- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz AndrewTdi #320403 üzenetére
Biztos nincs meg az a csengőhang valahol valami egyéb fájl formájában?
Például videó is jó, amiből ki lett vágva (ha egyáltalán így történt akkoriban is).Nekem is van egyedi csengőhangom, de direkt a Fájlokon is belül is tartok belőle másolatot, hogyha elveszne, akkor azt 3uTools-al újra fel tudjam varázsolni a telefonra, ha adódna közben valami.
Telefonon motoszkálva én sem látok lehetőséget, hogy megosszam vagy kiexportáljam fájlba azt a csengőhangot.Esetleg amivel próbálkoznék még, hogy az XR-t szintén 3uTools progival rádugnám PC-re és megnézném, hogy ott van-e lehetőség a csengőhang valamilyen módú kinyerésére.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz AndrewTdi #312498 üzenetére
Ha van Mac gépetek, akkor a Keychain (Kulcskarika) mentett jelszavai exportálhatók fájlba és utána importálható bármilyen jelszókezelőbe (pl: Microsoft Authenticator) ami elérhető más platformokon is.
Szóval ha iCloud backup van a jelszavakról, akkor Mac-en a fenti leírás szerint menni fog a költözés.
-
Ragnar95
félisten
válasz AndrewTdi #32746 üzenetére
Akkor viszont nem tudom, maga a net hogy megy az új simmel, mert akkor tűnik el az apn menüpont, ha a net nincs aktiválva a simen...Ügyfélszolgálatot felkéne hívni és aktiváltatni a netet
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bandigno
senior tag
-
-
bandigno
senior tag
válasz AndrewTdi #32721 üzenetére
Beállítások/Általános/Hálózat/Mobil adathálózat/3. az internet tethering (megosztás)! Na ott az APN-nél kell lenni vminek! én pannonos vagyok, t esetén nem tudom minek kell ott lennie!
manchester85: bakker én is mit le nem küzdök itt, hogy ne kelljen frissítenem 5.1.1-ről! pedig már ma is majdnem megtörtént!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Óra topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest