- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Mindössze egyetlen kérdésem lenne: Amikor hívnak, pl Édesanyám vagy tesóm, akkor miért nem tudom elutasítani a hívást?
Egyetlen zöld csúszka van alul, de lerakni sehogy sem tudom. Ismeretlen számnál egy felfele mozdulattal megjelenik 2 gomb, egy piros és egy zöld, viszont van pár szám aminél nem akar működni.
Van erre valami beállítás?
Előre is köszönöm!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
sziasztok!
lenne egy kis problémám.
megvettem az nPlayer-t, bankkártyával fizettem, minden OK volt meg minden, de ma reggel le akartam szedni egy ingyenes appot és azt írja hogy nem fogadta el a kártyámat.
hogy tudom visszacsinálni hogy vagy elfogadja, vagy visszavonja a vásárlást és letörölje a programot vagy tökmindegy csak frissíteni sem engedi már a progikat (pl most a 9gag-et)
minden jól van kitöltve, ezért is nem értem a problémátGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
sziasztok!
egy jó .avi lejátszó kellene nekem, mert a Player Xtreme-t már nem találom
lehetőleg ingyenes
előre is köszi!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
újabb kérdés:
a kontaktjaimat szeretném lementeni, lehetőleg a SIM kártyámra, iOS-en belül hol tudom ezt megtenni?
előre is köszi!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
sziasztok!
keresnék egy olyan programot windowsra amivel minden zenémet le tudnám menteni a gépre az iPhoneomról..
előre is köszi!
találtam is
SharePod[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
a Do Not Disturb-bughoz:
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
[iPhone 6
ennek van valóság alapja?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Az edge halozaton E betu helyett egy karika van, az wtf?
igy nez kiGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz ittakary #24367 üzenetére
Nem csak 1 evig tilthatja le a T a telefont?
En ugy tudom, ha 2 eves a husegido es a 2. Evben nem fizeti akkor mar a teloval elv. nem csinalhatnak semmit, en ugy tudom.Akkor jo, nekem mar letelt a 2 ev
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz ittakary #24306 üzenetére
ez ráfog a hátuljára, vagy ugyan úgy karcolódik tőle ha leteszed?
mert az antenna-védelmen kívül én nem sok értelmét látom a bumpernek, nekem amilyen tok van, az se az oldalát nem karcolja, és még a kamera is jól fotóz benne.
havernak meg a 4eFt-os műanyag tokja szerte-szét koptatta már az egészet körbeGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz B-L-A-C-K #24234 üzenetére
én amikor megvettem úgy volt hirdetve hogy nem egy mai telefon (akkor még nem volt 1,5 éves) és amikor megnéztem karcmentes volt(azonnal meg is vettem), még most is csak 1 kisebb karc van a kijelzőn szóval büszke vagyok rá
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #24229 üzenetére
nekem meg a 6.0-val volt gyorsabb mint a 6.0.1-gyel.
nem tudom valahogy visszatenni rá?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
-
-
pockhome
senior tag
srácok!
van valami beállítás arra hogy ha hosszan nyomom a hangerő fel/le gombokat akkor zenelejátszás közben ne a hangerő menjen a maxra hanem a köv. számot kezdje el játszani?
csak mert a defy-m tudta ezt az androiddal, akkor ennek is tudnia kéne (nem? )Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #23954 üzenetére
nekem sem engedi...akkor ez lesz a baja
más:
Azt meg lehet csinálni, hogy ha rádugom a gépre a telót, akkor a képeket szinkronizálja, de nem a gépről, hanem a gépRE lementse.
van erre valami opció?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
srácok, frissítettem 6.0.1-re (i4) és azóta lassabb a facebook app
már letöröltem és újratelepítettem, probléma továbbra is fenn állez az 500. szakmai hsz-om
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Nekem i4, 6.0.1 es ha leveszem minimumra meg be van kapcsolva az auto. akkor se csinal semmit
Szerk: a csuszka nem mozdul, de ha ki-be kapcsolgatom akkor szemmel lathatoan valtozik(sotetul perpill) a kijelzo, tehat nincs gaz
Mar kezdtem megijjedni...[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Végül csak sikerült kiküszöbölni a problémát a csengőhanggal, mindenkinek köszönöm a segítséget!
ha valakinek valami kérdése van, szóljon, hátha ismét sikerül kiküszöbölni
Viszont szerintem ez valami bug-anomália lehetettGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
az itunes könyvtárában megvan, viszont ha innen fogd-és-vidd módszerrel be akarom húzni a Balázs-Hangok-ba akkor nem engedi egy piros kör áthúzva.
ha megvan az itunes-hangok mappában, onnan hogy tegyem a telefonra?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz ferrari1 #23569 üzenetére
az iRinger meg azt írja amikor kész a csengőhang és rátenné hogy :
Failed to Sent Tone to iOS device.
Please make sure the file is not in use the try again. -hibaüzenet, OK aztán kilépGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
csakhogy én nem ott szoktam beletenni a dolgokat, hanem így:[link]
mert így ha van vmi új akkor csak ctrl+C és már rajta is van. de a cs.hangoknál ez nem működik.viszont ha bepipálnám ott a hangok szinkronizálását, akkor meg kiírja ezt:[link]
ha rányomok hogy Törlés és szinkronizálás, akkor meg gondolom az összes eddigi zenémet letörli róla.
azt előtte nem tudnám lementeni valahova?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz pockhome #23514 üzenetére
tehát becopyztam, már 3x is de nem akarja rátenni, és így néz ki.
ellentétben a zene részlegben, ahol oldalt nincs az a szaggatott vonalas kör, és fenn is van a telón a fájl:
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
sziasztok!
csengőhangot szeretnék beállítani, egyedi sajátot.
megvan az m4r fájl meg minden, de frissült az iTunes a 11-esre és nem találok olyat hogy csengőhang vagy Tones mappa.
valakinek valami ötlet?u.i.: próbáltam visszatenni egy korábbi verziót, de azt írta amikor el akarom indítani hogy valami fájl egy újabb verzióval lett létrehozva, és ki is lép.
szuerk: közben megtaláltam, viszont a beállításokban a csengőhangnál nem látom sehol, valaki valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest