- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
Topikgazda
-
Shyciii
veterán
válasz
Sn00k #287909 üzenetére
Sn00k ,Coleman.B
Nah kicsit jobban belefolytam, mert amúgy ez a funkció nem lenne rossz, igaz nekem manuálisan. Szal az eredmény: Megvalósítható, működik, de...
Először is ugye nincs ilyen parancs, mert az Apple ugye "felhasználóbarát", ezért kerülőmegoldást alkalmaztak már régen is a userek. Vagyis be kell kapcsolni a Voice Controlt, majd be kell mondani, hogy mute sound (régebben mute on volt, ezért nem működik az ios 14-es shortcut most....), majd ki kell kapcsolni a voice controlt. én raktam mindegyik elé 1mp várakozási időt, mert lassú az iphone felfogása. Ezt az automation alatt létrehozva beállítható, hogy mindennap x órától x óráig menjen. De ez csak akkor működik, ha a hangerőt kellően magasra állítod, hiszen a gépi hang bemondja a megadott szöveget, amit a készülék mikrofonja kell hogy meghalljon (tehát saját maga...), és akkor végrehajtja. Ez azt eredményezi, hogy mikor bekapcsol meg kikapcsol az automatika, akkor te is, meg a környezeted is hallja, hogy mute-ra kapcsoltál, meg kiHa így is érdekel a megvalósítás, akkor leírom részletesen, hogy miket csinálj.
-
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
Sn00k #150435 üzenetére
Nem, sajnos nem ilyen egyszerű, ahogy gondolod.
Attól függ, hogy milyen file-t akarsz letölteni. Pl. pdf-hez nem jó csak az az app, ami tud pdf-et kezelni. Olyat ajánlottam az előbb. De ha mondjuk egy videót akarsz megnézni, azt egy másik app tudja kezelni, letölteni.
Szerintem, azt a file-t, amiből elindítottad ezt a témát, nagy valószínűséggel nem is töltőtte le a feleséged, hanem csak megnyitotta valamelyik appal vagy csak próbálta megnyitni.És nem google drive-ot írtam, hanem icloud drive-ot, de nincs jelentősége. Úgy tudnád megnézni melyik appban lehet a keresett pdf, ha egyátalán le van mentve, hogy keresel egy másik pdf-csatolnányt és megnézed, hogy a telefon milyen appokat ajánl fel a megnyitására, hátha valamelyikben ott van.
-
-
agabe
addikt
válasz
Sn00k #118856 üzenetére
Mindig az számít mihez viszonyítva suxx. Jelenleg a 9.0 -ás hozott újításokat amik jók, de közben jó néhány apróságban az előző 8.4.1 -hez képest kevésbé stabil és mikrolagok sokszor fordulnak elő ám egy új androidos rendszerhez képest meg merem kockáztatni, hogy még így is jobban használható. A várható frissítések után pedig megint kiemelkedő lehet, de jelenleg nem ott tart amit észre lehet venni az előző már csiszoltabb verzióhoz képest.
Engem zavarnak a mikro akadások (amik androidon is megvannak és nem szeretem) annyira, hogy már csak amiatt is visszamentem a 8.4.1-re.
A nem teljes optimalizáltságot jelzi, hogy I5S, I6 -on ugyanaz a helyzet, míg nálam Air2 -es ipad egész jó, azt nem is állítom vissza 9.0 -ról.(#118875) gyuromoj:
Az szép...akkor ma már lehetnek házi review-k is youtube-on
A geekbench eredmények szépek, és kb számítani lehetett rájuk, de eddig valamivel kevesebb (pár százzal) volt a kiszivárgott pontérték. -
galaxys80
veterán
-
erdoke
titán
Ha a Beállítások/Hangok alatt engedélyezted, hogy a hangerő gombok állítsák a csengő/jelző hangokat, akkor mindig azt vezérlés a gombokkal, aminek éppen értelme van. Játékban vagy média alkalmazásban azok hangerejét, beszéd közben a hangszórót, alaphelyzetben pedig a csengőgangot ill. a figyelmeztetések hangját.
Szóval csak arra kell figyelni, hogy mikor nyomkodod a gombokat.
Csodálkozok, hogy van, aki erre magától nem jött rá. -
-
Bilux
veterán
pixel hibával vittem be és 20 nap után a második "javított" készülék volt tökéletes.
Az első "javított" is pixelhibás, szervizes szerint poros volt. A lényegen nem változtatott nem vettem át a készüléket. Most van egy újra új végre tökéletes készülékem1év garanciával...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest