Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Én a régi 6-osomat nagyon sokat használtam powerbankról -külöböző márkákkal, az utolsó egy blitzwolf-, az lett az eredménye, hogy 1,5 után már akksit kellett benne cserélni, mivel egy munkanapot sem birt már ki a végén. Az új aksit onnantól főként hálózatról töltöttem az eredeti adapterrel, kábellel és máig birja asszonynál a közel egy napi használatot.
Önmagában már azt lehet sokszor érezni, hogy a powerbankról töltött teló sokkalta hamarabb merűl, mintha hálózatról lenne tölve.
Tapasztalatból irom, hogy van összefüggés. -
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
olyat lehet-e csinálni, hogy a meglévő icloud-mentésemből valahogy pc-re kinyerni az sms-üzeneteimet?
tudom, nem egyszerű. de hátha valamivel meg tudom csinálni. nagyon fontos lenne
köszi! -
Dany007
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
A legtöbb helyen én is ezt olvastam. Októberben mutatják be az új iPhonet. =/
Állítólag leginkább az árulkodik, hogy az iPhone bemutatókat az Apple "special event"-ként nevezi meg és ez a jövőheti csak sima Event lesz. Plusz korábban is mondta már az Apple, hogy csúszás lesz az iPhone kapcsán, tehát még az is passzolna az októberi bemutatóhoz.
Amúgy nem érdekelne a dolog, de 4 éve egy i6-osom van, ami már akkor is réginek számított... És eldöntöttem, hogy most lecserélem és megveszem a legújabbat.
Az árát összeszedtem - bár az euro nem a barátom - , asszonyt meggyőztem... ezért most úgy várom a bemutatót, mint anno 7 évesen a karácsonyt.
Btw azért néztem ebbe a topikba, mert gondoltam tele van találgatásokkal a tegnapi bejelentés kapcsán, de ahogy látom pár hsz-en kívül senki nem foglalkozik vele
-
natë
nagyúr
SE2 vajon mennyire fogja tartani az árát? Azon agyalok, hogy a 12-ig veszek egyet, aztán ha nem lesz óriási változás a 11-hez képest, megtartom, ha mégis, viszonylag kis bukóval eladnám...
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
iPhone 11 pro Max készülékem van. Szeretnék hozzá vásárolni egy PD(Power Delivery)-vel rendelkező Power Bankot.
Korábban használtam a Xiaomi termékét és valószínűleg amiatt ment tönkre az iPhone X-ben az akkumulátor, így a Xiaomi termékeit ki szeretném most zárni.
Van bármi ötletetek, hogy milyen terméket lenne érdemes vásárolnom? 10.000mAh teljesítmény amit minimum szeretnék. Ennél nagyobb lehet. Fontos, hogy inkább többet fizetek, de minőségi legyen.Köszönöm
-
Zozo0525
őstag
fel szeretném rakni a beta-t jelentkeztemaz Apple Beta szoftverprogram-ba hogy kapom meg, simal lejön ota frissítésben? vagy van valami teendőm még?
-
natë
nagyúr
Nem szellőzött még meg 12-es széria Mo-i kb. ára? Lehet, hogy a "sima" is 300 felett lesz?
-
Raga
senior tag
Köszönöm mindenki válaszát.
Akkor telekom havidíj esim és apple watch kell. -
gyuromoj
veterán
ios14 dev beta 8 tölthető
-
Raga
senior tag
Üdv!
iphone 11 tulajdonos vagyok.Munkahelyemen november 1-től tilos lesz mobiltelefont magunknál tartani!Hogy ez milyen gáz abba most ne menjünk bele sajnos ez így lesz!
Nos mivel nem tudom elfogadni hogy a súlyosan szívbeteg édesanyám és az idős nagymamám nem tud elérni ha baj van ezért olyan segítséget kérek tőletek hogy egy iwatch-al hogy lehet illetve mi szükséges ahhoz hogy mobil nélkül tudjak hívást fogadni!
Jelen esetben szerintem csak így lehetne kiskaput találni mivel lesznek ellenőrzések hogy van e nálad telefon
Köszönöm a válaszokat -
vzsryl
nagyúr
Kína helyett Indiában fogják gyártani az iPhone-okat
Forrás megjelölés nincs, és hirtelen én sem találtam ennél többet, tehát tessék fenntartásokkal kezelni a hírt.
-
törölt tag
Az iCloud backup-nal a backup allandoan no vagy felulirja a regit?
(A photos nalam ki van kapcsolva csak appok datajara hasznalom a cloudot) -
gabo89
senior tag
Üdv!
Van egy iPhone 6, melyen nem működik a GPS és a wifi. Illetve a GPS nagy hatósugarú tévedéssel működik, a wifi meg a router előtt kap jelet. Szeretném ezt megcsinálni vagy ha megéri, megcsináltatni.
Azt szeretném megtudni, mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ILLDisPozed
üzenetére
Többször mondta már Apple hogy az iPhone-ok később mutatkoznak be (várhatóan októberben). Aztán lehet hogy bemutatkoznak de megvásárolni/előrendelni októberben lehet.
-
majestic
őstag
-
bnorci71
addikt
Szasztok!
Ha az iPhone12-ből tényleg lesz kisebb méret mint az SE2020 mit tippeltek mi lesz az itthoni ára kb.olcsóbb drágább mint a 11.
-
Bossp
addikt
Sziasztok! Két héten belül két iPhone 5s-el találkoztam ami az alábbi hibaüzenetet dobja: Frissítés szükséges hogy használható legyen az adatforgalom ezen a telefonon. Újra húzás nem oldotta meg. Sajna így telefonálni sem lehet velük. Ez valami új feature a régi iPhoneokra hogy ideje cserélni? :d gyanús ez hogy gy 2 héten belül 2 ugyan az.
-
válasz
ILLDisPozed
üzenetére
Nem hiszem, hogy ketté bontanak nagy eventre azokat.

-
viera
őstag
válasz
ILLDisPozed
üzenetére
Remélem tévednek
-
ILLDisPozed
aktív tag
https://www.macrumors.com/2020/09/08/apple-september-15-event-ipad-apple-watch/amp/?__twitter_impression=true
Elvileg ez még nem az iPhone bejelentés lesz, csak apple watch meg ipad. (Reméljük tévednek)

-
válasz
tboldi
üzenetére
Ez jó érv már a váltás mellett, de a Pro Maxomnak semmi baja aztán azért nem is izgat annyira. Bár valamelyik nap hirtelen lemerült, de azóta nem csinálta szóval meg maradhat.

Aztán jovoheten ki derül milyenek lesznek az újak. Kívülről a nem domború dizájn nagyon bejött amúgy, de hiba, ha az az átkozott Pro Motion nem lesz benne akkor szerintem ki fogom hagyni. De soha ne mond, hogy soha.
-
majestic
őstag
3 perccel ezelőtti hír:
A korábbi pletykák ellenére 2020.09.15-én érkezik (jelentik be) az új iPhone-okat!
https://www.techradar.com/news/new-iphone-12
Mennyivel előtte szokta kiküldeni a meghívókat az Apple?
-
válasz
tboldi
üzenetére
Igen elég sanszos, hogy hónap vége.
Nem tudom, de évek óta most először nem izgat annyira az új iPhone. Mióta megláttam a hírt, hogy valószínűleg nem lesz 120 Hz meg egyáltalán nem is csiklandoz a gondolat, pedig aki ismer tudja, hogy minden évben várom és váltok is.
Na, de majd kiderül, hátha mégis meglepően jó lesz.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Ios 14 alatt, a Kamera beallitasoknal mit jelent a "Gyorsabb felvetelkeszites elonyben reszesitese"?

-
Gsx-rr
veterán
A diktálás funkció másnál is be van lassulva, nálam hetek óta borzalmas
-
user12
őstag
válasz
Inhausermrc
üzenetére
Szia
Az NFC csak fizetésre használható, párosításra, adatcserére nem.
Az akku használatfüggő. Normál használat (napi néhány telefon, értesítések, e-mail olvasás, stb) mellett új állapotban szerintem két napot kibír. Ha többet nyomkodod, nyilván kevesebbet
-
tboldi
nagyúr
válasz
Inhausermrc
üzenetére
AAC kodek van.
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Inhausermrc
üzenetére
iPhone 11-nek szenzációs az akksija, utoljára 3 nap után töltöttem mondjuk annyit nem nyomkodtam. Ha rendesen használom átlagos dolgokra akkor is másfél nap minimum, de inkább 2.
Vasárnap 15:09-kor vettem le a töltőről 100%-kal, most a komment írásakor 49%-on vagyok és az elmúlt 24 órában majdnem 2 órát volt bekapcsolva a kijelző. Nem használom agyon de 2 nap megint meglesz simán min 6 óra kijelzőidővel. -
válasz
Inhausermrc
üzenetére
Nfc csak fizetésre és csak Apple Pay.
-
Inhausermrc
friss újonc
Sziasztok! Most váltok androidról iphone11-re és lenne pár kérdésem.
Az nfc-vel lehet kapcsolódni is pl. :fejhallgatóra? Úgy értem az nfc csak indítja a műveletet és a kapcsolat az bluetooth.
A bluetooth milyen codececet támogat? (aptx, aptx hd, ldac, stb.)A harmadik kicsit alapabb kérdés, hogy az akksija bőven elketyeg egy napot, vagy a nap végén 10%kon lesz? Normal, átlagos használat mellett? Köszi a válaszokat! -
pinnacle
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi! Itt is ez az első. 4K 60FPS konzumer kamerát akartam venni már régebben is, de nem találtam, lehet nincs is. iPhone annyira jó felvételt készít, hogy lehet már nem is kell kamera.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi!
Videóra van valami különösen ajánlott vagy az itt bemutatott VSCO, Camera+ 2, ProCamera közül válasszak? Tényleg csak a fehéregyensúly a fontos. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Videófelvételre melyik a legjobb program? Fehéregyensúly állítás kellene, nekem túl meleg árnyalatú a gyárival.
Live Fotót, hogy lehet véglegesen kikapcsolni? Nekem itt ki van kapcsolva mégis állandóan aktiválja magát. Lehet pont be kell kapcsolni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
élek még, mostanában a ForzaHorizon4-el tolom, boxon, cockpittel..a dodge challenger hellcat-emmel lassan gurulni..priceless
De jó látni! Anno TDU-ztunk együtt egy ideig... még talán 2009 környékén... több, mint tíz éve...

lugosi
icecave
Zsolt,72
burgatshow