Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Eclips21 #275826 üzenetére
Szerintem már nincsen különösebb gond a 16.1-gyel. Én a töredékét nem tapasztaltam azoknak a bugoknak amit itt a fórumokon lehetett olvasni. Nem mondom, hogy nem volt, de nagyjából annyi, mint minden korábbi verzió első kiadásainál.
Pár napja újraraktam a rendszert szigorúan új telefonként, így mintha egy sokkal újabb telefonom lenne, minden annyira flottul és gyorsan megy. Nekem 1-2 évente megéri azt az egy-másfél órát amíg letöltöm az app.-okat meg beállítom a dolgokat. -
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #157572 üzenetére
ennyire hülye nem lehetek.... nem volt jó letiltott a teló már csak itunes restore maradt... nincs több próbálkozás
nem baj 10.2.1-re is hamarosan kint van a JB .... soha többet jelszó
nem is értem miért nem lehet akármi más módon kikerülni, mi ez már? androidon csak elküldi a gmail-re istenem... hitelesített eszköz vagy akármi más is feloldhatná ilyen esetben vagy mennyen már fel wifire ha újra indítom....
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #157566 üzenetére
bocs hogy folytatom de ezt nem hiszem el
az újraindítás miatt a telefon nincs a hálózaton nincs wifin se csak egy tégla amit icloud-al se lehet törölni... se visszaállítani se tiltani (se pingpongozni vele, na jó arra még jó 6s plus)
nos most mi maradt? hát a végső megoldás "A készülék törlése a helyreállítási mód segítségével"
de én 10.2-n vagyok a JB miatt most hogy a fenébe állítom vissza frissítés nélkül?
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21 #157565 üzenetére
csak hogy vázoljam mekkora a szívásban vagyok éppen
letiltotta a touch id 1 órára ( itunes-re nem lehet dugni mert azt írja hibának hogy nincs feloldva a touch id írjam be a jelszót)
újra indítottam a telefont most 15 percre csökkent (itunes még mindig nem jó :/)
beléptem volna a iCloudba de 2 lépéses azonosítás a kód nem jelenik meg a telón ( és mivel újra indítottam felhívni se lehet)
most keresek egy telót hogy beletegyem a sim kártyámat hogy felhívjon a kedves Apple az azonosítóval... (3 perc van vissza még 1 próbát azért teszek)
"elrontottam" megint most az újra indítás után is 1 órára titotta le a próbálkozást
-
Blackmirror
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT10
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX04, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, XX03, 100% Akkumulátor
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest