Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Sziasztok!
Reggel feldobtam 9.0 beta1-et i6-ra (shift+update-tel). Volt hivás hibám és merül a teló mint a tengeralattjáró. Vissza akartam rakni restore-ral a 8.3-at de amint itunes elkezdené letölteni hibaüzenettel (miszerint nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverrel) leáll a folyamat. 2 gépen is próbáltam frissen telepített itunes-szal. Mindkét gép 8.1 64bit van. Mit szúrok el? Köszi előre is.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Totheground #98479 üzenetére
2A a maximum amit le tud adni a töltő, a teló ebből csak annyit vesz fel amennyi kell neki. Használd nyugodtan.
-
Brumi˘
addikt
válasz
TakeIt #61575 üzenetére
Az első i5-öm-et én is fóliáztam + tokoztam. A fólia okés, ha nem sajnálsz egy normálisra valót. Nekem az volt rajta majd 1 évig amit az ozaki wardrobe tokhoz adtak. De a tokokat jól meg kell nézni, mert nekem a kopások 99%-át azok okozták. A már említett ozaki wardrobe nem bántotta illetve van még egy belkin szilikon tok ami kíméletes. Minden más leszedett a keret festéséből egy kicsit itt-ott. Ezért a gariba cserélt telómra nem pakolok semmit, amíg magától le nem jön róla a festés.
-
Brumi˘
addikt
Westend T-n kívül cserélnek még valahol egyből i5-öt? (pixel hibás)
-
Brumi˘
addikt
Ma asszony i4-e is produkált egy érdekeset. Beszéltünk telón, majd mikor letette elsötétült a kép. A teló nem kapcsolt ki, mert mikor húgom hívta rezgett, de nem tudta felvenni mert semmire nem reagált a teló. Mikor hazaértek egy home + power kombóval orvosoltam. Természetesen 7.0.3. i5-ön nekem semmi hiba.
-
Brumi˘
addikt
válasz
vadászcsiga #54201 üzenetére
Nekem sincs ilyen 7-en. (Se i4-en, se i5-ön)
-
Brumi˘
addikt
válasz
buvartacsko #42984 üzenetére
Lock screenen hívás elutasítás 2x be/ki kapcs gomb megnyomása.
Zene indítása ios7-en zárolt telón command centerből simán.szerk.: megelőztek.
-
Brumi˘
addikt
válasz
#93966848 #41648 üzenetére
Invisible shield-re a kereső elég sok találatot adott, mazsolázz. Az olcsó tpu/szilikon tokok átka hogy nem mindig méretpontosak.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Lord Dragon #41370 üzenetére
Akkor i5 topikban az #5698-as hsz mi, ha nem válasz? (egyébként eléggé kimerítő válasz is)
-
Brumi˘
addikt
válasz
Kicsirics77 #41184 üzenetére
Beta1-nél gyorsabb, de ios6-nál lassabb. Kb olyan mint a 3g volt ios4-gyel. Viszont tegnap azzal szórakozott neki hogy minden appból kilépett megnyitás után egyből, 2x restart oldotta meg neki.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Kicsirics77 #41178 üzenetére
Elrontani nem tudod, asszonyéra a rev. A változatot akartam feltenni, de közölte hogy nem kompatibilis, leszedtem a másikat és az gond nélkül felment. (8gb-s az övé is)
-
Brumi˘
addikt
OTA-n felment a b2, eddig csak egy dolgot vettem észre ami változott: megy a skype végre.
-
Brumi˘
addikt
válasz
kisbandima #39395 üzenetére
DND: továbbra is csak hívás fogadást szabályozhatod.
Hívás idő: szerintem eddig is csak a kimenőt számolta, és a 7-be is csak 1 számláló van. (meg az élettartam számláló) -
Brumi˘
addikt
Ha T gariba cseréli az i5-öm akkor mindenféleképp ugyan olyan színűt kapok mint amilyen volt?
-
Brumi˘
addikt
Nektek LTE-n jól számol a beépített adatforgalom számláló? Mert nálam 670mb-t ír még dataman 330-at.
-
Brumi˘
addikt
válasz
h1ght3chzor #29694 üzenetére
2.-ra: mennyire biztos hogy t függő? Gépre dugva próbálta aktiválni?
-
Brumi˘
addikt
válasz
sirszevenap #28178 üzenetére
Cydia első pár napba nem szokta bírni a terhelést.
-
Brumi˘
addikt
T-mobil vs i5 LTE fejlemény. Mára eljutottunk odáig hogy náluk tuti nincs hiba vigyem szervízbe... Egy restoret nyomok még előtte, hátha...
-
Brumi˘
addikt
válasz
ZooLee #27439 üzenetére
Én tegnap óta vívok a t-vel, mert 6.1 update óta 32kb/s / 20mb/s a mobilnetem. Első körbe az volt hogy nincs aktiválva az akciós dupla leforgalmazás, ma már azt mondták hogy valami beállítás hiba, indítsam újra ők is újra indítják, de még mindig semmi. Szerintem hívjad őket, mert állítólag én voltam az egyetlen eddig akinek ilyen baja van. Persze kikapcs-bekapcs, hardreset, networkreset megvolt. És se 3g-n se LTE-n nem megy 32k/s-nél többet.
-
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
válasz
szotyika77 #26405 üzenetére
Ahogy az off-ba is leírták, nem lehet.
-
Brumi˘
addikt
válasz
skidrowkill #26326 üzenetére
Így [link]
-
Brumi˘
addikt
Találkoztatok már olyannal hogy i5 random hív embereket a telefonkönyvből? Zsebembe, tokba, lezárt kijelzővel, tegnap is és ma is felhívott egy-egy olyan embert akit amúgy még nem is hívtam erről a telórol. (6.0.2 no jb tmobil)
-
Brumi˘
addikt
válasz
PetiBlasteR #24779 üzenetére
Arra, ha standby-ba van akkor tök 8 hogy wifit vagy 3g használsz, ugyan úgy fog merülni. Kivéve ha kikapcsolod a 3g-t.
-
Brumi˘
addikt
válasz
PetiBlasteR #24769 üzenetére
A wifit ki kapcsolja standby-ba de a 3g aktív lesz ha azt nem kapcsolja ki.
-
Brumi˘
addikt
I5-nél pixel hiba (3 halott pixel) 3nap után is csere gais ugye? (T-nél vettem)
-
Brumi˘
addikt
Üdv! Iphone 5-öt tudok aktiválni 4-ről wifin osztott nettel?
-
Brumi˘
addikt
válasz
vadászcsiga #8967 üzenetére
Èn már a 2. 600ft-os csoda bumpert nyúzom és semmi külsérelmi nyom nincs az i4-en. (Kinézetre 1-1-be olyanok mint az eredeti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest