- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Netfone
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sajnos a melóhelyemen nincs net, és térerő sem.
Létezik, illetve tudtok olyan appot, amivel lementhetem pl. ezt a fórum topikot iPadra, és offline el tudom később olvasni? -
senior tag
Képtelen vagyok előcsalogatni az a menüt, ahol apponként lebontva megjelenik a fogyasztás.
A beállítások/Akkumulátor menüpont alatt csak a használat és a készenléti idő látszik. Ami a legbosszantóbb, hogy tegnap sikerült. -
senior tag
A ProCam-ban hogyan lehet játszani a mélységélességgel? Nem találok blende állítási opciót.
-
senior tag
Tudtok olyan filmfelvevős alkalmazást, amelyhez van remote app?
A Filmic Pro-nak volt egy remote kiegészítője, de sajnos iOS 7-el működött utoljára. Ígérgetik, hogy kiadják, meg hogy akik megvették azoknak ingyenes lesz az upgrade, de nem hiszek nekik. -
senior tag
Tudtok olyan filmfelvevős appot amit másik eszközről lehet távirányítani?
-
senior tag
hogyan lehet előcsalogatni a nulla áthúzva karaktert? ∅ Huhh.. nem ide akartam ,de végül is ha tudjátok iOS-en hogy megy ez...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Megváltoztattam az Apple ID-met pár napja. Ennek ellenére az iCloud-ban, a beállításoknál, még mindíg a régit mutatja. Nem is lehet megváltoztatni mert szürke. Mi manó van ilyenkor?
-
senior tag
Milyen VPN progit használtok? Én a Tunnelbear-t. Lehet nem programfüggő, de pár perc után megszakad a kapcsolat, és megszűnik minden, az internet felé menő kapcsolatom. A routert/NAS-t látom, de a netre nem hajlandó kimenni. Csak jónéhány hard reset után áll helyre minden. De az is lehet, hogy a resetnek semmi köze. Olyan, mintha valami beakad volna.
-
senior tag
Valamikor letöltöttem egy appot, amely kimondottan a névjegyek beszkennelésére fejlesztettek. Nem tudja valaki esetleg a nevét? Sehol sem találom.
-
senior tag
-
senior tag
az nPlayerben van iTunes opció. Miért nem látja a filmeket? Az Apple TV látja. Meg ha nem, akkor minek van egyáltalán ott? Nyílván nem ezzel fogok zenét hallgatni, meg képeket nézegetni, de ha már ott van az opció, miért nem működik?
-
senior tag
-
senior tag
válasz DanielK #12606 üzenetére
Meg pl. a dropbox azon ficsöre nekem nagyon tetszik, hogy print screen esetén már fel is tölti, és a vágólapra helyezi a dorpboxos linkjét a képnek.
Ilyen apró kényelmi dolgokkal lehet előrenyomulni... szerinetem.
Hiába van a drive-nál 25 giga, most itt 50. mégis csak ritkán használom őket.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
Őőő.. a FMA-val gyűjtött pénzecskémet a Mac appstore-ban is el lehet költeni?
-
senior tag
Nektek sikerül belépni PC-ről az appshopper.com-ra? Én hiába lépek be, visszavág guestnek.
-
senior tag
Igen, már megtörtént. Rádugtam az iPadot.
Ez a kép fogad. Pedig van fent 219 könyv.
Ha rányomok a szinkronra, akkor ez jelenik meg, amitől frászt kapok.
Nehéz a felfogásom, és nem világos. Az iPadról felmásolódnak ide a könyvek, vagy ami itt van, erre cseréli az iPadon lévőt.És az alkalmazásokról még nem is beszéltem. Be vagyok lépve az ID-el, fel van jogosítva szgép. A hivatalos Apple költöztetőt használtam. Mit kell még tennem?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A zenék ott vannak, illetve a felhőben. Azzal nincs gond. Az ipad-ot csatlakoztatva nem jelennek meg a már megvásárolt appok, és a könyvek sem. Nem merek rányomni a szinkronra, mert mindenféle fenyegető üzenetek ugranak fel amelyek törléssel ijesztgetnek. Ugyan ez a helyzet a telefonnal is
-
senior tag
Hogyan tudom a PC-s itunes-ból átvinni mac-re a programjaimat, könyveket, stb.
A költöztető csak a zenéket hozta át.. azt hiszem. -
senior tag
Ma reggel jött 1 db 200-as, egy 240-es, egy 80-as. Ezek simán lejöttek, és meg is adta. Van még a listán egy 280-as, de az appstore azt írja ki, hogy 'túl sok HTTP átirányítás'. Ez mit jelenthet?
Valamint felugrott 3 db magazinos, 480-ért, de természetesen ezt már nem adta meg. -
senior tag
őőő.. izé nos.
Valaki leírná lépésről lépésre, hogy frissítés előtt mit kell csinálni, hogy eltűnjenek a felesleges fájlok?
Érdemes szűz telefonra ráhúzni a frissítést? Az adatok a backup-ból visszajönnek? stb.
Tudom, hogy volt már erről szó, de ha valaki összefoglalná a tudnivalókat. -
senior tag
válasz DanielK #9538 üzenetére
Én inkább olvasgattam (nem tudok megfelelő szinten angolul írni) de ott sem volt semmi konkrét.
Most egy Serviio nevű hasonló appal próbálkozok, de az is agyhalál. Nem hittem volna, hogy a linux vagy milyen alapú programok ennyire silányak. Elvárják, hogy afelhasználó mélyen belenyulkáljon a programba. Csak félig csinálják meg. Mióta megvan a nas, azóta kell putty-al, meg mifenékkel turkálnom.
Tényleg elkezdek gyűjteni almás cuccokra. Más nem maradt. Én nekem már nincs idegem, meg kedvem mókolni, csak feltelepíteni, és használni. -
-
senior tag
A Plex-el nem lehet ftp-ről streamelni?
Mindent úgy állítottam be mint az nplayer-en, de nem tud kapcsolódni. (IP cím, port, username, PW)
-
senior tag
válasz vadászcsiga #9085 üzenetére
Úgy legyen,
csak nyugtassatok meg, hogy Nektek sem megy!
Újraindítottam, nem megy. Most az iPadot is újraindítottam, ugyan az.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A Youtube app nálatok működik? furákat ír ki. Böngészőből megy.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Totheground #8587 üzenetére
Csúcs! Köszi.
-
senior tag
Nem tudjátok mi lehet a baj a Feedly-vel? beakarok lépni a gmail accountommal, de valami fura hibaüzit dob ki
-
senior tag
válasz vadászcsiga #8355 üzenetére
Köszi! Azt hiszem beruházok egyre. Nem fogok görcsölni 400 forinton.
-
senior tag
válasz vadászcsiga #8351 üzenetére
Nos úgy néz ki, hogy amikor a BOX-ban bejelölöm, hogy legyen elérhető offline, akkor másolja be a filmtekercsbe a videót. Ez elég macerás. Feltölteni, letölteni...
Tudnál mesélni nekem arról a PhotoSync-ről? -
senior tag
válasz vadászcsiga #8351 üzenetére
őőő... igen
-
senior tag
válasz vadászcsiga #8349 üzenetére
Az nem megy sajnos. Kis piros kör áthúzva...
Az egyiket feltöltöttem a boxba. Ott nyomkodtam valamit, és most bekerült a filmtekercsbe. Nem egyértelmű, hogy mitől. Most kipróbálom a többivel.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz vadászcsiga #8347 üzenetére
Nem sajnos az sem.
-
senior tag
válasz vadászcsiga #8345 üzenetére
Ha nincs más akkor kénytelen leszek megvenni. De nem értem, hogy miért olyan bonyolult ez. A fotókkal nincs semmi baj, az látszik itt is, ott is, mindenhol. Jó a videó nagy méret, de valami megoldás lehetne rá az Apple részéről. A röhej az, hogy az iTunes fel is másolta az iPad-ra, de nem látszik az appon belül.
-
senior tag
Srácok! Mi a megoldás arra, hogy az iPhone-on készített videót, az iPad-on szeretném megvágni az iMovie-ban.
Már majdnem mindent megpróbáltam, hogy átküldjem az egyikről a másikra.
Lemásoltam a PC-re. Onnan próbáltam bemásolni az iPad-ra. Nem ment.
iTunes-ban ráhúztam a iMovie-ra. Valahová felmásolta, de az iMovie nem látja. Sehogy sem tudom betölteni. Kérlek segítsetek. -
senior tag
Nos én is beváltotta az FMA-s krediteket. Az appstore-ban csak a telón mutatja ki az összeget. iPadon nem, pedig azonos ID-vel vagyok bejelentkezve. ipadon máshol kell nézni?
A másik, hogy fizetésnél megkérdi, hogy honnan akarom kiegyenlíteni? vagy hogy megy ez? -
senior tag
válasz Kicsirics77 #8278 üzenetére
Ti hogyan értelmezitek az FMA-ban a zöld kis kulcsot, és a kiírást?
-
senior tag
Elkezdődött a programok kinézetének
gagyisításaminimalizálása. Az nPlayer frissült. -
senior tag
válasz vadászcsiga #8129 üzenetére
Úgy tudom az Infuse még nem tudja az AirPlay-t. Akinek ez fontos, nézzen utána mielőtt megveszi.
-
senior tag
Egy érdekesnek tűnő alkalmazás lett ingyenes. PDF it All: PDF Printer and Converter on the go
Esetleg próbálta már vki? Érdemes letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest