Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy az Iphone se 2020 telefont lehet xiaomi 18w gyorstölöjével tölteni és az iphone gyári kábellel ? Ezzel 18w-on fogja tölteni a telefont ?
-
Zaja2
senior tag
Hello! Safari mellett melyik böngészőt használjátok? Nincs Jailbreak-em.
-
Kiváncsi leszek én is, mit villant az iPhone 12 / 12 Pro.. Lassan ideje cserélni az i7-t, de ha jó árra esik be a 11 Pro, lehet ő lesz a befutó.
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Adott egy 6S. 84%-os akksija, viszont iszonyatosan merül. Legalábbis azt mutatja. Tegnap 40%-on kikapcsoltam, majd be. 60%-ra ugrott.
Komplett aksi csere oldja meg csak?
Köszönöm a válaszokat!

-
-
col
addikt
válasz
Tamas1982.1
üzenetére
Próbáld a 3utools programot használni erre.
-
törölt tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Mondj nekem jatekot ami tamogatja a 120-at legyszi.
-
NemMo
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Nekem nem volt gond megszokni a notch-ot mi 9t után igaz volt közte egy p30 pro is. Szerintem a notch ne tartson vissza, ha érdekel az ios
-
Tamas1982.1
tag
Sziasztok! iPhone XR-ről hogyan tudom egy az egyben lementeni Windows 10-ről a fotókat-videókat? A windows intéző segítségével próbáltam, de több videóra is hibát ír ki, a képeket meg össze vissza elforgatja, pedig be sincs jelölve. Nagyon fontos lenne hogy ne sérüljenek, vesszenek el a fájlok mert helyhiány miatt törölnöm kell őket.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Linkin1994
üzenetére
Mi az előnye a 120 Hz-nek egy mobil kijelzőjén?
-
tuzpenge
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Akkor szerintem búcsút is inthetsz a 12-esnek.....mivel a notch az marad (maximum egy picivel kisebb lesz ha hinni lehet a pletykáknak).
-
natë
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Simán. 2 nap alatt megszokod.
-
Linkin1994
senior tag
Remélem a 12-es szériára fakítanak valamit mert érdekelne az IOS viszont azzal az orbitális notch-al nem tudom hogy barátkoznék meg egy Oneplus 7 Pro után
-
LCD vs. OLED témában. Évekig használtam Iphone 7-est. Majd vettem egy Xiaomi Mi 9T Pro-t OLED kijelzővel. 2 hónapig bírtam az Androidot, és vettem egy XS-t. Én egyáltalán semmi pluszt nem éreztem az OLED kijelzőkkel a 7-es LCD-jével szemben. Lehet, hogy velem van a baj, de nekem semmi pluszt nem adnak.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Ha így nézzük akkor íme a válaszaim és elnézést a jó szándékú tanácsért.
Mennyire számít rossznak az akksi ennyi idő után (86%)? Nem tudom, attól függ mit érez a párod, elég vagy nem elég? Ha nem elég, akkor rossz.. Meg mennyi az annyi idő után? 1 év után? Akkor rossz, 2 év után? Akkor talán normális, nekem az előző i7-em 85% alatt volt és majdnem 3 éves volt amikor cseréltem.
Megéri a váltás? Attól függ mik a szempontok? Anyagilag: szubjektív a dolog, neki kell megmondani, teljesítményben: kicsit, kamerában: kicsit. Összegezve, megint nem mi tudjuk megmondani.
Az LCD és OLED között van érdemi különbség? Van, iPhone-ok tekintetében kevésbé, LCD is szép, de be kell menni a mediamarktba és megnyomkodni őket..
-
Norbi.
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Szerintem meg nem a százaléktól függ, használtam 85%-os 8 Plust, aminek marha jó volt az üzemideje, nem kapcsolgatott ki, stb, rögtön utána használtam egy 90%-os Xs Maxot, ami viszont botrányos volt, 10%on már volt, hogy kikapcsolt.
Akkor kell cserélni, ha gyengének érzi az ember, ne a százaléktól függjön.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Szia! Az OLED kijelző azért biztosan jobb, én Samsung AMOLED-ről váltottam iPhone 11-re, és rendben van, elvagyok rajta, szép a kép és a kijelző. Egyébként bizonyos dolgokban többet adna az i11 és néhány dologban az XS, ezt mérlegelni kell neki.
A 11 nálam akkubajnok, 2 napot simán elmegy, viszont én inkább azt mondanám, hogy csak akksi miatt ne váltson. 26e HUF az akksi csere iStyle-nál, hosszú távú befektetésnek rendben van. Egyébként a 86% amortizáció is csak egy szám, ez lehetne akár 90 vagy 80% is, a párod tudja megmondani, hogy elegendő üzemidőt biztosít számára vagy nem. Ameddig igen, én nem piszkálnám, a telefon nem fog tönkremenni, vagy leállni. Akksit meg bármikor cseréltethet.

-
válasz
FrankMonzano
üzenetére
86% az már nem valami jó, nekem is volt olyan készülékem ami itt tart, sajnos gyenge üzemidőt hozott. Szerintem itt már érdemes cserélni, vagy akksit vagy készüléket.
Én azt gondolom hogy a többi fórumozónak legyen már mindegy, hogy valaki az elhasználódott akksinál telefont vagy akksit cserél, a srác nem életvezetési hanem műszaki tanácsért jött a topikba. -
dud998
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Én még soha egy telefonom kamerájára nem tettem védőt. Eddig karcmentes volt mind.
Illetve szerintem nagyban befolyásolhatja a képminőséget és a kamera viselkedését is. -
Viper26
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nemcsak ennél, de sehol nem ajánlott bármit a lencsére rakni.
-
Sziasztok!
Iphone 11 pro-nál van értelme a kamera lencséket fóliázni vagy valamilyen védelemmel ellátni? -
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Az iphone 8as topikba mar irtam, de ide is megirom a nyuglodesemet, hatha mas is tapasztalt mar ilyet.
Tovabbra is kuzdok a telefonommal. Mar felkuldtem szervizbe es visszakaptam egy uj 8ast. Vodas vagyok. Amikor hivok valakit gyakran szolnak, hogy nem ertik, mit mondok. Elhalkul a hangom, visszajon. Messengeren nem igazan van iyen tapasztalat, ott jott jonak tunik a hang. Ugyanazokon a helyeken, ugyanazzal a kartyaval egy xiaomi parades hangminoseget hoz ossze. Van egy apple watchom azert is szeretnem megtartani elsodleges telonak az iphonet. Tapasztalt mar valaki ilyet? Tervezem kiprobalni egy telekomos vagy telenoros simmel is, hatha halozati a nyug. Volte ki es bekapcsolasa mellett is ugyanezt produkalja, sot a zajkioldas kikapcsolasa se segit... Ha valakinek van hasonlo tapasztalata ossza meg velem 😉Koszi!
J.
-
Sungoo
addikt
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Szerintem nem éri meg. Azért kiadni 240 ezret, mert egy aksi cserénél talán össze kókányolják? Véleményem szerint is nagy butaság.
-
FrankMonzano
őstag
Ennek megvan az előzménye. Az előző iPhone készülékével (8plus) is hasonló probléma volt. Elkezdett melegedni, stb. és még nem járt le a hűség. A kérdés az volt, hogy megéri e a csere, nem az, hogy szerinted mi a tipikus hozzáállás. Ezek a ragasztott tekefonok nem lesznek már ugyanolyanok a csere után. Nem úgy megy, mint régen, hogy leszedted a hátlapot és beteszel egy másik akksit. Én sem szívesen cseréltetném, hogy a makulátlan telefonomat összekarcolják, aztán bizonygasd, hogy ez nem ilyen volt előtte (ez is személyes példa).
-
Ngtx
aktív tag
válasz
FrankMonzano
üzenetére
Annyira tipikus hozzáállás ez, hogy használunk valamit ami amúgy jó, de amint elromlik és költeni kellene rá akkor gyorsan megválunk inkább tőle és veszünk másikat.
Nekem 88% mutat az X 2-2,5 év után de egy napra tökéletesen megfelelő még. Persze ha reggeltől estig nyomkodnám akkor valószínű töltenem kellene napközben.
Állítólag nincs különbség a két említett kijelző között, de én a jövőben is maradok az OLED mellett. -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! A párom vacillál, hogy lecserélje az iPhone XS-t egy 11-re. Az akkumulátor amortizáció funkció 86%-ot mutat és fél, hogy nehogy tönkremejen a hűség lejárta előtt az akksi. A készülék 1 éves és a 11-ek jó áron vannak már. Lenne pár kérdésem. Mennyire számít rossznak az akksi ennyi idő után (86%)? Megéri a váltás? Az LCD és OLED között van érdemi különbség?
-
kchris78
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
nekem is ez van... 1-2 hete csak percek vannak screen off-ra... jó kis androidos érzés, lehet keresni hogy mi az a process ami beragadt mert lazul az hogy SEMMI nem engedett futni kikapcsolt kijelzős állapotban.. éjszaka egy órára azt írja hogy a siri viszi a 100%-ot, mellette levő órára meg semmi, de a screen off time ugyanúgy nulla... Siri amúgy le van teljesen tiltva.
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
üzenetére
Nem, rosszul gondolod.
Ez az aktivitást mutatja kikapcsolt kijelzőnél. Azaz ha fut valami kikapcsolt kijelzőnél, pl zene.
Nem egyenlő a háttérben futással.
hemaka: Akkor nálad valami nem kerek, de ha amúgy nem használták a telefont kikapcsolt kijelzővel, akkor lehetséges ott a nulla.
-
hemaka
nagyúr
Ráadásul nálatok tényleg nincs screen off, mert azt világosabb kékkel jelöli a diagram, de nálam meg van, mégis 0min, kicsit bugos.
[kép] -
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem ertem. Eddig mindig volt ott akarhany ora vagy perc kiveve ezt az idoszakot. Lathatod hogy ejjel semmi sem ment tehat az screen off-nak kene szamitania tehat azt bele kellett volna szamolnia nem? Meg amikor lezarom a kijelzot es ahogy irtad semmi sem ment a hatterben azt is szamolnia kellett volna. Vagy rosszul gondolom?
-
MasterMark
titán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ne rakd direkt vízbe szerintem.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Tudnátok 11-eshez ajánlani olyan prémium üvegfóliát, aminek lekerekített széle van és lehetőleg Bp-en megtudom venni olyan helyen, ahol szaki fel is helyezné?
A napokban vettem észre, hogy 2 hónapos Spiegen Align Glass FC fóliának elkezdett a lepattogzani a széle 2 helyen is oldalról... 5,5k-ért nem azt vártam volna ettől sem 2,5 hónap után...

Köszi előre is!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Titokban?
-
laci06
senior tag
Tudom, hogy nemsokára jön az új széria, ami valszeg kicsit lenyomja a régiek árát, de sajnos nekünk most kellene telefon.
Az "új" Iphone SE-nek a 128 Gb-ot verziója most akciós az MM-be, 185k. Az vállalható ár érte? -
-Ben-
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az is számít, hogy mikori a telefon...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Repült párszor. De tokban.
-
Totheground
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Bírja, de nem garanciás, szóval óvatosan. Főleg ha sikerült már leejteni vagy hasonlók.
-
FIREBLADE78
addikt
X mennyire vízálló? Próbálta már vki? Apple oldalon fél méterig ok a dolog.
-
-Ben-
veterán
Az imént írtam le a hozzászólásomban.

"Ha az apple.hu -ról vagy az istyle, icentre, edigital, euronics, emag (?), auchan, mediamarkt, telekom, vodafone, telenor, stb... valamelyikében veszed, akkor 24 hónapig lesz "garanciád" (szavatosság, de csak abban az esetben, ha magánszemély nevére szól a számla)"
Akad még 1-2 hely, az apple.hu -n megtalálod. Ha konkrét tipp kell és "hivatalos" forrásból tervezed beszerezni, akkor én az apple.hu -t vagy az iSTYLE -t javaslom. Ha mégis olcsóbban vennéd 12 hónap garanciával, akkor jó lehet az AQUA, gsmpalota, vagy akár a hardverapró is megbízható eladótól.
-
M3aN
senior tag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Tudsz konkrétat javasolni beszerzési helynek? Iphone 11 128Gb érdekelne egyébként.
-
-Ben-
veterán
Ezt neked kell tudnod, hogy mi a fontosabb számodra. Ha az apple.hu -ról vagy az istyle, icentre, edigital, euronics, emag (?), auchan, mediamarkt, telekom, vodafone, telenor, stb... valamelyikében veszed, akkor 24 hónapig lesz "garanciád" (szavatosság, de csak abban az esetben, ha magánszemély nevére szól a számla), ha a gsm boltból veszed olcsóbban, akkor viszont csak 12 hónap gyári garanciád lesz, cserébe olcsóbb.... Ezt neked kell tudnod.

-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy iPhone 11-et, illetve egy watch 3-at. Mindenképp ragaszkodjak az apple.hu-s vagy istlye-os beszerzéshez, vagy lehet pl. Aqua, vagy egyéb Webshop?
Van különbség például garanciában? Árban jelentős a különbség... -
kislaci
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Így próbáltam előszőr, de akkor nem mutatta, de most már sikerült, csak nem volt olyan egyszerű, itt a link a megoldáshoz, ha valakit érdekel:
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

icecave
-secret-
Zsolt,72
burgatshow