Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chiftain

    aktív tag

    válasz default. #155865 üzenetére

    Még te vagy megsértődve? Aztán mire föl? Te nem tudod feldolgozni hogy a telefon jelzi ha frissítés érkezett. A többiek leírták hogy igen ez ilyen, ha nem akarod nézegetni akkor frissíts. Mondhattad volna hogy oké de nem akarok. Itt le is lett volna zárva az egész.
    Ehelyett elkezdtél hisztizni hogy itt mindenkit hülyének néznek meg ránk kényszerítik a frissítést. Meg hogy álljunk neki gondolkodni, mert te már rég kinyitottad a szemed és te már átlátsz a dolgokon. De te is ugyanúgy iphone-t használsz! Ha ennyire ellene vagy a világ mai rendjének, akkor költözz ki egy kunyhóba távol a civilizációtól és ennyi. Máris lehetsz boldog. Ott majd nem kell nézegetned az értesítést, a kunyhóhoz nem kell frissítést letölteni. Mit vártál? Hogy az iPhone szakmai fórumon majd beállunk melléd a kapitalizmust fikázni és jól megvitatjuk hogy milyen sz@r a világ rendje? Nincs ennek itt helye!
    Feltettél egy kérdést kaptál rá választ, de valami miatt ezt nem tudod elfogadni. Hát nagyon sajnálnám ha érdekelne. De nem érdekel, a nyomorod. Viszont legalább kis derültséget tudtál okozni!

Új hozzászólás Aktív témák