- Telekom mobilszolgáltatások
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Magisk
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Nagyobb ujjra is jó lesz a Galaxy Ring
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #6098 üzenetére
22€-ért marad a store-ban
-
peugeotmate
őstag
válasz vadászcsiga #6097 üzenetére
Itt mindent megtalálsz róla, több platformra is telepíthető, mindegyiken szerkeszthető egyaránt. (AppStore-ban) Igazából nem csak szótanulásra, hanem számos egyéb dolog memorizálására is használható. Viszont nagy buktatója, hogy piszok drága. A barátnőm iPod Touch készülékén van fenn, nekem ennyit nem érne meg. Ennél a LearnInvisible programnál az nem tetszik (amit írtak a cikkben), hogy sokat kell várni a betöltésre illetve több 10 megás csomagokban tudod külön-külön felrakni a cuccaid. Ankinál egyszer ráömleszted, amit gépen megírtál már, aztán iPhone-on/Touchon stb. is tudod szerkeszteni, illetve újakat hozzáadni, nem kell hozzá mindig netkapcsolat.
[ Szerkesztve ]
meg
-
vadászcsiga
félisten
válasz peugeotmate #6096 üzenetére
Ezt mi alapján mondod, használod a learnvisible-t? 5 napja jelent meg.
Erről az Ankiről van linked mert egyet kidobott de nem hiszem hogy az lenne. -
peugeotmate
őstag
válasz vadászcsiga #6095 üzenetére
Az Anki azért továbbra is hatékonyabb szótanuló App szvsz. Ha rendes offline progiként is lehetne használni, akkor valóban több előnye lenne ennek a magyar fejlesztésnek.
meg
-
vadászcsiga
félisten
Újfajta nyelvtanulós program magyar fejlesztőktől 5 nyelven, ígéretes.
Learnvisible -
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6093 üzenetére
Igen, de gondolom keveredés lenne hiszen badge csak egyféle van. Egyébként ha a naptárbejegyzést átrakod taskba, máris lesz.
Az iCloud miatt együttműködik a gyári emlékeztetővel, es fordítva. -
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6092 üzenetére
Viszonylag drága program, sokat tud, igényes és ezt az alapvető dolgot kihagyják? Nem értem. Mindegy, ezt még elviselem, majd frissítik és lesz. Bizakodjunk.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6091 üzenetére
Egy hibája van, badge csak taskra van, naptár bejegyzésre nincs ):
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6087 üzenetére
A hétmeganyolcát most igazán közel kerültem a vásárláshoz.
-
Zoona
aktív tag
Aki esetleg szeretne mailbox-appot, nekem tényleg fenn állt a probléma de kitudja, talán lehet füllenteni.
A lényeg szoftvert frissítettem, de nem ettem vissza backupot, ezáltal a mailbox várólistán a 80ezredik helyről a 800ezredikre kerültem, gondoltam én ezt ki nem várom, irtam a supportnak, hogy szoftver frissítés volt, de elfelejtettem backupot tenni és azért nem nagyon szeretnék sorban állni ha megoldható. 2 napra rá jött az email a kóddal és hogy csináljak biztonsági mentést legközelebb Azóta a mailbox büszke tulajdonosa vagyok, de mivel nem nagyon szoktam archiválni a leveleimet igy annyira nem jön be
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #6085 üzenetére
Tény hogy van sok beállítás amiről azt sem tudom micsoda, de mégis átgondolt, látni hogy sok munka van benne és nem csak a kinézetre ment a fejlesztő. Nem véletlenül kerül majdnem 4€-ba.
Mela
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6084 üzenetére
Álló helyzetben van agenda nézet?
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #6084 üzenetére
Nekem túl zsúfoltnak tűnik az interface.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6079 üzenetére
A calendar beállításaiban ki lehet választani melyik ország ünnepelt mutassa, sajnos magyar egyelőre nincs benne, majd írok a fejlesztőnek.
Olyan finomság is van a könnyebb használhatóság kedvéért, hogy bekapcsolható egy "Use speed button" ami elhelyez egy félig áttetsző "vissza", "+", vagy "done" gombot a képernyő alsó felén, plusz egy ugyanilyen menü gombot az aktuális oldal elérhető beállításaival. Nem tűnik el a felső meglévő gomb, ez csak plusz. Nekem bejön, mindig is zavart az iOS-ben hogy felül van a vissza gomb.[ Szerkesztve ]
-
nullzero
tag
válasz peugeotmate #6070 üzenetére
Nem egészen értem, mit szeretnél. Megnézed, milyen bolt van a közeledben GPS szerint, és az ottani termékeket leszkenneled.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6079 üzenetére
Csak saját felelősségre.
-
ubid
senior tag
Van olyan player IPadra ami wmv-t lejàtszik gond nélkül?
-.-
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #6076 üzenetére
Nem tudok én ilyet írni, inkább kérdezz.
-
Blyan
félisten
válasz Mela Kehes #6076 üzenetére
Éltem a lehetőséggel. Bár keveset játszom a RR3-mal, mert szvsz az iPadon az igazi - ami nincs. .
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz vadászcsiga #6062 üzenetére
Képek alapján nem rossz, nekem is week calendar és a gyári emlékeztető helyett kellene. Ahogy nézem univerzális, ez külön jó pont, csak kicsit sokba kerül. Ha lesz egy kis időd (és kedved) írhatnál egy bővebb ismertetőt.
Más: Real Racing 3-ban egyes pályákon nem kicsit lehet a kanyarokat levágni minden bünti nélkül.
És ha már a GC társaknál tartunk, az enyém: Mela Kehes"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
index31
tag
Real Racing 3-hoz várom a magyar versenyzőtársakat Game Center baráti felvételre. Aki szeret versenyezni az vegyen föl : " ShadowX" " néven. THX.
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #6071 üzenetére
Véletlenül ment neked válaszként.
-
TheMarci
addikt
-
Tibee86
nagyúr
válasz vadászcsiga #6068 üzenetére
AVPlayer-ben nem lehet kiválasztani egy filmnél a feliratot, mint mondjuk a CinexPlayer-ben? Nem igazán táltam ilyen lehetőséget, ha mindkettőnek ugyanaz a neve, csak akkor van felirat.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Plan & Note-nak 65 oldalas manualja van
-
Möhe
addikt
3G Unrestrictor-t használja valaki?
Nem tudom kikerülni vele a wifit nagyobb file-ok letöltésénél sem.
elvileg működik vele a dolog,de mégis kidobja nekem az iTunes hogy 50MB blabla... -
vadászcsiga
félisten
válasz TheMarci #6065 üzenetére
Semmi, legalábbis a fejlesztők nevéből kiindulva. Anote-nál Brid van a developer infonál, a Plan & Note-nál meg NAMUSOFT Inc., valami koreai figura.
Amúgy azóta megnéztem tüzetesebben és egyelőre nagyon tetszik, bár voltam már így pár másik ilyen tipusú appal. Van iCloud sync, badge, 90%-ban testre szabható, ez azt jelenti hogy lecserélhető az angol nyelvű cimkenév, szine, betűtipusa és mérete is, de maga a program angol.
Ja, és egyenként jelszavazhatóak a mappák, pl van egy password fül a Note alatt, ott külön jól jön bár nem szoktam a jelszavaimat telón tárolni.
...vagy dehogyisnem, de hüje vagyok, hiszen a gyári jegyzetekben tartom. Legszarabb hely csak azt szeretem hogy restore-nál bekapcsolom az iCoudot és benne is vannak a memók. Hát most lehet átköltözök a Plan & Note-ba.
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz vadászcsiga #6062 üzenetére
Anote-osokhoz van köze? Azt használom naptár helyett, hátha ez mégjobb lenne.
Do You Dream?
-
Arra van vmi ötlet, hogy fifa13-ban ha megcsinálok egy challenge.et akkor egy ideje nem ad semmi xp-t...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
vadászcsiga
félisten
Hosszas levelezés után a Mailbox support végre elküldte a kódot. Ennyit nem dolgoztam egy appért sem mint ezért. Olyan voltam mint egy vadászkutya, megfogtam és nem engedtem
Más.
Hódololtam másik szenvedélyemnek a naptár és teendő vásárlásnak, nem tudtam ellenállni a Plan & Note-nak. Kicsit drága volt de játékpénzből meg sem kottyan
A 2Do és az Awesome Note keveréke csak frissebb külsővel. MeglátjukJa, és univerzális app, bár ez az én szempontomból egyelőre nem számít.
[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
Predator és vagy Alien fanoknak. [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
jimhun
senior tag
Koszi
Ertem...az a baj hogy ezek baromi dragak(TomTom 75Euro, Navigon 90Euro, Navigon 65Euro).
Azt tudtam hogy ez OpenStreet alapu. Itt kint Irorszagban sokat hasznalok Openstreet terkepet(nem navigaciora) itt aranylag jol mukodik. De akkor latom nem tul megbizhato mindenhol es igazabol ez egy navigacional eleg baj.
Elsokent akkor marad a Sygic Europe 35$-ert. Aztan ha az sem jo akkor meglatjuk a tobbit.. -
jimhun
senior tag
Hasznal vagy hasznalt itt valaki a Skobblertol GPS Navigation 2 navigaciora?
A Full Europa offline terkep 5$-ba kerul kivancsi lennek hogy erdemes-e megvenni. -
Dusee
őstag
akkor én meg se szólalok
ez is endurance volt, 130km-t mentem úgy, hogy az első hely 50-60 körül volt
az életemet eluntam, tovább is tudtam volna menni (volt még kb 20mp, de megint jöttek az ellenfelek és sose lett volna vége), de inkább lefékeztem.
én azt vettem észre, hogy mióta világszerte elérhető a játék felhigultak az eredmények, és sokkal könnyebbek a versenyek -
Teszla_
senior tag
Hmm, akkor lehet, hogy mégis ki kéne próbálni. USA ID-t most próbáltam csinálni, de láttam, hogy ott is kér bankkártya számot. Ide be lehet írni azt, amivel a magyar ID-t csináltam, vagy másik kéne neki? Innen nem mertem tovább menni. Címnek, telefonszámnak is amerikai kellene, vagy maradhat a magyar?
-
nullzero
tag
válasz nullzero #6038 üzenetére
Ja amúgy a vonalkód szkenneléshez jobb, ha amcsiban vagy, legalábbis a GPS szerint.
Léteznek erre programok amik ezt meg tudják oldani (FakeLocation), és neten meg tonnaszám vannak vonalkód gyűjtemények:http://www.ceploitips.com/2011/03/checkpoints-list-of-barcodes-v45.html
http://checkpointsbarcode.com/ -
-
HarryPotter
őstag
válasz nullzero #6047 üzenetére
nem rossz, ezt nem tudtam. ezek szerint nemcsak hátrányai vannak, ha egy platform zárt.
más: laser squad szerű körökre bontott taktikai játékot keresek iosre, de tanácstalan vagyok. Van valami tippetek?[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
r3dsnake
nagyúr
válasz HarryPotter #6045 üzenetére
Azért nincs malware, mert nem tudna csinálni semmit. Ez nem android.
-
nullzero
tag
Nem tudom hallottál-e az app sandboxingról. Ez annyit tesz, hogy iOS-en egy app csak a saját könyvtárába írhat, máséba nem. Más appét meg nem is olvashatja. Épp ezért egy malware saját magán kívül másban nem nagyon tud kárt okozni.*
Egy anti-malware program pedig szintén emiatt lenne hatástalan, nem fér hozzá semmi máshoz.*kivéve, ha az iOS-ben biztonsági rés van, de ilyenről jelenleg nem tudni, és ezt kutyafuttában javítaná az Apple
-
Blyan
félisten
Ha baj lehetne belőle, nyilván lenne rá megoldás - de legalább is tele lenne ordítva ezzel minden fórum és techmagazin.
-
HarryPotter
őstag
válasz r3dsnake #6044 üzenetére
ahogy nézem, nem is nagyon léteznek klasszikus anti-malware app-ok ios-re...na nem mintha hiányolnám őket, csak aztán nehogy baj legyen.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
r3dsnake
nagyúr
-
HarryPotter
őstag
válasz DanielK #6042 üzenetére
hogy ne lopják el a passwordjeidet, bank adatokat, stb. Tulajdonképpen azért, amiért egy pc-n is használunk védelmi szoftvert. Azt értem, hogy kevesebb/nincs malware az ios-en, de mégis, én pl. szoktam banki átutalást indítani, mastercard appal fizetni, stb. Vagy ez túlzott para?
-
DanielK
addikt
válasz HarryPotter #6041 üzenetére
minek?
-
HarryPotter
őstag
antivirus/antimalware: használ valaki valami ilyesmit iphoneon?
-
Blyan
félisten
válasz Teszla_ #6039 üzenetére
Annnyi változott, hogy most már nem a kreditekkel fizetsz az alkalmazásokért, hanem azokon vehetsz iTunes, Amazon, stb gift cardot (különböző értékben 10,15,25, 50 dolláros változatok vannak), ami hozzáadódik az ID-hoz, így azzal lehet vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
nullzero
tag
Találtam egy új FMA-szerűséget, a neve CheckPoints. Sokmindent lehet benne csinálni, leginkább vonalkódok szkennelésére kapsz pontot, és ráadásul naponta újraindul az akció.
Egész jól fizet, 2 nap alatt kb 5 dolcsit összehoztam. Eddig ez a legjobb!
Ha jól jönne kb 1 dollár induló bónusz, akkor a felhasználónevemet írjátok be ajánlónak. Köszi, és hajrá mindenkinek! -
jimhun
senior tag
válasz adamssss #6023 üzenetére
Szerintem nem kell egy fillert sem fizetni es ugy is elvezetes a jatek.
Tegnap szedtem le a jatekot es nekem mar 3 autom van(Nissan, Ford Dodge), amikkel felvaltva tudok menni amig az egyik javitason van. A versenyeken meg egy csomo penzt lehet nyerni amibol javitasra is futja boven. Igazabol meg Gold-ot sem hasznaltam az is van kb 40 mar, mert szintlepeskor is ad.Persze ha valaki gyorsan akar mindent, akkor fizet es sokkal egyszerubb hozzajutni mindenhez. Mondjuk engem ez kicsit arra emlekeztet amikor valaki egy jatekot ugy csinal vegig hogy beirja hozza az osszes chet-et...
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6031 üzenetére
Én már régen nem keresem a logikát.
-
senior tag
Létezik valamiféle gsm forgalom számláló progi? beszélgetési idő stb.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hát ezt nem értem. Most játszottam egy versenyt, az elsőn 5. lettél én második. Újrajátszottam, akkor te lettél az első, meg sem tudtalak közelíteni. Nem értem ennek a logikáját. Egyszer jobb egyszer rosszab idős körödet rakja be véletlenszerűen?
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ami elsőre fura, hogy néha változnak az ellenfelek. Egy versenyen volt, hogy 9,5 km-rel lehetett nyerni, aztán egy kb. egy óra múlva újra próbálkoztam és csak 6,5 km volt az első hely. A másik, hogy nekem még nem kellett 6 órát szervizeléssel töltenem, lehet ezt azóta már javították. Akár mennyire töröm tropára a kocsit, mindig 45 perc a szervizelés. (a javítás persze több)
Tegnap kezdtem, pénzt nem tettem bele és már van két autóm, a focus majdnem fullon. Viszont ha tönkrevágom a kocsit és nam szervizelem, akkor lehetetlen nyerni. Így asszem a Melbourne-i pálya olyan keskeny, hogy csak tank módjára tudok az első helyre jutni."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Xero
nagyúr
Végeztem munkával gondoltam futok egy utolsó versenyt lefekvés előtt. Dobott egy endurance-ot. Na mondom ez hosszú lesz. Nem gondoltam, hogy ennyire...
Meg van a trükkje, de most extra nagyon kiadta.
Az autó azért picit megérezte a terhelést:
-
Xero
nagyúr
Egyébként már megjelentek a csalók is. Most futottam egyet a pure stock első cup-ján Suzukában szintén az 1M-el. Jöttem egy 1:29-es laza versenyt, nem is figyeltem hol állok. Erre a végén jön a második hely. Egy fickó 0:44-et jött. Ami azért magasabb kategóriában is izmos idő. A többiek jellemzően 1:35 fölött jöttek.
Utána pedig veled jól kibabráltam :
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6018 üzenetére
Ha ugyan azon a versenyen futsz, ahol már jártam, akkor a gép az időm alapján fut egyet. Vannak Head2Head versenyek is, ott ez még inkább igaz. Ha utólag valaki megdönti az eredményedet, akkor az adott futamnál a képénél megjelenik egy kis badge. Maga az idő nyilván változhat, ha teszem azt pont engem löksz ki a futam elején, tehát nincs kőbe vésve. Csak egy viszonyítási alap a tsm-hez.
Egy példa ahol eléggé fixek az eredmények (nincs külső hatás):
Nyilván ez annyira nem érdekes eredmény, mert Ti jellemzően még alap autókkal mentek, nekem viszont már teljes tuning kit-es 1M-em van pure stock-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6011 üzenetére
Lehet, de abban mi a kihívás. Nyugodtan vegyél fel GC-ben, van néhány finom event eredményem.
(#6012) Qru: Lehet, hogy ugyan az az elv mint a Navigon-nál, tehát ami másodiknak felvázoltál. Én ezt jobban kedvelem. Ha valahova tudom, hogy menni kell, akkor pikk-pakk lekapom a megfelelő országot. Egyébként felesleges lenne pl Franciaország pár száz MB-ját a telefonon tárolni, de amikor évente 2-3x arra járok, akkor jól jön.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
Ez nagyjából annyit jelent, hogy ha online vagyunk, akkor kihívóink egy része nem a telefon által vezetett autó lesz, hanem egy élő játékos felvett menetével fogunk versenyezni.
Ezt a részét értem. De! Ha valaki feltesz egy baromi gyors kört és berakja nekem a gép ellenfélnek, akkor rosszabbul járok, mintha a gép ellen versenyeznék. Rosszul gondolom?
-
jimhun
senior tag
Szerintem jelenleg ez a legolcsobb ami hasznalhato is. Sygic Europe
-
Xero
nagyúr
válasz Mela Kehes #6007 üzenetére
Time shifted multiplayer.
-
Mela Kehes
Topikgazda
Valamit biztos nem néztem meg rendesen, de egyszerűbb megkérdezni itt, mint a játékban keresgélnem.
RR 3-ban miért versenyzik velem game center ismerősöm?
Nekem mondjuk ez a várakozós dolog bejön. Legalább nem tudok annyi játszani vele együltő helyemben, hogy elmacskásodik a kezem."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Qru
MODERÁTOR
Melyik a legolcsóbb (használható) teljes európás navigációs szoftver ami offline is tud navigálni?
Most van egy iGO8 fent de csak magyar+román térképpel, de nekem az nem elég...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Vasinger!
nagyúr
Van olyan kamera app, ahol lehet állítani az ISO-t manuálisan?
-
Megosztottam fb-n az fma-t, de nem kaptam semmit... Valakinek like-olnia is kell, vagy csak idő kell neki az átfutáshoz?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Xero
nagyúr
Ma már a harmadik app-et dobja az FMA. Igaz nem túl nagy kreditesek, de ez is valami.
-
bobooo
addikt
válasz Mela Kehes #5997 üzenetére
Már megis untam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest