- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok !
Adott egy iPhone 7 telefon , ami par honapja szarakodik . A hiba az, hogy halozati hivaskor nem hallanak, vagy halkan, esetleg szaggatottan . Messengeren stb. tokeletesen mukodik , es a hangfelvetel is jo . Elso korben csereltettem simet, es probaltuk masikkal de ugyanugy nem jo . Csinaltam egy szoftver ujratelepitest, aztan biztonsagi mentest visszaallitottam de semmi, hiba ugyanugy fennall, 4g, 3g es 2g-n is . Valakinek valami otlete esetleg, mi okozhat ilyet ? -
szoki007
aktív tag
Sziasztok ! A mai nap lettem figyelmes arra, hogy itunesba már nem tudok letölteni alkalmazásokat .... régebbi itunes verzio esetleg megoldja ? Vagy valami megoldás ? ( régebbi verziójú alkalmazásokat akarok visszarakni a telóra, mint pl messenger v84 .... és ahhoz kell hogy itunesba letudjam tölteni )
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok !
3d uvegfolia es ozaki jelly 0.3 "kompatibilis" egymassal ?
Ahogy nezem, nem hiszem, de jo lenne ha valaki megerositene ezt koszonom -
szoki007
aktív tag
Sziasztok !
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy van e lehetőség arra, hogy egy alkalmazásból régebbi verziót telepítsek .... pl messengerből . Azért gondoltam rá, mivel most visszaraktam a 9.3.5-öt és itunesba ugye letöltöttem a tegnapi nap folyamán az alkalmazásaim amiket használok, hogy ne a telón kelljen nyomkodni.... és most ahogy nézem azóta van pár uj verzió az app storeba a telón, tehát én az előbb ráraktam egy korábbit.... csak kérdés, hogy hol van az itunesba a mappa amibe esetleg bele tudnám tölteni a régebbi verziót és szinkronizálni a telóval -
szoki007
aktív tag
Srácok ! Van egy iPad 3- am, és iOS 7.1.2 van jelenleg rajta . Nem rég az i5-re is ráraktam a 8.1.3-at, és gyorsabb lett.... most ezen hezitálok, hogy tegyem e fel az iPadra, vagy nem ... Szerintetek ? (tudom ez egy iphone topik, de az ipad nem igazán pörög ..)
-
szoki007
aktív tag
Na, felraktam.... Egyenlőre elég fura tapasztalataim vannak ... mint pl. a facebook alkalmazás 1 mp alatt bejön, a 7-en meg volt legalább 4mp ... ez elég érdekes sőt , eddig 0 akadás, 0 lassulás .... remélem ez így marad !
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok !
Van egy iPhone 5-öm, és a beállításokban nincs benne az LTE kapcsoló .... iOS 7.0.3 van rajta ... elő lehet csalogatni valahogy ? -
szoki007
aktív tag
Sziasztok!
iPhone 5 -on hogy lehet kikapcsolni a beallitasok jelveny ikonjat ? IOS 7.0.3 van rajta, es ugye a 8.1.2 miatt ir egy egyest az ikonon ... Annak idejen nekem ugy remlik hogy 4s-en kitudtam kapcsolni , bar lehet rosszul emlekszem ra ...) -
szoki007
aktív tag
Sziasztok !
Van egy 4s-em , 8.1.1-el . Par napja csinal olyat, hogy lezarva is nagyon merul .( orankent 3-5%) Tegnap restoreoltam , de semmi nem valtozott . Massal is elofordult ilyen ? En valamelyik programra gyanakodom ... ( gmail, viber, messenger, olx, shazam, instagram , googlemaps,opera mini ezeket hasznalom csak .[ Szerkesztve ]
-
szoki007
aktív tag
iOS 8.1-et már éjfél után lehet tölteni ? Vagy ilyenkor hogy szokták ? Mert olvastam valahol hogy holnaptól elérhető ....
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tudna nekem segíteni hogyan tudom regelni fejlesztőiként a telefonom hogy a 8.1.2-t felrakjam ?
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok !
Lenne nekem egy kis gondom a 4s telómmal . Nagyon lassan tölt.... 3 óra alatt nem töltött fel teljesen , ez szerintem nem normális ... mivel lehet a gond ? Akksi ?
-
szoki007
aktív tag
-
szoki007
aktív tag
Mindegy, most elinditottam a 7.1.2 -re frissítést .... ifaithel megcsináltam a custom firmwaret, de mivel nincs umbrella server így nem tudok restoreolni ...... Most azért volt muszáj 7-et felrakni mert recovery ment a teló, és ezt csak umbrellaval tudnám kiszedni onnan .
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy iphone 4-em, 6.0.1-el. Tegnap jailbreakeltem és szeretném ha visszakerülne alap állapotba a teló, jailbreak nélkül . Tinyumbrella nem indul el, se xp, se 7 se 8.1 windowson . Milyen úton, módon tudnám megmenteni a telón a 6.0.1-et ? Valahogy eltudom távolítani a jailbreaket ?
-
szoki007
aktív tag
Külföldi függő i4-et nem tudom aktiválni valahogy ? Mert 7.1.1-et felraktam és nem enged tovább....
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van nálam most jelenleg egy külföldi függő iPhone 4S, megoldható valami módon a függetlenítés ?
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
iTunes nem enged zenét rakni a telóra, de még az iTools se :S
iPhone 4, 7.1.1 iOS !
Mi lehet a gond ? -
szoki007
aktív tag
Van esetleg valaki aki használ iOS 5.0.1-et ?
Mert érdekes módon olyat csinál a telóm hogy se messengerbe se facebook alkalmazásba nem akarja, illetve 1-2 perc után küldi el az üzenetet .... (wifin is ) viszont 6.1.3-al meg tökéletes, de ez a hiba hétvégétől van azelőtt semmi gond nem volt az 5.0.1-el :S -
szoki007
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy 3Gs , 1-2 percenként ledob hálózatról és wifiről ... kiírja hogy nincs szolgáltatás , ezt pár másodpercre utána hálózathoz és wifihez is csatlakozik . Restore megvolt.
Mi lehet a hiba ? -
szoki007
aktív tag
Hali
Subtlelock nevű tweaknek tud valaki iOS 5 kompatibilis verzióját ? Vagy valami ilyesmi tweaket amivel kicsit át tudnám alakítani a lock screent
-
szoki007
aktív tag
iOS 5-höz akad valami tweak amivel személyre tudom szabni a lock screent ? Pl. amit akarok az hogy a slide to unlonck helyén csakis egy kis nyilacska legyen .
-
szoki007
aktív tag
Srácok ha van egy vodás iphone -om, (3Gs )és restore-olni akarom de nem tudom a sim pin kódját .... Fogom tudni így aktiválni a restore végén ?
-
szoki007
aktív tag
Hali
Tudtok nekem olyan facebook verziot mondani ami még aránylag normálisan működött ? (Nem lépett ki, és nem volt lassú )
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van nálam most egy 3Gs amivel a következő történt....
Nem vettem figyelembe hogy nem szabad 2011 34. heténél újabb készülékre ipad basbandet rakni, és most se hálózat se semmi.... 6.1.3-at nem tudom felrakni, a végén hibát ír mikor a " csík" végig ér.
Alaplap cserés, vagy próbáljak még meg valamit ? -
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy 3GS-em, van shsh a 6.0.1-hez de mégis hibásan tudom letölteni és soft dfu-t kapok custom fw felrakása után .... a kérdésem az lenne hogy le lehet e tölteni másképp, vagy már lerágott csont ? ( tinyu., és ifaith-et használtam )
-
szoki007
aktív tag
Hali
Van olyan app a store-ban ami jailbreak nélkül mutatja az akkumlátorom épségi állapotát ?
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
A problémám a következő lenne miszerint, a 3gs-em úgy érzékeli mintha be lenne dugva a fülhallgató a csatlakozóba ezáltal nem szól a hangszóróm ... :S mit tudok vele kezdeni ?
-
szoki007
aktív tag
válasz Ragnar95 #38006 üzenetére
Itt van : 3GS HD Video Aktivalas Cikk alja fele .... csak itt már nincs fent :S
-
szoki007
aktív tag
Tudnátok mondani egy tweak-et ami 3gs " hd " videot engedélyezi ?
-
szoki007
aktív tag
-
szoki007
aktív tag
ios 4.1-hez van még valamerre facebook, fb messenger, instagram, shazam, viber ?
-
szoki007
aktív tag
válasz Ragnar95 #35231 üzenetére
3 napja ezzel szenvedek , 6.1.2 felmegy customba de miután a " csík " végig ment kb. megrottyant a teló, semmire nem reagál úgymond soft dfu-ba kerül :S onnan meg csak egy tethereddel tudom megindítani :S most meg 1600 -as hibával dobál akármilyen fw-t próbálok ... :S
-
szoki007
aktív tag
Meg lehet oldani hogy a snowbreeze ne tethereddel készítse a custom fw-t ? 6.1.2 -ről lenne szó ....
-
szoki007
aktív tag
válasz Tibee86 #35055 üzenetére
Na elmondom hogy min ment keresztül a teló
6.1.3
4.1-re restore
Ipad baseband install
Ipad baseband downgrade
Snowbreeze 6.1.2 custom fw készítés
Itunes 6.1.2 custom fw restore
És mivel csak egy tethered jailbreakkel tudom innen megindítani a telót, a 6.0 ipsw betallózásával beindult a telefon, 5.13.04 basebandel .Kommy mondta hogy így csináljam de ez így nagyon nem penge
-
szoki007
aktív tag
Na fent van a 6.1.2 , de így tethered jailbreakkel megy a teló .... hogy tudom eltávolítani ?
-
szoki007
aktív tag
soft dfu-ból hogy tudom kiszedni a telót ?
-
szoki007
aktív tag
Na tehát.
Készítettem a 6.1 és a 6.1.2-ből is egy custom fw-t, a 6.1.2 majdnem felment illetve felment csak a telefon nem kapcsolt utána be.... dfu, recovery is ment elvileg mert hallottam windowsnál a hangokat viszont képet nem adott sehogy sem .... nagy nehezen visszaraktam a 6.1.3-at.
Mit próbáljak még ? Most még el sem kezdni felrakni csak rámegyek itunesba visszaállításra, ujra indítja a telót, írja hogy állítja visszafele de a telefonon itunes ikon van ... :S -
szoki007
aktív tag
válasz szentkuti11 #34864 üzenetére
Viszont ez érdekes mert pingel az apple-el , de még pow dfu-ba is 3194 hibát ír ....
-
szoki007
aktív tag
6.1.3-ról 6.1.2-re shsh nélkül nincs módja visszaállítani ?
-
szoki007
aktív tag
Sziasztok
Van egy 3GS-em 6.1.3-al, 6.1.2-t szeretném vissza rakni rá .
Normál restore-nál dobott egy 21-es hibát, dfu-ba 1600.
Mit próbáljak még meg ? -
szoki007
aktív tag
válasz trisztan94 #29964 üzenetére
Nekem is hol jó, hol nem ..... :/ Minél frissebb , annál sza**bb...
-
szoki007
aktív tag
válasz szentkuti11 #29026 üzenetére
Köszönöm ! Ránézek aztán majd kiderül
-
szoki007
aktív tag
válasz vadászcsiga #29024 üzenetére
Szerinted honnan szedtem ? Nyilván azért írtam be ide hogy hátha valaki próbálta, van tapasztalata .....
-
szoki007
aktív tag
3Gs-nél olvastam hogy egy kis hókuszpókkal tud 720p videót felvenni ... ez hülyeség szerintetek ?
-
szoki007
aktív tag
válasz skidrowkill #28346 üzenetére
Szia
Én nem tudom a netről letöltött programok egyikét sem telepíteni :S rákatt 2x és behozza az itunest de semmi nem történik ( most jailbreakeltem ) cydia fut rendesen .Nem tudod mi a baj ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest