- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
Lehet, hogy csak ma esett le nekik, hogy nem jelentették be az új iPhone-okat tegnap és ma nem kellene így mégsem kiadni az iOS14-et? Remeg a kezük melyiket nyomják: Roll-out vagy Cancel.....
-
BLOODSHOT
senior tag
Lehet 8-tól lesz elérhető
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
norbertoth
senior tag
Továbbra is az van amire számítottam, az apple oldalán ott virít a yt 4k támogatás de ez továbbra sem élesedett még, ez sztem nagy blama. Nem kellett volna úgy hirdetni a dolgot ha a google ekkora pancser.
másik bug: hetek óta nem frissül nálam a zenei ajánló.
[ Szerkesztve ]
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
tboldi
nagyúr
És mi van, ha 20h-kor indul a buli?
-
veterán
-
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok,
csak én nem látom a frissítést?
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
Bilux
veterán
elaludt a rendszerazda aki engedélyezi a frissítéseket
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Gigicuci
senior tag
-
veterán
válasz kislaci #225239 üzenetére
Ezzel én is szenvedek.
Édesanyám kapott kezdő okostelónak egy régi SE-t,de az ő számánál egyik iphone-os családtagnál/ismerősnél se jelzi ki az opciókat.Imessage megy,ha hívott facetimeon visszatudom hívni.Ő látja a facetime opciót a szifonosok számánál.
Végig néztem és próbáltam már mindent,de nem lettem beljebb. -
ILLDisPozed
aktív tag
Én csak egy stabilabb verziót várok, sokat szívtam a 13-al, hálózat eldobás is hónapokig érintett, helymeghatározás Kongó időjárás appban, a mail app még mindig nem tölti be az új maileket hiába írja, hogy van új meg ilyenek.
iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
-
SidCorky
őstag
válasz #20749568 #225251 üzenetére
Én iPadre várom a kézírásfelismerést, meg érdekel, hogy mit gurítanak a fejlesztők widget-téren. Bár így, hogy ennyire hirtelen jelenik meg, nem hiszem, hogy sok apphoz van már kész.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
buci30
addikt
eSim kérdés:
Nem lehet beállítani hogy ha Facetime hívok a másodlagos számról akkor azt a számot jelezze ki?
Fogadásra engedi mind kettő számot és e-mail címeket.
De hívás hiába váltok, nem engedi csak ha itt is állítom de kettőt nem enged itt pipálni (kettő számot)
Ez másnak is így van?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Boonen007
őstag
Én már este se bírtam magammal megláttam letöltöttem és raktam is fel. Ez a widget egész jó pofa, mondjuk nagyon más különbséget se láttam, ja, de az Alkalmazáskönyvtárat.
-
h377
tag
Itt [link] (Apple Update Server) már rég fent vannak az image-ek, csak frissíteni nem tudom a telefont...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
veterán
Aki Erste-s és iOS 14-re frissít, készüljön fel, az Erste app összeomlik bejelentkezéskor. Ilyen egy szar bandát, de komolyan. Nem elég, hogy még mindig nincs George, még a mostani app úgy általában is hulladék. Tudnám, mi a lófaszt csinál az ottani fejlesztőbanda és a drága menedzsment.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Bilux
veterán
Akkor ma nem jön ki?
-
RaZroX
addikt
Hát nekem nem jött még a 14. Mondjuk nem vagyok bétában ha ez számít.
This is the way
-
tanulo1
csendes tag
Üdv. Vettem egy ipad mini 5 tablettet. Régen volt egy iphonom regisztráltam egy gamil.com os emailcimmel annó. Viszont most nem engedi újra aktiválni, végülis semmit nem enged, ezt írja az tapblett is, és az https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid oldal is. (Ez az Apple ID nem érvényes vagy nem támogatott) Kérdésem az lenne hogy tudok e ezzel kezdeni valamit? Ezt az email címet használom( amit nem enged), nem szeretnék fölöslegesen új mail címet csinálni. Köszönöm a válaszokat
-
kislaci
senior tag
Miért nincs olyan lehetőség a kontaktoknal egy bizonyos személynek hogy facetime. Iphoneja van és az előbb facetimeoztunk, mégsem mutatja a kontaktoknál hogy tudom facetime hívni.
-
Giovan!
addikt
Nálatok már látja a telefon a frissítést? Nálam még nem.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Bilux
veterán
Na itt van pm7:00 és a 14 ios még sehol
-
Arcképgyáros
Biztonsági mentést csináljatok!
-
Gsx-rr
veterán
A frissites az lejön mobil neten is vagy csak wifin?
-
bigdady
nagyúr
Win 10-en hogy tudom átmásolni az iphonon lévő képeket? Intéző szerint az internal storage teljesen üres az iphonoen
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
Nővérem X-e furcsa doglokat művel. Pár alkalmazás lefagy. Erre még azt mondom, hogy az app hibás vagy valami ilyesmi. De most tárcsázni sem tudott. Ott is lefagyott. Valakinek ötlet? Köszi!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
dud998
őstag
válasz tboldi #225221 üzenetére
Na de ez legalább jó hír. Csak addig tartson ki míg meglesz a másik.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
tboldi
nagyúr
A második nekifutás már sikerrel járt, telepítettem a bétaprofilt, most tölti le az iOS 14 GM-et, aztán mehet a biztonsági mentés visszaállítása. Érdemes egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
dud998
őstag
válasz tboldi #225216 üzenetére
Ez így nagyon valószínű, szerintem alaplap vagy azon valami komponens. Persze csak egyben lehet cserélni ugye. Sajnálom.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
bnorci71
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz dud998 #225215 üzenetére
Így is, úgy is cserélném, de meg akarnám várni a 12-eseket. Most viszont hajlok afelé, hogy egy SE is jó lesz, csak legyen üzembiztos.
Egyébként végigfutott a restore, de megint csak almalogózik, és 5-10 mp-enként újraindul. Megpróbálom még egyszer, hátha, de azt kell gondoljam, hogy valami hardverhiba van.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz RaZroX #225208 üzenetére
Lightning aljzatot pucold ki a telefonban. Már abból is látszik hogy el van tömődve ha nem koppan rá a szélesebb része a telefon oldalára.
Izgi dolgokat tudnak csinálni az aljzatban tömörített szöszök. Annyira masszív keménységre áll össze hogy fogpiszkálóval is alig lehet kikaparni.⭐ Stella
-
natë
nagyúr
iOS 14 finalnál érdemes az ipsw restore vagy bőven elég az OTA? Droidon mindig a “factory image flash”-t ajánlják verzió váltásnál.
-
RaZroX
addikt
Hali!
iPhone 11-nél van olyan problémám, hogy ha lightning kábelt beledugok, csak akkor érzékeli ha alulról kicsit megemelem a kábelt. Olyan mintha lötyögne benne és neki kéne tolni a belső érintkezőhöz. Ezt csinálja a töltővel és a headsettel is...
Valaki tapasztalt már hasonlót ?This is the way
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest