- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbadam83
senior tag
Tud valaki abban segíteni, hogy lehet megoldani, hogy 1 filet kihelyezzek a főképernyőre? Ha parancsokkal akkor a menetét is megosztaná vele? Előre is köszönöm
-
kbadam83
senior tag
iPhone 16 ProMax fehér titán a kezemben
-
kbadam83
senior tag
Tavaly a Média Markt nekem megjelenés napján küldte, most is ott rendeltem de eddig semmi nálam sem 🤷
-
kbadam83
senior tag
Ujonnan bekapcsolt Pro Max 15 80% fele nem tolti az akksit, es csak az optimalizalt toltes van bekapcsolva
Fel oraja hasznalom toltorol leveve, de 80%-rol nem mozdul lefele a % az akksinal
Ennek ilyennek kell lennie? -
kbadam83
senior tag
Tudom off, de valaki nem tudna segíteni, hogy ezt a szar hívásértesítő SMS-t nem fogadott hívásról, hogy lehet kikapcsolni Vodafonenál
Előre is köszönöm -
kbadam83
senior tag
Tudom iWatch nem ide de az a forum halott ehhez kepest. Valaki nem tudna megmondani, hogy lehet kikapcsolni azt, hogy allandoan “ edzes szuneteltetvere kapcsol “ sulyzos edzes kozbe! Mar az agyamra megy, nem lehet ezt a sz.. kikapcsolni belole?
Elore is koszonom -
kbadam83
senior tag
Sziasztok, azt, hogy is lehet, hogy a szam billentyuzet fixen ott maradjon, es ne keljen mindig megnyomnia fel nyilat szamonkent? Elore is koszi
-
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, ilyet még senki sem hallott szerintem . Valamiért mindig éjszaka merül sokat, napközben semmit készenlétben. Tesztelem miért lehet, tegnap mielőtt lefeküdtem bezártam minden alkalmazást, de így is 20%-ot merült. Ma kilövöm wifi mobilnet éjszakára és megnézem így mit csinál. A wifi vétel a hálószobába elég szar, meg a térerő is így ma ezeket is kizárom. Ha ezután is merül, holnap kipróbálom, hogy nem viszem be oda éjszakára. Ha úgy is merül, akkor 100, hogy valami szoftveres bizbasz, mert csak éjszaka merül akkor valahogy az időhöz is köze van
Úgy is rájövök miért csinálja
i14 Pro nem csinálta -
kbadam83
senior tag
Annyira balfék vagyok, adott i15 Pro és bejövő hívást nem hajlandó elutasítani a bekapcs gomb 2X megnyomásával. Nem emlékszem mi is a megoldás Help me please
Illetve arra van valami lehetőség, hogy a Safari mindig dark módba legyen?[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Sok próbálgatás után, az enyém USB C - USB C kábellel nem hajlandó tölteni, de hagyományos USB - USB C-vel szépen tölt. Én még ilyet nem láttam
-
kbadam83
senior tag
Nekem elég hektikusan fogadja el a telefon a töltőfejeket és a kábeleket ( köztük a gyári kábelét is nem apple töltőfejjel )
Elindul megáll a töltés folyamatosan és ez váltakozik 2 másodpercenként. Ami érdekes Samsung kábellel meg normálisan tölt -
kbadam83
senior tag
Sziasztok, véleményetek szerint mennyi ideig tart mire beáll az akksi fogyasztása ( megtanulja a szokásaim, nem indexel annyit a háttérben ). Péntek óta van meg a szépség, ( 15 Pro ) de éjszaka hajlamos 20%-ot merülni és reggel újraindítás után fejezi be a gyorsabb merülést.Néztem a háttérben egyik éjjel az instagrammot írta nagy fogyasztónak, másik éjjel másik app. Háttérben való frissítés ki van kapcsolva
Másnak is tapasztalható ez? -
-
kbadam83
senior tag
válasz aprokaroka87 #297747 üzenetére
Akkor a konyhai mérlegem szar
-
kbadam83
senior tag
válasz lsebestyen #297741 üzenetére
Az én mérlegem ezt mutatta, csak nem szar a mérleg
-
kbadam83
senior tag
Pontosan 18 grammal könnyebb a 15 Pro mint a 14 Pro
14 Pro: 218 g
15 Pro: 200 g
Kézbe tartva mind a kettőt jelentősen könnyebb az új -
kbadam83
senior tag
Ki az az ostoba aki még mindig képes előrendelni Istyle , iCenter és társaitól Most meg itt kinlódik meg ríkol, hogy őt nem keresték, neki nem jött e-mail és társai Minden évben Media-tól rendelem, és mindig meg is jön időbe
-
kbadam83
senior tag
Media Martk előrendelés, holnap érkezik most hívtak
-
kbadam83
senior tag
válasz madkiller #296231 üzenetére
Vétek tokba tenni az ilyen gyönyörű készülékeket! Sosem tenném tokba, hogy lemondjak a prémium érzetről ha hozzáérek stb. Ja és sosem ejtettem még el telefont, és a mostani 14 pro-m is teljesen hajszálkarc mentes. Ellentétben a sok nyavajgóval, akiknek a tok alá megy a por és összekaristolja!
-
kbadam83
senior tag
Media Marktnal rendeltem a 128 GB natur titan eleg hamar nem rendelheto statuszba kerult, igy a 256 GB rendeltem, szerintem 22. korul megjon naluk, ott gondolom kevesebben rendeltek elo mint a lehalt apple.hu oldalon, ahol 14:00-tol folyamatosan probalkoztam, de mire sikerult mar oktober elejet irt. Van esely, hogy hamarabb kerul a kikuldes, vagy pontosan az szokott lenni amit irnak?
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok, lehet béna vagyok, de ha bekapcsolom a billentyűzetnek a haptikus visszajelzést egyszerűen semmi sem történik, ugyan olyan mintha nem lenne bekapcsolva! Segítsetek mit kell még kapcsolni hozzá, hogy működjön?
Ja a haptikus rendszervisszajelzést is bekapcsolom és semmi
Előre is köszönöm -
kbadam83
senior tag
iOS 16 Pro Max 13. Annak a híva vagyok, hogy ilyen esetekben mikor a szoftver főverziót vált, akkor gyalulom a rendszert, itunes vissza állításként teszem fel az új firmware-t. A 16 tökéletesen működik, a "kis' Max-on az akksi láthatóan jobban teljesít. Tudom ennyi idő után, honnan ez a nagy tapasztalat, de a 16 óta mindkét éjszakán az akksi % 0%-t csökkent, és napközben is láthatóan kevésbé merült tegnap mint az előtt, ugyanolyan felhasználás mellett. iOS16 nekem flottul működik, egy alkalmazás sem vacakol, vagy akadozik vele.
-
kbadam83
senior tag
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok,
Az időjárás widgeten a 2 hőfok közötti, részben színes vízszintes vonalak mit jelenítenek meg, egyszerűen nem jövök rá
Előre is köszönöm -
kbadam83
senior tag
válasz MasterMark #202350 üzenetére
Es azt hogy kell?
-
kbadam83
senior tag
Valahogy ugy szeretnem hasznalni, hogy az iPhone megjeleniti a kepet de az ugymond hivatkozaskent a felhore mutat, ergo onnan nezem a kepeket a telefonon.
Bizom benne erthetoen fogalmaztam -
kbadam83
senior tag
Sziasztok,
Egy olyan kerdesem lenne ha az icloudomba regi csaladi kepeket kb 900 GB szeretnek szamitogeprol feltolteni, akkor ha az iPhonom 64 GB-os es icloud fotok szinkronizalasa bevan kapcsolva akkor megprobalja letolteni mindet a telefonra is?
Az icloud szinkronizalast mindenkeppen bekapcsolva szeretnem hagyni az iPhoneval torteno fotok feltoltesehez! -
kbadam83
senior tag
Apstore telepitesnel mit ert azon, h telepiteshez kattintson duplan, es jobb felul egy feher kurzor villog?
Ilyet meg nem lattam -
kbadam83
senior tag
A tegnapi facebook app frissítése óta eléggé melegszik a telefon ha használom az appot. Nálatok nem jelentkezett ez a probléma? Semmi más játéknál és appnál nem melegszik
-
kbadam83
senior tag
Remélem mától több i8 vagy i8 Plus tulaj csatlakozik hozzánk ;-) Szuper készülék lett az i8 Plus így egy hét használat után ;-)
Ja és nálam a hangszóró szoftveres hibája nem jelentkezett![ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
válasz Yushchenko #170028 üzenetére
A kijelző védő üveg ugyan az a méret az jó lesz hozzá, a toknál egy ici pici eltérés van, az i8 Plus egy hangyányit vastagabb.
Ha passzos tokot rendelnél akkor mindenképpen csak az i8 Plus-hoz valót. DE ha szilikon tokot rendelsz ( én a Nilkin átlátszó szilikon tokját preferálom, mert jó fogása van és a készülék szépsége is megmarad ), abból jó az i7 Plushoz való. Nekem is ami az i7 Pluson volt azt raktam az i8 Plusra
Üvegfóliát amit ajánlani tudok: ha kiadsz rá annyit iGlass
Nekem jelenleg egy olyan van rajta aminek a dobozán egy gorilla található és abból a hybrid fajta ( ujjlenyomatot nem gyűjti és nagyon kellemes tapintású )
Ami még nagyon jó a Nilkin 3D -
kbadam83
senior tag
i8 Plus:
A true tone kijelző eddig nagyon bejövős szépen teszi a dolgát
Hangszórók a mezőny felett járnak, nagyon szépen hangosan szólnak és mélyeket is fel lehet fedezni benne eléggé szépen ( HTC U11, Sony Xperia XZ Premium, Note 8 )-hoz hasonlítva
i7 Plus-hoz hasonlitva meg a dobozba levo toltessel is sokkal jobban birja!
Elsore ennyi -
kbadam83
senior tag
i8 Plus-ról az egyik első komment ;-)
-
kbadam83
senior tag
Lassan erkeznek az orszagba az elso i8 es i8 Plus keszulekek
Valakinek megvan mar?
Nekem holnap delelott lesz a kezembe ;-)[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Holnap reggel itt az i8 Plus fehér ( külföldi appstore-ból hozza haverom )
-
kbadam83
senior tag
iOS 11-nél esetleg kivették belőle, hogy az alkalmazás váltót a képernyő szélének megnyomásával hozzuk elő?
-
kbadam83
senior tag
Kulfoldi oldalrol ha elorendelem van esely ra, hogy ideer a holnap kezdodo heten? Ha igen honnan erdemes?
Ja iPhone 8 vagy 8 Plus-ra gondoltam ;-)[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
iPhone 7-re a mai napon tettem fel egy iGlass 3D foliat. Nagyon tetszik, csak egy kerdesem lenne aki esetleg hasznal ilyet: a hangszoro felett a tavolsag erzekelo mellett van a folian egy ugyan olyan kis kerek kivagas, mint az erzekelonel. Viszont itt szabad szemmel semmi erzekelot nem latok. De internetes kepen is latszik, hogy ketto kivagas van a foliakon. Ezt esetleg tudja valaki, hogy mi celt szolgal?
-
kbadam83
senior tag
Most jutott hozzam egy iPhone 7 Plus-hoz.
Nektek is ha megnyomkodjatok a hatuljat kicsit recseg a hata az alma logotol balra?
Nagyon piciket mozog meg ropog csak, de kivancsi vagyok, hogy masnak is ilyen e -
kbadam83
senior tag
Sziasztok,
Meg tudja valaki mondani, hogy az i7-nek a kamera modulján zafírkristály üveg van e? Mert úgy tudom, hogy a home gombon az van. -
kbadam83
senior tag
iOS 10 beta 2:
eddig számomra zavaró: az a task manager néha kiakad teljesen és restart kell, valamint a böngésző elég lassúcska.
Springboard összeomlás eddig nem volt mint a beta 1-nél! -
-
kbadam83
senior tag
Fent az iOS 10 beta 2 ;-)
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok!
Van esély rá szerintetek, hogy ma kiadja az Apple az iOS-10 1. publikus bétáját?
A fejlesztői óta alig várom, hogy a publikust telepíthessem ;-) -
kbadam83
senior tag
A tegnapi napig egy iPhone 6S Plus-on használtam az iOS 10-et. Viszont most lecsereltem a telefont egy SE 64GB-re amin értelemszerűen 9.3.2 fut. Rendesen hiányzik a sok finomság amit az iOS 10 adott. Kérdésem az lenne, hogy ha erre is feltelepítem a fejlesztőit, akkor a publikus béta majd a jövőben OTA-n érkezik, vagy majd gyalulnom kell?
-
kbadam83
senior tag
-
kbadam83
senior tag
Amikor a fizetési felületen a Developer Accont létrehozásánál a bankkártya adatok megadása után rámegyek a folytatás gombra, akkor nem ugrik tovább! Tapasztalt valaki már ilyen hibát?
-
kbadam83
senior tag
válasz Totheground #138200 üzenetére
Ebbe szeretnem a segítségeteke kérni, hogy most feltelepíti a iOS 9.3.3 public betat. És utána, hogy lehetséges a developer-t megcsinálni. Valaki tudna nekem esetleg segíteni?
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok! Ha szépen megkérem valaki letudja nekem írni a menetét annak, hogy fejlesztői fiókom ( vagy nem tudom h hívják legyen ) és feltudjam tenni az iOS 10 fejlesztői bétát? Tudom, hogy nem ingyenesen de fontos lenne
https://developer.apple.com
Ha ezen az oldalon betudok lépni ( egyszer már ügyködtem ) akkor feltudom tenni a bétát?
És egy letöltési linket kaphatnék?
Remélem nem gond a sok kérdés?
iPhone 6S Plus[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Gyorsan tudna valaki valaszolni! iPhone 3GS-en iMessage es Viber?
Tudnek most szerezni egyet masodik telefonnak! -
kbadam83
senior tag
Tudnátok abban segíteni, hogy miért lehet az, hogy egy órája a helymeghatározás ikonja egyszerűen sehogy sem tűnik el. Még úgy sem, hogy teljesen kikapcsolom a helymeghatározást. Restart minden megvolt, és fekete színnel folyamatosan ott van:-(
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok!
Root nelkul meg lehet oldani valahogy, hogy ujjlenyomattal vedve legyenek bizonyos appok es a galeria? -
kbadam83
senior tag
Egyszer olvastam egy cikket, hogy a mobilok home, bekapcsolo, hangero gombjai mennyi kattintast birnak ki teszteles soran. Ha valaki tud egy ilyet linkelni, vagy erdemleges szamot mondani mennyit birnak ki ezek a gombok, azt megkoszonnem.
-
kbadam83
senior tag
Csak én tapasztalom azt, h az értesítések között e-mail érkezésénél az olvasottra állítás rublikán nincsen felirat, és ha rámegyek nem is teszi olvasottá a mailt?
-
kbadam83
senior tag
Nektek is úgy működik a felső sáv a kijelzőn ( ahol az idő is látható ), hogy feloldás után 1-2 másodperc mire megjelennek az adatok? ( iPhone 6S )
[ Szerkesztve ]
-
kbadam83
senior tag
Valaki aki használja az tud róla nyilatkozni, hogy alacsony töltöttségű módban a telefon automatikusan szinkronizálj az e-maileket és az iMessage-t valamint a Vibert?
-
kbadam83
senior tag
Komolyan mondom ilyet nem láttam még! Mint ha az óvodában lennék, mikor ezekről a chip dolgokról írkálnak itt! Ahelyett, hogy örülnének neki, hogy egy ilyen értékű eszközt használhatnak.
Ja hozzá teszem 2 hete használom a 6S-t, csak nehogy az legyen, hogy az irigység beszél belőlem. -
kbadam83
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni nekem, hogy az iTunes Store-ban miért vannak olyan ( albumok, zene számok ), hogy nem lehet őket megvásárolni és letölteni?
Ha az árára rá szeretnék kattintani akkor nem történik semmi ( az ára nem feketén jelenik meg hanem világos szürkén)! -
kbadam83
senior tag
Na akkor belakás elkezdődött ;-) 64GB Gold 6S, üvegfóliába és nilkin átlátszó szilikon tokba öltöztetve ;-)
-
kbadam83
senior tag
Gyors segítséget kérnék. Anyukám 2 nappal ezelőtt elfelejtette az icloud és appstore jelszavát. Na már most nem tudom, hogy összefüggés van e a dolgok között, de miután megváltoztatta jelszavát azóta a Touch ID nem működik. Pontosabban nem lehet új ujjlenyomatot hozzá adni mert ez a lehetőség ki van szürkülve. A másik, hogy a telefon azóta készenlétben merül kb. óránként 10-15 %-ot.
A telefono a bekapcs. és Home gomb kombó hosszanti nyomásával nem indul újra a telefon csak kikapcsol és utána szokásos bekapcsolással kapcsol vissza. Napjába többször előfordul, hogy a Home gomb szinte felforrósodik. Tudom, hogy gyaluljam le majd üres használattal nézzem meg Soft gond lesz e, de bízom benne, hogy itt valaki tudja e, hogy Software vagy hardver gond lesz? -
kbadam83
senior tag
Segítsetek!
Sógorom iPhone 6-ja tegnap lefagyott magától. Mikor újra indult minden törlődött róla. SW vagy hardver? -
kbadam83
senior tag
Visszaállítással feltettem a 8.0-t iPhone 5-re. Annyi kérdésem lenne, hogy az iPhone 5-ben nem elérhető az a funkció, hogy fénykép készítése közben tudom a csúszkával állítani a fényerősséget?
-
kbadam83
senior tag
Sziasztok!
A következő problémával állok szembe. Feleségem iPhone 5-jén videózás után a videókat vissza nézve kellemetlen hangos alap zúgás hallható a felvétel alatt.
7.1-re nem szeretne frissíteni mert nem tetszik neki a hívás fogadás stb. megjelenése. Szerintetek hardver vagy software probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest