- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Adott egy iphone XR, amiről márciusban át lett állva androidra, közel mindent át is szinkronizált, majd törölve lett róla mindent. A páromnak volt rajta egy nagyon fontos hangfájl csengőhangnak, ami Androidra szinkronizálva annó át is ment és használta is. Most iphone 13-ra váltva az adatok 90%át sikerült visszatenni, de a fontos csengőhangot nem.
Viszont a régi iphone XR-en megvan a csengőhang a csengőhangoknál, de sehogy nem tudom rátenni az iphone 13-ra. itunes nem látja, windowsos "Apple devices" app nem látja.
Tudnátok segíteni abba, hogy miként lehetne az XR-ről áttenni a 13-ra ezt a csengőt? A droidos készülék (amin szintén megvolt a csengőhang) már nem áll rendelkezésre.
(A csengőhang a gyerkőc csecsemőkori nevetése, így számára nem lehet pórolni. Több gyereket nem szeretnénk, az nem megoldás)[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
válasz Stauffenberg #312508 üzenetére
oh! köszönöm! Ez segítség!
-
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Legelőszőr is szeretném jelezni nektek, hogy picit sok türelmet fogok igényelni a kérdéseimmel és a hozzá nem értésemmel, ugyanis sosem volt iphone készülékem, világ életemben samsungos voltam, remélem ennek ellenére megtűrtök itt pár kérdés erejéig.
A páromnak van egy céges iphone xr készüléke, amit sok sok éve használ, de most áttértek Samsungra, kapott egy S23-as készüléket. Az a feladat, hogy valamilyen formában az icloudban tárolt 140 gigányi fényképet és videót le tudjam menteni neki windowsos pc-re. Én már itt elakadtam. A telefonja csak 64 gigás. Illetve csak úgy van lehetőség leszedni cloudon kerezstül, hogy összesen egyszerre 1000db képet tudok lementeni? (tobb mint 14000 kép és videója van)
még kérdések:
- van e lehetőség valahogy az iphoneon mentett jelszavait (appokhoz tartozó jelszavakat is) valahogy átvinni a samsung készülékre?
- van e lehetőség a viber beszélgetéseket / előzményeket átrakni a samsungra? (sajnos eddig csak azt olvastam ,hogy nincs)
- van egy régi csengőhangja, amit a gyerkőc kiskorában vett fel, ahogy nevet. Ezt hol találom illetve hogyan tudom "kimenteni" az iphoneról, hogy át tudjam neki tenni a samsungra?
Ha esetleg veszitek a fáradtságot a válasz adásra, megpróbálnátok valahogy úgy leírni / magyarázni, hogy figyelembe veszitek, hogy teljesen idegen számomra az ios és minden hozzá tartozó környezet?
Előre is nagyon köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és segítetek picit![ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
A fiamat szeretném meglepni karácsonyra egy Airpods 2 fulessel, viszont számomra teljesen idegen az alma téma minden árnyalata. Sajnos az anyagiak miatt a használt fuleseket nézem. Olvastam, hogy viszonylag sok a hamisítvány, viszont olyat is, hogy ios16 már parositaskor megmondja, hogy eredeti e vagy sem. Ez valóban igy van? Bármilyen iphone ios 16tal jelzi nekem, hogy eredeti e? Esetleg tudtak annyira előre menni a kínaiak, hogy az fake fuleseket is eredetinek ismeri fel? Van esélyem arra, hogy ios16 mellett is át tudnak verni ha parositaskor azt írja, hogy eredeti? Esetleg ha az eladó telefonját csatalkoztatjuk a szemem előtt "sokadjara", akkor is kiirja a hamisítvány, ha hamis?
Bocsanat a tudatlansagomert.[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Eddig nálunk mindenki androidos volt a családban, viszont a fiam kapott egy iphone xs-t. Eddig teljesen jól tudtuk használni a google family link szolgáltatást különböző korlátok beállítására illetve helymeghatározásra, viszont iphonera feltelepítve azt írja, hogy ezzel a fiókkal nem használható a family link.
Van arra valami ötletetek, vagy javaslatotok olyan appra, ami hasonló tulajdonságokkal bír, mint a family link, és az én Androidos telefonomról tudom "felügyelni" és korlátozni az iphoneját?Bocs, ha hülye kérdés, de számomra teljesen idegen ez az almás világ.
-
AndrewTdi
addikt
Ja. és a flotta más tagjainak működik ez a szolgáltatás.
Hálózati beállítások visszaállítása segíthet?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Lentebb a linkek javítva!
És az utolsó kép:
4 -
AndrewTdi
addikt
válasz Ragnar95 #32720 üzenetére
Igen. netezni tud rajta, kifogástalanul. Csak megosztani nem tudja.
Állítólag nincs tiltva ez a szolgáltatás. (én nem is tudtam, hogy külön ilyet le lehet tiltani)
#32722) bandigno: ezt le tudnád írni picit szájbarágósabban? Hol és mit kéne beállítani pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Egy barátom nevében kérdeznék.
Adott egy független, nem basztatott i4. Volt benne egy T-s kártya, most ki lett cserélve egy flottás T-s kártyára. Azóta eltűnt az a funkció, amivel meg tud osztani mobilinternetet wifin. A flottában nincs tiltva ez, mobilnet is jár hozzá. ma kicseréltette a simkártyát, de ugyanaz a helyzet.
ha visszarakja a régi kártyát, a menüpont visszajön, újra meg tudja osztani.
Valakinek ötlete erre?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest