést jelző hang,helyette alma logó...és almalogó...és almalogó...kezdtem pánikba esni,hogy megint hajnalig tartó jailbreakelés,repo-k visszapakolgatása és tweakek újrarakása jön,de szerencsére úgy működött a történet,hogy home+power gombbal kikapcs,utána hangerő fel nyomvatartása mellett bekapcsoltam a telefont,töröltem a zeppelint és a repoját,telefon kikapcs majd vissza és ment mindenTudom,sokaknak nem újdonság,hogy le lehet tiltani minden tweaket ilyen egyszerűen,de nekem hatalmas segítség volt, hátha másnak is az lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest