- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
pockhome #60464 üzenetére
A titkos algoritmus: alvó képernyőnél nincs piros gomb, amúgy meg igen.
(Egyébként tökéletesen logikus. Amikor a telefon lezárt állapotban van, akkor sanszos, hogy a zsebedből veszed ki. Hogy a véletlen hívásfogadást, -elutasítást megelőzzék, ezért csak csúszkás felvevő gomb van. Ha ilyenkor is lenne piros, egy rakás hívást eldobnál. Működő kijelzőnél nincs ilyen gond, ott nyugodtan ki lehet tenni a sima piros és zöld gombot.) -
Ragnar95
félisten
válasz
pockhome #34169 üzenetére
Valószínűleg nem volt a kártyán fedezet...Utalj pénzt a kártyára és utána engedni fog frissíteni.
turbobusa: látom, nem érted a lényegetTök mindegy az eladónak, mennyi pénzt halmoz fel, ha egyszer nem tervezi, hogy bármikor is akár csak 1 Ft-ot is fizessen a teló megvásárlása után a szolgáltatónak...
-
-
kiskeke94
tag
válasz
pockhome #24417 üzenetére
Sziasztok,
Lenne egy nagy problémám amivel már fél napot szenvedtem. Vettem a mai nap folyamán egy Iphone 3Gs-t és hát sajnos sehogysem tudom APPLE STORE-t megcsinálni! ID és jelszo megvan regisztráltam küldték is levelet aktiváltam! De amikor leszeretnék tölteni egy ingyenes app-t nem engedi mert tovább kéri az adataimat mint Pl: kártya szám meg ilyenek!!Nos és megnéztem és sokan irták hogy menjek a NONE menüre de nekem olyan nincs!(akkorsem ha free app-t szednék le) Segitsetek pls! Nem tudja valaki mi a probléma?
-
bandigno
senior tag
-
nord_
veterán
válasz
pockhome #24061 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a használati utasítás elolvasását.
35. oldal. -
Kommy
veterán
válasz
pockhome #23583 üzenetére
Elég helyzet ez, pedig jól csinálod.
Ha rámész a telefonra, ott a hangok fülre akkor hogy néz ki?
(#23584) Ragnar95: Én kimondottan sehogy, nem használok saját csengőhangot, audiko.net-ről (rihanna diamonds-t ) szedtem le próbaképpen csengőhangot, az látszik rendesen mindenhol.
-
Kommy
veterán
válasz
pockhome #23581 üzenetére
Semmi gond nincs velük nálam minden gond nélkül mennek, igaz csak kimondott csengőhangként, tehát csak csörgésre lehet őket beállítani sehova máshova.
Leírom és hogy csinálom. Legújabb iTunes-t használom Mac alatt, a telón iOS 6.1 beta 4 van és wi-fi sync, tehát még kábelen sincs a telefon.
Fogtam letöltöttem a kettőt csengőhangot a mail-ből az asztalra, ráhúztam az iTunes ikonra --> berakta a hangokhoz (tones), rányomtam iTunes-ban a hangokra (tones) kijelöltem a két hangot, megfogtam elkezdtem húzni -->megjelennek az iOS eszközök ráhúztam a telefonra és készen is van, már másolja is a telefonra.
nincs bekapcsolva a bal oldali menü, de úgyis megy ha ott húzom a telefonra akkor is jó.
Töröld ki a hangokat az iTunes-ből és add hozzá újból úgy ahogy leírtam, és próbáld meg újra.
-
Kommy
veterán
válasz
pockhome #23573 üzenetére
Valamit nem értek, ha egyszer felül a nálam Library-ban a hangoknál benne van a csengőhang akkor ha onnan elkezded az húzni rá a telefonra (bal oldalon) (mivel nem lehet külön a hangokra húzni, mert elintézi maga a megfelelő helyre rakást) akkor ott + jelnek kell lennie. Ha így csinálod akkor küld el, vagy rakd fel valahova azt a hangot ami nem megy, és megnézem nálam mit csinál. kommykt kukac freemail pont hu-ra küld vagy rakd fel valahova és linkeld be-
-
Kommy
veterán
válasz
pockhome #23568 üzenetére
oké akkor neked kézin van akkor hagyd azon.
de ne úgy add hozzá.
Ha iTunes 11-et használsz akkor kapcsold be a sidebar-t (ctrl+s) aminél bal oldalon megjelenik a telefon meg minden fontos, a csengőhangot add hozzá az iTunes-hoz és onnan a tones-ból húzd át a telefonra a csengőhangot.
Mert ha máshogy húzod be akkor nem mennek mint nálad.
Nézd meg az én képemet az első kettő az asztalról lett másolva ugyan olyan mint a tied az utolsó pedig az iTunes Library-ból áthúzással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest