- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
kbadam83 #319789 üzenetére
Fel oraja hasznalom toltorol leveve, de 80%-rol nem mozdul lefele a % az akksinal
Ez normális, főleg ha Wi-fi hálózaton vagy, esetleg elég erős a hálózati jel és nem nyüstölöd agyon. Fél óra, de még több idő után nem szokatlan, hogy ne essen a kijelzett érték.A másik felvetés már érdekes, optimalizált töltés esetén több idő kell a gépi tanuláshoz, frissen bekapcsolt iPhone esetén meglepő, hogy megállt nyolcvannál. Esetleg indítsd újra, miután kikapcsoltad az optimalizált töltést. Hátha beragadt a téves adat.
Plusz kérdés: ugye, nem a 80 százalékos töltési limit van beállítva? Mert annál oké, hogy megáll 80-nál, viszont ez nem tévesztendő össze az optimalizált töltési móddal. -
Krethx
aktív tag
válasz
kbadam83 #298850 üzenetére
"valami lehetőség, hogy a Safari mindig dark módba legyen?"
https://apps.apple.com/hu/app/dark-night-mode-for-safari/id1592844577 -
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
kbadam83 #298850 üzenetére
A Safari sötét megjelenítése sajnos csak egy fizetős kiegészítő által érhető el (eltekintve a beépített olvasó módtól, ami persze nem ugyanaz, de valamelyest segít kímélni a szemet).
Kattints ide: [link] .
Szerk. Csendesen reménykedem, hogy előbb-utóbb ez a mód alapesetben is elérhető lesz, beépítve az iOS rendszerbe.
-
markknight
veterán
válasz
kbadam83 #298701 üzenetére
Nekem kb 2%-ot merült éjszaka, pedig tegnap lehuzattam a 40 gigás backupom és 7000 képemet.
Ami viszont érdekes, hogy itt már egyből értesít a messenger
Pedig ugyanaz a mentés, ugyanaz a verzió (direkt csekkoltam költözés után) csak a telefon más. Lehet vmi becsípődött neki.
-
Imi1981
veterán
válasz
kbadam83 #297987 üzenetére
Én például azért használok tokot mert bár vigyázok rá de már egyszer sikerült leejtenem járólapra. Tok nélkül lehet tört volna. A másik, hogy tok nélkül nagyon kényelmetlen a 13 pro és nagyon csúszik a matt üveg hátulja miatt! Még egy telefonom se csúszott ennyire. Viszont igaz tok nélkül szép igazán. Akármilyen tok is van rajta csak csúnyább lesz.
-
PACSA75
őstag
válasz
kbadam83 #297987 üzenetére
Jól tud jönni néha egy tok, még ha csak a biztonság kedvéért is. Mivel sűrűn cserélem a telókat, az eladhatóság miatt fontos, hogy karcmentes maradjon.
De telefonja válogatja milyen tokot használok. Egy iPhone ra én vékony átlátszó tokot használok általában, esetleg egy bőrtokot. A lényeg, hogy ami szép, az maradjon szép. -
Razzul
őstag
válasz
kbadam83 #297855 üzenetére
Kis számban ugyan de voltak már korábban is hasonló problémák a színezésekkel, de idén a Titanium volt a húzónév, így ez esetben különösen furcsa lenne, ha erre nem figyelt volna az Apple (a QA pedig náluk jellemzően kiváló).
Végeredményben egyik forgatókönyvön sem lepődnék meg, idővel majd kiderül, hogy tényleg csak lejáratásról van-e szó.
-
A guru
addikt
válasz
kbadam83 #297525 üzenetére
Legutóbb 5 éve rendeltem élő telefont, akkor minden flottul ment. Ostobázást meg tartsd meg magadnak, köszi.
Plusz nekem például a mediaval volt olyan garanciális ügyintézésem, amiért még csak az üzletei felé sem nézek, tehát ilyen sztorikat minden céggel tud valaki hozni, és akkor körbe is ér az “ostoba” kör.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kbadam83 #169860 üzenetére
Engem ugyan nem ha nem elvakult vagy gyerekes vagy ha nem jelenti be hogy holnap már itt lesz, mindjárt megérkezik stb
Ismerem milyen sylex, úgy is x-nél köt ki végül, most jött s8-ról szóval volt már ő mindenhol úgy sem bírja ki, már akkor tudta hogy megrendeli a 8-at mikor megkérdezte melyiket vegye -
-
Ragnar95
félisten
válasz
kbadam83 #138217 üzenetére
Vannak oldalak, ahol beregisztrálhatod a UDID-dat egy fejlesztői account alá <10$-ért és akkor garantáltan felmegy a developer preview is, de az iOS9-nél simán shift+update-el is fel lehetett rakni a fejlesztői betat is, szóval simán lehet, hogy most is megy a dolog így is.
-
törölt tag
válasz
kbadam83 #138209 üzenetére
Normális dombornyomott kártya, vagy legalább egy visa electron?
Maestro-val általában nem szoktak menni nagyon a dolgok.(#138208) zuioch:
Nálam vagy a mikrofon ikon van, vagy a hangulatjel, tehát a kettő együtt nincs, 9.3.2.
Próbáld ki ha kikapcsolod a diktálást megjelenik-e a helyén a hangulatjel. -
Ragnar95
félisten
válasz
kbadam83 #130321 üzenetére
Százezres/milliós nagyságrendről van szó, így nem kell aggódnod ezek meghibásodása miatt túlságosan. Persze előfordul, hogy meghibásodnak gombok, de ezek általában 3-4 év után jönnek elő csak (kivéve i5 power gomb, de arra csereprogramot hirdettek), ha egyáltalán előjönnek.
-
-
joey04
titán
válasz
kbadam83 #44964 üzenetére
Hát pedig nálam ez a beta 3 bétább a korábbiaknál... Sűrűbben jön elő az a hiba, hogy felébred a kijelző magától a zsebemben. Néhány gyári program úgy meghülyül, hogy csak az újraindítás segít. Ezen kívül van még 4-5 olyan apróbb bug, ami eddig egyáltalán nem volt jelen. Mielőtt valaki nekem esik: Tudom, hogy béta, nem is sír a szám, csak fura, hogy több a probléma, mint b2 idején. Viszont amiben sokat fejlődött: Sokkal folyékonyabb minden animáció, nem melegszik annyira a telefon, így aztán jobban bírja az akksi is, és kevesebb az olyan alkalmazás, ami el sem indul. Remélem jön ma a 4, bár feltenni csak holnap reggel tudom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest