- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #325151 üzenetére
Így igaz, egy hasonló esetben nekem is a 3uTools adott mentőövet. Neki is segíteni fog.
-
bodorjanos
aktív tag
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #321595 üzenetére
Mert nem jött új SE. Csak pár újfajta szíjjal lehet rendelni az aktuális modellt.
-
nagyúr
válasz bodorjanos #319845 üzenetére
Azért szemmel látni a Wattokat töltés közben, az nem semmi
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #319794 üzenetére
Nem egy túl feltűnő információ, sima kiírás, át lehet lépni felette.
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #319792 üzenetére
Ez igaz, létezik ilyen védelem, de akkor ezt ki is írja az iPhone, hogy „melegedés miatt a töltés szünetel”.
Azután persze, simán lehet, hogy pont ez történt a kérdező esetén is, csak véletlen elkerülte a figyelmét a kiírás. Ami pedig bárkivel megtörténhet, nem csak egy új felhasználóval. -
tuzpenge
őstag
válasz bodorjanos #319764 üzenetére
Valóban…..hmmmm ez érdekes.
Na holnap kiderül mert a 12 prohoz nem volt nekik akksi készleten, én meg pénteken vinném a telót cserére úgy, hogy meg is várom. A srác azt mondta hogy csütörtökön hívjam fel mert központilag kapják az akksikat és akkor már meg tudja mondani, hogy érkezik e hozzájuk péntekre. De azt nem mondta, hogy nem csinálják meg azonnal, sőt azt mondta hogy 14:00-ig vigyem, de holnap direktbe rákérdezek, hogy akkor most mivan, mi az a kiírás a honlapon….
Köszi hogy felhívtad a figyelmem rá![ Szerkesztve ]
ˣ
-
merqree
őstag
válasz bodorjanos #319767 üzenetére
A 200 GB-os előfizetés van, az Apple felé nincs más költség.
Tök jól végig vezet az Apple a beállításokon, hogy a domain szolgáltatónál miket kell a
DNS recordba beállítani.Úgy van, hogy egy user csak 3 aliast tud fogadni, de be lehet állítani, és nekünk is úgy van, hogy minden, ami a domain-re érkezik, azt megkapjuk. Ez nekem azért jó, mert nem kell aliasokkal foglalkozni, viszont pl mobelarena@sajatdomain.hu-t használva, eleve a címzettre szűrve lehet szeparálni a leveleket.
Kieg: a iCloud+-hoz lehet már saját domaint használni, nem kell, hogy családi legyen.
kieg2:azt nem tudom, hogy egy domain-t több user-hez be lehet-e állítani, megnéztem, be lehet állítani, hogy kik használhatják a domaint, de ezt csak családon belül lehet, még nem próbáltam, mivel a gyerekeknek nincs még icloud fiókjuk, nincs még eszközük (8,4,4 évesek )[ Szerkesztve ]
-
merqree
őstag
válasz bodorjanos #319765 üzenetére
Szia,
Saját domainekkel használom.
Nekem is van domain-em, és a feleségemnek.
Nekünk 200GB-os családi iCloud-unk csomagunk van, bőven elég házi használatra.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #319221 üzenetére
Yep, én is csak a 3uTools miatt tudtam meg.
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #319222 üzenetére
Esetenként több idő kell hozzá, mint 2 nap. Töltések után tud kalkulációt végezni, ami pár napos folyamat.
-
addikt
válasz bodorjanos #319201 üzenetére
Sajnos nem sok értelme van tapasztalataim szerint a telefon saját “akksi állapot” menüjének, mert már majdnem 1 éve használom a telefonomat és még mindig 100%-ot ír rá, ami nyílván hülyeség.
Helyette Battery Life Shortcut paranccsal meg lehet nézni a “valószínűleg” reálisabb értéket (nálam ez 97,97% jelenleg), aminek a menete megtalálható az iPad topik összefoglalójában.
Mondjuk ez a Shortcut parancs sem jelent sokkal többmindent, lévén hogy nem használják az emberek, így viszonyítási alap sincs.
Viszont a minikkel kapcsolatban általánosan tud menni a hiszti az üzemidő miatt, ez sajnos ilyen, hogy kisebb méretbe kisebb akksi fér.
Valamint az is lehet, hogy ha már újkorában is a jelenlegi szoftver struktúra szerint használtad volna a telefont (jelenlegi rendszer, jelenlegi összetettebb appok), lehet akkor se bírta volna sokkal jobban.[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz bodorjanos #319204 üzenetére
Én úgy tudom a gyári akksinál a manufacturer: Sunwoda.. nem tudom az elozmenyeket, de nem lehet hogy a gyari akksit mar csereltek a tiedben korabban, megoldottak a szazalek kijelzest de a ciklusszamlalot nem nullaztak.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #319201 üzenetére
Igen, reális, hogy ennyi ciklus után 90 százalékos kapacitása van. A 3uTools (vagy Mac esetén Coconut Battery) alkalmazás megmutatja, hogy mikor készült az akkumulátor,, ki gyártotta és mekkora a kapacitása.
Cserélni 79%, vagy kevesebb érték alatt mindenképpen ajánlott, illetve abban az esetben is, ha számodra már kevés a rendelkezésre állás ideje. -
Shyciii
veterán
válasz bodorjanos #319045 üzenetére
Én ha hosszabb kirándulásra megyek, vagy hosszabb repülőúton vagyok, akkor Magsafe-es powerbankot használok. Pár hete pont használtam többször is. Egyszer oda-vissza a repülőúton, és Azori-szigeteken 1-2 nap, mikor nem bírta a 13 Pro a gyakori fotózást, videózást. Nem volt komoly melegedés. Repülőn meg pláne nem. Igaz az Azori-szigeteken nem 35 fok van, hanem 25 fok, de az már nem jelent gondot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bodorjanos #319043 üzenetére
“Kérdés, hogy érdemes-e ennyire figyelni rá, vagy 2 évente kicseréli az ember 35-ért az akksit és gyötri, ahogy jól esik neki.”
Pont ezt akartam válasz formában még írni, ami igazából ismétlés lett volna, mert tegnap este is megírtam ugyanezt a véleményemet.
Az Apple az user experience elvén működik mai napig elméletileg és valamennyire gyakorlatilag is, ami magába foglalja a biztonsági felkészüléseket, hardveresen és szoftveresen is.
Nem nekünk kell mindenképp alkalmazkodni a telefonhoz, hanem annak hozzánk.Mi segíthetünk neki azzal, hogy pl kocsiban szellőzést és hűtést adunk neki, valamit meleg napokon kikapcsoljuk navigálás közben a kijelzőt, ami aztán visszakapcsol annak függvényében, hogy mikor szükséges tájékoztatnia navigálás során.
De ugye lassítja a töltést, fixen lejjebb veszi a fényerőt, ha úgy érzi és extrém hőmérséklet esetén úgy tudom ki is kapcsolja magát.
Szerintem kár aggódni az alaplap és egyéb alkatrészekért, az már szerint bőven a “mi vagyunk a telefonért” szint.Mini telefon esetén meg kiszemelt powerbankról review és általános netes képek nézegetését javaslom, de specifikációkból is lehet következtetni, hogy kompatibilis-e minivel vagy nem.
-
addikt
válasz bodorjanos #319029 üzenetére
A töltés szempontjából úgy szokott kinézni a dolog többnyire, hogy a töltők csak “buta” módon küldik a naftát és a telefon szabályozza, hogy azt pontosan hogyan kezeli.
Kiderült, hogy az elsődleges töltés forrás minden esetben a vezetékes, így hiába csüng a telefonon közben MagSafe-en keresztül a powerbank, a telefon kizárólag vezetéken veszi a töltést.
Ez hasonló, mint amikor a telefon úgy érzékeli, hogy melegedés miatt szünetelteti vagy lassítja a töltést.
Abban az esetben is a töltő szíve szerint ugyanúgy küldheti ész nélkül töltést, csak ott van az akksi előtt az elektronika, ami szabályozza, hogy “azta mindenségit uram, fékezze magát”. -
TOZ
addikt
válasz bodorjanos #319029 üzenetére
De akkor nem lehet megoldas egy hagyomanyos powerbank (es kisebb fajta) es egy magsafe "matrica" arra ragasztva?
Arban valszeg (de nem neztem utan) jobban kijon az ember.
Nagyon szeretnem a magsafet, de ez a melegedes konkretan hasznalhatatlanna teszi.
-
addikt
válasz bodorjanos #319013 üzenetére
Kipróbálnám neked, hogy itthon a kábeles töltőn lévő telefont ráteszem pluszban a MagSafe töltőmre… de nem merem kipróbálni. 😁Egyébként arra gondolnék, hogy ilyen esetekre biztosan fel van készítve az elektronika, pl az akksivédelem ha érzékel töltést egy forrásból, akkor másikból érkezőt addig letilt / elutasít.Ha nem így lenne, akkor valószínű tele lenne már a net leégett házakkal, kigyulladó iPhone-okkal, de nincs így. 😁[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz bodorjanos #319013 üzenetére
A kábel az elsődleges, ha mindkettő elérhető.
"Ha az iPhone egyidejűleg a MagSafe töltőhöz, illetve a Lightning-porton keresztül közvetlenül áramforráshoz is van csatlakoztatva, akkor a Lightning-csatlakozón keresztül fog töltődni." - [link]
-
nagyúr
válasz bodorjanos #319005 üzenetére
Ennél lehet jobb, ez a minimum amit garantálnak. Függ attól is ki hogyan használja és tölti a telefonját.
Pl. anyósék vettek magsafe powerbankot, forralja kb az i15-öt Plusz a power bank merült 25%-ot amíg töltött 5%-ot az iPhone-on, nagyon minőségi darabnak tűnik
-
havri1
félisten
válasz bodorjanos #318792 üzenetére
Én ilyet használok, marha jó. Mondjuk a 6000mAh-t, nem az 5e-t.
Nem kapcsolható ki a wireless töltés, én nem is látom értelmét.
[Baseus 20W 5000mAh Magnetic Power Bank][ Szerkesztve ]
havri
-
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #318725 üzenetére
Régen még rosszabb volt. Ez az út útra már a fejlődés egy fázisa. Régen volt a “zézés”. [link]
-
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #318708 üzenetére
Ha fordulás jön, vagy körforgalom, vagy bármi ami miatt jelez, akkor felébreszti a kijelzőt.
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #318716 üzenetére
Igen, autópályán próbáltam, a GMaps is tudja.
-
Enigma1945
őstag
válasz bodorjanos #318710 üzenetére
Tudnal segiteni, hol tudom beallitani hogy only 4G menjen? Ugyis useless az 5G. Bocsi uj nekem az i12
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #318708 üzenetére
Ezt én még csak városon kívül használtam (autóút/autópálya), mert a lakott területen nem szoktam sokat navigálni, tehát arra a 10-20 percre nem szükséges kikapcsolni. Amúgy pedig igen, megtervezem az utat, START és ekkor kinyomom, mielőtt vezetni kezdek.
-
Razzul
őstag
válasz bodorjanos #318665 üzenetére
A sima i11 esetén mondjuk pont nem kell aggódni a beégés miatt.
Stat crux dum volvitur orbis
-
félisten
válasz bodorjanos #318664 üzenetére
Szerencsére a 13 miniben nincs AOD
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #318659 üzenetére
Az Apple Térkép esetén, miután egyszer elvégezted a gombos elsötétítést navigáció közben, utána már automatikus módon így fog eljárni menet közben (az aktuális navigáció során).
Úgy gondolom, ez egy szükséges lépés ahhoz, hogy “tudjon róla”, hogy így szeretnéd használni. Ezt én pihenőhelyen szoktam végezni, elindulás előtt (semmiképp sem vezetés közben). Megbízható a működése, az is tetszik, hogy az első figyelmeztetés a következő manőverre már 10 kilométerrel a helyszín előtt megjelenik, utána a helyszínt megközelítve többször is jelez. Feléled, elmondja, amit akar és újra elalszik. -
Kashim
őstag
válasz bodorjanos #318659 üzenetére
Ilyentől egyáltalán nem félnék, navinál mindig van olyan elem a kijelzőn ami változik vagy mozog. Alapvetően van valami algoritmus aminek mozgatnia kéne a grafikát a beégés ellen, de gyakorlatban nem tudom. Nem értem miért konkrétan csak ez a widget égett bele...
Az a helyzet, hogy próbáltam rákeresni mennyire jellemző ez a hiba az új iPhone-oknál de nem is találtam rá semmit, szóval elég egyedinek tűnik a dolog. Nyilván engem nem vigasztal, de a nagy számok szerint nem annyira kell tartani a beégéstől... Vagy épp most éri el azt a élettartamot a 15-ös széria mikor elkezdenek kijönni a kijelzőn a problémák.
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #318457 üzenetére
Megértelek, magam is hasonló cipőben járok.
-
M1995
aktív tag
válasz bodorjanos #318360 üzenetére
Annyit fizetsz, amennyi ki van írva.
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #318338 üzenetére
A saját válaszom vált tárgytalanná, nem a tiéd.
-
Topikgazda
-
Rage47
veterán
válasz bodorjanos #318244 üzenetére
mindegyiket probaltam, a carecenter volt a leggyorsabb es legprecizebb nalam eddig
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #318233 üzenetére
Normális, hogy 80% felett lassul a töltés. Emiatt ne aggódj.
Csereérettség (a gyártó leírása alapján) a kapacitás 79 százalékára lépve aktuális, ezt az iPhone ki is írja az akkumulátor menüpont alatt.
Ha a napi használat során nem kell zavaróan gyakran töltened, akkor még nem érdemes cserében gondolkodni a 640-es ciklusszám miatt. -
Rage47
veterán
válasz bodorjanos #318233 üzenetére
Hivatalos szervizbe vidd, pl. Carecenter. [link]
Nekem is lassabban tolt az extrem meleg miatt mostanaban.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz bodorjanos #290429 üzenetére
No problem! Köszi, hogy próbáltál segíteni!
A következő hozzászólásodra válaszolva a probléma az, hogy míg a töltő valóban tud 15 W-ot, és egyéb (pl. Samsung) telefonokat tölt is annyival "fast charge", vagyis gyorstöltés módban, addig az iPhone-ok nem hajlandók annyival töltődni (mert nyilván nem perkált az adott gyártó valami jogdíjat az Apple-nek - ugyanez van a kábeleknél is).
Ezt a látszólag ellentmondást úgy oldják fel a gyártók, hogy a műszaki adatoknál leegyszerűsítve ezt a két mondatot közlik:
'Maximális teljesítmény 15 W.'
'Apple telefonokkal kompatibilis.'Ezt így kijelentve igaz mindkettő. Csak éppen az iPhone nem fog tölteni 15 W-tal. Illetve pont az a baj, hogy ezek miatt a ferdített megfogalmazások miatt nem tudom, hogy töltene-e vagy nem. Ezért nem tudom vásárlás előtt, hogy melyik fog gyorstöltéssel iPhone-t tölteni és melyik nem (csak normál, kb. 7,5 W-os töltéssel).
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz bodorjanos #290426 üzenetére
Pont ez a kérdés, hogy a gyorstöltés megy-e. Azt tudom, hogy egyébként működnek együtt.
-
Noxy
veterán
válasz bodorjanos #290334 üzenetére
Több csak úgy lehet, hogy a backup-t kimásolod egy másik helyre, töröld, majd újat csinálsz.
100%-ig megegyezik az iCloud backup-l. Mindent uan úgy ment. Net nélkül meg nem fog menni a visszaállítás, mert a telepített appokat visszaállítás után fogja letölteni.
Annak már lassan 10 éve hogy az appokat is lementette a PC-re.
Előnye meg annyi, hogy nem írja felül a béta mentést mint az iCloudba, meg akkor állítod vissza, meg azt amelyiket akarod a főverzión belül.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Razzul
őstag
válasz bodorjanos #290334 üzenetére
Továbbá a tegnapi Apple Supportos beszélgetésem után én úgy látom, hogy mindegyik ilyen költöztetésre-visszaállításra alkalmazott megoldás egy (legalább részben) másképp működik. Az Apple ID-m helyreállítása előtt ez egy fontos kérdés volt, hogy pontosan melyik úton, milyen módon költöztem át a régi telefonomról az új készülékre.
Stat crux dum volvitur orbis
-
MODERÁTOR
válasz bodorjanos #290330 üzenetére
A fiókok, beállítások is megmaradnak, a jelszót kell újra beírni. A banki appokat lehet, hogy újra be kell állítani, a bankkártyákat újra kell hozzáadni. Amúgy egy backup visszatöltése után ott folytatod, ahol abbahagytad.
-
Oldman2
veterán
válasz bodorjanos #290330 üzenetére
Nem vagyok, szagértő, de szerintem:
- Az iCloud mérete korlátos, az iTunes backup(ok) méretét csak a helyi tároló szabad helye korlátozza
- Tudomásom szerint az iCloud-ban eszközönként csak egyetlen Backup lehetséges, ITunes alatt tetszőleges darabszámú mentés is lehet eszközönként
- iOS verzióugrás esetén (beta) a régi verzió alatt készült Backup nem tölthető vissza
- Az iCloud-ból történő visszatöltéshez kell net kapcsolat és szerintem hosszabb ideig is eltarthat, az iTunes esetén helyileg van minden, vélhetően gyorsabb
- Mindezek ismeretében (imho) az iCloud sokak számára kényelmesebb lehet. -
tuzpenge
őstag
válasz bodorjanos #289439 üzenetére
Nekem mini van. Azzal elviselhető, de csak vész esetén szoktam használni, akkor meg mind1 hogy milyen bumfordi... De amúgy az lesz tőle, jó vastag...
ˣ
-
Shyciii
veterán
válasz bodorjanos #289374 üzenetére
Így van. Szuper sebességgel, 7,5W-al tölti Qi töltőként Jobb, mint semmi, de ha közben picit is használod, akkor lófüttyre sem elég.
-
Shyciii
veterán
válasz bodorjanos #289372 üzenetére
Mármint a megsafe-es töltő is tölti, de nem magsafe-es kommunikációval, hanem a sima Qi szabvánnyal, vagyis lassabban.
-
herdsman12
őstag
válasz bodorjanos #289123 üzenetére
Működik rendesen, próbáld ki, különben soha nem tudod meg, hogy mizu.
Elsősorban Waze megy a trafi és a pálya matrica miatt (csak Pest matricám van), de bevetésre kész a Here WeGo, a Google online/offline módban, sőt a Guru Maps is tudna (?) navigálni. -
vargalex
félisten
válasz bodorjanos #289145 üzenetére
De még a "Forduljon balra" utasítást mindig "Forduljon bara"-nak mondja, valamint az utca nevekben magyarul benne van az, hogy út/utca/stb., így azt mondja pl., hogy "Forduljon bara az xy út útra".
Alex
-
30z.Samu
félisten
válasz bodorjanos #289145 üzenetére
Tényleg? Na akkor majd teszek vele egy próbát. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz bodorjanos #289116 üzenetére
"Szeptembertől meg reméljük jön az apple térképbe is az offline mód, ahogy már be is harangozták "
Biztos jön, a bétában már ottvan.
-
feddel
senior tag
válasz bodorjanos #289124 üzenetére
Kb 3 hívásom volt azóta, 1-2 perces, az nem szakadt. Nem akar velem beszélni senki, főleg hosszan Nekem is feljön néha valami beállítanivaló, de totál nem zavaró. Ha megoldja a problémát, akkor bőven megért ennyit. Amit észrevettem amúgy: A záróképernyőn lévő widget a teló felébresztésekor nem egyből írja az adatot, hanem üres csík van (az időjárás-adatok helyén), de fél mp alatt befrissül. A wifi átállás jobb lett, azaz most már nem a távolabbik wifihez akar csatlakozni mint eddig nagyon sokszor. A ház két végében van két különböző, agyf@szt kaptam hogy rittig a túlsóhoz csatlakozott, a gyenge jelhez. Értesítéseket kell időnként finomítani, meg ez a privát átjátszó nem volt bekapcsolva, de szerencsére az elmúlt napon nem írtam fenyegető emailt a kormánynak.
-
juve600
nagyúr
válasz bodorjanos #289122 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz bodorjanos #289116 üzenetére
apple gyári az mennyi netet fogyaszt online használat közben ?
-
divan
őstag
válasz bodorjanos #288965 üzenetére
Igen, Magsafe töltőt használ hozzá.
-
feddel
senior tag
válasz bodorjanos #288927 üzenetére
Megcsináltam, utána nyitogattam az appokat, állítottam vissza ami jött, de rengeteg minden megmaradt. A bankkártyákat újból hozzá kellett adni (3-4 gombnyomás), de benne volt minden a walletban, csak újra érvényesíteni kellett.
Most itthon ülök és várom hogy valaki felhívjon, és beszéljen vagy 5 percig. De semmi.Közben azon is agyalok, hogy júliusban vágjak e bele a 17 bétába. Tavaly belementem a 16-ba, nem volt semmi gáz, de vártam már a szeptembert nagyon
-
zelikocc
senior tag
válasz bodorjanos #288952 üzenetére
Én egyébként próbáltam XS tokba helyezni köralakú MagSafe karikát, de úgy nem akart működni a vezeték nélküli töltés, lehet hogy nagyon pontosan kell elhelyezni a tokon a pozícióját és akkor működne?
-
divan
őstag
válasz bodorjanos #288952 üzenetére
Fiamnak xs van, működik neki a töltés magsafe tokkal. De a mágneses hatás kevesebb, mint a gyárilag magsafe kompatibilis telefonokkal. Szóval azt nem tudom autóban elég e.
-
feddel
senior tag
válasz bodorjanos #288925 üzenetére
Yettel. Pár hete volt sim cserém, akkor azt hittem megjavult, de tegnap este 3x szakadt meg míg az asszonnyal beszéltünk, utána egy másik hívás szintén.
-
feddel
senior tag
válasz bodorjanos #288916 üzenetére
Jól van, egyszer élünk (ebben a testben), megcsinálom azt az alapbeállítást. Előtte nyomok egy friss biztonsági mentést. Tegnap nekem is sokszor megszakadt.
-
feddel
senior tag
válasz bodorjanos #288683 üzenetére
Van vagy 4 fókuszom, szinkronizálva a többi eszközre (iMac, Mac mini). Oké ez megmarad, de az a sokminden ami nem Várok még egy kicsit a dologgal. Lehet hogy túlreagálom, pedig egy unalmas hétvégi melónapon gondolom 1 óra alatt visszaállítanék mindent
Természetesen iCloud bizt mentés folyamatosan készül. (legutóbbi sikeres mentés: ma 9:11)
Vagy majd megoldja a 16.6? Vagy a 17?[ Szerkesztve ]
-
feddel
senior tag
válasz bodorjanos #288681 üzenetére
Valóban utána jön be az az ablak ami neked. Lehet hogy megpróbálom először a hálózati beállítás alaphelyzetét, hátha segít. Remélem utána magától beállnak a hálózati dolgok, nem tudom mit kellene nekem beállítani újra.
A te módszereddel a fókusz módok is törlődnek? -
feddel
senior tag
válasz bodorjanos #288672 üzenetére
Helló! Nekem is szakadnak néha a hívások, akkor csináljam ezt az alaphelyzetet? De nekem nem azokat dobja fel mint neked. (SIM csere már megvolt, utána mintha jobb lett volna, de azóta megint.)
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz bodorjanos #287874 üzenetére
Ügyfélpanasz leadása megvolt, pontos időponttal több meghsakadásról ?
-
PACSA75
őstag
válasz bodorjanos #287852 üzenetére
De az eSimet szerintem otthonról is kérheted, vagy talán a szolgáltató appban is meg tudod oldani. eSimet bármikor visszarakják fizikai simre ha kéred.
-
gyapo11
őstag
válasz bodorjanos #287857 üzenetére
Androidos a teló és kb. 3 éve tökéletesen működik, frissítésről még álmodni sem lehet, az eredeti 9-es fut rajta. Lehetne sim érintkező kontakthiba, de mindig ugyanarról a számról híváskor? És arról a számról is működik a hívás n-szer, x-szer meg nem.
Annak azéert örültem volna, ha pl. megnézik a logokban, hogy én be voltam-e jelentkezve, a másik számról valóban próbáltak-e hívni, és mi volt a kommunikáció a telefonok és a szolgáltató között, mi vezetett oda, hogy a hívó az előfizető nem kapcsolható üzenetet kapta, én meg semmit nem láttam a telefonon hogy hívott volna. Megnéztem a tiltott számokat, nincs közte, különben is néha sikerül a hívás.
Összességében azért írtam meg az esetet, mert szerintem elég jól behatárolható lenne hogy mi az ok, csak nem veszik a fáradságot, hogy részletesen utánanézzenek, másrészt meg hogy ha náluk van a hiba akkor bevallják. Az ügyfél amúgy se ért hozzá, cseréljen készüléket meg kártyát és jó lesz. Steve Jobs szerint meg biztos nem tartottam jól a telefont, bár ez nem iphone volt.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz bodorjanos #287845 üzenetére
Tapasztalat. Telekomos két telefon, egyik előfizetéses másik prepaid, az előfizetésesről időnként nem lehet a másikat fölhívni, de mások tudják hívni. Egymás mellett álltunk, próba, előfizető nem kapcsolható. Chateltem telekommal, mondtam perc pontosan mikor voltak ilyen hívások, fölvette hibának, kivizsgálták, nem találtak semmi hibát, biztos a készülékem rossz. Mindenki más mindig tud hívni.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
markknight
veterán
Vettem, persze nekem sem jut idő elég sok dologra amit tervezek, szóval értem.
Nem tudom, hogy cserélik-e ingyen, üzlete válogatja. -
Gubu0101
veterán
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
PACSA75
őstag
válasz bodorjanos #287847 üzenetére
Próbáld a számodat átvinni eSimre (ha a szolgáltatód tud ilyet) és akkor nem kell másik számmal tesztelni.
-
markknight
veterán
válasz bodorjanos #287847 üzenetére
Hol laktok helyileg? (nem kell pontosan)
Én a lefedettségre tippelnék.Ahogy néztem április vége óta fennáll ez a probléma nálad, már cseréltetned kellett volna Sim-et, ha valóban szeretnél utána járni a dolgoknak. Nyilván nem szemrehányás, csak a tagok válaszolgattak, tanácsoltak neked, de nem fogadtad meg őket és most írhatják le ugyanazt A másik ilyen két bites kérdés, hogy biztosan elsötétedik a kép mikor telefonálsz? Nem lehet, hogy arcoddal vagy mással nyomsz meg valamit hívás közben?
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz bodorjanos #287845 üzenetére
Másik SIM kártyával is próbáltad a saját készüléked? Mert ha azzal jó, akkor valóban a SIM-mel lehet valami.
Logot nem nagyon, ill. ha fejlesztő lennél akkor lehetne plusz profilokat felrakni amivel különféle debug lehetőségek megnyílnak de ezt nem javaslom.
Ha a hiba továbbra is fennáll miután kipróbáltad a készüléked másik SIM-mel, akkor még az Apple-nek nyitnék egy hibajegyet, ők fognak kérni mindenféle sysdiag csomagokat.C opció ha konstans reprodukálható a hiba, akkor pedig szerviz.
-
burgatshow
veterán
válasz bodorjanos #286164 üzenetére
Pedig sokáig ne várj vele, mert ugye a 14-es szériával már nem jött mini, így amíg van a piacon addig lehet szerezni aztán vége...
-
Scholes9
nagyúr
válasz bodorjanos #286161 üzenetére
Igen, a zsebben nagyon jól elfér ez tényleg előny, amit szeretek is
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
válasz bodorjanos #286157 üzenetére
Igazából a méret miatt. Ha nincs nálam a tablet, ami azért sűrűn előfordul, akkor jól jönne a nagyobb kijelzős telefon Bár lehet a “sima” 14 is elég lenne
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #285674 üzenetére
Szívesen!
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #285666 üzenetére
Ez egy 7 évvel ezelőtti válasz, de bíztató, hogy hiba esetén van esélyed a jelképes összegű, 1 forintos díjra. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz bodorjanos #285661 üzenetére
Szia!
Ennyi idős kártya esetén érdemes kezdeményezned egy cserét. Ha Telekomos vagy, akkor a hibás SIM cseréje díjtalan. -
Gubu0101
veterán
válasz bodorjanos #285661 üzenetére
Elsonek azzal kezdenem,mar nem fiatal a sim az biztos.~10 ev korul van az elettartamuk,ahogy olvastam.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
MasterMark
titán
válasz bodorjanos #285336 üzenetére
A vezetés fókusznál kb nem használhatod a telefont, és nem is zavarhat semmi.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz bodorjanos #285332 üzenetére
A fókusz miatt egyébként nem csak a bt-re kapcsolódásra, hanem a lekapcsolódásra is be lehet állítani shortcut-ot. Pl, hogy mentse el a parkoló autó helyzetét a maps-ba.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz bodorjanos #285329 üzenetére
Autóhoz a vezetés fókusz tud automatikusan aktiválódni bt-re kapcsolódásnál, és arra már tudsz automatán shortcutot is futtatni.
Fókuszt is válhatsz automatikusan, csak a fókusznál kell beállítani ha pl hely alapján akarod.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
F.B.I.
veterán
válasz bodorjanos #284485 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom így!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Oldman2
veterán
válasz bodorjanos #284432 üzenetére
A Helymeghatározás engedélyezve van-e az Időképnek?
Beállítások / Adatvédelem és biztonság / Helymeghatározás / Időkép
-
BloodRay
veterán
válasz bodorjanos #284353 üzenetére
Lényeg hogy akkor meglett.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz bodorjanos #284351 üzenetére
Hozzá kell adni mint új parancsot.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
veterán
válasz bodorjanos #284190 üzenetére
Ha tokban van a telefon, akkor a hatékonyság az őskort idézi...
Xiaomin a 3 ujj lefelé húzás nagyon kényelmes volt...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bodorjanos #284187 üzenetére
amúgy nekem is az a tippem, hogy az érzés jó része abból származik, hogy 13ProMax és 14ProMax után kézbefogva egy 60Hz telefon már nem hozza ugyanazt a fluiditást - de ezt addig nem veszed észre, amíg nem visszafele váltasz
-
őstag
válasz bodorjanos #283607 üzenetére
Ahogy nézem én kb 1.5 óra képernyő idővel merítem le
Zéró játék, inkább böngészés, minimál Insta/Fb -
senior tag
válasz bodorjanos #283226 üzenetére
Szia!
Meg szeretnénk venni egy appot, szóval korábban nem volt telepítve, az biztos. Fel sem ajánlja, hogy írjam be a jelszavamat és az engedélykérés sem jön meg.
Csináltam egy resetet a tableten amit használ. A kezdő felügyeleti beállításoknál az iphone előtti telefonomat engedné csak beállítani, az iphone-t nem.
Hiába jelentkeztem ki a régi telefonból, a fiók beállításaimban még mindig egy munkamenetet jelez.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz bodorjanos #283181 üzenetére
Ingyenes appok esetén annyi jön, hogy az adott alkalmazás telepítve.
Megköszönöm ha megnézed, majd írj, hogy mire jutottál. -
senior tag
válasz bodorjanos #283174 üzenetére
Szia!
Az értesítés jön, amikor valamit feltelepít, szóval bejelentkezési anomália nincs. Meg szeretnénk vásárolni egy appot és hiába írja, hogy jóvá kell hagynom, nem jön az engedélykérés.
-
Revesz
aktív tag
válasz bodorjanos #281742 üzenetére
Persze, azzel tisztában vagyok, hogy a 4G több energiát igényel mint a wifi. Sajnos internet nélkül is nagyon merül, készenlétben net meg minden nélkül 8 óra alatt -20% aksi az horror szerintem. Tehát egész napra kivetítve(16 óra) 40% kapacitást veszítek, és még a 4g is ki van kapcsolva.
A céges telefon meg 1 hét alatt sem merül le ha éppen szabin vagyok, pedig ott még a 4G-t sem lövöm ki. Valami itt nem kerek sajnos :/Kali: Megfelelő beállítás alatt mire gondolsz? Yettel eSim és yettel adatmegosztó fizikális van a telóban. Az eSim az alapértelmezett hanghíváshoz. A másikról megy a 4G és az adatforgalom-váltás meg ki van kapcsolva.
Adatmegosztóhoz telefonszám nincs megadva. -
burgatshow
veterán
válasz bodorjanos #281297 üzenetére
Kivancsi vagyok, hogy mi hianyzik belole?
-
törölt tag
válasz bodorjanos #281295 üzenetére
Semmilyen, nem tudjuk mire gondolt a költő.
-
yodamester10
őstag
válasz bodorjanos #281295 üzenetére
Itt látható [link] ,vagyis nekem tűnik úgy mert xiaomi mi 11 ultra után elég siralmas a naptár nekem az ios-en Én sokat használom és jelenleg nem jön be.
Szerk:
Most megnéztem magyarúl sajna csak a dátumokról beszél,szomorú vagyok.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz bodorjanos #280876 üzenetére
Szia,jól tudod,teljesen sose merűl le.
Kikapcsolásig meríted,akkor is marad az akksiban annyi,hogy ez a funkció működjön.Nagy János
-
aktív tag
-
winezke
csendes tag
válasz bodorjanos #280834 üzenetére
Nem igazán foglalkoztam a kérdéssel. Nem annyira vagyok híve a javítot telónak. 1év 2hónaposan 81%on volt, érezhetően szarabb lett.
Biztonságtechnika/Villanyszerelés 06202837813
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest