- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaja2
senior tag
Helló!
iTunes-on kívül van valami más okosság az iPhone 5s legújabb firmware-jének a telepítésére?
Letöltöm az ipsw-t és onnan kellene segítség... Köszi! -
Zaja2
senior tag
válasz
divan #247821 üzenetére
"A függetlenítéshez kövesd az alábbi lépéseketAmennyiben már rendelkezel egy másik szolgáltató SIM-kártyájávalKészíts biztonsági másolatot a készülékről iTunes-szal vagy az iCloudba.Vedd ki a SIM-kártyát, majd helyezd be a másik szolgáltató SIM-kártyáját.Végezd el újra az iPhone aktiválását (ehhez internetkapcsolatra lesz szükséged)."
Talán ez tévesztett meg. -
Zaja2
senior tag
Üdv! A főnököm nekem adta a régi i5s-ét,de nem tudom fuggetleniteni a telekomos leiras alapján. Valami egyeb javaslat?
-
Zaja2
senior tag
Hello! Safari mellett melyik böngészőt használjátok? Nincs Jailbreak-em.
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok! A 6 megkapta az ios 13-at?
köszi! -
Zaja2
senior tag
Helló!
Hogyan tudom törölni az adatokat,illetve kilépni a fiókomból,ha a kijelzőm törött?
Nem érzékel,és így nem tudom beírni a jelkódot...
i5/ios10 -
Zaja2
senior tag
Szevasztok! Nem tudom volt-e már....
Iphone 5 akkuját bele lehet szerelni 5s-be? -
Zaja2
senior tag
Aha... Szóval akkor ezért javul meg ha lezárom,és újra feloldom. ?
-
Zaja2
senior tag
Szevasztok! iPhone 5s kijelző elkezdett magától randalírozni. Írás közben random belepötyög az írnivalómba,fel le görgeti a weboldalakat magától. Egy kicsit el van hajolva a telcsi háza ,így bal fent kilóg a kijelző sarka belőle egy kicsit. Okozhatja ez a hibát?
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
iPhone 5-re hogyan tudok régebbi verziójú appokat telepíteni?
Legújabb sw van rajta,amit nem rég frissítettem,de sem az insta,sem a névnapp,se pár másik olyan appot nem enged telepíteni nagyobb verziójú iOS meglétére hivatkozva,amiket eddig használtam. Nem szeretnék Jailbreakelni,anélkül van rá megoldás? Köszi! -
Zaja2
senior tag
Már reggel 8-tól próbálom hitelesíteni az apple id-m de nem küld kódot. Se telefonhívás. Másnak is xaraxik?
-
Zaja2
senior tag
Jó reggelt kívánok!
Az App Store-ban akármit indítok el letölteni,csak pörög a karika,és még egy óra múlva sem tölt le semmit. Orvosolható a hiba visszaállítás nélkül?
iPhone5/ios 10
Köszi! -
Zaja2
senior tag
Hali!
Iphone 5 /ios10.3.4 -re instagramot,valamint facebook lite-ot hogyan tudok telepíteni?
Az előbbihez legalább ios 11 kell az utóbbi pedig nem található az appstore-ban. Köszi! -
Zaja2
senior tag
Üdv!
Meg adtam a bankkártya adatokat,a telefonszámot,és az email-t is az icloud jelszó vissza állításához. [kép] Gyakorlatban ez kb. mennyi idő,amit a képen írnak? -
Zaja2
senior tag
Helló!
Tesóm nekem adta az 5s-ét,de nem tudja az icloud jelszavát. az id-t meg a telefonszámot tudja. Van valamiféle bypass az icloud zár megszüntetésére?
Köszi! -
Zaja2
senior tag
Valoban clone! Fel sem tunt. Epp,hogy csak ra tudtam nezni. a kis komisz meg engem is megtevesztett
ez esetben hol kerdezzek e felol? -
Zaja2
senior tag
Jo estet!
Adodott egy kis kijelzo kalibracios problemam a 6S plus keszulekemmel.
a kijelzo erzekel mindenutt viszont ha a bal also sarokba erintek,akkor alul - kozeptajon klikkel.
Az erintes visszajelzonel tisztan lathato a hiba.
KEszitettem egy videot ahol demonstralom a hibat.
https://www.youtube.com/watch?v=qXa8YirFYlEValaki tudja a hiba okat?
-
Zaja2
senior tag
Iphone 4S 9.2.1 jailbreak van mar?
-
Zaja2
senior tag
sziasztok!
a problemam a kovetkezo:
jb-keltem az iphone 4-et panguval,mukodott is,volt cydia meg minden de valamit elqrtam es eltunt a cydia ikonom.
nem engedi visszaallitani a keszuleket restorral sem itunesbol, sem pedig ios alol az iphone-on. eloszor itunes-al probaltam,recovery-bol - DFU-bol aztan telefonrol. ha itunes-al probalom restorolniDFU alatt akkor csak black screen jon be, es varakozik a keszulek. 2 oran at is hagytam es semmi.Ha recovery-bol akkor pedig cirkulal a kepernyon a kis kor es annyi. Ha ios alol akkor is csak cirkulal a kis karika a kijelzo kozepen es nem lep tovabb detto.
csak a cydia-t szeretnem ujratelepiteni, amihez van is deb file-om es ifunboxal darabokra szedve a debet minden mappajat es file-jat beillesztettem ahova kell. van is cydia ikonom ujra a fokepernyon, de amikor elinditom, akkor bevillan a fomenuje, es ki is lep. ugyan ez iFile-al is, mert azt is ugy tettem be a raw file systembe. hogyan telepithetem ujra a cydiat re-jailbreak nelkul es ifile filekezelo nelkul ami tudja hasznalni a. dob kiterjesztest? koszi a valaszokat.
Udv, Zaja
szerk.:
nyilvan eleg lenne ha csak az iFile fent lenne es futna a keszuleken,mert feldobnam ra a cydia deb file-t az meg tudna magatol telepiteni ,de az sem indul. -
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Valaki le tudna irni ,hogyan telepitsem a Cydia-t vSSH Lite segitsegevel?Koszonom!
-
Zaja2
senior tag
na,kimostam a fejem,kozben tortem is. arra jutottam,hogy sikerult cydia-t varazsolni a telora:
a bibi csak az,hogy ezt megtettem az iFile-al is,viszont mind a ketto kilep rogton inditas utan. bevillan es ki is lep. tobbszori reboot utan is.
azert elmagyarazom hogy is csinaltam,hatha tudtok valamit javasolni mit qrtam el...
tehat a cydia .deb file-t kicsomagoltam universal file extractorral,es a benne levo mappakat illetve fileokat ifunboxal bemasoltam a keszulek raw file systemebe. minden mappa ugyan oda kerult,ahol lennie kell. plusz csinaltam egy autoinstall mappat is a var/lib/cydia mappaba ahova beillesztettem a kicsomagolatlan .deb file-t amit elozoleg kicsomagoltam. megjelent a cydia app install ikon is az infunboxban
[link]. csupan mar csak arra kellene rajonnom hogy hogyan inditsam el a cydiat,hiszen a fo celom a cydia nem pedig a teljes restore volt. hatha okosabbak vagytok es tudtok segiteni elore haladni. -
Zaja2
senior tag
válasz
Gsx-rr #129484 üzenetére
a pangu jb-t szeretnem ujra feltenni de azt irja hogy olredi dzselbreked ....
ma mar nem fogok vele sz*rakodni. holnap meg tuti jovok kerdezni,de hatha okosabb is leszek valamivel. a google nagyon jo haverom lett az elmult egy napban,szoval lehet talalok valamit. esetleg xda-n vagy szifonon. koszi addig is. good bye
-
-
Zaja2
senior tag
válasz
Gsx-rr #129477 üzenetére
a problema tovabbra is fennall!
sem recoverybol sem rendszer alol nem all fel a rendszer restore utan.szoftver kibontas utan ugyebar varakozik az iphone keszulekre,hogy mukodjon egyutt az itunes-al. na ez nalam,nem megy:
a keszuleken most mar csak black screen van,es ne tovabb.
meg innen is vissza tudom hozni arra a beallitasra,ami ezelott 11 perccel volt. de akkor miert nem resetel 0-ra? -
Zaja2
senior tag
válasz
Zaja2 #129472 üzenetére
UP:
leirom milyen progijaim vannaka gepen ,hogy ez is idot sporoljon!
Tenorshare ReiBoot
iFunbox
iCloud
es meg van cydia_1.0.3366-1_iphoneos-arm.deb-em amit nem tudok telepiteni mert nincs iFile a keszuleken.UPUP:
van egy iPhone3,1_7.1.1_11D201_Restore ipsw-m ha ez szamit valamit [gprs] -
Zaja2
senior tag
válasz
xenom0rph #129466 üzenetére
Valoban csak illusztracio a kep,hogy mit is lat jelenleg a juzer. ebben az esetben en,amikor szivok
Egyebkent megsporolunk szerintem 10 hsz.-t ha leirom konkretan mi is a gondom
a problemam az,hogy eltunt a cydia ikonom. azt szeretnem ujra installalni,de mint tudom .ipa file es ifile file bongeszo hijan nem tudom feltenni csak re-jailbreakkel amit csak restore utan tudok megtenni.
ha valakinek van otlete a cydia ujratelepitesere jailbreak nelkul akkor az meg jobb volna :] -
Zaja2
senior tag
sziasztok!
jailbreak utan eltunt a cydia ikon,es vissza szeretnem allitani a keszuleket,hogy ujra jailbreakelni tudjam,de nem engedi. restore utan csak cirkulal a betoltokepernyo es annyi. valakinek valami otlet?
iphone 4
-
Zaja2
senior tag
sziasztok!
adott egy iphone 4 ,amit gepre csatlakoztatva szeretnek tolteni USB adatkabellel,mivel nincs toltoaljzatom. ebben az esetben 5 szazaleknal tovabb nem tolt a keszulek. mi a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest